• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
اگر احیانا فروم جدید هم زده بشه باید شناسنامه و برند خودش رو داشته باشه نمیشه امتیاز بازارچه و تاریخ عضویت فیک زد
اعتبار خود انجمن زیر سواله
اینجا جدیدا اسم کلمات رو عوض میکنن میگن انتقال!انتقال درست نیست بهتره از اسم واقعیش استفاده بشه یعنی فیک
مگر اینکه خود ادمین اصلی یعنی احسان بیاد تایید کنه بگه فلان انجمن اعتبار و دیتای کاربرا و تایید میکنم وگرنه اینجا بیشتر شبیه این شده که احساس میکنم دارن زیرآب احسان رو میزنن میگن اون آدم بده هست ما خوبیم ما فلانیم و... این اتش که من میبینم بیشتر یه سری دنبال اینن یه جا باشه که توش صبح تا شب تحلیل کنن و حرف بزنن دنبال یه لقمه نون نیستن و هیچوقت هم شخص خودم ندیدم که داخل بازارچه فعالیتی داشته باشن
عزیز دل فروم که فقط بخش بازارچه نیست پرشین تولز بزرگتر از این حرفاست و قرار نیست صرفا بخاطر بازارچه فروم جدید ایجاد شه اول این رو در نظر بگیرید کل فروم داره بسته میشه . انتقال اعتبار فیک حساب نمیشه چون همه کاربران اینجا هستن که به اونجا دارن کوچ میکنن در نهایت شما استفاده نکنید خوب ایرادش چیه جای بحثی باقی نمیمونه.
شما اعتبارتو تو بانک هم میتونی منتقل کنی و اسمشم فیک نیست انتقاله

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
قضیه ممکنه از دید شما انتخاب تیم فوتبال یا محیطی برای تبادل نظر و پاتوق باشه
ولی از دید ما انتخاب محیط مناسب برای خرید و فروش قطعات و بازارچه هست
اعتبار برای ما تو اولویت هست نه صرفا محیط جدید و این حرفا
تاپیک برای نظر سنجی هست شما نمیتونید قضیه رو در حد انتخاب تیم فوتبال پایین بیارید
هر کسی میتونه نظر خودش رو بده
بله..متوجه شدم که بحث معاملات مد نطرتون هست.
امتیاز بازارچه م رو ببینید خودمم توی بازارچه خرید و فروش هایی داشتم..
در مورد بحث هویت و اعتبار ،
هر کاربری میتونه هویت کاربری قبلی خودش رو اثبات کنه..مثلا آیدی تلگرامی که اینجا از خودش داده..

خود مدیر میهن وی هم صرفا یک وبمستر خالی نیست که بخواد بازی در بیاره توی مدیریت فروم... اعتبارش رو هم‌ قبلا ثابت کرده.. اینجا هرکسی رو الکی بهش دسترسی مدیریت ندادن..وگرنه پی تی نمیشد!

بخاطر همین‌من توی تاپیک های قبل تاکید زیادی به اعتبار صاحب سایت مقصد داشتم..که بقیه با دل قرص بتونن به اون انجمن برن..

به هر حال نگرانی شما رو درک‌میکنم..
ولی اینم نظر من‌ بود..

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
سلام.دوستان با توجه به اعلام تعطیلی پرشین تولز و نیاز به ایجاد فروم مشابه که بشه اونجا در محیطی دوستانه با هم در ارتباط باشیم با مدیر سابق جناب فرجاد @MihanV صحبت شده که فروم‌بزنه و همگی به اونجا بریم..

با توجه به سابقه مدیریتی و اعتبار خوبی که بین اعضا داره بنظر بهترین گزینه برای مدیریت محیط جایگزین هست..

چون به شخصه وبمستر هم هست ایشون با حواشی و مشکلات پیش رو و راه های توسعه محیط مذکور هم آشنایی کامل داره..

منتها فرجاد گفته که مطمئن نیست دوستان به محیط جدید بیان و اونجا فضای جدیدی شکل داده بشه..

این تاپیک زده شد تا دوستانی که استقبال میکنن ، حمایت خودشون رو اعلام کنن..

لطفا جدا از شرکت در تاپیک ، در نظر سنجی هم حتما شرکت کنید که امار عددی داشته باشیم.

