• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

AnSaWR

Registered User
لایک‌ها
475

فروم شما هم بخش وبمستری نداره

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
تعطیل شدن پی تی شد ، شبیه
طرح حکومتی صیانت و فیلتر پیام رسان‌های خارجی
ایجاد چندین پیام رسان مختلف داخلی

عوض زدن چند فروم مختلف و گروه و کانال

جمع میشید یک فروم واحد و متحد می‌زید

نمونه داخل فروم
سه تا تاپیک داریم در مورد و راستای تعطیل شدن پی تی و حفظ سرمایه انسانی یوزرها.... :D

ادغام کنید این سه تا تاپیک در هم ، شاید به نتیجه واحد رسیدیم... :D

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
374
تعطیل شدن پی تی شد ، شبیه
طرح حکومتی صیانت و فیلتر پیام رسان‌های خارجی
ایجاد چندین پیام رسان مختلف داخلی

عوض زدن چند فروم مختلف و گروه و کانال

جمع میشید یک فروم واحد و متحد می‌زید
عرض ادب و احترام...
فرمایشتون متین ولی در حال حاضر تنها فرومی که اکتیو هست و دوستان بطور پررنگ حضور دارن همین فرومی هست که بالاتر معرفی شد PCPIN
البته از کانال اطلاعی ندارم ولی گویا کانال خیلی قبل تر از اینها و با حضور بالغ بر 700 نفر داخل تلگرام برپاست 🙏

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
کار ربات رو تموم کردم
یکی از مشکلات فروم، آرشیو شدن تاپیک های بازارچه ای هست. باید طوری کار کنید تاپیکی که 3 ماه آپ نشد کلا حذف بشه همونطور که آگهی دیوار حذف میشه
نمونه این اطلاعات دیتابیس رو پر میکنن ولی فایده ای ندارن، هرچند که قیمت اون زمان ها رو میبینیم اشکمون درمیاد

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
یکی از مشکلات فروم، آرشیو شدن تاپیک های بازارچه ای هست. باید طوری کار کنید تاپیکی که 3 ماه آپ نشد کلا حذف بشه همونطور که آگهی دیوار حذف میشه
نمونه این اطلاعات دیتابیس رو پر میکنن ولی فایده ای ندارن، هرچند که قیمت اون زمان ها رو میبینیم اشکمون درمیاد
پرشین تولز چون کاربر محور هست شاید خوب باشه که سوابق و معاملات حداقل برای 10 سال باقی بمونه

اینطوری میشه معاملات یک کاربر رو مرور کرد و بیشتر با شخصیت اون آشنا شد

برای کم کردن بار سرور مثلا میشه که معاملات قدیمی تر از 5 سال رو فقط بصورت متنی نگه داشت و عکس ها رو حذف کرد و بعد از 10 سال کل اون رو حذف کرد

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
ممنون
البته انتخاب دامنه با اسم خوب به نظرم بسیار مهمه یعنی اسمی باشه که مفهوم کلی پرشین تولز فعلی رو برسونه اگر دامنه های بیشتری رو دارید یا میخواین انتخاب کنید در صورتی که خودتون مایل بودید میتونید به نظرسنجی بزارید
امیدوارم که موفق باشید
بله انتخاب نام دامنه خیلی مهم هست

نام های دامنه در بررسی های جفتی بهتر مشخص میشن
مثلا نام دامنه من "دیجی دست"(Digidast.ir) در مقایسه با "دیوار" چطور هست؟
من از 10 به نام دیوار 2 میدم و به دیجی دست امتیاز 6 یا 7 میدم

ولی اگر با دیجی کالا مقایسه کنم، به دیجی کالا نمره 8 یا 9 از 10 میدم و به دیجی دست امتیاز 5 یا 6
--------------------
ما یک پلتفورم دیجی کالا داریم که کالاهای دست اول و آکبند میفروشه و فروشندگان مشخص هستند و امتیاز میگیرن

میخواستم یک پلتفورم معادل همین برای فروش کالاهای دست دوم بدم که فروشندگان مشخص باشند و امتیاز بگیرن
اگر دقت کنید بازارچه های پرشین تولز چنین حالتی دارند و به پلتفورم ارائه کالا یا خدماتی تبدیل شدند که به فروشندگان میشه اطمینان کرد

قسمت پاتوق یا سایر قسمت های پرشین تولز رو هم میشه بصورت شسته رفته تری و در دسته بندی و زیردامنه های بهتری جای داد
----------
کلا برای همین این نام رو انتخاب کردم و دیجی دست دوم بهترین دامنه ای هست که دارم
مسلما اگر دامنه های بهتری هم پیدا کنم میتونم جایگزین کنم، ولی مدت ها هست که میخواستم روی این دامنه یک پلتفورم آگهی دست دوم رو ارائه بدم
و پرشین تولز و تعطیلی اون باعث شده تا پلتفورم جایگزین با اطلاعات قبلی رو بخوام در این دامنه ارائه بدم
---------------------------
در قسمت پاتوق یا بحث آزاد حتی می توان تاپیکهای خصوصی رو هم راه انداخت که ایجاد کننده ی تاپیک تعیین میکنه که چه کسانی حق دارند این تاپیک رو ببینن و نظر بدن

در قسمت بازارچه هم میشه مدیریت مطالب رو اشتراکی قرار داد
مثلا هر کس که تاپیک فروش میزنه، خودش هم مسئول مدیریت اون تاپیک هست و میتونه کامنت ها و نظرات دیگران رو حذف کنه
البته فقط میتونه نظراتی رو حذف کنه که معامله و تاپیک رو مختل میکنند و اگر تو تاپیک خودش دیکتاتوری راه بندازه، دیگر کاربران میتونن از اون شکایت کنند
و حق حذف نوشته های دیگران رو از اون کاربر بگیرن

با چنین روشهایی میشه بار بررسی تاپیک ها رو تا حدود زیادی از مدیران برداشت و مدیران فقط به شکایت و حل اختلاف ها برسن و معاملات نرمال و درست رو کاری نداشته باشند

Last edited:

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
374

ولی اگر با دیجی کالا مقایسه کنم، به دیجی کالا نمره 8 یا 9 از 10 میدم و به دیجی دست امتیاز 5 یا 6
--------------------
ما یک پلتفورم دیجی کالا داریم که کالاهای دست اول و آکبند میفروشه و فروشندگان مشخص هستند و امتیاز میگیرن

میخواستم یک پلتفورم معادل همین برای فروش کالاهای دست دوم بدم که فروشندگان مشخص باشند و امتیاز بگیرن
اگر دقت کنید بازارچه های پرشین تولز چنین حالتی دارند و به پلتفورم ارائه کالا یا خدماتی تبدیل شدند که به فروشندگان میشه اطمینان کرد

قسمت پاتوق یا سایر قسمت های پرشین تولز رو هم میشه بصورت شسته رفته تری و در دسته بندی و زیردامنه های بهتری جای داد
----------
کلا برای همین این نام رو انتخاب کردم و دیجی دست دوم بهترین دامنه ای هست که دارم
مسلما اگر دامنه های بهتری هم پیدا کنم میتونم جایگزین کنم، ولی مدت ها هست که میخواستم روی این دامنه یک پلتفورم آگهی دست دوم رو ارائه بدم
و پرشین تولز و تعطیلی اون باعث شده تا پلتفورم جایگزین با اطلاعات قبلی رو بخوام در این دامنه ارائه بدم
عرض ادب و احترام..
اگر پلتفورمی که دارین روش کار میکنین ساز و کاری مشابه دیجی کالا داشته باشه واقعا میشه گفت اولین سایت خواهد بود از این نوع..مشابه دیجی کالا در حال حاضر با ساختاری شبیه اون زیاد دیدم..انگار یه پکیج آماده از این تم و شکل و شمایل هست و ازش استفاده میکنن ولی برای قطعات دست دوم با روند ثبت و خرید و ..مشابه اون کار یونیکی میشه.. 👌 👌 🤞

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
میبینم تو کار تفکیک و تجزیه کاربر ها ی pt با قدرت دارین پیش میرین:)

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287

تعداد اعضای گروه به 20 عضو رسید. همت به خرج بدید تا گروه راه بیفته. هنوز گروهی که جایگزین پی تی باشه نداریم. دقت کنید که اون یکی گروه فقط بازارچه است و فروم هم اولا معلوم نیست به کجا میرسه و دوما مالکش هم از بازارچه است.
فوقش نگرفت اونی که گرفت رو معرفی میکنیم و میریم اونجا. تا اینجا بسته نشده به گروه بپیوندید.

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193

تعداد اعضای گروه به 20 عضو رسید. همت به خرج بدید تا گروه راه بیفته. هنوز گروهی که جایگزین پی تی باشه نداریم. دقت کنید که اون یکی گروه فقط بازارچه است و فروم هم اولا معلوم نیست به کجا میرسه و دوما مالکش هم از بازارچه است.
فوقش نگرفت اونی که گرفت رو معرفی میکنیم و میریم اونجا. تا اینجا بسته نشده به گروه بپیوندید.
گروه تلگرام محکومه به مرگ
بلاک میشی,از گروه حذف میشی,ادمین دیلیت اکانت میکنه,شبکه اجتماعی جدید ترند میشه
گروهی داشتید که از 15 سال پیش در اون گروه فعال بوده باشید؟حتی از ده سالِ پیش؟خیر..

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان با توجه به اینکه بیش از 220 نفر در فروم https://forum.pcpin.ir عضو شدن میشه گفت بهترین جایگرین فعلا همین فروم هست
پیشنهاد میکنم عضو بشید و بقیه دوستانتونم که میشناسید دعوت کنید تا سریعتر عضو شن دقت کنید چون تایید هویت کاربرها از طریق پیغام دادن توی پرشین تولز انجام میشه پس اگر سریعتر ثبت نام نکنید و اینجا read only بشه برای تایید هویت به مشکل میخورید پس توصیه میکنم سریعتر عضو شید
از دوست عزیزمونم AnSaWR که زحمت راه اندازی اونجا رو کشیدن بسیار سپاسگزارم
به امید دیدار همگی در محیط جدید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

من از 10 منفی 2 میدم.
دیجی کالا یعنی کالای دیجیتال / دیجی دست یعنی دستِ دیجیتال.
نمیدونم چرا هر جایی اسمی/دامینی ثبت می کنه باید یکی از اینجا داشته: دیجیـ... / ...یو / ...تو / ...نو . دیجیاتو، بانکینو، دیجی فلان،

===========

درباره فروش کالای دست دوم به نظرم ایسام بد نیست. ولی بهتر از ایسام هم میشه راه اندازی بشه.
دیوار که شوته. یا قیمت پرت میدن، یا مدل اشتباه می زنن، یا عکس کالا رو نمی زنن، یه اسکرین شات از جایی می گیرن می ذارن توی آگهی.

Last edited:

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
اگر ملاک کار داشتن پیشوند digi باشه

digifa.ir
digitools.ir
digipersian.ir

وگرنه

farakala.ir
kalaforum.ir
anjomankala.ir
kalaha.ir
forooshkala.ir
kalaforoosh.ir
buysell.ir
forooshkharid.ir

در ضمن کالاها صرفا دسته دوم نیستند و کالای آکبند هم به فروش میرسه

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
من از 10 منفی 2 میدم.
نمیدونم چرا هر جایی اسمی/دامینی ثبت می کنه باید یکی از اینجا داشته: دیجیـ... / ...یو / ...تو / ...نو . دیجیاتو، بانکینو، دیجی فلان،

===========

درباره فروش کالای دست دوم به نظرم ایسام به نظرم بد نیست. ولی بهتر از ایسام هم میشه راه اندازی بشه.
دیوار که شوته. یا قیمت پرت میدن، یا مدل اشتباه می زنن، یا عکس کالا رو نمی زنن، یه اسکرین شات از جایی می گیرن می ذارن توی آگهی.
دلیلش سادس
چون بخاطر سپردنش برای کاربر راحت تره
کاربر اگر یک بار وارد سایت بشه و سایت شما اسم طولانی و عجیب غریبی داشته باشه نام سایت و برند شما یادش میمونه یا اسمی که قبلا مشابهش رو توی پلتفرم های دیگه دیده و ذهنش با این نامگذاری آشناست
استفاده از این فرمت برای نامگذاری هم سادس و نیازی به خلاقیت نداره
از لحاظ نوشتاری هم جذاب به نظر میرسه عموما
=======
digistock حالا یه چیزی
پیشنهاد خودم : kalaLand

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
من از 10 منفی 2 میدم.
امتیازی که دادید محترم هست

فقط همین دست دیجیتال رو روش فکر کنید
یک انجمن نمیتونه اسمش دست دیجیتال باشه؟
یک مکان برای فروش کالاهای دست دوم نمیتونه دیجی دست باشه؟یعنی دیجی دست دوم باشه؟

یعنی مثلا میتونه دیوار باشه - دیوار آجری باشه - دیوار بتنی باشه یا بامیلو باشه یا با میمون ها باشه ولی این اسم من نمیتونه باشه؟
---------
قضیه ی دامنه پیچیده تر از اونی هست که فکر میکنید
وقتی یک اسم مزخرف مثل دیوار کارش میگیره، پس هر اسمی هم میتونه کارش بگیره

الان به نظرتون این اسم عجیب میاد، ولی اگر کارش بگیره بعد دو سال فکر میکنید که بهترین و خلاصه ترین اسمی بوده که برای کالاهای دیجیتال دست دوم انتخاب شده
حتی شاید در مورد خوب بودن اسمش چند تا مقاله هم بخونید! ;)

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا