• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
"شخصی که تونسته تکنولوژی مایکروسافت رو بزاره کنار قطعا کارش درسته"
تعصب بی معنا ولاغیر!!!!!!
اکثر پروژه های بزرگ بانکی بر مبنای دات نت هستن
حالا کاری به اونش ندارم ,لااقل حرفی بزنید که منطق پشتش باشه,کی گفته هرکسی تکنولوژی رو گذاشته باشه کنار کارش درسته!
در مورد خزنده هم قبلا همچین پروژه ای داشتم و ابدا کار سختی نیست
بله درسته کنار گذاشتن یا نگذاشتن مزیت خاصی نداره و فقط از نظر اینکه هر دو تکنولوژی رو کار کردم برتری داره
حالا 7 سال پیش مایکروسافت ضعیف شده بود، ولی بعدش یه حرکت هایی زد که تکنولوژی وب رو بهبود داد. البته خیلی راضی هستم که اومدم طرف اوپن سورس
--------------------------------
ربات های خزنده رو میشه با یک کراول ساده شروع کرد و کار سختی شاید نباشه ولی پرزحمت هست
البته برخی سایت ها مثل دیوار، واقعا کار سختی هست
برای اینکه دیوار یک سیستم محافظتی گذاشته و کار هر کسی نیست که ربات توش بزنه. خوشبختانه هر کاری کردند در نهایت حریف برنامه نویسان نمیشن

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
این تاپیک هر آن احتمال دعوا ناموسی و کشت و کشتار داره
dance.gif

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
بله درسته کنار گذاشتن یا نگذاشتن مزیت خاصی نداره و فقط از نظر اینکه هر دو تکنولوژی رو کار کردم برتری داره
حالا 7 سال پیش مایکروسافت ضعیف شده بود، ولی بعدش یه حرکت هایی زد که تکنولوژی وب رو بهبود داد. البته خیلی راضی هستم که اومدم طرف اوپن سورس
--------------------------------
ربات های خزنده رو میشه با یک کراول ساده شروع کرد و کار سختی شاید نباشه ولی پرزحمت هست
البته برخی سایت ها مثل دیوار، واقعا کار سختی هست
برای اینکه دیوار یک سیستم محافظتی گذاشته و کار هر کسی نیست که ربات توش بزنه. خوشبختانه هر کاری کردند در نهایت حریف برنامه نویسان نمیشن
ورژن های اخیر دات نت (net core 1 به بعد) اوپن سورس هستن

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
این تاپیک هر آن احتمال دعوا ناموسی و کشت و کشتار داره
dance.gif
متاسفانه قراره با روبوسی و آشتی آشتی آشتی فردا میریم تو کشتی داستان رو به اتمام برسونیم و در نهایت متحد و یک دل با چوبُ چماق بیایم سمت شما:p

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
"شخصی که تونسته تکنولوژی مایکروسافت رو بزاره کنار قطعا کارش درسته"
تعصب بی معنا ولاغیر!!!!!!
اکثر پروژه های بزرگ بانکی بر مبنای دات نت هستن
حالا کاری به اونش ندارم ,لااقل حرفی بزنید که منطق پشتش باشه,کی گفته هرکسی تکنولوژی رو گذاشته باشه کنار کارش درسته!
در مورد خزنده هم قبلا همچین پروژه ای داشتم و ابدا کار سختی نیست

دوست عزیز وابستگی به تکنولوژی مایکروسافت حماقت محض هست.

بنده نمی خوام خیلی این موضوع رو باز کنم که داتنت چه قدر آشغال هست.

فقط همین یک نکته رو در نظر بگیرید که شما به هیچ وجه بدون لایسنس معتبر ویندوز سرور، نمی تونید بیشتر از ۳ ماه از در یک سرور واقعی یا مجازی خارج فعالیت کنید.

بله بانک فرق می کنه و شما یا باید بانک مجتمع اوراکل استفاده کنید یا sql server و mysql گذینه مناسبی نیست. و همچنین زبان سرور اسکریپتی هم قدرت پاسخگویی کافی نداره.

بنده هم خزنده ایجاد کردم و شما هم درست کردی دستتون درد نکنه.
حتما سواد شما از بنده بسیار بیشتر هست و یک شخص حرفه ای هستید. آقا مهدی هم حرفه ای هستند.

صحبت حرفه ای هم داشتند که اگر توانش رو دارید بسم الله، شما هم همچین سیستمی درست کنید.

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
دوست عزیز وابستگی به تکنولوژی مایکروسافت حماقت محض هست.

بنده نمی خوام خیلی این موضوع رو باز کنم که داتنت چه قدر آشغال هست.

فقط همین یک نکته رو در نظر بگیرید که شما به هیچ وجه بدون لایسنس معتبر ویندوز سرور، نمی تونید بیشتر از ۳ ماه از در یک سرور واقعی یا مجازی خارج فعالیت کنید.

بله بانک فرق می کنه و شما یا باید بانک مجتمع اوراکل استفاده کنید یا sql server و mysql گذینه مناسبی نیست. و همچنین زبان سرور اسکریپتی هم قدرت پاسخگویی کافی نداره.

بنده هم خزنده ایجاد کردم و شما هم درست کردی دستتون درد نکنه.
حتما سواد شما از بنده بسیار بیشتر هست و یک شخص حرفه ای هستید. آقا مهدی هم حرفه ای هستند.

صحبت حرفه ای هم داشتند که اگر توانش رو دارید بسم الله، شما هم همچین سیستمی درست کنید.
همین ؟لایسنس ویندوز!!!!
بنده در حال حاضر برای یه صرافی ارز دیجیتال کار میکنم که سود روزانشون بالغ بر چند ده میلیون هستش,به نظرتون هزینه لایسنس ویندوز برای این دسته از پروژه ها مطرحه ؟
البته دات نت کور کراس پلتفرمِ و شما پروژه رو روی لینوکس هم میتونی بالا بیاری(البته تا امروز همچین حرکتی نزدم)

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
بچه‌ها همه‌ی اینا به کنار
واقعا یوزر فروم منیجر کی بود؟
احسان چرا جواب نمیده که چی شده؟
از دوستان هیچکی باهاش در ارتباط مستقیم ازش بپرسه؟

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
بچه‌ها همه‌ی اینا به کنار
واقعا یوزر فروم منیجر کی بود؟
احسان چرا جواب نمیده که چی شده؟
از دوستان هیچکی باهاش در ارتباط مستقیم ازش بپرسه؟
نمی خوام ایه یاس بخونم ولی به اودین فروم و گروه‌های دیگه نمیگیرن
باسه همین لااقلش بدونیم چی شده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
راه نجات ما از استاد چاک نوب میگذره @Chuck N00b
بنده دعوت میکنم استاد به عنوان منجی پرشین تولز در جهت تحقق یک اتحاد همه جانبه در حضور مجدد خودشون در انجمن تعجیل کنند و ما مریدان آشفته حال و گمگشته را به مسیر درست هدایت کنند
بنده قول میدم هر راهی که استاد در پیش بگیرند ما مریدان جامه ها بدریم .نعره ها بزنیم، خشتک ها بدریم و پشت سر استاد حرکت کنیم

پ ن :
الان میاد میگه
azaton.gif

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
یه سریا انتظار دارن توی پاتوق مباحث مربوط به فرمول غنی سازی نخود برره انجام بشه.
تاپیک هم که کنسل شده

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راه نجات ما از استاد چاک نوب میگذره @Chuck N00b
بنده دعوت میکنم استاد به عنوان منجی پرشین تولز در جهت تحقق یک اتحاد همه جانبه در حضور مجدد خودشون در انجمن تعجیل کنند و ما مریدان آشفته حال و گمگشته را به مسیر درست هدایت کنند
بنده قول میدم هر راهی که استاد در پیش بگیرند ما مریدان جامه ها بدریم .نعره ها بزنیم، خشتک ها بدریم و پشت سر استاد حرکت کنیم

پ ن :
الان میاد میگه
azaton.gif
مطمینم چاک نوب اگر بعد از اینکه اینجا تعطیل بشه و بی خبر از همه جا سر بزنه سکته ای ناقص خواهد زد باید هر طور شده قبل تعطیلی پیداش کنیم و بگیم بیاد اخرین ناله و نفرین هاشو انجام بده اگر نه تو دلش میمونه و مشکل ساز میشه 😪 😪 😪

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
همین ؟لایسنس ویندوز!!!!
بنده در حال حاضر برای یه صرافی ارز دیجیتال کار میکنم که سود روزانشون بالغ بر چند ده میلیون هستش,به نظرتون هزینه لایسنس ویندوز برای این دسته از پروژه ها مطرحه ؟
البته دات نت کور کراس پلتفرمِ و شما پروژه رو روی لینوکس هم میتونی بالا بیاری(البته تا امروز همچین حرکتی نزدم)

من واقعا نمی خوام این بحث رو ادامه بدم ولی می خوام از شما بپرسم دات نت کور هم مثل دات نت اصلی Master Page داره!؟
یک افتضاحی بود! میومد ID تگ ها رو اولشون دقیق یادم نیست یک ct_00 یا cl_00 اضافه می کرد، یک فاجعه ای بود!

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
افراد با کلاس و اتو کشیده هم میخوان که به پست یه عده بخصوص نخورن
ugly_cafe.gif

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
یه سریا انتظار دارن توی پاتوق مباحث مربوط به فرمول غنی سازی نخود برره انجام بشه.
تاپیک هم که کنسل شده

انتظار بجایی هم دارند، پاتوق ظرفیت بحث و تصمیم گیری در خصوص نظم نوین جهانی رو هم داره
305.gif

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
دوست عزیز قبل از اینکه پیام بدی یه صفحه قبل رو هم نگاه میکردی
نوشتم از سال 1380 برنامه نویس بودم.
کسی که 22 سال برنامه نویس بوده و 7 سالش رو برنامه نویس وب بوده تو اوایل کار هست؟!
دامنه کام پک بدردت نمیخوره؟ compack.ir
دیجی دست. آخه همه چی که دسته دو نیست

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
دامنه کام پک بدردت نمیخوره؟ compack.ir
دیجی دست. آخه همه چی که دسته دو نیست
بله ممنون از پیشنهادتون
دامنه خوب داشتید رو کنید تا ببینیم چی میشه
----------------------
خب دیجی کالا که دست اول میفروشه، ملت خرید میکنن و میبینن به قیمت نوش دست دوم خریدن!
منظورم این هست که عمده کالاها دست دوم هست یا فروشنده ی حرفه ای نیست و این نام گذاریها نسبی هست
----------
کام پک خوب هست ولی شما با شنیدن کام پک برای اولین بار احساس میکنی اونجا کالای دست دوم میفروشن؟ برای من چنین حسی نمیده
خودتون میدونید تو اینترنت چنین نام هایی فراوان هست
اسم سایت به شکل ساده ای باید معرف سایت و کارش باشه

دامنه ی معادل دیوار در کشور ترکیه صاحبیندن هست که معنی از صاحبش - یا خرید از صاحبش، هست که اگر تو ایران صاحبش اسم میگذاشتن، شاید چندان خوب نبود

من و شما و کسایی که تو این کار هستند میدونن که انتخاب اسم مناسب سخت هست و خریدن هر اسمی هم ممکن نیست

البته گفتم هر پیشنهادی خوب هست و شخصا استقبال میکنم

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
واقعیتش بنده رو دامنه دیجی دست زیاد موافق نیستم مخصوصا اون کلمه "دست" نمیدونم چرا نمیتونم با اسمش کنار بیام
حالا شما کار رو تموم بکنید اول تو این سه 4 روز باقیمانده بعد تو این فرصت چند تا دامنه اگر دارید بزارید دوستان هم نظرشون رو بگن به نظرم بد نیست
سایت دیوار هم فکر میکنم از "دیوار مهربانی" اومده الگو گرفته که هر کسی هر چیزی داره بزاره اونجا نیازمندش بره برداره فرقش اینه تو این دیوار کسی چیزی رو مجانی نمیده و پولیه!
من خودم تو سالهای جوونی دوست داشتم یه سایتی بزنم با اسم بازارچه که تا یه قسمتی جلو هم رفتم اما گرفتاری ها نزاشت کاملش کنم
به نظرم اگر بیس رو بازارچه در نظر بگیریم کلمه بازار میتونه داخل اسم دامنه با یه پیشوند یا پسوند بد نباشه

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
من واقعا نمی خوام این بحث رو ادامه بدم ولی می خوام از شما بپرسم دات نت کور هم مثل دات نت اصلی Master Page داره!؟
یک افتضاحی بود! میومد ID تگ ها رو اولشون دقیق یادم نیست یک ct_00 یا cl_00 اضافه می کرد، یک فاجعه ای بود!
دات نت فریمورک که میفرمایید بله فاجعه بوده
در حال حاضر دات نت در وضعیت خوبی به سر میبره حتی برای فرانت اند هم فریمورک داره(blazor)
کلا با اون چیزی که توی دات نت فریمورک دیدید زمین تا آسمون فرق میکنه
و در صورتی که در کنار وب سرور کسترِل قرار بگیره در بین چهارصد فریمورک وب سریع ترینشون هستش
کلا بعد از دات نت فریمورک مثل اینکه یه سری تغییر در ساختار مدیریتی مایکروسافت صورت گرفت که یکی از نتایجش توجه بیشتر به دات نت بود
همین بس که در حال حاضر هر سال یک نسخه major جدید از دات نت منتشر میشه
از دات نت کور 1 که توی سال 2016 منتشر شد هفت سال گذشته و در حال حاضر آخرین ورژن دات نت ,دات نت 7 هستش
البته در نهایت چیز دندون گیری نیست که بگم "بهترین"ِ و سنگش رو به سینه بزنم,سی شارپ کلا همیشه یه زبان میانی بوده(از لحاظ محبوبیت)
ولی به صورت کلی وضعیت فعلیش از ثبات خوبی برخورداره و اینطوری نیست که کسی که بیخیال سی شارپ باشه کارش درست باشه
============
اگر منظورتون از master page همون layout هستش که داریم ولی مشکلی که گفتید خیر

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
کسانی که تا دیروز اصلا در پاتوق حضور نمی یافتند، امروز داعیه حفظ پاتوق و ادامه‌ راهش را دارند. کدام از این افرادی که فروم یا گروه راه اندازی کردند یا در حال قیریدن به این تاپیک هستند در پاتوق بوده اند؟
همه شما من را می شناسید. سال ها در پاتوق‌ بوده ام. انقلاب پاتوق‌ را رهبرری کردم و تاپیک پرمخاطب و ماندگار ملت چی جوری ... را استارت زدم.
بهترین گزینه برای پی تی همین گروه دیجیکال هست:

shak

Registered User
لایک‌ها
521
دوست عزیز قبل از اینکه پیام بدی یه صفحه قبل رو هم نگاه میکردی
نوشتم از سال 1380 برنامه نویس بودم.
کسی که 22 سال برنامه نویس بوده و 7 سالش رو برنامه نویس وب بوده تو اوایل کار هست؟!
دو ماه هم نیست با برنامه‌نویسی آشنا شدی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا