silverboy666
Registered User
سلام خدمت دوستان
من میخواستم یک موضوعی رو مطرح کنم نمیدونم تا حالا مطرح شده یا نه ولی خوبه که گفته بشه
تو قسمت بازارچه فروش مصحولات سیتم صوتی و تصویری واقعاً معلوم نیست کی به کیه !!!!
چرا ؟؟؟
کسی که میخواد ماشین بفروشه تو این قسمت آگهیش میکنه
کسی بخواد موتورش رو بفروشه اینجا آگهی میکنه
کسی میخواد وسایل اسپرت و یا میکانیکی و یا تزئینی بفروشه تو این قسمت اگهیش میکنه
و خیلی از مسائل که وجود داره
خوبه که برای هر کدوم از اینها قسمت مختلف باشه که هر کدوم تو بخش مربوطه آگهی بشه
و اگر هم آگیهیش کردن سریعاً توسط مدیر مربوطه پاک بشه
و موضوع دیگه اینکه تو قسمت سیستم صوتی لازم یک مدیری باشه که واقعاً از مسائل سیستم صوتی سر در میاره و نظارت دقیق داشته باشه به پست ها
موضوع دیگه اینکه این قسمت پر شده از تمام کسانی که دلالی میکنن برای مغازه دارها و درصد کار میکنن و معمولاً پند تا آیدی دارن که تو سایت استفاده میکنن
و در آخر اینکه این امتیاز بازارچه که سایت برای معامله کردن مشخص کرده کسی اصلاً بهش اعتنا هم نمیکنه پس فرقی نمیکنه من فروشنده معتبر باشم یا فروشنده چدید
من میخواستم یک موضوعی رو مطرح کنم نمیدونم تا حالا مطرح شده یا نه ولی خوبه که گفته بشه
تو قسمت بازارچه فروش مصحولات سیتم صوتی و تصویری واقعاً معلوم نیست کی به کیه !!!!
چرا ؟؟؟
کسی که میخواد ماشین بفروشه تو این قسمت آگهیش میکنه
کسی بخواد موتورش رو بفروشه اینجا آگهی میکنه
کسی میخواد وسایل اسپرت و یا میکانیکی و یا تزئینی بفروشه تو این قسمت اگهیش میکنه
و خیلی از مسائل که وجود داره
خوبه که برای هر کدوم از اینها قسمت مختلف باشه که هر کدوم تو بخش مربوطه آگهی بشه
و اگر هم آگیهیش کردن سریعاً توسط مدیر مربوطه پاک بشه
و موضوع دیگه اینکه تو قسمت سیستم صوتی لازم یک مدیری باشه که واقعاً از مسائل سیستم صوتی سر در میاره و نظارت دقیق داشته باشه به پست ها
موضوع دیگه اینکه این قسمت پر شده از تمام کسانی که دلالی میکنن برای مغازه دارها و درصد کار میکنن و معمولاً پند تا آیدی دارن که تو سایت استفاده میکنن
و در آخر اینکه این امتیاز بازارچه که سایت برای معامله کردن مشخص کرده کسی اصلاً بهش اعتنا هم نمیکنه پس فرقی نمیکنه من فروشنده معتبر باشم یا فروشنده چدید