می خواستم بدونم بکس شما چه پیشنهادی برای جایگزین کردن مواد دیگه بجای قند و شکر دارید؟
مرسی
توت برای چای را می دونم...
مرسی
توت برای چای را می دونم...
یه جور قرص های کوچیک هست الان اسمش یادم نیست تو یه بسته بندی قوطی ماننده آلمانی هم هست جند تاش رو میندازی تو چای شیرین میکنه
فکر کنم ماده اصلیش ساخارین باشه که در حد استفاده متناسب ضرری ندارهجدی
شمیایی که نیست؟
هست؟
خرما و دیگر هیچ
تایید میشه
+ توت خشک
+ انجیر خشک
+ کشمش ( چند تا پزشک میشناستم این مورد رو مصرف میکنند )
ساخارين(ساكارين) رو براي افرادي كه مرض قند دارن به جاي قند توصيه ميكننفکر کنم ماده اصلیش ساخارین باشه که در حد استفاده متناسب ضرری نداره
قوطیش تقریبا به این شکل بود و تو هر قوطی 60 قرص وجود داشت
تو داروخونه ها هم نوع هندیش هست که بیشتر با قرص قند مصنوعی شناخته میشه تو سایت های آلمانی هم مارک آلمانیش رو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم
البته این رو هم بگم اگه برای خودت میخوایی بهتره از مواد طبیعی که دوستان گفتن استفاده بکنی چون این قرص ها رو پدرم مصرف میکرد که دیابت داشتجالب اینکه نه کشمش دوس دارم نه انجیر
گرما زیاد جوش موش می زنه بابا
همین قند های مصنوعی که دوستمون اشاره کرد شکرش هم هست و بهترینش sweetn low هستش
و کالریش بسیار پایینه. چون از پروتیین خالص و فشرده ساخته شده. یعنی اینکه اگه شما 300 تا قرص قند رو هم یک جا بخوری مثل ایم میمونه که یک تکه گوشت خوردی!
و تقریبا هر 3-4 تا قرصش یک لیوان چای رو میتونه شیرین کنه. بسیار عالی
خرمای خشک زاهدی رو تست زدم خیلی باحاله ظاهر و طعم خوبی داره چند نوع داره، درجه گرمی بودنشم فوق العاده پایینه فرق کلی داره با خرماهای دیگه
منظورت از این خرما های فشرده هست؟ کارتونی؟