لطفا در بخش های مختلف فروم هم لینک به این تاپیک رو ایجاد کنید تا افراد بیشتری ببینن و در نظر سنجی شرکت کنن تا انشاالله زودتر اقدامات لازم رو شروع کنیم.

تشکر..
چالش زیاد هست . صرفا ایجاد فروم و نقل و انتقالات اطلاعات کاربران و سپس فعالیت جدید راه حل اصلی نیست.

به نظرم باید اپلیکیشن اختصاصی نوشته بشه برای خرید و فروش قطعات ولی طراحی و ساختار خاص و کاربرپسند باشه و تمامی کاربران با سابقه با پرداخت مبلغ سهم در اون پروژه داشته باشن و فعالیت کنن.
دقت کنید حتما باید برای برند جدید تبلیغات گسترده انجام بشه و به مرور زمان بعد از 1-2 سال بازدید کننده قابل توجح داشته باشیم
ایده بنده هم کامل نیست باید خیلی تخصصی چنین موارد اجرا کرد.

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
چالش زیاد هست . صرفا ایجاد فروم و نقل و انتقالات اطلاعات کاربران و سپس فعالیت جدید راه حل اصلی نیست.

به نظرم باید اپلیکیشن اختصاصی نوشته بشه برای خرید و فروش قطعات ولی طراحی و ساختار خاص و کاربرپسند باشه و تمامی کاربران با سابقه با پرداخت مبلغ سهم در اون پروژه داشته باشن و فعالیت کنن.
دقت کنید حتما باید برای برند جدید تبلیغات گسترده انجام بشه و به مرور زمان بعد از 1-2 سال بازدید کننده قابل توجح داشته باشیم
ایده بنده هم کامل نیست باید خیلی تخصصی چنین موارد اجرا کرد.
الان شما فرض کنید کل اطلاعات کاربران در یک انجمن مشابح با همین ساختارها انتقال پیدا کرد .
آیا بازدید ثابت انجمن جدید مثل انجمن پرشین تولز خواهد بود؟
ایا خریدار های جدید و کاربران جدید از فروشنده ها خرید انجام میدن؟
هزار تا چالش دیگه هست....

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
سلام.دوستان با توجه به اعلام تعطیلی پرشین تولز و نیاز به ایجاد فروم مشابه که بشه اونجا در محیطی دوستانه با هم در ارتباط باشیم با مدیر سابق جناب فرجاد @MihanV صحبت شده که فروم‌بزنه و همگی به اونجا بریم..

با توجه به سابقه مدیریتی و اعتبار خوبی که بین اعضا داره بنظر بهترین گزینه برای مدیریت محیط جایگزین هست..

چون به شخصه وبمستر هم هست ایشون با حواشی و مشکلات پیش رو و راه های توسعه محیط مذکور هم آشنایی کامل داره..

منتها فرجاد گفته که مطمئن نیست دوستان به محیط جدید بیان و اونجا فضای جدیدی شکل داده بشه..

این تاپیک زده شد تا دوستانی که استقبال میکنن ، حمایت خودشون رو اعلام کنن..

لطفا جدا از شرکت در تاپیک ، در نظر سنجی هم حتما شرکت کنید که امار عددی داشته باشیم.

لطفا در بخش های مختلف فروم هم لینک به این تاپیک رو ایجاد کنید تا افراد بیشتری ببینن و در نظر سنجی شرکت کنن تا انشاالله زودتر اقدامات لازم رو شروع کنیم.

تشکر..
سلام و درود فکر بسیار خوبی هست منتها باید تمامی امتیازات ، فیدبک ها و اکثر کارهای ک اینجا انجام شده توسط خریداران یا فروشندگان ب اون سایت انتقال پیدا کنه

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
من یک دفعه می خواستم اونجا یک قطعه بزارم برای فروش خاطرم نیست دقیقا ولی یادمه تاپیکم رو بستن واسه اینکه دنگ و فنگ هم خیلی داشت کلا بیخیال شدم از فروش کالا.... در ایسام هم که تعرفه رو خیلی کرده بعد هم جدیدا 1 هفته مهلت تست اجباری از سمت فروشنده به خریدار میده برای فیدبک زدن خلاصه اونجا هم رقبتی به فروش ندارم مانده بود اینجا البته اینجا هم مثل قبل خریدار نداشت ولی کاچی بعض هیچی بود اینجا هم که باطل شد خلاصه داریم میریم به قهقرا فقط بزار بریم....
دقیقا قبلا اینطور بود تاپیک ها نیاز به تایید ادمین داشتن ولی الان میشه با خرید اشتراک ویژه ماهی ۱۲ تومن(که البته انگار الان رایگان هست برای مدت محدود)که کاربر میتونه خودش تایید کنه و راحت فعالیت کنه مثل پرشین‌تولز
ایسام هم محفل کلاهبردارهاست یه گوشی خریدم شکستگی lcd داشت ولی زیر ضدخش دیده نمیشد رسید دستم ضدخش رو برداشتم دیدم شکسته ست بهشون اطلاع دادم گفتن لابد اونی که ضدخش رو برداشته حرفه ای نبوده خودتون شکستید و مدرک بیارید از قبل شکسته بود در حالی که تصاویر فروشنده چون گوشی ضدخش داشت ترک دیده نمیشد

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
سلام و درود فکر بسیار خوبی هست منتها باید تمامی امتیازات ، فیدبک ها و اکثر کارهای ک اینجا انجام شده توسط خریداران یا فروشندگان ب اون سایت انتقال پیدا کنه
فکر نکنم کسی که چند تا امتیاز منفی بازارچه داشته علاقه ای به انتقال امتیازات منفیش داشته باشه
این قضیه تا جایی که به نفعشون باشه استقبال میکنن

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
اگه سایت مشکل منکراتی داشته همین سایتو با مخلفاتش بفروشن به کسی که خارج از کشوره که هر دفعه احضارش نکنن

behi16

Registered User
لایک‌ها
556
بنده هم چه از لحاظ مالی چه کمک برای اداره سایت میتونم کمک کنم.
هم وبمستر بودم و به سئو آشنایی دارم.
از احسان هم تشکر میکنم که باعث شد محیطی فراهم بیاد تا از اینجا کسب درآمد بکنیم.
حالا هر دلیلی هم برای خودش داره محترم هست.

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
فکر نکنم کسی که چند تا امتیاز منفی بازارچه داشته علاقه ای به انتقال امتیازات منفیش داشته باشه
این قضیه تا جایی که به نفعشون باشه استقبال میکنن
ن دیگه قرار باشه بریم جای دیگه باید با تمام فیدبک ها چ منفی چ مثبت منتقل بشه
حتی از نظر سال ورود هم یا صحبت های گفته شده یا تاپیک هاش هم باید ارجاع داده بشه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
@Mazi
@MihanV
اگر یک نفر مثل همینجا پیدا بشه یه دونه یا چند تا یوزر بسازه درجا شروع کنه به فحش و اسپم دادن
یا بیاد تحدید کنه که از پست های سکسی من و پست های سیاسی بقیه عکس میگیره میفرسته برای ***
یا از این سایت بیاد تو سایت های من و کامنت فحش بده
اون موقع چی کارش میکنی؟
یوزر فحاش از اینجا لینک سایت های من رو پیدا میکرد کامنت فحش و تحدید میزاشت و فروم منیجر مثل همیشه میگفت به ما ربطی نداره.

اینجا نهایت زوری که زد اومد ورفای شماره گذاشت ولی نه از شمارش و نه از آیپی طرف هیچ استفاده ای نکردن و فقط ادعای تو خالی
مثل این پست حمید دو دی

به کنار از اینکه ما رو سایید با این کلودفلری که گذاشته روی فروم و سه بار باید هر چیزی رو کلیک کنی تا کار کنه

یا اگر مدیر عقده ای مثل محسن *** بیاری همه رو بن کنه
یا ... هزار تا مشکل دیگه

مشکلات بازارچه بماند. امتیاز منفی ندادن از ترس اینکه طرف مقابل هم امتیاز منفی بده و مدیر به یه ورش باشه یا امتیاز به خود دادن با مولتی یوزر و...

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان اول مشخص کنن می خوان یک فروم جدید راه اندازی کنن یا یک فرومی که ادامه ی پرشین تولز باشه با همون کاربرها ؟؟؟
اگر فروم جدید می خواید بزنید که اعتبار و امتیاز همه صفر باشه چه دلیلی داره کاربر با سابقه یا قدیمی بیاد عضو بشه !!! بعد مجبور بشه برای فروش یک جنس آیدی تلگرام و لینک پرشین تولز بده و دنبال 3 یا 4 تا کاربر دیگه بگرده که تاییدش کنن این اکبر آقا همون اکبر آقای کاربر قدیمی پرشین تولز هست تهش هم خریدار قانع بشه یا نه !!! یا هر روز x و y بیان بگن فلان آیدی فیک هست و فلان شخص نیست ازش خرید نکنید !!! یا یکی کلاه برداری کنه بندازن گردن یک کاربر قدیمی پرشین تولز

باید فروم جدید ادامه دهنده ی فروم پرشین تولز باشه و دقیقا امتیازات و مشخصات کاربری و حتی سال عضویت و تعداد پست ها باید همه توی سایت جدید کپی بشه وگرنه طرف که 10 سال توی سایت های قدیمی تر عضویت داشته نمیاد وقتش رو بزاره توی فروم نوپایی که کلا می خواد از صفر شروع کنه
قطعا اگر قرار باشه همه چی از اول شروع بشه اون فروم جدید شکست میخوره و بعد 1 ماه میره برای خاک خوردن

data4u

Registered User
لایک‌ها
658
فروم جدید در اختیار و با مدیریت دوستان شناخته شده ی این فروم ( مثل دوستمون MihanV ) باشه بسیار هم عالی
هر کاری میکنید لطفا دست مدیران کنونی لیون کامپیوتر نباشه ، نیاز به فروم مافیایی مثل لیون کامپیوتر نداریم
سپاس

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
دوستان اول مشخص کنن می خوان یک سایت جدید راه اندازی کنن یا یک سایتی که ادامه ی پرشین تولز باشه با همون کاربرها ؟؟؟
اگر سایت جدید می خواید بزنید که اعتبار و امتیاز همه صفر باشه چه دلیلی داره کاربر با سابقه یا قدیمی بیاد عضو بشه !!! بعد مجبور بشه برای فروش یک جنس آیدی تلگرام و لینک پرشین تولز بده و دنبال 3 یا 4 تا کاربر دیگه بگرده که تاییدش کنن این اکبر آقا همون اکبر آقای کاربر قدیمی پرشین تولز هست تهش هم خریدار قانع بشه یا نه !!! یا هر روز x و y بیان بگن فلان آیدی فیک هست و فلان شخص نیست ازش خرید نکنید !!! یا یکی کلاه برداری کنه بندازن گردن یک کاربر قدیمی پرشین تولز

امتیازات و مشخصات کاربری و حتی سال عضویت و تعداد پست ها باید همه توی سایت جدید کپی بشه وگرنه طرف که 10 سال توی سایت های قدیمی تر عضویت داشته نمیاد وقتش رو بزاره توی سایت نوپایی که کلا می خواد از صفر شروع کنه
قطعا اگر قرار باشه همه چی از اول شروع بشه اون سایت جدید شکست میخوره و بعد 1 ماه میره برای خاک خوردن

100 درصد باید امتیازات persiantools و حتی lion هم باید اضافه بشه به همراه تاریخ ثبت نام که باید مجدد اصلاح بشه
حتی امتیاز ها باید از مجموع امتیاز persiantools و lion هم بیشتر باشه و یک تایم یک ماهه برای درج امتیاز کاربرهایی که با هم معامله داشتند به همدیگه باشه
مثلا یک خریدار از یک فروشنده خریداری کرده بتونه امتیاز جدید بده

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
B
@Mazi
@MihanV
اگر یک نفر مثل همینجا پیدا بشه یه دونه یا چند تا یوزر بسازه درجا شروع کنه به فحش و اسپم دادن
یا بیاد تحدید کنه که از پست های سکسی من و پست های سیاسی بقیه عکس میگیره میفرسته برای ***
یا از این سایت بیاد تو سایت های من و کامنت فحش بده
اون موقع چی کارش میکنی؟
یوزر فحاش از اینجا لینک سایت های من رو پیدا میکرد کامنت فحش و تحدید میزاشت و فروم منیجر مثل همیشه میگفت به ما ربطی نداره.

اینجا نهایت زوری که زد اومد ورفای شماره گذاشت ولی نه از شمارش و نه از آیپی طرف هیچ استفاده ای نکردن و فقط ادعای تو خالی
مثل این پست حمید دو دی

به کنار از اینکه ما رو سایید با این کلودفلری که گذاشته روی فروم و سه بار باید هر چیزی رو کلیک کنی تا کار کنه

یا اگر مدیر عقده ای مثل محسن *** بیاری همه رو بن کنه
یا ... هزار تا مشکل دیگه

مشکلات بازارچه بماند. امتیاز منفی ندادن از ترس اینکه طرف مقابل هم امتیاز منفی بده و مدیر به یه ورش باشه یا امتیاز به خود دادن با مولتی یوزر و...

جان خودت برای چیزی که هنوز ساخته نشده حاشیه نساز..
اینجا داره تعطیل میشه..
اکثر ما کاربران دنبال محیطی هستیم که دور هم بمونیم و ارتباطاتتمون رو داشته باشیم..
هم بخش بازارچه..
هم گفتگوی ازاد..
هم انجمن های تخصصی..
اتفاقا چون مدیر و صاحاب دلسوز بالا سرش هست با دل خوش میشه توی انجمن هاش فعالیت کرد..

حالا بذار ساختته بشه..
بریم توش ..
مهم جوو حاکم هست که دست کاربران و مدیریت اصلیش با تیم مدیریتیش هست..

دوستان اول مشخص کنن می خوان یک سایت جدید راه اندازی کنن یا یک سایتی که ادامه ی پرشین تولز باشه با همون کاربرها ؟؟؟
اگر سایت جدید می خواید بزنید که اعتبار و امتیاز همه صفر باشه چه دلیلی داره کاربر با سابقه یا قدیمی بیاد عضو بشه !!! بعد مجبور بشه برای فروش یک جنس آیدی تلگرام و لینک پرشین تولز بده و دنبال 3 یا 4 تا کاربر دیگه بگرده که تاییدش کنن این اکبر آقا همون اکبر آقای کاربر قدیمی پرشین تولز هست تهش هم خریدار قانع بشه یا نه !!! یا هر روز x و y بیان بگن فلان آیدی فیک هست و فلان شخص نیست ازش خرید نکنید !!!

امتیازات و مشخصات کاربری و حتی سال عضویت و تعداد پست ها باید همه توی سایت جدید کپی بشه وگرنه طرف که 10 سال توی سایت های قدیمی تر عضویت داشته نمیاد وقتش رو بزاره توی سایت نوپایی که کلا می خواد از صفر شروع کنه
قطعا اگر قرار باشه همه چی از اول شروع بشه اون سایت جدید شکست میخوره و بعد 1 ماه میره برای خاک خوردن
نمیشه انتظار داشته باشیم که طرف مقابل الزاما بیاد با جزییات برنامه ش رو بگه..
یه سری چیزای پایه یی و اصولی توی فضای فکری هممون تعریف شده و بدیهیه..بنطر من همون برای شروع کافیه.
و عالی هم هست بنظر من..

میریم با هم تعاملی میسازیمش..
بخش انتقادات و پیشنهاداتش هم مسلما بازه..

اکثر دوستانی هم‌ که‌مخالف بودن هم شرط می بندنم بعد یه مدت که سر میزنن اونا هم پاشون باز میشه :دی
چون اصل، فضا و جوو حاکم هست که کاربران و مدیریتش میسازنش..

کاربران که ۹۵٪ کار درست هستن..
مدیر اصلی هم که نیاز به تعریف نداره..
مسلما تیم‌مدیرتی که درست میکنه هم بسیار انعطاف پذیر و پاسخگو خواهد بود..

ولا شما رو نمیدونم ولی من یکی توی این سالها هیچ تیم مدیرتی به اندازه تیم مدیران پی تی انقدر خوب و راحت ندیده بودم..( جدای از حواشی طبیعی ..)
- بجز احسان

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
فکر خوبیه !
البته اگر از دید پاتوق گونه بخوایم بهش نگاه کنیم حتما استقبال میشه ولی از نظر بازارچه بعید میدونم استقبال بشه

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
خواهشا در فروم جدید، قانون بزارید کسی این قدر اسپم نزاره

این چه وضعیه که طرف سال 1399 عضو شده، 20 هزار تا پست داره

فحش و فحش کشی و صحبت ها و کنایه های جنسی تو فروم چه معنی میده!

فروم جدید هم باید موضوعات سیاسی حتما درش لحاظ بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا