• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
به نظرم امکان نداره یک سرویس بدون درآمد فعالیت کنه

همچنین سرویس دهندگان نباید صرفا به منافع شخصی فکر کنند

دقیقا کاری که دیوار انجام می ده و هزینه های گزافی که برای یک آگهی ساده مثل آگهی خودرو می گیره

قبلا مقاله ای بسیار عالی از یک اقتصاددان غربی خوانده بودم که چکیده نتیجش این بود که 2 تا سرویس دهنده هرگز به نفع سرویس گیرنده عمل نمی کنند (مثالی برای ایران خودرو و سایپا بود)

دیوار و شیپور هم تا یک گذینه سوم نیاد فقط جیب بری می کنند.

الان هم اینکه چندین گذینه بالا بیاد مشکل خاصی به وجود نمیاد و میشه چند جا ثبت نام کرد.

با توجه به خط اولی که نوشتم، به نظرم یک درصد کمیسیون برای فروم ها (فروشنده نیم درصد و خریدار هم نیم درصد) و برای وب اپلیکیشن با امکانات خوب برای فروش 2 درصد کمیسیون (فروشنده یک درصد و خریدار هم یک درصد) لحاظ بشه تا نه سیخ بسوزه نه کباب.

خط مشی یک درصدی برای فروم هم مشخص بشه و گارانتی کنند که افزایش کمیسیون در آینده در کار نخواهد بود.

sha-hab

Registered User
لایک‌ها
242
بله ممنون از پیشنهادتون
دامنه خوب داشتید رو کنید تا ببینیم چی میشه
----------------------
خب دیجی کالا که دست اول میفروشه، ملت خرید میکنن و میبینن به قیمت نوش دست دوم خریدن!
منظورم این هست که عمده کالاها دست دوم هست یا فروشنده ی حرفه ای نیست و این نام گذاریها نسبی هست
----------
کام پک خوب هست ولی شما با شنیدن کام پک برای اولین بار احساس میکنی اونجا کالای دست دوم میفروشن؟ برای من چنین حسی نمیده
خودتون میدونید تو اینترنت چنین نام هایی فراوان هست
اسم سایت به شکل ساده ای باید معرف سایت و کارش باشه

دامنه ی معادل دیوار در کشور ترکیه صاحبیندن هست که معنی از صاحبش - یا خرید از صاحبش، هست که اگر تو ایران صاحبش اسم میگذاشتن، شاید چندان خوب نبود

من و شما و کسایی که تو این کار هستند میدونن که انتخاب اسم مناسب سخت هست و خریدن هر اسمی هم ممکن نیست

البته گفتم هر پیشنهادی خوب هست و شخصا استقبال میکنم
ممنونم از زحمات شما آقا مهدی عزیز
خودم صرفاً در بازارچه فعالیت کردم و همه معاملاتم از روز اول کالای دست دوم بوده ولی شما که زحمت استخراج اطلاعات رو میکشید میبینید که فقط کالای دست دوم به فروش نمی رسه و پرشین تولز فقط بازارچه نیست پس به نظرم اسم مناسبی انتخاب نشده و بهتره اسم خیلی کلی تر باشه ولی در نهایت هر کسی برداشت خودش رو از اون سایت خواهد داشت برای من پرشین تولز فروش سخت افزار رو تداعی میکنه برای کاربر دیگه پاتوق وبمستر فروش عسل و...

sha-hab

Registered User
لایک‌ها
242
به نظرم امکان نداره یک سرویس بدون درآمد فعالیت کنه

همچنین سرویس دهندگان نباید صرفا به منافع شخصی فکر کنند

دقیقا کاری که دیوار انجام می ده و هزینه های گزافی که برای یک آگهی ساده مثل آگهی خودرو می گیره

قبلا مقاله ای بسیار عالی از یک اقتصاددان غربی خوانده بودم که چکیده نتیجش این بود که 2 تا سرویس دهنده هرگز به نفع سرویس گیرنده عمل نمی کنند (مثالی برای ایران خودرو و سایپا بود)

دیوار و شیپور هم تا یک گذینه سوم نیاد فقط جیب بری می کنند.

الان هم اینکه چندین گذینه بالا بیاد مشکل خاصی به وجود نمیاد و میشه چند جا ثبت نام کرد.

با توجه به خط اولی که نوشتم، به نظرم یک درصد کمیسیون برای فروم ها (فروشنده نیم درصد و خریدار هم نیم درصد) و برای وب اپلیکیشن با امکانات خوب برای فروش 2 درصد کمیسیون (فروشنده یک درصد و خریدار هم یک درصد) لحاظ بشه تا نه سیخ بسوزه نه کباب.

خط مشی یک درصدی برای فروم هم مشخص بشه و گارانتی کنند که افزایش کمیسیون در آینده در کار نخواهد بود.
بذارید اینا رو بعد از شروع کار انجمن بحث کنیم الان تمرکز باشه روی انجام پروژه ولی اینم در نظر داشته باشید کمیسیون مشاور املاک که چند تا جلسه با خریدار و فروشنده میذاره مجموعاً نیم درصد هست...
Epowerup.ir
Tactfa.ir
Firstfa.ir
Lastfa.ir

Last edited:

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
خب گروه تلگرام برخلاف چیزی که فکر میکردم جواب داد و تعداد خوبی اومدن
البته ادمینش من نیستم دوستانن
تو همون گروه بخشهای مختلف زده شده برای بیزنس و فیلم و سریال و...
دنبال فروم زدن اینا نباشید کلا دوره فروم گذشت
بازارچه هم حتی دیوار فقط دلال هست اینجا هم باز یه عده کاسبا با هم معامله میکردن هیچ چیز خاصی نداشت.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
امتیازی که دادید محترم هست

فقط همین دست دیجیتال رو روش فکر کنید
یک انجمن نمیتونه اسمش دست دیجیتال باشه؟
یک مکان برای فروش کالاهای دست دوم نمیتونه دیجی دست باشه؟یعنی دیجی دست دوم باشه؟
چرا حتما باید دیجی توش باشه؟
خود دیجیکالا اومده سایت خرید و فروش کالای دست دوم خودش رو گذاشته پیندو
حالا digidast2 بهتر بود، دست دو توش داره. dast2bazar هم بد نبود
کاربرا اسامی بهتری پیشنهاد دادن.

یعنی مثلا میتونه دیوار باشه - دیوار آجری باشه - دیوار بتنی باشه
آگهی ها و اعلانات رو کجا می چسبوندن؟ رو دیوار
فکر کردم ایده نامگذاری شون همین بوده. آگهی روی دیوارها
بامیلو باشه یا با میمون ها باشه ولی این اسم من نمیتونه باشه؟
معنی بامیلو رو هنوزم نمیدونم اما یه حسن داشت یه اسم خاص بود، توی گوگل کلمه بامیلو رو سرچ می کردی چه فارسی چه انگلیسی ، نتیجه غیر مرتبط با فروشگاه بامیلو پیدا نمی کردی. حالا هم که بامیلو جاشو به اسنپ مارکت داده/
بامیلو چه ربطی به میمون داره؟

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
چرا حتما باید دیجی توش باشه؟
خود دیجیکالا اومده سایت خرید و فروش کالای دست دوم خودش رو گذاشته پیندو
حالا digidast2 بهتر بود، دست دو توش داره. dast2bazar هم بد نبود
کاربرا اسامی بهتری پیشنهاد دادن.

آگهی ها و اعلانات رو کجا می چسبوندن؟ رو دیوار
فکر کردم ایده نامگذاری شون همین بوده. آگهی روی دیوارها

معنی بامیلو رو هنوزم نمیدونم اما یه حسن داشت یه اسم خاص بود، توی گوگل کلمه بامیلو رو سرچ می کردی چه فارسی چه انگلیسی ، نتیجه غیر مرتبط با فروشگاه بامیلو پیدا نمی کردی. حالا هم که بامیلو جاشو به اسنپ مارکت داده/
بامیلو چه ربطی به میمون داره؟
حرف هایی که میزنید درست
فقط یک طوری حرف میزنید، مثل اینکه من هر دامنه ای بخوام رو میتونم بخرم. قضیه دامنه پیدا کردن و خریدن خودش دردسر هست و پول زیاد هم میخواد

چرا دیجی توش باشه؟ چرا نباشه؟ مگه کالاهای دیجیتال بیشتر کالای فروشی رو تشکیل نمیده؟
تازه من این دامنه رو الان دارم. دامنه های خیلی زیادی هم هست که خوب هست ولی من ندارم
dast2bazar یعنی بهتر از دیجی دست هست؟ دوستان یک چند دفعه این اسامی رو تکرار کنید و ببینید کدوم تو گفتن و نوشتن راحت تر هست، دیگه این گفتن نداره

من دامنه هایی مثل این هم دارم Bazarsan بازار سان - به معنی به مانند بازار - یا خورشید بازار
یا دامنه Agahisan آگهی سان هم دارم

توجه دارید که فعلا اولویت با دامنه ای هست که خودم دارم و در مرحله ی بعدی یک دامنه ی خوب با قیمت خوب پیدا کنم میتونم بخرم
برای این دیوار رو مثال زدم که دیوار واقعا اسم بدی برای یک سایت هست، ولی ازبس اون رو دیدید براتون عادی شده
اگر اسم دیوار برای یک سایت خوب باشه، اسامی مثل بتن - بولدوزر - پی - ساختمان ، هم میتونه برای اسم یک سایت خوب باشه

شما اسم دیوار که هیچ ربطی به آگهی نداره رو خودتون ربط میدید به آگهی چسبوندن، اونوقت فروش کالای دیجیتال رو میگید چرا دیجی توش هست؟! :cool: o_O:unsure:

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
حرف هایی که میزنید درست
فقط یک طوری حرف میزنید، مثل اینکه من هر دامنه ای بخوام رو میتونم بخرم. قضیه دامنه پیدا کردن و خریدن خودش دردسر هست و پول زیاد هم میخواد

چرا دیجی توش باشه؟ چرا نباشه؟ مگه کالاهای دیجیتال بیشتر کالای فروشی رو تشکیل نمیده؟
تازه من این دامنه رو الان دارم. دامنه های خیلی زیادی هم هست که خوب هست ولی من ندارم
dast2bazar یعنی بهتر از دیجی دست هست؟ دوستان یک چند دفعه این اسامی رو تکرار کنید و ببینید کدوم تو گفتن و نوشتن راحت تر هست، دیگه این گفتن نداره

من دامنه هایی مثل این هم دارم Bazarsan بازار سان - به معنی به مانند بازار - یا خورشید بازار

توجه دارید که فعلا اولویت با دامنه ای هست که خودم دارم و در مرحله ی بعدی یک دامنه ی خوب با قیمت خوب پیدا کنم میتونم بخرم
برای این دیوار رو مثال زدم که دیوار واقعا اسم بدی برای یک سایت هست، ولی ازبس اون رو دیدید براتون عادی شده
اگر اسم دیوار برای یک سایت خوب باشه، اسامی مثل بتن - بولدوزر - پی - ساختمان ، هم میتونه برای اسم یک سایت خوب باشه

شما اسم دیوار که هیچ ربطی به آگهی نداره رو خودتون ربط میدید به آگهی چسبوندن، اونوقت فروش کالای دیجیتال رو میگید چرا دیجی توش هست؟! :cool: o_O:unsure:
برادر در هر صورت دیجی دست به هیچ عنوان اسم مناسبی نیست
شما زمانی یه عنوان رو خلاصه میکنی که اون خلاصه همچنان کل مطلب رو برسونه
ولی دیجی دست
هر طور من میخونم به بیشتر از دستِ دیجیتال نمیرسم
بعد اصلا شیک نیست
خلاقتی هم توش نداره
بالاخره در مورد هزینه هم شما زمانی که بخوای هر کسبُ کاری رو راه اندازی کنی باید هزینه کنی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
واقعا یوزر فروم منیجر کی بود؟

بر خلاف توهمات برخی دوستان یک کارمند ساده که در دفتر پرشین تولز کار میکند و وظایف مدیریتی و اداره فروم را انجام می دهد

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
حرف هایی که میزنید درست

خود دیوار ربطی به آگهی نداره/ گفتم که آگهی ها روی دیوارها می کوبن، دیوار یه وسیله می شه برای دیده شدن آگهی ها... اسم سایت دیوار هم شاید از همین الهام گرفته باشن.

همیشه لازم نیست اسم تجاری/سایت ، زمینه کاری اون فعالیت رو با خودش داشته باشه. مثلا برای فروش کالای دیجیتال، کلمه دیجی توی اسم باشه (نمی گم اصلا نباید داشته باشه، میگم ضروری نیست، یه مقاله خونده بودم در مورد انتخاب اسم برند، اونجا هم همچین چیزی گفته بود)
یا یه فروشگاه اینترنتی شاپ یا استور توی خودش داشته باشه
آمازون بزرگترین فروشگاه اینترنتی هست اما کلمه شاپ یا استور توش نداره، علت انتخاب نام هم این بوده:
بیزوس، نام آمازون را از یک لغت‌نامه انتخاب کرد. او در «آمازون» مستقر شد زیرا این مکان «عجیب و غریب و متفاوت» بود، درست همان‌طور که او برای شرکت اینترنتی خود پیش‌بینی کرده‌بود. وی خاطر نشان کرد رودخانه آمازون بزرگ‌ترین رود در جهان بوده و قصد دارد فروشگاه خود را بزرگ‌ترین در جهان کند

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بر خلاف توهمات برخی دوستان یک کارمند ساده که در دفتر پرشین تولز کار میکند و وظایف مدیریتی و اداره فروم را انجام می دهد
خیلی بی احساس بود
من براش هالاک میشدم :love:

70996_zjq.jpg

upir

Registered User
لایک‌ها
184
سلام
دوره فروم گذشته
دوستانی که در خدمات وبمستری مثل خرید فروش دامنه بک لینک و رپورتاژ فعالیت دارند لطفا در گروه تلگرامی زیر همه جمع بشیم :
@backlino
هر کی هم میخواد ادمین بشه . فقط این بخش فعال باشه
مرسی

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بازارچه وبمستری جایگزین پیشین تولز
خرید و فروش رپورتاژ، بک لینک، دامین، خدمات سئو

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
تعداد اعضای گروه از چهل نفر عبور کرد. گروه دیجیکال جایگزین بر حق پرشین تولز

دیجیکال را به خاطر بسپارید

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
برای تایید هویت خارج از پی‌تی میشه از رمزنگاری نامتقارن استفاده کرد.
ببینیم مثلا من اینجا @مترجم رو میشناسم (ببخشید تگت کردم، برای خوانا تر شدن متن تگت کردم). توی فروم pcpin یا گروه تلگرامی دبوی یا هر سایت دیگه ای ممکنه مترجم با یک نام کاربری دیگه ثبت نام کنه یا یک نفر دیگه با نام کاربری مترجم اونجا صبتنام کنه. با استفاده از رمزنگاری نامتقارن میشه مطمعن شد کاربر مترجم اونجا با کاربر مترجم اینجا یکیه...
اینطوری دیگه لازم نیست هول هولی تا قبل تعطیل شدن اینجا بریم به یه فروم دیگه

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
تیرم تو هر گروه و فرومی که ایجاد کردین و از این به بعد قراره ایجاد بشه
آره واقعا پی تی داره جمع میشه یکم راحت میشیم. فقط حیف این مدت که توی پاتوق هیچ اسپمی نشد بدیم. حیف...

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
فروم که جانشین رسمی اینجا باشه کلا بحثش منتفی شد Mazi هم زده تو تایتل تاپیک.
کسی خواست بیاد همون گروه تلگرام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا