17 سال پیش بعد از پی سی ورد عضو اینجا شدم اما امروز اینو فهمیدم که هیچکس مثل "پدر" مرامش اینقدر بالا نیست و فقط خودش تا آخر باهات میمونه ...
بیشتر نگران اون دوستمون مهدی هستم که انگار داره از بیس سایت طراحی میکنه.. آدم ۲۷ سالگی به بعد کم کم باید بره روی power saving چون انرژیش دوباره راحت برنمیگرده..به نظر من دوستانی که انجمن راه انداختن تا پی تی بسته نشده تو بخش خرید و فروش دومین و وب سایت تاپیک فروش بزنن رو دستشون نمونه
آقا ما که گفتیم یک سایت بزنیم بیایید اونجا، هر نفری هم یه 10 میلیونی بدین که هزینه های سرور از 30 تومن شروع میشهبه نظر من دوستانی که انجمن راه انداختن تا پی تی بسته نشده تو بخش خرید و فروش دومین و وب سایت تاپیک فروش بزنن رو دستشون نمونه
برادر..با اجازه من جواب بدم..آقا ما که گفتیم یک سایت بزنیم بیایید اونجا هر نفری هم یه 10 میلیونی بدین که هزینه های سرور از 30 تومن شروع میشه
ولی دیدم توان فنی پاسخ به دوستان رو ندارم و حسش نیست و ملت هم که پول بده نیستن
پس هر کی خواست کاری کنه خر است
هر سایتی که من توش نباشم پر است
هر دومینی که داشتید تا دسته .... در است
بله حق با شماستبرادر..با اجازه من جواب بدم..
ماهی ۳۰ تومن نبود..
۳۰ تومن هزینه هاست برای یکسال برآورد شد..
کسی هم نگفت که کسی نمیتونه فروم بزنه..
می بینید دیگه.. حدود فکنم ۳ تا فرومزده شده..
صحبت کارشناسی قبل از اقدام بود..
که آیا میصرفه ؟ و فروم بخاطر هزینه هاست عمر پیدا میکنه یا نه..
کاربر در عجبعجب!
کاربر باید زنگ بزنه؟
خیلی راحت می نوشتید مشکل سرور، مشکل دستور از بالا، مشکل هزینه نگهداری و ...
300 هزار تا کاربر باید زنگ بزنن بپرسن؟
یک خورده حرفه ای باشید.
واقعا" از ته دل امیدواریم شرایط یه جور دیگه رقم بخوره و همین که فرمودین قرار نیست کل فروم تعطیل بشه واقعا" مایه مسرت و خوشحالیه ....امیدوارم همیشه برای کاربران خوش خبر باشین مدیر گرامیولی اینجا ما داریم تلاش می کنیم شرایط جوری دیگ رقم بخوره..
ما هنوز جای نگفتیم کل فروم قرار هست تعطیل شه و اینکه وقتی یوزی میاد نادانسته محکوم و تهمت می زنه به شل گرفتن و...پیشنهاد شد برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرن
اکثر کاربرانش در زمان شروع فعالیت فیک بودن..یادش بخیر کلوب عضو بودیم با دختر چت میکردیم
اونم بسته شد
یادش بخیر
پرشین تولز هم به اون سرنوشت دچار میشه
...به نظر من دوستانی که انجمن راه انداختن تا پی تی بسته نشده تو بخش خرید و فروش دومین و وب سایت تاپیک فروش بزنن رو دستشون نمونه
انقدر تابلو بود یعنی جالبه حتی میشه کاربرهای فیک رو آنلاین کنی و بگی فعالیت کنن!!!اکثر کاربرانش در زمان شروع فعالیت فیک بودن..
ترفند های کاربر @omidsmart رو زده بودن :دی
دیجی دست راحت یکمیلیارد فروش میره.به نظر من دوستانی که انجمن راه انداختن تا پی تی بسته نشده تو بخش خرید و فروش دومین و وب سایت تاپیک فروش بزنن رو دستشون نمونه
خیلی بیشتر از اینها هم فروش میرهدیجی دست راحت یکمیلیارد فروش میره.
به عنوان یک برنامه نویس حدس می زنم هیچ وقت شروعش نکردی اصلا که متوقفش کنیبا سلام و وقت بخیر خدمت اعضای محترم پرشین تولز
به اطلاع میرسانم که کار تکمیل ربات برای کپی پرشین تولز رو متوقف کردم.
و با توجه به فعال شدن انجمن pcpin ، به نفع این انجمن و دوستانی که زحمت فعال کردن اون رو کشیدن، از کار کپی پرشین تولز کنار میکشم.
دیگر دوستان فعال در بازارچه رو هم به این انجمن دعوت میکنم.
--------------------------
من همچنان روی سایتی که گفته بودم کار خواهم کرد، ولی کاملا مستقل از پرشین تولز خواهد بود.
از دوستانی که بنده رو تشویق کردند تشکر میکنم و از بابت عمل نکردن به وعده ای که داده بودم، عذر خواهی میکنم.
موفق و پایدار باشید و هر جا باشید انجمنتان مستدام باد
واسه کاری که آخرشم نکردی تشویقت کردن یا واسه سرکار گزاشتن ملت ؟با سلام و وقت بخیر خدمت اعضای محترم پرشین تولز
به اطلاع میرسانم که کار تکمیل ربات برای کپی پرشین تولز رو متوقف کردم.
و با توجه به فعال شدن انجمن pcpin ، به نفع این انجمن و دوستانی که زحمت فعال کردن اون رو کشیدن، از کار کپی پرشین تولز کنار میکشم.
دیگر دوستان فعال در بازارچه رو هم به این انجمن دعوت میکنم.
--------------------------
من همچنان روی سایتی که گفته بودم کار خواهم کرد، ولی کاملا مستقل از پرشین تولز خواهد بود.
از دوستانی که بنده رو تشویق کردند تشکر میکنم و از بابت عمل نکردن به وعده ای که داده بودم، عذر خواهی میکنم.
موفق و پایدار باشید و هر جا باشید انجمنتان مستدام باد