گزینه دیگه هم میزدی مخالفم ولی میام، موافقم ولی نمیامبرادر فرجاد @MihanV هدف از تاپیک سنجش تمایل دوستان به فروم جدید بود که مشخصه از نتایج اگر ممکنه زودتر مقدمات کار اوکی کن که شروع کنیم.
بعضی موافق ها شاید اولش نیان...گزینه دیگه هم میزدی مخالفم ولی میام، موافقم ولی نمیام
برادر فرجاد @MihanV هدف از تاپیک سنجش تمایل دوستان به فروم جدید بود که مشخصه از نتایج اگر ممکنه زودتر مقدمات کار اوکی کن که شروع کنیم.
توس قسمت حریم شخصی سایت صریحا نوشته اطلاعات کاربران به کسی فروخته نخواهد شد:سلام
خبر خوبی نبود ، هر چند صلاح کار خسروان دانند
ولی در مورد فروم این خیلی صدق نمیکنه چون فروم رو کاربرانش میسازن
اگر دوستان با مدیریت در ارتباط هستن و فشاری از بالا برای تعطیلی اینجا وجود نداره ، لطف کنن رقم پیشنهادیشون برای واگذاری رو اعلام کنن
به صورت موجود (ساب دومین) با مدیریت هاست خودشون و به صورت سرقفلی خریداری کنیم ( تنها یا شراکتی)
انجمنهای پرشین تولز تحت هیچ شرایطی اطلاعات شخصی شما را به شرکتهای دیگر نمی فروشد. این اطلاعات فقط در اختیار مراجع قانونی و قضایی ذیصلاح قرار خواهد گرفت که البته در صورت درخواست کتبی آنها امکان پذیر است.
شما اینا رو جّدی میگید ؟فروم جدید حتما باید یک سری امکانات داشته باشه تا یک سری شاخص ها مثل میزان تحصیلات و مدت زمان پروانه تاسیس و مدت زمان کار یا حرفه تخصصی و ... مشخص بشه
اینجا هر کس به خودش اجازه میده یک چیزی می پرونه. البته بنده با نظر دادن همگانی مخالف نیستم، اما باید مشخص بشه این نظر کارشناسی هست یا خیر
دوستان که همه چی میخوان ماشاللهنظرات رو خوندم و با توجه به خواسته دوستان اون چیزی که توی ذهن من بود عملی نیست
به زودی بیانیه تکمیلی خواهم داد
شما اینا رو جّدی میگید ؟
فقط کافیه مدیران صحت سنجی کنند و این اطلاعات همراه آواتار و نام کاربری نمایش داده بشه. همین
مشکلتون با این موضوع چیه؟
خودتون با جهان بینی ایی که دارید یه ذره به فرمایشی که کردید فکر کنید ...
داداش شما راه اندازی کن ما همه جوره پشتتیمنگفتم که کلا نمیزنیم ، گفتم نیاز به کار و همفکری بیشتر داره :دی
اگر بخوایم مثل دوستانی که قالب پی تی رو کپی کردن بزنیم که نیم ساعت دیگه آمادست و چند ماه دیگه هم باید تعطیلش کنیم
برای الان دوستانی که امکان حمایت مالی یا فنی یا مدیریتی دارند لطفا پیام خصوصی بدن که گروه تلگرام بدم جوین بشن یکسری صحبت بکنیم بعد هم لینک گروه رو میزاریم داخل همین تاپیک که باقی دوستان نظر بدن و اگر به نتیجه رسیدیم راه اندازی کنیم
به نظر اینجانب هم باید بخش ویژه برای نونوایان گرامی داشته باشه هرکسی اون بخش رو اداره کنه من خودم پشتشم نگران نباشهاسم انجمن جدید نانوایی باشه
انجمن بسته نمیشهداداش شما راه اندازی کن ما همه جوره پشتتیم
پ.ن:فقط یه کم عجله کنین یهو دیدی تصمیم احسان برای بستن پی تی به جای اخر اردیبهشت شد اخر هفته دیگه اونوقت کسی همدیگه رو پیدا نمی کنه