به ریسکش می ارزهبلی کاپتان،درست و جدی گفتم.
خوب اینکار ریسک بالایی داره و باید برای دستیابی به این سودها ریسک بالا و زیادی بکنی.اما کار نشد نداره....تنها دشمن این کار ما طمعه......
پ.خ دادم
به ریسکش می ارزهبلی کاپتان،درست و جدی گفتم.
خوب اینکار ریسک بالایی داره و باید برای دستیابی به این سودها ریسک بالا و زیادی بکنی.اما کار نشد نداره....تنها دشمن این کار ما طمعه......
مهندس عزیز خودت این کار رو کردی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟بلی کاپتان،درست و جدی گفتم.
برات پخ کردم.مهندس عزیز خودت این کار رو کردی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی؟؟
اگر داستان هایپ و اینها نیست برای منم پخ کنیدببین افشین عزیز توی ایران دیگه تولید و اینچیزا مرده....
باید بری سمت دلالی،حالا دلالی چی؟این دیگه مورد زیاده و به هر کسی نباید بگی و بگم و بگن...
با این پولا ایده خاصی پیدا نمیکنی که بری سمتش و خیالت از بابت سودش مطمئن باشه،یا اینکه سودش اینقدر باشه که به ریسک زیادش بیارزه.
ضمن اینکه منم به شخصه میتونم 5تومن رو ظرف 1ماه 50-80میلیون کنم.اگه خواستی و اهل ریسکی پخ بده بهت بگم.
سن وسطح تحصیلات و شهر محل سکونت رو پخ کن بهت یاد بدم چی کار کنی....
برا منم اگه مقدوره براتون پ.خ کنیدبرات پخ کردم.
اتفاقا بورس باز حرفه ای الان سهام می خره تا در اوج بورس سود ارزش افزودشو ببره ...اوضاع بورس خیلی خرابه . اصلا ریسک نکنید .
بعضی از تحیلی گرها احتمال شاخص 57000را می دهند از اون طرفم این مذاکرات یا خبر بد میاد بیرون یا تمدید میشهاتفاقا بورس باز حرفه ای الان سهام می خره تا در اوج بورس سود ارزش افزودشو ببره ...
اون مدتی که بالا میرفت همش حباب بود . واقعی نبود . ایشون هم قطعا حرفه ای نیست اگر بود در تاپیک کمک نمیخواست .اتفاقا بورس باز حرفه ای الان سهام می خره تا در اوج بورس سود ارزش افزودشو ببره ...
++Cنگفتی برنامه چی مینویسی و با چه برنامه ای کار میکنی؟
واسه ما هم بپخ! این چیه که سر ماه 1000درصد سود داره؟برات پخ کردم.
الکی میگه:general711:واسه ما هم بپخ! این چیه که سر ماه 1000درصد سود داره؟