• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

ariaieboy

Registered User
لایک‌ها
256
دوستان منصفانه نیست یه وزنه ۵۰۰ کیلیویی آماده کنیم انتظار داشته باشیم طرف مقابل بلندش کنه..

اینجا داره تعطیل میشه..
یه فرد با تجربه و معتبر هم پیدا شده تا به‌کمک تیم‌ مدیریتیش یه فروم مشابه درست کنه که با بمب خلاء مواجه نشیم.. و اونجا دوباره دور هم جمع باشیم..

مباحث عمومی و تخصصی رو با هم‌ باز داشته باشیم،
برای بخش بازارچه ش هم حداکثر تلاش رو قاعدتا میکنن که نیاز هامون رو برطرف کنن..

برای استارت اولیه انقدر شروع رو پیچیده و سنگین ‌نکنید..

مهم گرایش ما به استقبال از این موقعیت هست..
بعد از اون به طور تکاملی مدام توی بخش پیشنهادات ،نیازهامون رو مطرح میکنیم و اونا اعمال میکنن..
اتفاقا لازم هست قبل از راه اندازی این بحث ها انجام بشه.

راه اندازی فروم مشابه فکر میکنم خیلی کار سختی نباشه. با وجود اینهمه سیستم های آماده مثل همین زنفورو.
چیزی که مهم هست اینه اتفاقات مشابه اینجا نیوفته.

صد در صد نگهداری داره مدیریت داره هزینه داره و کسی که میخواد این کار را انجام بده باید این قضایا را بپذیره و پا پیش بذاره ولی فکر میکنم اگر جلوتر بحث های مدیریتی و قوانینش انجام بشه بعد برای مباحث فنی هم میشه بهتر برنامه ریزی کرد. و در نهایت نتیجه بهتری میگیریم.

قاعدتا چه دوستان نظر مثبت بدن یا منفی (که در صورت تعطیلی اینجا فکر میکنم نظر خیلی ها مثبت باشه) وجود یک جایگزین مخصوصا که قدیمی تر ها و کاربران فعال توش باشند. لازم هست ولی اجرای درست و صحیح اون فکر میکنم خیلی مهم تر باشه تا اینکه بخواد فقط یک جایی باشه که نریم توی خلا.
دوستان همین الانشم گروه تلگرامی و سرور دیسکورد راه اندازی کردند. ولی انجمن فکر میکنم کار بیشتری میطلبه مخصوصا اگر بخواد جایگزین جایی مثل پی تی بشه

pc hardware

Registered User
لایک‌ها
66
با سلام.
نمیدونم فلسفه تعطیلی فروم چیه ولی به جرات میگم که بازارچه محبوب‌ترین و قویترین بازارچه داخل کشور بوده و هست و خوشبختانه 99 درصد اعضا سالم و بدون حاشیه هستن واقعن حیفه چنین سرمایه ای به همین سادگی از دست بره.
کاش میشد بازارچه رو کامل جدا کرد و با تغییرات دوباره راه اندازی کرد و اگه هم اولی مقدور نیست حداقل انجمنی تشکیل بشه تا دوستان و اعضا محترم بتونن مثل سابق فعالیت کنند.
به امید روزی که این مشکل با موفقیت حل بشه❤️

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اتفاقا لازم هست قبل از راه اندازی این بحث ها انجام بشه.

راه اندازی فروم مشابه فکر میکنم خیلی کار سختی نباشه. با وجود اینهمه سیستم های آماده مثل همین زنفورو.
چیزی که مهم هست اینه اتفاقات مشابه اینجا نیوفته.

صد در صد نگهداری داره مدیریت داره هزینه داره و کسی که میخواد این کار را انجام بده باید این قضایا را بپذیره و پا پیش بذاره ولی فکر میکنم اگر جلوتر بحث های مدیریتی و قوانینش انجام بشه بعد برای مباحث فنی هم میشه بهتر برنامه ریزی کرد. و در نهایت نتیجه بهتری میگیریم.

قاعدتا چه دوستان نظر مثبت بدن یا منفی (که در صورت تعطیلی اینجا فکر میکنم نظر خیلی ها مثبت باشه) وجود یک جایگزین مخصوصا که قدیمی تر ها و کاربران فعال توش باشند. لازم هست ولی اجرای درست و صحیح اون فکر میکنم خیلی مهم تر باشه تا اینکه بخواد فقط یک جایی باشه که نریم توی خلا.
دوستان همین الانشم گروه تلگرامی و سرور دیسکورد راه اندازی کردند. ولی انجمن فکر میکنم کار بیشتری میطلبه مخصوصا اگر بخواد جایگزین جایی مثل پی تی بشه
هیچ وقت کانال تلگرامی و سرور دیسکورد جای فروم رو نمیتونه پر کنه ... آزادی عملی که توی فروم داری قابل مقایسه با هیچ جایی نیست قطعا باید یک فروم راه اندازی بشه تا همه جذبش بشن ... دیسکورد و تلگرامی که فیلتره توش نمیشه درست خرید و فروش کرد
فکر کن جنس میخری از کانال تلگرام یک دفعه فروشنده گم و گور میشه و بعد 3 روز میاد میگه ببخشید فیلترشکن نداشتم نمیتونستم آنلاین شم !!!
یا برن 6 ماه دیگه اینترنت ملی راه بندازن دسترسی همه به تلگرام و دیسکورد قطع میشه اما فروم رو میشه داخلیش کرد و از دست نره

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
من قبلا پیشنهاداتی در مورد ایجاد سایت جدید دادم که اگر خواستید مطالعه بفرمایید

تو سایت جدید میشه کلا تم پرشین تولز رو در مرحله اول استفاده کرد که برای همه آشنا باشه

با یک ربات کل کاربران بازارچه ها رو تو سایت جدید انتقال میدم و کسی نمیتونه این نام های کاربری رو بگیره
مگر اینکه اثبات کنه که نام کاربری پرشین تولز مربوط به ایشان هست و احراز هویت تو خود پرشین تولز انجام میشه

اگر خواستید تمام تاپیک های قبلی بازارچه رو میتونم با ربات کپی کنم و تو سایت جدید بگذارم

تو سایت جدید حداقل 2 نفر باید مدیریت هر بازارچه رو به عهده بگیرن و نوشته های کاربران رو کنترل کنند تا مشکلی از نظر قوانین سایت و قوانین مملکتی نداشته باشه

امتیازات کاربران و سوابق و لایک ها و .... با ربات کپی میشه و سوابق پرشین تولز تو سایت جدید معتبر خواهند بود
-----------------
نگرانی های فنی در مورد اینکه چه چیز میشه یا نمیشه رو به برنامه نویسانی مثل من بسپرید و مشکلی از این نظر ندارم
و چنانچه سایت پرشین تولز همچنان بالا بیاد میتونم کل این سایت رو تو سایت جدید کپی کنم، که البته کار درستی نیست و فقط تاپیک های ضروری و اطلاعات ضروری باید کپی بشن
ادامه تاپیک و استقبال کاربران، کارکرد سایت جدید رو تضمین خواهد کرد

من میخواستم کار رو زود شروع کنم، متاسفانه همین الان برای دو تا شرکت دارم کار میکنم و کمی وقت کم دارم
ولی باز میخوام روزانه وقت بگذارم و روی این کار کنم
البته که باید رضایت کاربران فعال باشه تا من کار رو شروع کنم

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فرجاد جان
صحبت ها و انتظارات دوستان رو دیگه خودت داری میخونی..
اگه ممکنه بعد خوندن صحبت دوستان ، یه پاسخ جامع به جمع بده..

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930
بنده از ابتدای سویه جدید کرونا احسان-ادیشن یکی از تاپیک های فروشم را ویرایش کردم و در بازارچه اطلاع رسانی اعتراضی کردم ولی متاسفانه تمامی کسانی که تا آخرین نفس مرتب مشغول آپ کردن اجناس باد-کرده خود تا فرصت باقیمانده هستند...در تاپیک شرکت نکردند، به زبان خودمانی گویا عده ای ککشون هم نمیگزه....:mad:
اینکه چند نفر از دوستان قبول زحمت فرمودند فضای مشابهی بوجود بیارند، دم شما دوستان گرم ولی....امیدوارم یک ساز و کاری هم اندیشیده بشه که بصورت موازنه ای به تامین مخارج نگهداری فروم هم کمک بشه، سیستم اعتمادسازی، مدیریت بازارچه در آپ کردن تاپیک ها و .....ایده های مختلف که مسلما دوستان فنی تر هستند و با ایده های جدید و پویا تر ...

پ ن: احسان حیا کن پرشین و واگذار کن ....🥳

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
بهترین ایده همینه
افراد نزدیک به احسان کاش باهاش حرف بزنن راضی به انتقال یا فروش انجمن بشه
اگه پاش بیوفته حتی هزینه اشتراک هم میدیم فقط پرشین‌تولز باشه
توی بند معروف زندان اوین هست

به جاش از برادران و بچه های بالا دارن فعلا سایت میگردونن و رصد اطلاعاتی می‌کنند برای گزارش به زعیم ذوالفنون... :D

برخی از بندهای این زندان زیر نظر قوهٔ قضائیه جمهوری اسلامی ایران نبوده و توسط سایر نهادها اداره می‌شود. برای مثال بندهای ۲۰۹ و ۲۴۰ این زندان که دارای سلول‌های انفرادی و چندنفره (موسوم به سوئیت) است در اختیار وزارت اطلاعات است.[۹] و بند ۲ الف آن زیر نظر سازمان اطلاعات **** پاسداران انقلاب اسلامی می‌باشد.[۱۰] تردد و حضور زندانیان سیاسی خارج از سلول‌ها فقط با داشتن چشم‌بند ممکن است.[۱۱] حکومت ایران مدعی‌ست که زندان اوین دارای یکی از مجهزترین کتابخانه‌ها در میان زندان‌های ایران است.[۱۲] در زندان اوین هر اتاق یک مسئول منتخب زندانیان دارد. در هر بند نیز یکی از زندانیان (وکیل بند) رابط اصلی با زندان‌بانان است. این بند دارای فروشگاه کوچکی است که امکان خرید مواد غذایی بسیار ساده همچون بیسکوئیت، خرما، تخم مرغ و مانند آن وجود دارد. در این بند معمولاً زندانیان حق دارند که هفته‌ای یک بار با اعضای درجه اول فامیل خود ملاقات از پشت شیشه داشته باشند.[۱۳]

بند هفت زندان اوین عمدتاً به زندانیان با جرایم مالی اختصاص دارند. این بند، به باکیفیت‌ترین بند زندان در کشور معروف است. در این بند، ۷ سالن با ظرفیت اسمی هریک ۲۰۰ زندانی است که گاه پذیرای بیش از ۷۰۰ زندانی نیز بوده‌است.[۱۴] و یک سالن کوچک‌تر موسوم به سالن جهاد است. از این ۸ سالن، ۷ سالن به زندانیان غیرسیاسی اختصاص دارد اما گاه زندانیان سیاسی نیز به این بند و سالن‌ها برده می‌شوند. یکی از این سالن‌ها به نام سالن جهاد یا سالن یازده ویژهٔ زندانیان شاغل در بخش‌های خدماتی و تأسیساتی بند هفت است. سالن هشت هم سالنی با نام سالن ۱۲ است که ویژهٔ کسانی با اتهام و جرایم جاسوسی و امنیتی حبس می‌گذرانند است.[۱۵]

بند هشت زندان اوین به تبعیدگاه این زندان مشهور بود که در حال حاضر محل نگهداری زندانیان سیاسی است.[۱۶] ساختمان آن برای زندان ساخته نشده‌است و ساختمان اداری زندان اوین بود که پس از انقلاب ۵۷ به دادگاه انقلاب تبدیل شد و پس از انتقال دادگاه انقلاب به خارج از اوین به‌صورت بندی در کنار بند هفت درآمد.

بند چهار زندان هم محل نگهداری بخشی از زندانیان سیاسی عقیدتی و همچنین زندانیان مشهور اختلاس مالی اقتصادی است.

بند ۳۵۰ (بند سیاسی) و در حال حاضر بند ۶ از بندهای عمومی اوین و زیر نظر قوهٔ قضائیه لست که در گذشته بخش ۳ نامیده می‌شد. این بند ساختمانی دو طبقه است که در میان آن حیاطی مربع شکل قرار دارد. دو ضلع این مربع به اتاق‌های نگهداری زندانیان اختصاص دارد که تعداد آن‌ها در هر طبقه به هفت اتاق می‌رسد. دستشویی‌ها و حمام‌های این بند در یکی دیگر از اضلاع آن قرار دارد. هر اتاق تقریباً ۶ متر در ۶ متر بوده و تعداد متغیری زندانی را در خود جای می‌داد. صرف غذا دور سفره‌های پلاستیکی و بر روی زمین انجام می‌شود و خدمات نظافتی و پذیرایی به‌صورت دوره‌ای توسط خود زندانیان انجام می‌شود. کسی که عهده‌دار این خدمات برای ۲۴ ساعت است، اصطلاحاً شهردار خوانده می‌شود. پس از یورش گارد زندان اوین در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۳ که به پنج‌شنبه سیاه اوین معرف شد؛ بسیاری از زندانیان بند ۳۵۰ سیاسی عقیدتی از این بند به سایر بندهای زندان اوین و سایر زندان‌ها منتقل شدند و سرانجام بند ۳۵۰ تعطیل شد و به بند کارگری تبدیل شد

شنیده شده
به دستور زعیم ذوالفنون
پی تی تعطیل، مکانی جدید کوچک تر و ایزوله تر، درست بشه، برای کنترل راحت‌تر رصد اطلاعاتی، نوابغ و اندیشمندان پاتوق... :D

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
من تازه خبر دار شدم و هنوز فرصت نشده پست ها رو بخونم تاسف عمیقم قابل توصیف و بیان نیست بدترین خبری بود که می تونستم بشنوم ولی همینجا تا پست ها رو میخونم اعلام میدارم به هرکانالی که دوستان بزنن با کمال میل دخول میکنم

پ.ن: @the boy سسکش(مومن) دیدی چه زود دیر شد ؟
دیگه واقعا آخرین روزهات تو پی تیه :(

د بوی هم آخر سیصد نداد از باکرگی دربیاد :(
یکی مثل دبوی باکره یکیم مثل کد ۱۲۳ (خاله @zgg123 ) شنده :(

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
دوستان به نظرم میشه از مفهوم مدیریت غیر متمرکز برای فروم جدید استفاده کرد. چطور الان مدیریت متمرکز تصمیم گرفت بازارچه تعطیل بشه، ولی اگر غیر متمرکز یا حتی توضیع شده بود هم هزینه ها و کارها توضیع شده بود و هم ممکن بود با تصمیم یکی دو نفر انجمن جمع نشه... یا حتی اگه فشاری هست روی چند نفر میاد نه یک نفر...
به هر حال متاسفانه این موردیه که از الان تازه داره شروع میشه و در سالهای آینده بیشتر شاهدش خواهیم بود (همین قضیه جمع شدن فرومهای بزرگ)

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
آقا هر کاری میخواید بکنید زودتر انجام بدید اگر مدیریت پی تی میخواست کاری بکنه یا حرفی بزنه تا الآن میومد میزد پس مشخصه که هیچی برای ایشون مهم نیست شاید اصلا این تاپیکها رو هم نخونده باشه پس دست بجنبید خواهشا چون 21 روز بیشتر به اتمام کار نمونده اگر میخواید فرومی بزنید و با ربات و ... کپی کنید این کار یک روز نیست یه نظرسنجی برای اسم فروم و مدیراش بزنید و کار رو شروع کنید نمیدونم این همه بحث و از دست دادن زمان تا کی ادامه داره اما اگر واقعا کاری میخواید انجام بدید بسم الله
@Mazi عزیز تا اینجای کار حدود 87 درصد راضی به اینکار هستند اگر برنامه ای دارید یا دارید کاری انجام میدید گزارشش رو بزارید دوستان مطلع بشن
در مورد انتقال اگر کپی با ربات و ... امکان پذیره که هیچ اگر هم به هر دلیلی نشد یه تاپیک مجزا میشه زد و کسانیکه آی دی قدیمی دارن بیان اعلام کنن که افراد قدیمی تر رو خود ادمین سایت آیدی هاشون رو بسازه و در اختیار کاربر واقعی قرار بده اطلاعات و جزئیات رو بصورت خصوصی در همینجا هم میشه انجام داد تا بعدا از ساخت آی دی ها توسط بقیه افراد نشه سوء استفاده کرد
اگرسریعتر بحث ها رو جمع کنیم و نتیجه رو اعلام کنیم به نظرم ضرر نمیکنید دوستان همه چیز کاملا مشخصه

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
آقا هر کاری میخواید بکنید زودتر انجام بدید اگر مدیریت پی تی میخواست کاری بکنه یا حرفی بزنه تا الآن میومد میزد پس مشخصه که هیچی برای ایشون مهم نیست شاید اصلا این تاپیکها رو هم نخونده باشه پس دست بجنبید خواهشا چون 21 روز بیشتر به اتمام کار نمونده اگر میخواید فرومی بزنید و با ربات و ... کپی کنید این کار یک روز نیست یه نظرسنجی برای اسم فروم و مدیراش بزنید و کار رو شروع کنید نمیدونم این همه بحث و از دست دادن زمان تا کی ادامه داره اما اگر واقعا کاری میخواید انجام بدید بسم الله
@Mazi عزیز تا اینجای کار حدود 87 درصد راضی به اینکار هستند اگر برنامه ای دارید یا دارید کاری انجام میدید گزارشش رو بزارید دوستان مطلع بشن
در مورد انتقال اگر کپی با ربات و ... امکان پذیره که هیچ اگر هم به هر دلیلی نشد یه تاپیک مجزا میشه زد و کسانیکه آی دی قدیمی دارن بیان اعلام کنن که افراد قدیمی تر رو خود ادمین سایت آیدی هاشون رو بسازه و در اختیار کاربر واقعی قرار بده اطلاعات و جزئیات رو بصورت خصوصی در همینجا هم میشه انجام داد تا بعدا از ساخت آی دی ها توسط بقیه افراد نشه سوء استفاده کرد
اگرسریعتر بحث ها رو جمع کنیم و نتیجه رو اعلام کنیم به نظرم ضرر نمیکنید دوستان همه چیز کاملا مشخصه
با اجازه کاربران پرشین تولز، تا دیگر کاربران کارهایی رو صورت میدهند، من در حال آماده سازی یک فروم ساده با فریم ورک لاراول - PHP هستم

سایتی که ایجاد میکنم در مرحله اول یک سایت ساده فروم هست که کاربران میتونن توش تاپیک بزنن و با هم بحث کنند
در مراحل بعدی امکانات رو به اون اضافه خواهم کرد

و قبل از راه اندازی اولیه سایت، ربات اون رو باید تکمیل کنم که این ربات خزنده، توی یک بازارچه وارد میشه و با رصد نوشته ها، تمام کاربرانی که مثلا تو 2 سال گذشته تو بازارچه ها پیام دادند رو شناسایی میکنه و اطلاعات کاربری اونها رو اعم از تعداد لایک و امتیاز مثبت و منفی و تعداد نوشته ها و .... رو توی دیتابیس ذخیره میکنه

بعد کاربرانی که تو پرشین هستند با یک پیام خصوصی یک ایمیل و رمز عبور موقت معرفی میکنند و این کاربران در سایت جدید با همون نام کاربری وارد سایت خواهند شد
------------------
برای مدیریت بازارچه ها

از دو نفر داوطلب که کاربران فعال هستند دعوت خواهد شد تا مدیریت هر بازارچه رو به عهده بگیرند
همچنین این دوستان برای برخی کارها از کاربران کارمزد خواهند گرفت
برای مثال برای قضاوت در مورد یک معامله از کاربران کارمزدی گرفته خواهد شد که قسمت اصلی اون به مدیریت بازارچه خواهد رسید

همچنین سیستم تضمین معامله با کارمزدی برای مثال نیم درصد مبلغ معامله برای هر طرف خریدار و فروشنده دایر خواهد شد
و معامله هایی که به شکایت کاربران ختم بشه، هزینه های کمی به عنوان هزینه های قضاوت مدیران به اون اضافه خواهد شد
----------------
این طرح اولیه ای هست که قصد انجام اون رو دارم و بسته به نظر دوستان فعال هر چیزی قابل تغییر خواهد بود
بنده در این طرح برنامه نویس اصلی سایت خواهم بود و قسمت کدنویسی و برنامه نویسی رو بر عهده خواهم داشت
و مدیریت هر قسمت از سایت بر عهده دوستان پرشین تولز خواهد بود
و خود مدیران عضو هیئت مدیره سایت با حق رای یک امتیاز خواهند بود که توانایی تغییر در قوانین و تصمیمات مهم رو بر عهده خواهند داشت
-------------
دوستانی که نقطه نظراتی در این مورد داشتند یا امکانات و ... به سایت میخواستند اضافه کنند با قرار دادن تگ زیر نظرات خود رو بیان کنند:

mehdi6052@

Last edited:

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
هر پلتفرمی غیر از وب برای انجمن جواب نمی ده و از بین می ره، مثل تلگرام، دیسکورد. چون از طریق گوگل ورودی نمی گیره. قابل سرچ نیست.

راه اندازی فروم کار ساده ای است اما چیزی که مهمه راه اندازیش نیست، هزینه های نگهداری و پشتیبانی و پلتفرم برای طولانی مدت خیلی مهمتر است. دقیقا همین چیزی که باعث شده پرشین تولز به پایان برسه.

md70

Registered User
لایک‌ها
2,569
به نظر من به احتمال بسیار زیاد فروم جدید به نتیجه مطلوب نمی رسه
بالاخره همون مسائلی که این فروم رو با این همه سابقه طولانی مدت و محبوبیت زیاد بازارچه ـش رو به تعطیلی کشوند (مشکل هزینه به درآمد، نبود وقت، گیر دادن از بالا یا حالا هر چیز دیگه ای که ما شاید ندونیم) به احتمال 99% گریبانگیر فروم فرضی جدید هم در مدت زمان بسیار کوتاه تر خواهد شد
به هر حال واقعیتیه که شرایط الان، میلیون ها سال نوری با سال های 2010 فرق داره
در هر صورت با آرزوی موفقیت برای فروم جدید!

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
به نظر من به احتمال بسیار زیاد فروم جدید به نتیجه مطلوب نمی رسه
بالاخره همون مسائلی که این فروم رو با این همه سابقه طولانی مدت و محبوبیت زیاد بازارچه ـش رو به تعطیلی کشوند (مشکل هزینه به درآمد، نبود وقت، گیر دادن از بالا یا حالا هر چیز دیگه ای که ما شاید ندونیم) به احتمال 99% گریبانگیر فروم فرضی جدید هم در مدت زمان بسیار کوتاه تر خواهد شد
به هر حال واقعیتیه که شرایط الان، میلیون ها سال نوری با سال های 2010 فرق داره
در هر صورت با آرزوی موفقیت برای فروم جدید!
مهم نیست که فروم جدید جواب میده یا نمیده
مهم این هست که ما هر کاری از دستمون برمیاد انجام بدیم و سوای نتیجه ما تلاشمون رو انجام بدیم

هر چی باشه ما مشتی گوسفند نیستم که کاری از دستمون برنیاد و تو این انجمن حداقل 100 هزار مغز فعال انسانی هست
به جای اینکه هر کسی هر طور خواست ما رو حل بده تو این سایت و اون سایت، خودمون سایت میسازیم و فعالیت رو ادامه میدیم
و اگر مدیریت سایت دست انسان های فعال باشه، مهم نیست که یک سایت رو ببندند و میتونیم صدها سایت دیگر تولید کنیم و توش کار کنیم

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فقط فروم میزنید حتما و حتما قالب و همه چیش عینا کپی همینجا باشه..حتی راستچین شدن نوشتها و.....بدون هیچ تغییری....چون اکثرا به این شکل عادت کردن و کوچکترین تغییری تو ذوق میزنه..با سپاس.

mehdi6052

Registered User
لایک‌ها
413
فقط فروم میزنید حتما و حتما قالب و همه چیش عینا کپی همینجا باشه..حتی راستچین شدن نوشتها و.....بدون هیچ تغییری....چون اکثرا به این شکل عادت کردن و کوچکترین تغییری تو ذوق میزنه..با سپاس.
تو مرحله اول بله میتونه تم کاملا شبیه این تم باشه
ولی تو بلندمدت، تم های خیلی بهتری تو این 10 سال اومده که موبایل فرندلی تر هم هست و تم فعلی به نظر قدیمی میاد

من خودم تخصص خوبی تو کپی تم های سایت دارم
شاید برای شما عجیب باشه، ولی توی 7 سال گذشته اکثر کارفرماهای من از من میخواستند که تم یک سایت رو کپی کنم و تغییر بدم و تو سایت جدید استفاده کنم
یعنی اصلا کپی کاری تو خون ما ایرانیها هست و من وقتی میخواستم برای شرکت های آلمانی رزومه بفرستم، اصلا نمیتونستم از این تخصصی که دارم صحبت کنم و مطمئن بودم که شرکت های آلمانی به چنین تخصصی مثل دزدی نگاه میکنند تا تخصص. ولی دیگه چاره ای نیست و تو کشورهای جهان سوم کپی کاری یک کار مرسوم هست

epsi1on

Registered User
لایک‌ها
2,616
یادش بخیر خود مدیر انجمن این سرویس رو نمیداد. وقتی انجمن از vbulletin سوویچ کرد روی zenforo هم خیلیا این مشکل رو داشتن میگفتن عوض شده حال نمیکنن...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا