بردار من آخه کمل کیس بودن چیه که اصلا بهش اشاره کنید و ربطی به حرفه ای بودن داشته باشه؟
حالا مثلا بگی event driven زدم
یا چه میدونم از کوبرنیتیز و داکر استفاده کردم
از onion architecture استفاده کردم
یه چیزی.
بعد اصلا نیاز نیست تو بوق و کرنا بکنید کارتون که تموم شد به اشتراک بزارید,این رو همه میدونیم که مردم از آدم مدعی خوششون نمیاد مخصوصا اگر ببینن کاری که مدعیش شده رو انجام نداده,اونوقته که میان بالا سرت و جز تمسخر چیزی در کار نخواهد بود
شما نیاز نیست از خودت تعریف و تمجید کنی و پیوسته مهارت های خودت رو که خب بچه ها نمیدونن داری یا نداری یادآور بشی که این کار در امرِ مورد تمسخر واقع شدن مثل بنزینِ روی آتیش میمونه و قضیه رو تشدید میکنه
در کل هر کاری مایلی انجام بدی انجام بده,اوکی که شد به اشتراک بزار
از اول هم اصلا نیاز نبود برای محصولی که ایجاد نکردید 100 تا پیام بزارید
همین پی سی پین رو ما یه روز از خواب بیدار شدیم دیدیم همچین انجمنی راه اندازی شده و رفتیم و داریم استفاده میکنیم
در کل هم رفتار بچه ها تو مسخره کردن درست نیست و هم رفتار شما از اول توی این قضیه درست نبود
یک سری اصول نرم تو ساخت نرم افزار هست که هر چقدر حرفه ای باشی بیشتر رعایت میکنی
که لزوما پیچیده هم نیستند مثل همین نام گذاری مناسب متغیرها و استفاده از توابع تک وظیفه ای
کار اصلی من برنامه نویس بکند هست و فول استک هم کار میکنم و داکر کار دواپس هست و من نیاز باشه استفاده میکنم و آماده سازی سرور کار من نیست که بیام از داکر یا کوبرنتز اسم ببرم
معماری پیازی هم گفتید، درست میشه استفاده کرد ولی بیس لاراول کارها MVC هست
منظور این اسامی رو گفتن نشان از حرفه ای بودن نیست و هر زیرساختی تکنولوژیهای مرتبط به خودش رو برای استفاده داره
و مثلا .Net کارها یک سری زیرساخت ها و معماری رو بیشتر استفاده میکنند و php , Laravel کارها یک سری دیگه
---------------------------
چرا نیاز هست که اصلا کاری که انجام میدم رو اعلام کنم؟
احتمال میدم که کار اصلی شما ساخت نرم افزار نباشه که این رو گفتید
چون ما مهندسان نرم افزار بصورت واضح و روشن و هر روزه، گزارش هایی رو به کارفرمامون میدیم و اعلام میکنیم که چکار داریم میکنیم
و برنامه ی خودمون رو برای هفته ها و ماه های آتی هم اعلام میکنیم(متدولوژی اسکرایم و اجایل).
یعنی برنامه نویس حرفه ای چراغ خاموش کاری نمیکنه و دقیق اعلام میکنه که چکار میکنه و روی چی کار میکنه
این نقطه ضعف که نیست هیچ، بلکه برای کار ما ضروری هست و اصلا گفتن نداره، چون رده میدلول(متوسط) به بالای برنامه نویس ها همه این کار رو میکنند
--------------------------
100 تا پیام خیر ولی سه یا 4 تا گزارش دادم و بقیه جواب به حرف های بقیه بود
و اگر هم پیام دادم در جهت بازارگرمی و جذب مخاطب بوده که حتما برای موفقیت هر سایتی مورد نیاز هست
و به این کار بازاریابی و افزایش مخاطب هدف می گویند
یعنی کلا ایراداتی که گرفتید برعکس نشون میده که حرفه ای کاری رو شروع کرده بودم و گزارش داده بودم و بازاریابی میکردم و مخاطب جمع میکردم
این کارهای حرفه ای رو هم کسی بلده که قبلا چند تا پروژه ی شکست خورده داشته و میدونه چکار باید بکنه
و مشخص میکنه که در کار خودم یک چیزهایی رو بلد بودم
---------------------
بله حرکت pcpin خوب بود و سریع سایت رو دادند
که البته به خاطر استفاده از انجمن سازها هست
و البته که حتما تجربه داشته اند و خوب کار کرده اند و فقط انجمن ساز نمیتونه موفقیت کار رو تضمین کنه
-------------------
البته تحلیل شما محترم هست و من عادت دارم که جواب های کاملی رو به نقدهایی که میشه بدم و از دیدگاه شما احتمالا تحلیلتون صحیح هست