• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
به اطلاع می رسانم که من هم مقدمات کار ارائه یک سایت رو در حال انجام دارم
کارهای اولیه انجام شده

دارم ربات خزنده رو شروع میکنم که بتونم اطلاعات کاربران بازارچه رو بگیرم
احتمال داره که کل مطالب بازارچه های رو هم تو سایت جدید کپی کنم، به عنوان مرجعی برای مراجعات بعدی

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
کارهای اولیه انجام شده

احتمال داره که کل مطالب بازارچه های رو هم تو سایت جدید کپی کنم، به عنوان مرجعی برای مراجعات بعدی
ایشالا که یه چیز تمیز ازش در بیاری مهدی عزیز
این مدت کلی ایده خوب دادی ممنونیم

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
374
ایشالا که یه چیز تمیز ازش در بیاری مهدی عزیز
این مدت کلی ایده خوب دادی ممنونیم
وقتی اینجوری با احترام و خوب باهم حرف میزنید کیف میکنم..دم همتون گرم..واقعا شایسته بهترینها هستین🙏👌

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
وقتی اینجوری با احترام و خوب باهم حرف میزنید کیف میکنم..دم همتون گرم..واقعا شایسته بهترینها هستین🙏👌
لطف دارید همچنین گرامی🌷
همه مسافر یه کشتی هستیم هر کی داره به نوعی کمک میکنه تا این جمع از بین نره

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
کارهای اولیه انجام شده

من شخصا روی شما خیلی حساب میکنم
مشخصه دانش فنی این کار رو دارید و فقط حرف نمیزنید و از روز اول هم میدونستید چی می خواید بسازید
امیدوارم سایت شما اینقدر کامل و خوب باشه که همون رو همه انتخاب کنن و بزودی بریم همونجا

من قبلا هم گفتم وبسایت جدید فقط در صورتی ارزش داره که دقیقا ادامه ی پرشین تولز باشه و مطالب قدیمی و سابقه و حتی تم هم یکسان باشه تا کم کم مدیرهای قدیمی و جدید هم مشترکا کار رو در دست بگیرن و قانونمند شه تا همه کاربرها کوچ کنن به فروم جدید و بازارچه و پاتوق و گفتگوی آزاد و ... هم فعال بشه
قطعا وقتی که بزارید بعدا براتون جبران میشه و از نظر مالی کاملا راضیتون میکنه

یک سایت جدید که همه بخوان از صفر توش شروع کنن نه برای کسی جذابیتی داره نه آینده ای داره و بعد 1 ماه درش تخته میشه برای همین دوستانی که فقط یک پوسته طراحی کردن و سایتی که فقط ظارهش شبیه پرشین تولز هست فقط دارن زحمت بیخودی میکشن تهش کل کاربرهاشون به 100 نفر نمیرسه اونم فقط میان ثبت نام میکنن و میرن

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
دوستان من از راه اندازی سایت منصرف شدم. زودتر هم اینجا اعلام میکنم که بتونید برنامه دیگه ای رو دنبال کنید، به این نتیجه رسیدم که بهتره بزاریم پی تی بمیره
geryefade.gif

اصلی ترین دلیل این نکته هست که اشاره کردم (راهی هم براش نیست) :
به نظر من اگر تصمیم به راه اندازی فروم جدید شد دنبال ساز و کاری بگردیم که به صورت اشتراکی باشه یعنی اگر فردا من نبودم سایت نخوابه و حالت شرکت داشته باشه و اعضا هیئت مدیره داشته باشه

من تنها نه وقت اداره سایت رو دارم و نه درکل هدف درآمد زایی از سایت رو داشتم و اگر هم الان سایت بالا بیاد پس از مدت کوتایی تعطیل خواهد شد، پس بهتر دونستم که اصلا سایت رو بالا نیارم (موافقت اولیه برای راه اندازی هم صرفا از روی علاقه و ته مونده شوق دوران وبمستری که توی وجودم مونده انجام شد)

پ ن : پیشنهاد من برای حفظ دوستی ها و ارتباط توییتر هست، هر سایت و انجمنی هم بالا بیاد دوام نخواهد داشت.

