اتفاقا لازم هست قبل از راه اندازی این بحث ها انجام بشه.دوستان منصفانه نیست یه وزنه ۵۰۰ کیلیویی آماده کنیم انتظار داشته باشیم طرف مقابل بلندش کنه..
اینجا داره تعطیل میشه..
یه فرد با تجربه و معتبر هم پیدا شده تا بهکمک تیم مدیریتیش یه فروم مشابه درست کنه که با بمب خلاء مواجه نشیم.. و اونجا دوباره دور هم جمع باشیم..
مباحث عمومی و تخصصی رو با هم باز داشته باشیم،
برای بخش بازارچه ش هم حداکثر تلاش رو قاعدتا میکنن که نیاز هامون رو برطرف کنن..
برای استارت اولیه انقدر شروع رو پیچیده و سنگین نکنید..
مهم گرایش ما به استقبال از این موقعیت هست..
بعد از اون به طور تکاملی مدام توی بخش پیشنهادات ،نیازهامون رو مطرح میکنیم و اونا اعمال میکنن..
راه اندازی فروم مشابه فکر میکنم خیلی کار سختی نباشه. با وجود اینهمه سیستم های آماده مثل همین زنفورو.
چیزی که مهم هست اینه اتفاقات مشابه اینجا نیوفته.
صد در صد نگهداری داره مدیریت داره هزینه داره و کسی که میخواد این کار را انجام بده باید این قضایا را بپذیره و پا پیش بذاره ولی فکر میکنم اگر جلوتر بحث های مدیریتی و قوانینش انجام بشه بعد برای مباحث فنی هم میشه بهتر برنامه ریزی کرد. و در نهایت نتیجه بهتری میگیریم.
قاعدتا چه دوستان نظر مثبت بدن یا منفی (که در صورت تعطیلی اینجا فکر میکنم نظر خیلی ها مثبت باشه) وجود یک جایگزین مخصوصا که قدیمی تر ها و کاربران فعال توش باشند. لازم هست ولی اجرای درست و صحیح اون فکر میکنم خیلی مهم تر باشه تا اینکه بخواد فقط یک جایی باشه که نریم توی خلا.
دوستان همین الانشم گروه تلگرامی و سرور دیسکورد راه اندازی کردند. ولی انجمن فکر میکنم کار بیشتری میطلبه مخصوصا اگر بخواد جایگزین جایی مثل پی تی بشه