• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تاسیس فروم جدید فعلا کنسل شد/راهکارهای جایگزین در داخل تاپیک

با ایجاد فروم جدید و انتقال به اونجا

• Total voters
    186
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hellbrain666

Registered User
لایک‌ها
946
راستی احسان که میخواد انجمن رو تعطیل کنه چرا حاضر نیست واگذارش کنه؟ صحبت بیشتری در موردش نکرده؟:unsure:
پ ن : دوستان زیاد روی لیون هم حساب باز نکنید که اونجا هم به مویی بنده و هر لحظه ممکنه کاملا تعطیل شه

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
حمایت تمام قد از ساخت فوروم جدید با مدیریت میهن وی یا ایجاد سیستم اشتراکی، امتیازات و دیتا منتقل هم نشدن اصلا مهم نیست، فقط بتونیم همین جمع دوباره تو یه جای بهتر با مدیریت بهتر کنار هم باشیم کافیه.

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دوستان منم با فروم جدید کاملا موافقم فقط قوانین پادگانی توش نباشه قوانین به عرف باشه و به رای گذاشته بشه تا همه تو نظر دادن سهیم باشن با کسی هم تعارف نداشته باشید یعنی یه قوانین که تو اکثر فرومها هست بازبینی بشه و اگر نیاز هست کم و زیاد بشه و صد در صد به روز باشه مثل قوانین فلان آباد مال 20 سال پیش نباشه یعنی یه فروم 2023 کامل
ضمن اینکه فروم اگر قراره از صفر شروع بشه واقعیت اونایی مثل من که قدیمی هستن شاید نیان چون مثلا خود من 17 سال سابقه اینجا دارم و تو اکثر فرومها هم سابقم بالا هست با همین نام کاربری چون دیگه سنی از ما گذشته دیگه نمیشه روی فروم تازه تاسیس مثل قدیم واقعیتش وقت گذاشت
ضمنا اگه قراره تاریخ عضویت و امتیازات مثبت و منفی و یا حتی تعداد نوشته ها از اینجا انتقال پیدا نکنه به فروم جدید ظلم هست و شاید خیلی ها حتی با 5 سال سابقه هم برن تو فرومهای دیگه کار کنن و این اصلا برای پا گرفتن یه فروم و پیشرفتش اصلا خوب نیست
اگر دیتای اینجا به فروم جدید انتقال پیدا کنه بنده کاملا موافقم با در نظر گرفتن مطالبی که عرض کردم و همچنین انتخاب افراد باحال و جوون و به روز در کنار نظرسنجی در مورد همه چیز یعنی طرف فکر کن داره میاد به فروم خودش سر بزنه و این حسی هست که کاربرا رو تشویق میکنه جای دیگه نرن
در مورد انتخاب مدیران و همکاران هم نفر با تجربه کم نداریم فقط خدایی مثل 20 سال پیش فروشم نشه پادگان طرف تا حرفی زد مدیر بیاد بنش چون قدیما طرف تا مدیر میشد فقط منتظر این بود یه سوتی از کسی بگیره بن کنه و مدیریتش رو نشون بده اما اگر قوانین درست تدوین بشه مشکلی به نظرم پیش نمیاد ضمن اینکه باید ریز بینی هم کرد تا سایت با قوانین مملکت به فنا نره و مشکلی برای صاحبان سایت پیش نیاد و همش درگیر فیل شدن سایت نباشن
خلاصه فروم جدید به نظرم جو صمیمی میخواد با زیرشاخه های تفکیک شده اونم تو همه مسائل که هر کسی با توجه به سلیقش بیاد و فعالیت کنه
اگر این مورد نهایی شد برای همه آرزوی موفقیت میکنم و عقیده داره اگر خودمون کاری کردیم , کردیم وگرنه کسی دلش باسه ما نمیسوزه خودمون باید همت کنیم
ارادت

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در مورد لیون هم بگم که لیون کلا یک فروشگاه هست و قصدشون از راه اندازی فروم اونجا بالا بردن فروششون و بازدید از سایت شون بوده
حالا اگر قرار باشه مثلا کسانی اونجا فعالیت کنن که خودشون مغازه دارن و جنس رو با قیمت 10 یا 15 درصد زیر قیمت لیون میفروشن و باعث بشن فروش فروشگاه لیون پایین بیاد مطمئن باشید بازارچه اونجا رو هم تعطیل میکنن
قطعا اگر کار اصولی می خواد انجام بشه باید یک وبسایت جدید با فروم قوی تاسیس بشه که ادامه ی همین مسیر پرشین تولز باشه

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
پروژه عبور از احسان و حمید تو دی
شاید با چهره های جدی اونجا حضور داشته باشن

پیدا شدن سر وکله یهویی مهین آشپز

حس فیلم‌های ماورایی بهم دست داد... ;)... :D

farhadii

Registered User
لایک‌ها
173
چیزی که هس دیروز جهت ثبت نام رفتم انجمن p30 world متوجه شدم با نام کاربری بنده

farhadii

یکی دیگه عضوه و کلا دیگه حال نکردم جهت عضویت تو p30 world و کلا ثبت نام نکردم

@MihanV

پیشنهادم اینه که فقط با نام کاربری پرشین تولز بشه در انجمن جدید ثبت نام کرد که دوستانی که تو پرشین تولز رزومه معاملاتی خوبی دارن
بشه راحت پیدا کرد

شاید لازم باشه احسان مدیر پرشین تولز

یکسری همکاری هایی جهت تسهیل این مهم داشته باشه

این پیشنهاد نمیدونم واقعا چقدر عملیه چون تخصصشو ندارم ولی خب شاید مطرح کردنش مفید باشه

فک کنم باید داده های مربوط به ایمیل و نام کاربری کاربران پرشین تولز را از احسان بگیرین و بدونین هر ایمیل متعلق به کدوم نام کاربری هس

که بتوان متناظر با نام کاربری موجود در پرشین تولز هر کاربر نام کاربری در انجمن جدید داشته باشه و همین طور ایمیل فعالسازی یکسان

یعنی نام کاربری یکسان به همراه ایمیل فعالسازی یکسان و متناظر

واقعا نمیدونم این پیشنهاد واقعا چقدر میتونه مفید و ممکن و عملی باشه ولی خب شاید مطرح کردنش مفید باشه

Last edited:

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
بعد 2 سال سلام و درود رفقا
1212067475.gif

به نظر من اگر تصمیم به راه اندازی فروم جدید شد دنبال ساز و کاری بگردیم که به صورت اشتراکی باشه یعنی اگر فردا من نبودم سایت نخوابه و حالت شرکت داشته باشه و اعضا هیئت مدیره داشته باشه
مثل وضعیت الان پرشین تولز نباشه که یک نفر صاحب انجمن هست و الان تصمیم گرفته که تعطیل کنه و کاری هم از دست کسی بر نیاد

پشمای کلمه ی "محبوبیت" ریخته . :D
من فرجاد و از نزدیک دیدم ، همینقدر که تو مجازی باحاله ، تو واقعی هم باحاله.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
جان خودت برای چیزی که هنوز ساخته نشده حاشیه نساز..
اینجا داره تعطیل میشه..
اکثر ما کاربران دنبال محیطی هستیم که دور هم بمونیم و ارتباطاتتمون رو داشته باشیم..
هم بخش بازارچه..
هم گفتگوی ازاد..
هم انجمن های تخصصی..
اتفاقا چون مدیر و صاحاب دلسوز بالا سرش هست با دل خوش میشه توی انجمن هاش فعالیت کرد..

حالا بذار ساختته بشه..
بریم توش ..
مهم جوو حاکم هست که دست کاربران و مدیریت اصلیش با تیم مدیریتیش هست..
اینجا برای همین تعطیل شد دیگه
انگار یادتون رفته
مگرنه دفعه بعد همینطور میشه
برای یادآوری به اینجا نگاه بنداز

آدم یه خونه میسازه فقط فکر آجر و دیوارش نیست، باید ببینی دزد اومد باید چی کار کنی....

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
بیزی تو همه رو آرشیو کردی؟
فروم منیجر پاکشون کرد که رد طرف پاک بشه
این کار ها رو وقتی شد که ورفای شماره هم گذاشته بودن
ولی نه شمارش رو به کسی داد نه آیپی

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستان
پیشنهاد فروم جدید هم خیلی عالیه کلا نیت اینه که فروشنده و خریدارهای قدیمی همدیگه رو پیدا کنن زیادم گوش به این حرف ها و بحث های حاشیه ای هم ندید که بعضی از دوستان تو حالت عادیشونم اینجا همین حرکات و حرف ها خوراکشون بود;)

abbas_mt

Registered User
لایک‌ها
586
دوستان سلام
پیشنهاد فروم جدید فکر خوبیه
انتقال دیتا و امتیاز و عضویت هم انجام شه عالی میشه.
لیون فروم نرمالی نیست دوستان ، تجربه ناخوشایند زیاد داشتم.پرشین تولز در مقابلش بهشته.

مترجم

Registered User
لایک‌ها
930

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
یه مورد بگم بعضی از فروشنده ها که سابقه معاملاتی خوبی ندارن از فروم جدید استقبال میکنن چون اینجا دیگه اعتباری ندارن
برای تاسیس فروم جدید باید همه موافق باشن و اینکه امتیازات مثبت و منفی کاربران درج بشه و همینطور دلیل منفی گرفتنشون

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
امشب به کله قند ها بدجور تجاوز کردن گوشی هیچی وصل نمیشه
فروم جدید بهتره سرور خارج + cdn داخل باشه + دومین بین المللی = بهترین و امن ترین حالت

Last edited:

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
دوستان حاشیه ها رو ول کنید . آدم عوضی هم در دنیای واقعی زیاده هم مجازی اما مهم اینه که اینجور آدم ها نتونن مزاحم زندگی بقیه و روند کار فروم جدید بشن
دلیل مهمی که من میگم همه مشخصات اینجا دقیقا باید در فروم جدید کپی بشه همینه که یک فرد تازه وارد وقتی وارد فروم میشه میدونه اگر کوچکترین اشتباهی بکنه میندازنش بیرون و کسی هم ازش طرفداری نمیکنه پس حواس اش رو جمع میکنه کاربرهای قدیمی هم که روال کار رو بلدن ... اما اگر قرار باشه همه چی از اول و صفر شروع بشه این جدا کردن آدم درست و غلط بسیار سخت میشه و فرد خاطی وقتی میبینه سابقه و امتیاز و پست های بقیه هم اندازه خودش هست به حرف هیچ کس گوش نمیده و بندازنش هم بیرون میره با آیدی جدید میاد

majids5

Registered User
لایک‌ها
517
اگه میخواید فروم بزنید زودتر بزنید و یا حداقل آدرس رو اعلام کنید. یهو دیدی اینجا رو بستن و کلا همه این طرح ها به باد رفت...

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,756
موافقم به شرطی که تجربه این انجمن تکرار نشه
از پایه بدونیم چی شد که پی تی داره بسته میشه

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
تا بروکلند ویزا دهنده عست به فروم جدید چه نیاز عست...:cool:

وضعیت