• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
سلام سایت رو اگر زودتر اماده کنید که حداقل معرفی اش کنیم به افراد خوب میشه.

در مورد مدیریت هم مشکلی ندارم انشالله اگر عمری بود و بچه ها امدن بنده نیز در خدمتم/
در حال کار روی سایت جدید هستم و قصد کنارکشیدن و خود کشی هم ندارم :cool::cool::cool:

اگر هیچ کاری دستم نبود همون 3 روز اول یک چیز قابل قبول داده بودم، ولی متاسفانه برای دو شرکت کار میکنم و این کار سومی هست که انجام میدم و برای هر کی هم کارمیکنم همیشه عجله داره و نمیتونم مرخصی بگیرم(حتی 3 سال هم براشون کار کنی، باز عجله دارند).

با توجه به اینکه قبلا ربات های زیادی نوشتم - (مثل ربات کپی کننده آگهی از دیوار، ربات استخراج قیمت رمزارزها، کار با Api سایت ها) کار ربات هم چندان سختی برام نداره
ولی باید قسمت دیتابیس رو با دقت زیادی تکمیل کنم
چون اطلاعات این سایت زیاد هست، باید حداکثر فشرده سازی داده رو اجرا کنم و داده هایی رو بکار ببرم که تو تعداد زیاد، دیتابیس رو بزرگ نکنه
برای همین تو این قسمت کمی کند هست
ولی توانایی کپی کردن کل صفحات پرشین تولز رو دارم و به زودی این رو ثابت میکنم

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
یه گروه تلگرام دوستان زدن کسی خواست به من PM بده ادش کنم....افراد معلوم الحال و مزاحم اد نخواهند شد...توقف بیجا مانع کسب است :p
لطفا پسرای دِهاتی و بد تیپ نیان داخل گروه.مرسی.اه

milade

Registered User
لایک‌ها
1,132
من نظرم اینه که @Mazi یه گروه تلگرام بسازه چراکه میشناسیمش و اونجا اطلاعیه ها رو منتشر کنه.

بچه هایی که زیاد نمیشناسیم رو نمیشه اعتماد کرد. فردا میبینی کل اطلاعات دست ج.ا هست.

بعد هم یه گروه فیس بوک خود مازی بزنه و بچه ها اونجا پاتوق رو ادامه بدن. اونجا میشه پست زد و جواب داد و این حرفا.

اینکه بخوای پرشین تولز کپی کنی فردا گوگل اسپم میبینتت و با کلی هزینه سرور و اینها سر سال باید جمع کنی بری. بماند که کلی مشکل فنی و زمانبر بودن و باید رفع کرد.

بحث بازارچه و اینها هم به نظرم دیگه کلا تعطیله چون الان کلی جایگزین هست و جنس فروش جاشو خودش پیدا میکنه.

گروه فیس بوک هم پابلیک نباشه و فقط بچه هایی رو راه بدید که توی پرشین تولز سابقه درست دارند.

برا امنیت خودتون هم اکانت فیک بوک جدید باز کنید که خیالتون راحت باشه.

اینطوری اطلاعاتتون نه دست کسی هست که فردا مشکل ساز بشه و نه مشکل بسته شدن و دیکتاتوری خواهد بود.

فردا روز یه فکر بهتر هم کردیم مازی میتونه توی تلگرام اعلام کنه و همه خبردار میشن، حتی کسایی که الان نمیدونن پرشین تولز داره بسته میشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اینجا هی میگن توئیتر / ردیت
توئیتر که از قبل بود. اینجا که فقط برای گپ زدن نبود. پی تی چند تا انجمن داره یکی از زیر انجمن ها پاتوقه، توئیتر شاید فقط بتونه کار پاتوق رو انجام بده
ردیت چند ماه پیش یه سوال اونجا پرسیدم هنوز که هنوزه جوابی بهش ندادن. پیدا کردن سوال خودم هم مشکل بود

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ChatGP

1683116668044.png

information1990

Registered User
لایک‌ها
81
یک نفر بنده راهنمایی کنه:

الان چند تا سایت جدید بالا اومده؟
چند کاربر تو چند سایت ثبت نام کردن؟
چند کاربر کلا دوست ندارن هیچ جا فعالیت کنند و معطل هستند؟

Handel

Registered User
لایک‌ها
397
بنظرم یه انجمن برای بازارچه توسط به فرد شناخته شده زده بشه بد نیست درکنارش هم موضوعات دیگه در صورت امکان میشه اضافه بشه

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
من نظرم اینه که @Mazi یه گروه تلگرام بسازه چراکه میشناسیمش و اونجا اطلاعیه ها رو منتشر کنه.

بچه هایی که زیاد نمیشناسیم رو نمیشه اعتماد کرد. فردا میبینی کل اطلاعات دست ج.ا هست.

بعد هم یه گروه فیس بوک خود مازی بزنه و بچه ها اونجا پاتوق رو ادامه بدن. اونجا میشه پست زد و جواب داد و این حرفا.

اینکه بخوای پرشین تولز کپی کنی فردا گوگل اسپم میبینتت و با کلی هزینه سرور و اینها سر سال باید جمع کنی بری. بماند که کلی مشکل فنی و زمانبر بودن و باید رفع کرد.

بحث بازارچه و اینها هم به نظرم دیگه کلا تعطیله چون الان کلی جایگزین هست و جنس فروش جاشو خودش پیدا میکنه.

گروه فیس بوک هم پابلیک نباشه و فقط بچه هایی رو راه بدید که توی پرشین تولز سابقه درست دارند.

برا امنیت خودتون هم اکانت فیک بوک جدید باز کنید که خیالتون راحت باشه.

اینطوری اطلاعاتتون نه دست کسی هست که فردا مشکل ساز بشه و نه مشکل بسته شدن و دیکتاتوری خواهد بود.

فردا روز یه فکر بهتر هم کردیم مازی میتونه توی تلگرام اعلام کنه و همه خبردار میشن، حتی کسایی که الان نمیدونن پرشین تولز داره بسته میشه.
میخواهید برای اینکه دیکتاتوری نشه اطلاعات رو تو حسینیه ارشاد بگذاریم؟! :cool:

مطمئن هستید فیس بوک و توئیتر مکان مناسبی برای ما هست؟!
توئیتر که تا میفهمه ایرانی هستی یا آی پی عوض میکنی فورا بلاک میکنه
فیس بوک خودش هم تاریخ گذشته هست

یک راهکارهایی هست که گوگل رو میشه رد کرد، مثل اینکه هر صفحه ی کپی شده رو به گوگل بگی ایندکس نکنه(اهلش میدونن چی کار کنن الکی نگران نباشید)

بازارچه و اینا راهکار جایگزین هم داشته باشه، ما میخواهیم راهکار جایگزین خودمون رو بسازیم

من برنامه نویس هستم و اطلاعات حتما دست برنامه نویسان هست و تو کل دنیا همینه و برنامه نویس کار خودش رو میکنه و دیکتاتوری که میگی، ما توش بزرگ شدیم:rolleyes:
-------------
من میدونم همه ما تو این انجمن میمیریم
کسی انجمن جدید نمیزنه
اگر هم بزنه همه رو توش میکشه
من میدونم :D:D:D

(از فیلم سفرهای گالیور و دوستان انجمن)
Gulliver's Travels & Mortal Kombat Association

Last edited:

sha-hab

Registered User
لایک‌ها
242

یک راهکارهایی هست که گوگل رو میشه رد کرد، مثل اینکه هر صفحه ی کپی شده رو به گوگل بگی ایندکس نکنه(اهلش میدونن چی کار کنن الکی نگران نباشید)

بازارچه و اینا راهکار جایگزین هم داشته باشه، ما میخواهیم راهکار جایگزین خودمون رو بسازیم

من برنامه نویس هستم و اطلاعات حتما دست برنامه نویسان هست و تو کل دنیا همینه و برنامه نویس کار خودش رو میکنه و دیکتاتوری که میگی، ما توش بزرگ شدیم:rolleyes:
-------------
کسی انجمن جدید نمیزنه

Gulliver's Travels & Mortal Kombat Association

به نظرم به این صحبت ها توجه نکنید و درگیر حاشیه نشید
خودتون هم تخصصشو دارید هم کاربر قدیمی پی تی هستید
من مطمئنم با توضیحاتی که شما راجب کاری که دارید میکنید دادید استقبال خوبی میشه ازش
نیو یوزر هم انشالله جذب میکنیم

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970

-------------
کسی انجمن جدید نمیزنه

اینجا بخش پاتوقه دوست عزیز بیشتر از یه پاتوق نباید ازش انتظار داشت
دغدغه کاربرای این بخش در بالاترین درجه اینه یه جایی باشه درش درمورد "پمپ آب خونه مون سوخته هزینه اش با کی هست" صحبت کنن

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
من نمی دونم یک عده چرا میان الکی بحث رو به حاشیه می برن

طرف راجع به پمپ آب دزدیده شده سوال می پرسه به شما چه ربطی داره؟

کی این حق رو به شما داده تا ملت رو قضاوت کنید؟

طرف سوالش رو پرسیده و بقیه جوابش رودادند و ربطش به شما چیه؟

خودشون میان در عرض دو روز تو پاتوق 10 تا پست می زارن، بعد می گن اونهایی که تو پاتوق هستند دقدقشون دقدقه ما نیست!

بازارچه برای فروم نیاز هست، موضوعات غیربازارچه ای هم مهم هست. این دو کنار هم روح فروم persiantools رو ساختند، فقدان هر کدوم persiantools رو بی روح می کنه.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
این دو سه تا کاربر چرا اینقدر هول و نچسبن
اونقدر نوشابه برا هم باز کردید حالمون بد شد
www_MyEmoticons_com__burp.gif

به نظرم همون بریم سمت ردیت و توییتر تا یکی از دوستان قابل اعتماد فروم بزنه راحت تریم

پ.ن: یکی از Colon ها پی تی کمتر از 72 ساعت تعطیل شد :D

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
یک نفر بنده راهنمایی کنه:

الان چند تا سایت جدید بالا اومده؟
چند کاربر تو چند سایت ثبت نام کردن؟
چند کاربر کلا دوست ندارن هیچ جا فعالیت کنند و معطل هستند؟
@zgg123 خاله راهنماییشون کنید

sajad564

Registered User
لایک‌ها
193
الان کلا persian tools قراره تعطیل بشه ؟یا فقط فروم هستش؟یا فقط بخش بازارچه ؟

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا