jetpack
Registered User
- نوشتهها
- 398
- لایکها
- 340
این forum.pcpin.ir هم جای خوبی شده. هر جا عضو میشد اینجا هم عضو شید ضرر نداره.
برای استفاده بازارچه مانند خوبه..این forum.pcpin.ir هم جای خوبی شده. هر جا عضو میشد اینجا هم عضو شید ضرر نداره.
امیدواریم دوستان حق کپی رایت را هم رعایت کنن که مشکل ساز نشه.این forum.pcpin.ir هم جای خوبی شده. هر جا عضو میشد اینجا هم عضو شید ضرر نداره.
امیدواریم دوستان حق کپی رایت را هم رعایت کنن که مشکل ساز نشه.
یک فروم را کپی کردن بدون اجازه؟!!!!
جناب قربونتسلطان ، کل فروم رو هواست . صاحب فروم مدت هاست یه واکنش ساده و معمولی در خور احترام به مدیراش و کاربراش نشون نمیده ،
بعد شما دنبال کپی رایتی ؟!
میگن تا خم نشیم ، کسی سوارمون نمیشه.
مومن ، از شل گرفتن صاحب پی تی ، این وضعیتی که میبینی به عمل اومده !
آره قربونت
عرض کردم که ،جناب قربونت
هر چه هست فروم شخصی اداره میشه و میشده
این دلیل نمیشه یکی بیاد زحمت این همه سالو یهو برداره ببره جای دیگه برا خودش
یه کم فکر و بعد پاسخ
جناب همه چیز دانعرض کردم که ،
این وضعی که میبینی ، این "زحمات این همه سالو فلان" و کلا" این چیزا ، همه اش رو هم به این برمیگرده:
از شل گرفتن صاحب پی تی ، این وضعیتی که میبینی به عمل اومده !
من میدونم دارم چی میگم ; )
جناب همه چیز دان
می تونستید یک بار تماس بگیرید شرکت در خدمت شما باشیم و دلایل را بدونید.
021-88874025
-من همه چیز دان نیستم.جناب همه چیز دان
021-88874025
جناب همه چیز دان
021-88874025
من که حرفی ندارم..تو مدت این 43 سال انقدر قانع نشده بودم که الان شدم..-من همه چیز دان نیستم.
ما زنگ بزنیم دلیل بپرسیم ؟شوخی میکنی دیگه ؟
کجای دنیا ساز و کار فروم داری اینطوری بوده ؟
با بچه حرف میزنی ؟
مدیرای درست حسابی استفا دادن ، واکنشی از احسان ندیدیم،حتی یه تاپیک خداقوت و تشکر و تکریم بابت زحمات کاربرا داده نشد.
دونه دونه اومدن بخش ها رو بستن ، در نهایت هم اومدن بعلام کردن که فروم تا اخر اردیبهشت بسته میشه.
همینننن ؟ یعنی بعد از 20 سال ، همیننننن ؟ داداش من یه درخت تو باغم کاشتم ، الان بعد از 15 سال تنه اش اندازه کپسول گازه .
اون درخت احترام داره برام. متوجه ایی ؟ چون صاحبشم .غیرت دارم ، براش زحمت کشیدم ، نمیتونم بشینم ببینم همینجوری دارن ثمره اش رو میبرن و نگاه کنم.
پس اگر اصول کپی رایت برای احسان مهم باشه ، باید نسبت به درختی که کاشته یه واکنشی نشون بده .
درسته تاخیر داره همه چی این دوره زمونه ولی آخه این همه روز این همه آدم دست و پا زدن و التماس کردن و بعد الان...عجب!
کاربر باید زنگ بزنه؟
خیلی راحت می نوشتید مشکل سرور، مشکل دستور از بالا، مشکل هزینه نگهداری و ...
300 هزار تا کاربر باید زنگ بزنن بپرسن؟
یک خورده حرفه ای باشید.
به زودی تمام کاربرانی که در این نظر سنجی رای مثبت دادن بن خواهند شد و سایر کاربران به خوبی و خوشی ادامه خواهند داد
ما end user ها ممکنه دسترسی به مدیر اینجا نداشته باشیم یا اصلا یکی مثل من عقلش نمیرسه زنگ بزنه به شرکت یا اصلا نمیدونه شرکتی وجود داره که میشه بهش زنگ زد و پرس و جو کرد ولی بقیه مدیرای سایت..دوست ..آشنا..همکار..یکی که اینجا بیشتر رفت و آمد میکنه تو این 20 روز ..جناب MihanV ..همه اونایی که تو نظرسنجی نوشتن خیر مخالفم و نمیام، همون ها رفتن فروم زدند!
سلام دوست عزیزامیدواریم دوستان حق کپی رایت را هم رعایت کنن که مشکل ساز نشه.
امیدواریم دوستان حق کپی رایت را هم رعایت کنن که مشکل ساز نشه.