برگزیده های پرشین تولز

پیشنهاد شما برای جایگزین کردن قند و شکر چیه؟

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,217
لایک‌ها
20,095
محل سکونت
اوهایو - دیتون
می خواستم بدونم بکس شما چه پیشنهادی برای جایگزین کردن مواد دیگه بجای قند و شکر دارید؟

مرسی

توت برای چای را می دونم...
 

bahri-d

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,340
لایک‌ها
225
محل سکونت
تهران
با عسل یا شیره خرما شیرین کن و با توت و کشمش و خرما بخور
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,217
لایک‌ها
20,095
محل سکونت
اوهایو - دیتون
جدی
شمیایی که نیست؟
هست؟
یه جور قرص های کوچیک هست الان اسمش یادم نیست تو یه بسته بندی قوطی ماننده آلمانی هم هست جند تاش رو میندازی تو چای شیرین میکنه
 

p30room

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2010
نوشته‌ها
2,375
لایک‌ها
3,562
محل سکونت
IRAN
جدی
شمیایی که نیست؟
هست؟
فکر کنم ماده اصلیش ساخارین باشه که در حد استفاده متناسب ضرری نداره
قوطیش تقریبا به این شکل بود و تو هر قوطی 60 قرص وجود داشت
atnbdkhb6ksj7vs1t5e.jpg

تو داروخونه ها هم نوع هندیش هست که بیشتر با قرص قند مصنوعی شناخته میشه تو سایت های آلمانی هم مارک آلمانیش رو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم
 
Last edited:

bahri-d

Registered User
تاریخ عضویت
28 آپریل 2009
نوشته‌ها
1,340
لایک‌ها
225
محل سکونت
تهران
این قرص ها ترکیباتی شبیه ساخارین داره که به نظرم جای اینا باید قند خورد نه جای قند اینارو
 

rasoooli

Registered User
تاریخ عضویت
4 ژانویه 2007
نوشته‌ها
1,683
لایک‌ها
325
محل سکونت
تهران

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,217
لایک‌ها
20,095
محل سکونت
اوهایو - دیتون
جالب اینکه نه کشمش دوس دارم نه انجیر
گرما زیاد جوش موش می زنه بابا
تایید میشه
+ توت خشک
+ انجیر خشک
+ کشمش ( چند تا پزشک میشناستم این مورد رو مصرف میکنند )
 

azfandak

کاربر فعال موسیقی
تاریخ عضویت
25 دسامبر 2009
نوشته‌ها
372
لایک‌ها
801
فکر کنم ماده اصلیش ساخارین باشه که در حد استفاده متناسب ضرری نداره
قوطیش تقریبا به این شکل بود و تو هر قوطی 60 قرص وجود داشت
atnbdkhb6ksj7vs1t5e.jpg

تو داروخونه ها هم نوع هندیش هست که بیشتر با قرص قند مصنوعی شناخته میشه تو سایت های آلمانی هم مارک آلمانیش رو گشتم ولی نتونستم پیدا کنم
ساخارين(ساكارين) رو براي افرادي كه مرض قند دارن به جاي قند توصيه ميكنن
يه جاي ديگه شنيدم 30 بار از شكر شيرينتره ما كه نفهميديم چي به چيه!
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33
من خودم خرما میخورم

توی خونه یه دکتر هم که رفتم از کشمش استفاده میکرد
 

cclboys

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2009
نوشته‌ها
827
لایک‌ها
447
محل سکونت
تهران
کله قند خالص استفاده کن ترجیحآ از نیشکر نیشابور باشه
 

patteerr

Registered User
تاریخ عضویت
27 مارس 2009
نوشته‌ها
4,016
لایک‌ها
3,141
از اين قرصهاي شيرين كننده استفاده نكنيد كه افتضاحه مزه شون . واقعا ادم حالش بهم ميخوره . من تازه آمريكاييش رو هم خريدم واسه پدر همون قند بخوريد بميريد بهتره .

اونقدرم بد نيستا . من كه خوشم نيومد.
 

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
تاریخ عضویت
25 فوریه 2011
نوشته‌ها
5,666
لایک‌ها
6,608
سن
33
این چیزای شیمیایی و اینا هم میگن سرطان زاست
 

p30room

Registered User
تاریخ عضویت
14 فوریه 2010
نوشته‌ها
2,375
لایک‌ها
3,562
محل سکونت
IRAN
جالب اینکه نه کشمش دوس دارم نه انجیر
گرما زیاد جوش موش می زنه بابا
البته این رو هم بگم اگه برای خودت میخوایی بهتره از مواد طبیعی که دوستان گفتن استفاده بکنی چون این قرص ها رو پدرم مصرف میکرد که دیابت داشت
 

lopasali

Registered User
تاریخ عضویت
15 اکتبر 2011
نوشته‌ها
54
لایک‌ها
6
محل سکونت
مشهد
همین قند های مصنوعی که دوستمون اشاره کرد شکرش هم هست و بهترینش sweetn low هستش
و کالریش بسیار پایینه. چون از پروتیین خالص و فشرده ساخته شده. یعنی اینکه اگه شما 300 تا قرص قند رو هم یک جا بخوری مثل ایم میمونه که یک تکه گوشت خوردی!
و تقریبا هر 3-4 تا قرصش یک لیوان چای رو میتونه شیرین کنه. بسیار عالی
 

mori.54

همکار بازنشسته
تاریخ عضویت
1 می 2006
نوشته‌ها
2,599
لایک‌ها
4,675
سن
48
محل سکونت
Tehran
همین قند های مصنوعی که دوستمون اشاره کرد شکرش هم هست و بهترینش sweetn low هستش
و کالریش بسیار پایینه. چون از پروتیین خالص و فشرده ساخته شده. یعنی اینکه اگه شما 300 تا قرص قند رو هم یک جا بخوری مثل ایم میمونه که یک تکه گوشت خوردی!
و تقریبا هر 3-4 تا قرصش یک لیوان چای رو میتونه شیرین کنه. بسیار عالی

درسته, حالا من براتون یک مقدار بیشتر این قضیه رو توضیح می دهم:

شبرین کننده های مصنوعی انواع و اقسامی به شرح زیر دارند:

آسپارتام

آسه سولفام کا

ساکارین یا ساخارین

سیکلامات

قندهای گفته شده بسیار کم کالری اند و فعلا خطراتی برای مصرف اونها توسط FDA گزارش نشده,

اما از میان شیرین کننده های بالا آسپارتام و آسه سولفام پتاسیم بیشتر در صنایع غذایی برای تهیه محصولات رژیمی و جهت دیابتی ها مورد استفاده قرار می گیرند. قدرت شیرین کنندگی این قند که منشا پروتئینی داشته و در حقیقت از فنیل آلانین مشتق می شه 200 برابر شکر (ساکاروز) است و اشکالش این هست که در اثر حرارات بالا و همینطور در PH اسیدی تجزیه می شود بنابراین برای پختن شیرینی هایی که نیاز به حرارات بالا دارند مناسب نیست و یا مثلا برای شیرین کردن محلول های اسیدی نیز مناسب نیست.

ضمنا چون منشا فنیل آلانین دارد در بیماران مبتلا به PKU (فنیل کتون اوریا) نباید مصرف شود. از عوارض دیگه اون می شه به تشدید میگرن در بیماران مستعد به سردرد های میگرنی اشاره کرد.

با این حال در حال حاضر این شیرین کننده در محصولاتی مثل نوشابه های دایت یا زیرو, بستنی های رژیمی کاله, میهن و غیره, ژله های رژیمی فرمند و حتی مربا و شکلات های رژیمی که احتمالا دیده اید استفاده می شود و به صورت قرص های کوچک نیز برای شیرین کردن چای با مارک های مختلف در داروخانه ها به فروش می رسد که مشهورترین اونها "کاندرل" هست.

در مورد نوشابه ها برخی شرکت ها مثل زمزم به تازگی از یک ترکیب دیگر به اسم سوکرالوز استفاده می کنند که شیرین کنندگی آن 600 برابر ساکاروز است و منعی هم برای مصرفش در بیماران PKU وجود نداره.

اما یک شیرین کننده دیگر هم هست که مدتی است در موردش بحث می شه و عوارض بالا رو نداره و عده زیادی دارند روش سرمایه گذاری می کنند به اسم "استویا" که حالا اگر شد تو فرصت دیگه در موردش بیشتر براتون صحبت می کنم, فقط همینقدر بگم که یک ترکیب کاملا گیاهی است و از نظر اقتصادی هم مقرون به صرفه هست.


اما نظر من رو اگر خواسته باشید قندهای طبیعی رو ترجیح می دهم:

مثل توت خشک/ انجیر/ خرما/ عسل

البته در مورد همین قندهای طبیعی هم نکاتی وجود داره که باید بهشون توجه کرد و مثلا عسل دارای دو نوع قند فروکتوز و گلوکوز هست و در نتیجه دیابتی ها باید در موردش احتیاط کنند.
 

cclboys

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2009
نوشته‌ها
827
لایک‌ها
447
محل سکونت
تهران
خرمای خشک زاهدی رو تست زدم خیلی باحاله ظاهر و طعم خوبی داره چند نوع داره، درجه گرمی بودنشم فوق العاده پایینه فرق کلی داره با خرماهای دیگه
 

Hamid2day

مدیر ارشد
مدیر انجمن
مدیر ارشد
تاریخ عضویت
1 مارس 2006
نوشته‌ها
21,217
لایک‌ها
20,095
محل سکونت
اوهایو - دیتون
منظورت از این خرما های فشرده هست؟ کارتونی؟
خرمای خشک زاهدی رو تست زدم خیلی باحاله ظاهر و طعم خوبی داره چند نوع داره، درجه گرمی بودنشم فوق العاده پایینه فرق کلی داره با خرماهای دیگه
 

cclboys

Registered User
تاریخ عضویت
27 جولای 2009
نوشته‌ها
827
لایک‌ها
447
محل سکونت
تهران
منظورت از این خرما های فشرده هست؟ کارتونی؟

نـــــــــــــــــه اونا که بهداشتی نیست خشک هم نیست، این خرما که میگم کیلویی 10 هزار تومنه بعضی جاها ارزونتره، خیلی کشیدس دو سه برابر چوب کبریت، رنگ تیره ای داره و خودم با اینکه به گرمی حساسم اصلآ اذیتم نمیکنه خرمای جالبیه بیشتر هم مغازه های خواربار فروشی دارن با کیفیت های مختلف

Khorma_Fixd.jpg
 
بالا