ممنون
البته انتخاب دامنه با اسم خوب به نظرم بسیار مهمه یعنی اسمی باشه که مفهوم کلی پرشین تولز فعلی رو برسونه اگر دامنه های بیشتری رو دارید یا میخواین انتخاب کنید در صورتی که خودتون مایل بودید میتونید به نظرسنجی بزارید
امیدوارم که موفق باشید
بله انتخاب نام دامنه خیلی مهم هست
نام های دامنه در بررسی های جفتی بهتر مشخص میشن
مثلا نام دامنه من "دیجی دست"(Digidast.ir) در مقایسه با "دیوار" چطور هست؟
من از 10 به نام دیوار 2 میدم و به دیجی دست امتیاز 6 یا 7 میدم
ولی اگر با دیجی کالا مقایسه کنم، به دیجی کالا نمره 8 یا 9 از 10 میدم و به دیجی دست امتیاز 5 یا 6
--------------------
ما یک پلتفورم دیجی کالا داریم که کالاهای دست اول و آکبند میفروشه و فروشندگان مشخص هستند و امتیاز میگیرن
میخواستم یک پلتفورم معادل همین برای فروش کالاهای دست دوم بدم که فروشندگان مشخص باشند و امتیاز بگیرن
اگر دقت کنید بازارچه های پرشین تولز چنین حالتی دارند و به پلتفورم ارائه کالا یا خدماتی تبدیل شدند که به فروشندگان میشه اطمینان کرد
قسمت پاتوق یا سایر قسمت های پرشین تولز رو هم میشه بصورت شسته رفته تری و در دسته بندی و زیردامنه های بهتری جای داد
----------
کلا برای همین این نام رو انتخاب کردم و دیجی دست دوم بهترین دامنه ای هست که دارم
مسلما اگر دامنه های بهتری هم پیدا کنم میتونم جایگزین کنم، ولی مدت ها هست که میخواستم روی این دامنه یک پلتفورم آگهی دست دوم رو ارائه بدم
و پرشین تولز و تعطیلی اون باعث شده تا پلتفورم جایگزین با اطلاعات قبلی رو بخوام در این دامنه ارائه بدم
---------------------------
در قسمت پاتوق یا بحث آزاد حتی می توان تاپیکهای خصوصی رو هم راه انداخت که ایجاد کننده ی تاپیک تعیین میکنه که چه کسانی حق دارند این تاپیک رو ببینن و نظر بدن
در قسمت بازارچه هم میشه مدیریت مطالب رو اشتراکی قرار داد
مثلا هر کس که تاپیک فروش میزنه، خودش هم مسئول مدیریت اون تاپیک هست و میتونه کامنت ها و نظرات دیگران رو حذف کنه
البته فقط میتونه نظراتی رو حذف کنه که معامله و تاپیک رو مختل میکنند و اگر تو تاپیک خودش دیکتاتوری راه بندازه، دیگر کاربران میتونن از اون شکایت کنند
و حق حذف نوشته های دیگران رو از اون کاربر بگیرن
با چنین روشهایی میشه بار بررسی تاپیک ها رو تا حدود زیادی از مدیران برداشت و مدیران فقط به شکایت و حل اختلاف ها برسن و معاملات نرمال و درست رو کاری نداشته باشند