• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

silverboy666

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت دوستان

من میخواستم یک موضوعی رو مطرح کنم نمیدونم تا حالا مطرح شده یا نه ولی خوبه که گفته بشه
تو قسمت بازارچه فروش مصحولات سیتم صوتی و تصویری واقعاً معلوم نیست کی به کیه !!!!
چرا ؟؟؟
کسی که میخواد ماشین بفروشه تو این قسمت آگهیش میکنه
کسی بخواد موتورش رو بفروشه اینجا آگهی میکنه
کسی میخواد وسایل اسپرت و یا میکانیکی و یا تزئینی بفروشه تو این قسمت اگهیش میکنه
و خیلی از مسائل که وجود داره
خوبه که برای هر کدوم از اینها قسمت مختلف باشه که هر کدوم تو بخش مربوطه آگهی بشه
و اگر هم آگیهیش کردن سریعاً توسط مدیر مربوطه پاک بشه
و موضوع دیگه اینکه تو قسمت سیستم صوتی لازم یک مدیری باشه که واقعاً از مسائل سیستم صوتی سر در میاره و نظارت دقیق داشته باشه به پست ها
موضوع دیگه اینکه این قسمت پر شده از تمام کسانی که دلالی میکنن برای مغازه دارها و درصد کار میکنن و معمولاً پند تا آیدی دارن که تو سایت استفاده میکنن
و در آخر اینکه این امتیاز بازارچه که سایت برای معامله کردن مشخص کرده کسی اصلاً بهش اعتنا هم نمیکنه پس فرقی نمیکنه من فروشنده معتبر باشم یا فروشنده چدید

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87
یک پیشنهاد در مورد تعدد تاپیکهای باز شده برای هر کاربر در هر یخش دارم. اینکه یک کاربری که مثلا دارای 10 عدد یا 10 مدل مارک عطر هست و برای هر کدوم از اونها تاپیک جداگانه باز کرده و هر روز چند تاپیکش رو بالا میاره باعث شلوغی بازارچه میشه . پیشنهادم این هست که از این کاربرها خواسته بشه که محصولات مشابه خودشون رو در یک تاپیک بصورت کلی ادغام و معرفی کنند.

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
آقا این که نمیشه . این مدیران جدید بیشتر به شعور آدم توهین میکنن تا اینکه انجام کار کنن . طرف ورداشته تاپیک من رو بسته و حذف کرده . میگم چرا . میگه چون محول شما با سلامت افراد در ارتباطه !!! حالا محصول چیه ؟! محلول تقویت موی 100% گیاهی که زیر نظر دانشگاه رازی تولید میشه و مجوز و ... هم داره . حالا تو بازارچه چیا میفروشن ! طرف اسلحه ! چاقو ، مواد خوراکی مثل عسل , تقویت موی مصنوعی و ... میفروشن . حالا ما اینجوری !

یکی نیست جوابگو باشه که چرا تاپیک من برای سلامت ضرر داره ! اما عسل که میتونه مسموم باشه و یا موارد دیگه نمیتونه باشه ! :hmm:

بد بختی یکی 2 تا نیست . نه احترام به مخاطب هست نه چیزی . حرف هم که میزنی میگن دوست نداری برو از سایت !!! آخه اینکه نشد کار . من کلی اینجا خرید و فروش داشتم و اعتبار کسب کردم . این نوع برخورد واقعا درسته ؟ کار به مشتری مداری ندارم . اما انصافتون رو قاضی کنید ببینید این نوع برخورد با کاربر درسته یا نه :eek:

کاملا تایید میشه

Sent from my iPad mini using Tapatalk HD

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد بخش سیستم صوتی حق کاملا با دوستمون هستش
از اونجایی که قبلا کار سیستم صوتی میکردم و بخشش خیلی شلوغ و وقت گیر نیست اعلام کاندیداتوری خودم رو برای سروسامون دادن بصورت
نامحسوس اعلام میدارم :D
یه چیز دیگه هم اینه که از مدیران عزیز میخوام قبل از پاک کردن تاپیک خوب عکسها رو ملاحظه کنند.
چون یکی دوبار شده تاپیکم عکس با نام کاربری داشته اما مدیر ندیده و با این استدلال پاک کرده
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

silverboy666

Registered User
لایک‌ها
25
واقعاً کسی این نوشته هایی که ما میتویسیم اینجا میخونه ؟؟؟؟؟؟؟
ایا قسمت سیستم صوتی اصلاً مدیری داره ؟؟؟؟؟؟

واقعاً که تو این قسمت هرکی هرکیه !!!!

bestpars

Registered User
لایک‌ها
22
ظرفیت صندوق پیام خصوصی من 50 تاست
واقعا خیلی اذیت کننده شده است
هر روز باید پیام هایم را پاک کنم
تازه کلا 50 تا یعمی مجموع ارسالی و دریافتی
باید خیلی این عدد افزایش پیدا کند

iran_text

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام واسم جالبه چرا تو قسمت محرومین فروش اسم و فامیله بعضی از کاربر ها زده نمیشه که کسانی که نیو یوزر هستن بفهمن .. چون طرف می تونه بیاد یه یوزر دیگه بسازه و دوباره کلاهبرداری کنه واقعا علتش چیه اسمو فامیله بعضی از یورز های محروم نوشته نشده ... مثلا یوزر Alotehran
من به مدیر سایت هم پیغام دادم و این موردو گفتم اما متاسفانه جوابی نیمد
به غیر از من واسه خیلیا این سوال پیش اومده
یا مثلا کاربر ایمان تاجیک تو محرومین دیده نمیشه 20 میلیون به بالا کلاهبرداری کرده و تاپیک های شکایتشم هست
یکم باعث شک و تردید در مورد تصمیم گیریها میشه
البته با عرض پوزش

khashi_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
61
من از مدیران سایت به خصوص جناب دکتر بسیار دلگیرم

من جمعه تاپیک شکایت زدم هنور که سه شنبست تایید نشده

نه دکتر جواب پ.خ میدن نه میگن که چرا تایید نمیکنن

لطفا هر جه سریع تر رسیدگی بشه!!!!!!!

amirb55

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام

پیشنهاد میکنم برخورد جدی با اسپمر های مهربون بشه ، مخصوصا در بخش خرید و فروش موبایل طرف زده فروش آیفون ، تحت هیچ شرایطی هم تعویض ندارم ، زیر قیمت پایه هم نمیدم ( اونم با فونت قرمز ) چه دلیلی داره یه عده پست میدن " داداش با نوکیا 3310 " تعویض داری؟؟ یا مثلا xxx تومان راه نداره؟؟ اگر قرار باشه با آپ دادن برخورد بشه اما با اسپم شیک برخورد نشه که نمیشه :دی

ممنون

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چرا مدیر ها با تاپیک هایی که قیمت رو در پست اول نمیذارن برخوردی نمیکنند؟

الان اکثر تاپیک ها این شکلین، هی باید پی ام بدی و پی ام بگیری

همونطور که تاپیک هایی که عکس ندارند رو قفل میکنید با این جور تاپیک ها هم برخورد کنید. قیمت ها باید در تاپیک اعلام بشه نه در پیغام خصوصی

. تنها دلیل این کار هم واسه اینه که استارتر تاپیکش آپ بخوره. برخورد کنید آقا

این مطلب رو در صفحه قبل مطرح کردم :
http://forum.persiantools.com/t199040-page52.html#post7404375

اما چرا باید گزارش داده بشه؟ مگه تاپیک های بدون عکس رو گزارش میدن؟ خوب مدیران سر میزنن میبینن تاپیک عکس نداره تذکر میدن، نمیشه همون باری که تاپیک مشاهده میشه و قیمتی رو نمیبینید تذکر مربوط به قیمت رو اعلام بفرمایید؟

stranglove2

Registered User
لایک‌ها
15
سلام و تشکر بی شمار از مدیران زحمت کش که زحمات تاپیکها مخصوصا کنترل و نظارت بازارچه بر عهده اونهاست .
با توجه به اینکه مبلغ بسیار ناچیزی از خرج های سایت و فروم از طریق حق عضویت ها برای ابقا فروم تامین می شود ؛ با همین محوریتی پیشنهادی مشابه به ذهنم رسیده که امیدوارم به رای گیری گذاشته شود و تصمیم گیری اولیه را به عهده کاربران گذاشته و تصمیم گیری نهایی را خود اتخاذ کنند .
بسیار سادست . کاری که نه به کسی ضرری برساند و نفعی برای فرد خاصی داشته باشد . به این صورت که درصد بسیار کمی ( 0.5 % - نیم صدم درصد یا نهایتا 1 درصد از مبلغ فروش در بخش بازارچه را به صندوقی اختصاص دهیم که مبالغ جمع شده به کارهای خیرخواهانه و انسان دوستانه از کاشت یک درخت تا کمک به بیماران سرطانی اختصاص دهیم .
کاملا از سخت بودن حتی مطرح کردن چنین بحثی در تاپیک اطلاع دارم ولی همانطور که در پیشنهادم عرض کردم به عنوان یک نظر سنجی مثلا در بالای قسمت های مهم در بازارچه و با یه مدت زمان آزمایشی به اجرا در بیارد و نتیجه رو شما مدیران عزیز بررسی کنید و به کاربران اعلام کنید .
برای ایجاد صندوق هم نمی خوام زحمتی به زحمتهای مدیران عزیز اضافه شود . کافی است یک حساب مشترک توسط مدیریت کل و سایر معتمدین سایت ایجاد شود و هرکس بعد از فروش درصد معین شده را شخصا کارت به کارت یا از طریق اینترنت بانک انتقال دهد . در واقعا از پایه کاری انسانی و بدون اجبار باشد و چه از لحاظ اخلاقی و چه از نظر شرعی و عرفی مشکلی برای خرج کردن این پول وجود ندارد چون کاملا با رضایت قلبی طرفین انجام می شود .
بسیار سپاسگذارم و پر حرفی مرا ببخشید .
امیدوارم راهکاری عملی حتی در درازمدت برای همچین اموری از طرف مدیران سایت عنوان شود .

Last edited:

doctorportable

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من نمیدونم چی شده این مدیران محترم چرا سلیقه ای برخورد میکنند تاپیک فروش بعضیا رو بدون تذکر تو دقایق اول حذف میکنن! یکی سه روزه تاپیک بدون عکس داره هنوز خبر ندارن !!!
یا یکی تاپیک بعضیا رو اپ میکنه چندین بار هیچی نمیشه یا یکی یه اپ میده بلافاصله بن میشه!!!
مثل اینکه بعضیا به مزاق مدیران محترم خوش نمیان
اینمیه نمونه
بن شدن ایشون بدلیل اپ کردن
untitled.JPG
خوب نیست مدیران محترم از این کارا نکنن یکم انصاف داشته باشن
یا مثلا این تاپیک بدون عکس از تاریخ July 27th, 2013, 01:15 PM بدون عکس تا 13 تا پست بالا اومده و الان که من دارم پستم رو ویرایش میکنم دقیقا July 29th, 2013, 11:25 AM هستش و همچنان بدون عکس
حالا تاپیک من و امثال من بعد 5 دقیقه تاپیک زدن حذف میشه بدون اخطار یا فرصت!؟
فقط اینو برا مثال گفتم
http://forum.persiantools.com/t432213.html

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کارت های زرد و قرمز بعد از مدتی نباید منقضی بشند آیا؟
والا تو لیگ هم بعد یه بازی منقضی میشه :eek:

alfered_sphinx

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
میخواستم بدونم چرا من نمیتونم به فروشنده هایی که جنس ازشون میخرم امتیاز بدم؟ اگر بخاطر پایین بودن پستها هست باید به په حدی برسه ؟ الان این پیغام رو میده :

alfered_sphinx, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

واینکه وقتی تو امتیازات بازارچه میرم کنار امتیازی که بهم دادن یه گزینه هست با عنوان submit rating for this deal برای چیه ؟ روی همین هم میزنم میگه اجازه ندارید. اینارو اینجا گفتم چون جای دیگه پیداشون نکردم ممنون :)

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
با سلام به اهالی سایت و مدیریت پی تی.
یک نظری دارم برای بازارچه سایت:
اگه به تاپیکهای شکایات نگاه کنید بیشترین تاپیکها مربوط به بخش موبایل هستن(تا جایی که من دیدم).برای بهبود شرایط:
1-توی بخش فروش موبایل زیر مجموعه درست کنید:برای هر برند بخش خاصی ایجاد کنید.
مثلا برای گوشیهای مارک اپل یک بخش برای مارک سامسونگ یک بخش و...این کار باعث دسته بندی شدن تاپیکها و مدریت راحتر اون تاپیکها توسط مدیران هست.
2-یک قانون جدید در مورد عکسهای گرفته شد از کالا بزارید چون بسیار دیده شده فروشنده کالایی رو فروخته و کالا داری خط و خش و ترکهایی بوده که عکسی از اون ناحیه گرفته نشده:مثلا توی قانون اضافه کنید:
عکس باید باید به گونه ای باشند که تمام زوایای کالا و همینطور عکس از جعبه و متعلغات دستگاه در ان مشخص و واضح باشن.لازم به ذکر است عکسهای غیر واضح قابل قبول نبوده و تاپیک مورد نظر قفل میشود.
3-یک قانون بزارید که هر کس از تاپیکی که قوانین بازارچه رو انجام نداده خرید کنه حق ایجاد تاپیک شکایت در پرشین تولز رو نداره!این طوری هم خریدار حواسش رو بیشتر جمع میکنه هم فروشنده برای اینکه جنس رو بتونه عرضه کنه و خریدار راحتر ازش خرید کنه هم قوانین رو انجام میده هم تاپیکها نظم خاصی پیدا میکنن.

در مورد قانون هر24 حق اپ کردن تاپیک هم یک مشکلی هست:همه ما میدونیم برای فروش بهتر و سریعتر در دید بودن تاپیک خیلی مهمه.ولی توی بخش موبایل چون تعداد خرید و فروشها زیاده تاپیک بعد ساعتی به صفحات5-6 میره!وبرای یک کاربر که قصد فروش موردی جنس داره به صرفه نیست که تاپیک ویژه بزنه و هزینه بده.که این قانون 24 ساعته دست و پای کاربر رو میبنده و کاربر مجبور میشه قانون رو به نحوی دور بزنه!بعد کاربر شانسی شناسایی میشه-بعد بن میشه-بعد کدورت به وجود میاد-بعد طرف اسمپر یا ترول میشهو.......-در اخر ممکنه جنگ جهانی سوم به خاطر یک بن ساده اتفاق بیفته!
راه حل این موضوع فقط ایجاد زیر مجموعه برای بخشهاست برای نمونه بخش بندی:
1-خرید و فروش گوشی موبایل:*گوشی های اپل*سامسونگ*الجی*سونی*نوکیا *متفرقه و.....(یک نکته هم که به ذهنم رسید برای این بخش زیر مجموعه ای هم به اسم فروشندگان عمده باشه که فقط با پرداخت حق تایک ویژه بتونن اونجا تاپیک بزنن)
2-سخت افزار رایانه:cpu*vga*hdd*ram*minو..........
3-کنسول:سونی*مایکروسافت*نیتندو

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
سلام به همه دوستان

من گاهی به تاپیک شکایات سر میزنم و میبینم بعضی افراد برای چندمین بار دارن کلاهبرداری میکنن.

میتونین یک تاپیک ایجاد کنید که داخل اون به افرادی که برای چندمین بار در فروش روراست نبودن یا اشتباهات گذشته رو تکرار کردن اسمشون رو و یوزری که استفاده میکنن رو تو اون تاپیک درج کنید به عنوان مثلا تاپیک "اخطار به فروشندگان" و یا یک تاپیک به عنوان "فروشندگان متخلف" و یا "پلیس فتا" ایجاد کنید و افرادی که در پلیس فتا ازشون شکایت شده و حکم گرفتن اسم واقعی درج بشه که اگر هم کسی خواست پول واریز کنه به نام اون یوزر حداقل اسم واقعی رو بدونه و حواسش باشه با چه کسی معامله میکنه این کار باعث میشه که طرف نتونه تحت چندین عنوان کلاهبرداری کنه و تو قوانین بزارین که اگر فردی تخلف کنه در این تاپیکها اسم واقغیش درج میشه.

Rip

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,104
سلام به همه دوستان

من گاهی به تاپیک شکایات سر میزنم و میبینم بعضی افراد برای چندمین بار دارن کلاهبرداری میکنن.

میتونین یک تاپیک ایجاد کنید که داخل اون به افرادی که برای چندمین بار در فروش روراست نبودن یا اشتباهات گذشته رو تکرار کردن اسمشون رو و یوزری که استفاده میکنن رو تو اون تاپیک درج کنید به عنوان مثلا تاپیک "اخطار به فروشندگان" و یا یک تاپیک به عنوان "فروشندگان متخلف" و یا "پلیس فتا" ایجاد کنید و افرادی که در پلیس فتا ازشون شکایت شده و حکم گرفتن اسم واقعی درج بشه که اگر هم کسی خواست پول واریز کنه به نام اون یوزر حداقل اسم واقعی رو بدونه و حواسش باشه با چه کسی معامله میکنه این کار باعث میشه که طرف نتونه تحت چندین عنوان کلاهبرداری کنه و تو قوانین بزارین که اگر فردی تخلف کنه در این تاپیکها اسم واقغیش درج میشه.
http://forum.persiantools.com/t176968.html

iran_text

Registered User
لایک‌ها
15
با سلام
خیلی واسم جالبه که کاربر Alotehran به نام علی بیرانوند فقط اسمه کاربریشو نوشتین اگه این شخص با یوزره دیگه بیاد کلاهبرداری کنه کی جواب میده؟
واقعا چرا اسمشو نزدین؟
و همچنین شخصی به نام ایمان تایجیک که بیش از 30 میلیون تومان کلاهبرداری کرده و تاپیک های شکایتشم هست اصلا به لیست اضافه نشده
علتشو بگید ممنون میشیم

بالا