• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد کار با 5 میلیون

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ببینید دوست گرامی جناب افشین خان شما همه مسائل ساخت گیتار رو رعایت می کنید و می سازید 120 تومن هم براتون در میاد درست؟ خوب یعنی یه دونه یه دونه می سازید میرید جلو آموزشگاه ها می فروشید؟ اگه اینجوری باشه که بسازی هر روزم بتونید یه دونه بسازید و هر روز هم همون یه دونه مشتری داشته باشه که حرفتون درست اگه بخواید به مغازه دار بفروشید که باید قیمت عمده بهش بدید که انقدرا نمیشه از تک فروشی خیلی ارزون تر هست.ضمن اینکه گیتار برنج هندی نیست که هر خونه ای هر روز نیاز داشته باشه!
و در آخر تجهیزات گیتار رو میتونید از جمهوری اگه اشتباه نکنم بخرید
اگر فکر می کنید مواردی که گفتید اشتباه هست امتحان کنید و موفق باشید دوست گرامی

stc91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
52
میتونم در عرض 2ماه بکنمش 100 میلیون.

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
من به جای شما باشم اگر دنبال کار بودم کدنویسی یاد میگرفتم
زبانم اگر متوسط یا مثلا ضعیف بود قوی میکردم
زبان انگلیسی اگر مداوم باشه تا 1 سال یاد میگیرین همه چیز رو
برنامه نویسی هم موازی باهاش یاد میگیرین 1 ساله کلی چیز یاد میگیرین
پول و وقت و سرمایه خودتون رو الکی سر چیزهایی که مشخص نیست تهش چی میشه هدر نده برادر
بهترین شغل که تو خونه پشت سیستم میشنی مشتری جمع میکنی همین برنامه نویسی هست فقط علاقه و پشت کار میخواد ، زبان انگلیسی هم برای این میگم که میتونی هم از شر آموزشهای مزخرف فارسی راحت بشی هم اینکه بازارکار جهانی واسه خودت داشته باشی نه فقط تو داهات خودمون {ایران}
وقت بزار یاد بگیر یه عمر راحت باش

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
من به جای شما باشم اگر دنبال کار بودم کدنویسی یاد میگرفتم
زبانم اگر متوسط یا مثلا ضعیف بود قوی میکردم
زبان انگلیسی اگر مداوم باشه تا 1 سال یاد میگیرین همه چیز رو
برنامه نویسی هم موازی باهاش یاد میگیرین 1 ساله کلی چیز یاد میگیرین
پول و وقت و سرمایه خودتون رو الکی سر چیزهایی که مشخص نیست تهش چی میشه هدر نده برادر
بهترین شغل که تو خونه پشت سیستم میشنی مشتری جمع میکنی همین برنامه نویسی هست فقط علاقه و پشت کار میخواد ، زبان انگلیسی هم برای این میگم که میتونی هم از شر آموزشهای مزخرف فارسی راحت بشی هم اینکه بازارکار جهانی واسه خودت داشته باشی نه فقط تو داهات خودمون {ایران}
وقت بزار یاد بگیر یه عمر راحت باش
چه نوع زبان برنامه نویسی منظورت هست؟ برنامه چی بنویسیم؟ اگه از پشت کامپیوتر میشه تو خونه برنامه نوشت درامد میلیونی کسب کرد چرا دانشجوهای رشته کامپیوتر اکثرا بیکار هستند اونها که بهتر میتونن اینکار انجام بدند

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
داداش جسارت نشه
ولی شما خودت تاپیک رو زدی
و دوستان نظرات خودشون رو میگن
و شما داری به همه اونا با طعنه جواب میدی
خب اینجا یه چیزی که به ذهن من میرسه اینه که
شمایی که خودت همه چیز رو میدونی و به همه چی واقف هستی
چه لزومی داره از نظرات دیگران استفاده کنی
هر کاری که خودت میدونی بهتره رو انجام بده

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
داداش جسارت نشه
ولی شما خودت تاپیک رو زدی
و دوستان نظرات خودشون رو میگن
و شما داری به همه اونا با طعنه جواب میدی
خب اینجا یه چیزی که به ذهن من میرسه اینه که
شمایی که خودت همه چیز رو میدونی و به همه چی واقف هستی
چه لزومی داره از نظرات دیگران استفاده کنی
هر کاری که خودت میدونی بهتره رو انجام بده
دوست عزیز طعنه نزدم شما اینطور فکر کردی

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
چه نوع زبان برنامه نویسی منظورت هست؟ برنامه چی بنویسیم؟ اگه از پشت کامپیوتر میشه تو خونه برنامه نوشت درامد میلیونی کسب کرد چرا دانشجوهای رشته کامپیوتر اکثرا بیکار هستند اونها که بهتر میتونن اینکار انجام بدند
کی گفت که حتما باید رشتت کامپیوتر باشه؟! و اصلا کجای حرف من این رو نشون میده که من منظورم رشته کامپیوتر بود؟!
از طرفی کدوم رشته هست تو ایران که طرف تو دانشگاه درس خونده باشه اصلا درسش به درد خورده باشه واسه بازار کار؟ از رفرنس این رشته اطلاع داری واسه کی هست؟ میدونی چیا رو ارائه میکنن؟
و از همه اصفناک تر دانشجوی ارشد کامپیوتر اونم نرم افزار اومده خرکی تو این رشته دو خط کدنویسی هم بلد نیست ، پس حرفت از بیخ و بن اشتباهه
حال خودت به طبع مختاری
موفق باشی

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
کی گفت که حتما باید رشتت کامپیوتر باشه؟! و اصلا کجای حرف من این رو نشون میده که من منظورم رشته کامپیوتر بود؟!
از طرفی کدوم رشته هست تو ایران که طرف تو دانشگاه درس خونده باشه اصلا درسش به درد خورده باشه واسه بازار کار؟ از رفرنس این رشته اطلاع داری واسه کی هست؟ میدونی چیا رو ارائه میکنن؟
و از همه اصفناک تر دانشجوی ارشد کامپیوتر اونم نرم افزار اومده خرکی تو این رشته دو خط کدنویسی هم بلد نیست ، پس حرفت از بیخ و بن اشتباهه
حال خودت به طبع مختاری
موفق باشی
نگفتی برنامه چی مینویسی و با چه برنامه ای کار میکنی؟

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
ببین افشین عزیز توی ایران دیگه تولید و اینچیزا مرده....
باید بری سمت دلالی،حالا دلالی چی؟این دیگه مورد زیاده و به هر کسی نباید بگی و بگم و بگن...
با این پولا ایده خاصی پیدا نمیکنی که بری سمتش و خیالت از بابت سودش مطمئن باشه،یا اینکه سودش اینقدر باشه که به ریسک زیادش بیارزه.
ضمن اینکه منم به شخصه میتونم 5تومن رو ظرف 1ماه 50-80میلیون کنم.اگه خواستی و اهل ریسکی پخ بده بهت بگم.
سن وسطح تحصیلات و شهر محل سکونت رو پخ کن بهت یاد بدم چی کار کنی....

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
این تاپیک به من فهموند که مردم شدیدا گیتار لازمند و خیلی کمیابه این یه قلم جن
ببین افشین عزیز توی ایران دیگه تولید و اینچیزا مرده....
باید بری سمت دلالی،حالا دلالی چی؟این دیگه مورد زیاده و به هر کسی نباید بگی و بگم و بگن...
با این پولا ایده خاصی پیدا نمیکنی که بری سمتش و خیالت از بابت سودش مطمئن باشه،یا اینکه سودش اینقدر باشه که به ریسک زیادش بیارزه.
ضمن اینکه منم به شخصه میتونم 5تومن رو ظرف 1ماه 50-80میلیون کنم.اگه خواستی و اهل ریسکی پخ بده بهت بگم.
سن وسطح تحصیلات و شهر محل سکونت رو پخ کن بهت یاد بدم چی کار کنی....
دو سطر آخر رو جدی فرمودید ؟‌

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
یه موتور بخر پشتشو چارچرخ وصل کن سبزی کاهو موز و .... بفروش .

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
این تاپیک به من فهموند که مردم شدیدا گیتار لازمند و خیلی کمیابه این یه قلم جن

دو سطر آخر رو جدی فرمودید ؟‌
بلی کاپتان،درست و جدی گفتم.
خوب اینکار ریسک بالایی داره و باید برای دستیابی به این سودها ریسک بالا و زیادی بکنی.اما کار نشد نداره....تنها دشمن این کار ما طمعه......

بالا