Silveregg

Registered User
لایک‌ها
1,263
شت. من نمیخواستم فاز منفی بدم ولی حالا میهن وب منصرف شد حرفمو میزنم. .مشکل دامین و قالب و بکاپ و کوفت و زهرمار نیست. مهم جو و یوزر هست که دیگه سایت بهتر از پرشین تولز هم زده بشه زنده نمیشه.اون چیزی که باعث شده بود ما به پرشین تولز سر بزنیم یه حسی بود که ما رو وصل میکرد به گذشته خودمون. نظرسنجی همین تاپیک هم سر جمع 140 نفر شرکت کردن 130 نفر گفتن میان از اون 130 هم 60 تاشون کم کم بیخیال میشن.

همین پرشین تولز هم چند سالی بود رو به احتضار بود. امیدوارم صاحبش راضی بشه سایت رو تعطیل نکنه .

shak

Registered User
لایک‌ها
521
دوستان من از راه اندازی سایت منصرف شدم. زودتر هم اینجا اعلام میکنم که بتونید برنامه دیگه ای رو دنبال کنید، به این نتیجه رسیدم که بهتره بزاریم پی تی بمیره
geryefade.gif

اصلی ترین دلیل این نکته هست که اشاره کردم (راهی هم براش نیست) :

من تنها نه وقت اداره سایت رو دارم و نه درکل هدف درآمد زایی از سایت رو داشتم و اگر هم الان سایت بالا بیاد پس از مدت کوتایی تعطیل خواهد شد، پس بهتر دونستم که اصلا سایت رو بالا نیارم (موافقت اولیه برای راه اندازی هم صرفا از روی علاقه و ته مونده شوق دوران وبمستری که توی وجودم مونده انجام شد)

پ ن : پیشنهاد من برای حفظ دوستی ها و ارتباط توییتر هست، هر سایت و انجمنی هم بالا بیاد دوام نخواهد داشت.
سلام. روی اون دامنه به نظرم تصمیم درستی نبود چون ایده‌های خیلی بهتری روی اون می‌تونید پیاده کنید.
اما پیشنهاد می‌کنم که از این کار منصرف نشید.
یک انجمن نقلی و کوچیک که برای شروع نهایتا سه تا دسته بندی داشته باشه که تایپک‌ها پراکنده نشه (بعدا به تعداد دسته‌‌ها اضافه کنید) روی یک دامنهٔ معمولی به نظرم شروع خوبیه.
ضمنا به پست‌هایی که می‌گن من خودم برنامه نویسم و طراح سایتم و الان دارم مشابه اینجا رو میزنم و ... توجه نکنید.
کار خودتون رو بکنید، کاربرهای قدیمی اینجا به شما اعتماد دارند. حتما از مدیران اینجا هم میان و به مرور بهتون اضافه میشن برای اداره سایت.

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
شت. من نمیخواستم فاز منفی بدم ولی حالا میهن وب منصرف شد حرفمو میزنم. .مشکل دامین و قالب و بکاپ و کوفت و زهرمار نیست. مهم جو و یوزر هست که دیگه سایت بهتر از پرشین تولز هم زده بشه زنده نمیشه.اون چیزی که باعث شده بود ما به پرشین تولز سر بزنیم یه حسی بود که ما رو وصل میکرد به گذشته خودمون. نظرسنجی همین تاپیک هم سر جمع 140 نفر شرکت کردن 130 نفر گفتن میان از اون 130 هم 60 تاشون کم کم بیخیال میشن.

همین پرشین تولز هم چند سالی بود رو به احتضار بود. امیدوارم صاحبش راضی بشه سایت رو تعطیل نکنه .
دقیقا همینطوره
شخصا ۲ تا ایده رو به شدت پسندیدم یکیش انجمن pcpin بود که ادامه کار پرشین تولز بود همه میتونستن راحت مثل قدیم ادامه بدن برای کاربرای بازارچه هم سیستم کمکی امتیاز در جریانه که ساز و کارش اینطور هست به کاربرای با ۵۰ الی ۱۰۰ امتیاز بازارچه، تگ نقره ای/بالای ۱۰۰، برنزی/و ۲۰۰ به بالا، طلایی داده بشه که تا حدودی شناسنامه کاربر رو بتونه نشون بده
ایده دوم رو کاربر mehdi6052 داد که گفتن خود سایت رو مطالب و تاریخچه و همه چیز رو توسط ربات های مخصوص یه جای دیگه کپی میکنم که بشدت عالی میشه اگه بتونه
بنظر من هم بخوام حقیقت رو بگم سایت با تم جدید،برند جدید،اهداف جدید نمیتونه موفق باشه
همین چند سال پیش تعدادی از کاربرای انجمن ریزش کرد دلیلش این بود انجمن از vbulletin سوئیچ شد روی xenforo حتی خود ما هم کلی اعتراض کردیم پوسته رو چرا عوض کردید!
انجمن بازیسنتر همچین کاری کرد ولی سریع نظرش عوض شد وقتی موجی از نظرات منفی کاربرا رو دید دقت کنید فقط یدونه پوسته عوض شد...

Last edited:

powvex

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
283
متاسفانه برای ادامه فعالیت بازارچه اینجا در هر سایت جدید، نیاز به کپی کردن نام کاربری، ایمیل فرد، امتیازات بازارچه اینجا داره که بجز database هیچ راه دیگه ای نداره چون اصولا ایمیل کاربرا پابلیک نیست.
بدون این دیتابیس فقط میشه سایت جدید بدون کاربر راه انداخت که هیچ فایده ای نداره. چند نفر از اینجا میان دوباره تو یک سایت جدید ثبت نام کنند و ... امتیاز ها چی میشه؟ سابقه فعالیتشون چی؟؟
گیریم که پستها رو هم از اینجا کپی کردیم با کراول کردن، بدون صاحب بودن پست ها به هیچ دردی نمیخوره مگه میخواهید رمان و داستان منتقل کنید؟ طرف اینجا فروش عسل داشته با 1000 نفر سابقه خرید، حالا نوشته های اون پست رو هم کپی کردیم، هر کدوم از اون 1000 نفر بیان بگن آقای فلانی، من همون کاربر فلان هستم ها...

کلا به نظر من بدون دیتابیس که اشاره کردم مقدور نیست. حداقل بگیم * نام کاربری ها با ایمیلشون * رو ( @ehsan یا @Hamid2day ) یجوری بدن بقیه اش قابل کراول کردن و جابجایی است.

Last edited:

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
متاسفانه برای ادامه فعالیت بازارچه اینجا در هر سایت جدید، نیاز به کپی کردن نام کاربری، ایمیل فرد، امتیازات بازارچه اینجا داره که بجز database هیچ راه دیگه ای نداره چون اصولا ایمیل کاربرا پابلیک نیست.
بدون این دیتابیس فقط میشه سایت جدید بدون کاربر راه انداخت که هیچ فایده ای نداره. چند نفر از اینجا میان دوباره تو یک سایت جدید ثبت نام کنند و ... امتیاز ها چی میشه؟ سابقه فعالیتشون چی؟؟
گیریم که پستها رو هم از اینجا کپی کردیم با کراول کردن، بدون صاحب بودن پست ها به هیچ دردی نمیخوره مگه میخواهید رمان و داستان منتقل کنید؟ طرف اینجا فروش عسل داشته با 1000 نفر سابقه خرید، حالا نوشته های اون پست رو هم کپی کردیم، هر کدوم از اون 1000 نفر بیان بگن آقای فلانی، من همون کاربر فلان هستم ها...

کلا به نظر من بدون دیتابیس که اشاره کردم مقدور نیست. حداقل بگیم * نام کاربری ها با ایمیلشون * رو ( @ehsan یا @Hamid2day ) یجوری بدن بقیه اش قابل کراول کردن و جابجایی است.
بله کاربرانی که مشخصات کپی میشه، در وحله ی اول هیچ چیزی نیست
ولی هر کاربری که تو پرشین تولز باشه با یک ایمیل و ارسال پیام خصوصی تو این انجمن ها میتونه هویت خودش رو اثبات کنه و با نام کاربری و امتیاز قبلی خودش به کار ادامه بده

کسی که نمیخواد بیاد هم اونو کاریش نمیشه کرد و ایمیل اون رو داشته باشی هم به درد نمیخوره
---------------
اگر انجمن جدید ادامه همین انجمن باشه به نظر میرسه که مقبول تر باشه و راحت تر مورد پذیرش قرار بگیره
-------------------
سایتی که من درست میکنم، سایت خرید و فروش کالاهای دست دوم هست و هر بازارچه ی پرشین معادلی در اون خواهد داشت

یک قسمت از سایت هم مثل بلاگ یا پاتوق خواهد بود و تو اون قسمت ارتباط کاربران و پیام ها آزاد خواهد بود

یعنی عین همین سایت نیست ولی در مرحله ی اول شباهت زیادی خواهد داشت و بعدا تغییراتی رو توش خواهم داد و اگر کارش بگیره، نرم افزار اندروید و آی او اس اون رو هم بیرون خواهم داد

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
@Mazi
مازی نفر بعد تویی..
اگه مشکلی نداری تو مدیر کل فروم بعدی بشی..
کارای فنی و .. رو هم ما دوستان دیگه انجام میدیم..

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب مهین هم که پشیمون و نادم از ایجاد سایت گشت یهو و بی خبر.حالا لابد اونم یه فکرایی پیش خودش کرده دیگه

دیکه کلا خدمتتون عرض کنم جدی ترین پیشنهاد و حرکت بود که اونم مرخص شد در نتیجه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه جز اینکه بشینم یه گوشه نان و ماست بخورم تا اخر اردیبهشت و خدانگهدار

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
این تاپیک و تاپیک های مشابه به نتیجه ای نمیرسه
احساس تعلق خاطری که من نوعی به اینجا داشتم به هیچ انجمنی نداشتم
این سایت و ما به تاریخ پیوستیم

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
یه گروه تلگرام بزنید جای این سس کلک بازیا
۶۰ تا انجمن زدید کلا ده تا کاربر توش نیست
انجمن زدن کار هر کسی نیست.احسان با اون سابقش کم اورد توش درشو بست
اون رفیقتونم که یه قپی اومد اولش بعد خودشو کشید عقب

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من نکته بگم و رفع زحمت کنم:

یک عده میخوان فعالیت تجاری شون ادامه پیدا کنه.
یک عده فقط ناله میکنند و به دیگران اعتماد نمی کنند.
یک عده کلا فحش میدن و توهین میکنن به دیگران.

اون دسته اول که با بسته شدن سایت ضرر میکنن باید براشون بستری فراهم بشه که به فعالیتشون ادامه بدن.

حالا یک تعداد هم "وقت" و "هزینه" کردند تا این بستر رو فراهم کنند.
من نمیفهمم چرا دسته دوم و سوم میان اونها رو دلسرد میکنند؟
از سره حسادته؟ چیه من نمیدونم... بخیل هستن؟؟....

بگذارید اون دو عده با هم همکاری کنند و فعالیتشون رو ادامه بدن...
شما اگر در این کار خیلی تخصص داری بسم الله شما هم یک کاری بکن. اما به کار دیگران کاری نداشته باش و در کارشون دخالت بیجا نکن.
اگر آقای X حق داره یک انجمن جدید بسازه، آقای Y هم همون حق رو داره. اینکه یک عده میان میگن چرا سایت جدید زدی معناش اینه که هرکسی قراره انجمن جدید بسازه باید از ایشون مجوز بگیره؟..... همین تفکره که فضا این شده در ایران.... همه میخوان از بالا به همه چیز نگاه کنند و رئیس و مدیر باشن.!

من این چند روز توهین زیاد شنیدم.

پرشین تولز

خدانگهدار.

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
حالا خلاصه این روزهای اخر اگر کاری حرکتی میکنید بگید که منم بیام اگه نه که روزهای روشن خدانگهدار!

sanaka

Registered User
لایک‌ها
970
حالا خلاصه این روزهای اخر اگر کاری حرکتی میکنید بگید که منم بیام اگه نه که روزهای روشن خدانگهدار!
نمیدونم منظور شما از کاری دقیقا چیه
کار که کردن دوستان لطف داشتن انجمن رو احداث کردن هر کی خواست عضو میشه و استفاده میکنه هر کی هم نخواست میتونه خودش رو limit کنه بگه یا فلانی یا هیچکس

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
میون این همه کوچه ..که به هم پیوسته..
کوچه ی قدیمی ما.. کوچه ی بن بسته
دیوار کاه گلی یه باغ خشک.. که پر از شعرهای یادگاریه

کوچه اما هرچی هست ... کوچه ی خاطره هاست
اگه تشنه ست ، اگه خشک ، مال ماست ، کوچه ی ماست

وضعیت
موضوع بسته شده است.