سلام.دوستان با توجه به اعلام تعطیلی پرشین تولز و نیاز به ایجاد فروم مشابه که بشه اونجا در محیطی دوستانه با هم در ارتباط باشیم با مدیر سابق جناب فرجاد @MihanV صحبت شده که فرومبزنه و همگی به اونجا بریم..
با توجه به سابقه مدیریتی و اعتبار خوبی که بین اعضا داره بنظر بهترین گزینه برای مدیریت محیط جایگزین هست..
چون به شخصه وبمستر هم هست ایشون با حواشی و مشکلات پیش رو و راه های توسعه محیط مذکور هم آشنایی کامل داره..
منتها فرجاد گفته که مطمئن نیست دوستان به محیط جدید بیان و اونجا فضای جدیدی شکل داده بشه..
این تاپیک زده شد تا دوستانی که استقبال میکنن ، حمایت خودشون رو اعلام کنن..
لطفا جدا از شرکت در تاپیک ، در نظر سنجی هم حتما شرکت کنید که امار عددی داشته باشیم.
لطفا در بخش های مختلف فروم هم لینک به این تاپیک رو ایجاد کنید تا افراد بیشتری ببینن و در نظر سنجی شرکت کنن تا انشاالله زودتر اقدامات لازم رو شروع کنیم.
تشکر...
نمیدونن که هر گردی گردو نیست و هر نونی نانوا نیست!بخش جالب اینا که میگن ما فقط برامون مهمه که بازارچه اعتبارش حفظ بشه اینه که هر فرومی زدن یه پاتوق هم چپوندن لای باقی بخش هاش
دوم اینکه بک آپ بدون دامنه یعنی هزینه ماهانه 30 میلیون تومانی سرور برای این حجم از اطلاعات که هیچ درآمدی هم نداره
مورد اول اینکه بک آپ نمیده
دوم اینکه بک آپ بدون دامنه یعنی هزینه ماهانه 30 میلیون تومانی سرور برای این حجم از اطلاعات که هیچ درآمدی هم نداره
پاتوق که رو چش ما جا دارهبخش جالب اینا که میگن ما فقط برامون مهمه که بازارچه اعتبارش حفظ بشه اینه که هر فرومی زدن یه پاتوق هم چپوندن لای باقی بخش هاش
یه زمانی سعید حسینی اینجا تاپیک می زد جنس می فروخت بعد که کارش گرفت رفت سمت برند خودش حتی داخل انجمن لیون هم یوزرش رو چک کنید مدتهاست لاگین نکرده اونجا هم مدیرهایی با سلیقه خاص داره به نظرم اگر بحث خرید و فروش و اعتبار بازارچه هست هیچ جای دیگه ای نمی تونه جایگزین بشه کسی بخواد جنس بفروشه بره ایسام نمی خواد درصد بده بره دیوار یا گروههای تلگرامی مطمئن باشید دیگه دوران انجمن و ... تموم شدلیون افتضاح بوده تجربه خود من. یک عالمه دنگ و فنگ بعد بهم گفتند نمیشه شما تعداد بزاری قطعات رو برای فروش!!! یعنی فقط یکی حق داری بفروشی وگرنه باید با جناب حسینی هماهنگ بشه و فلان!!!
مسخره است واقعا، اینایی که اینجا دفاع میکنند یعنی ندیدند این مشکل رو؟؟
به نظرم بهتر بود کلا انجمن رو پایین می اوردن دیگه رید اونلی چیه... همه کاربرها باهاش غرق میشدنفعلا، عین اون گروه نوازنده در فیلم کشتی تایتانیک، ایستادم تا پاتوق و پی تی غرق بشم...
ولی من زیاد دیدمتمن تو این ده-دوازده سال اسم 70 درصد این کاربرایی که تو این دو سه روزه تو پاتوق پست زدن رو هم ندیده بودم