• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد کار با 5 میلیون

alinonor

Registered User
لایک‌ها
389
بلی کاپتان،درست و جدی گفتم.
خوب اینکار ریسک بالایی داره و باید برای دستیابی به این سودها ریسک بالا و زیادی بکنی.اما کار نشد نداره....تنها دشمن این کار ما طمعه......
به ریسکش می ارزه
پ.خ دادم

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
بلی کاپتان،درست و جدی گفتم.
خوب اینکار ریسک بالایی داره و باید برای دستیابی به این سودها ریسک بالا و زیادی بکنی.اما کار نشد نداره....تنها دشمن این کار ما طمعه......
مهندس عزیز خودت این کار رو کردی ؟‌ میشه بیشتر توضیح بدی؟‌؟‌

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
ببین افشین عزیز توی ایران دیگه تولید و اینچیزا مرده....
باید بری سمت دلالی،حالا دلالی چی؟این دیگه مورد زیاده و به هر کسی نباید بگی و بگم و بگن...
با این پولا ایده خاصی پیدا نمیکنی که بری سمتش و خیالت از بابت سودش مطمئن باشه،یا اینکه سودش اینقدر باشه که به ریسک زیادش بیارزه.
ضمن اینکه منم به شخصه میتونم 5تومن رو ظرف 1ماه 50-80میلیون کنم.اگه خواستی و اهل ریسکی پخ بده بهت بگم.
سن وسطح تحصیلات و شهر محل سکونت رو پخ کن بهت یاد بدم چی کار کنی....
اگر داستان هایپ و اینها نیست برای منم پخ کنید

Polarstern

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
161
میتونی از چین و ... بک کاور و برچسب و کیس و ... بخری بیاری اینجا بری بفروشی خیلی راحت!اگه هم نمیخوای خیلی ریسک کنی با نصف پولت هم این کار جواب خواهد داد

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
اتفاقا بورس باز حرفه ای الان سهام می خره تا در اوج بورس سود ارزش افزودشو ببره ...
بعضی از تحیلی گرها احتمال شاخص 57000را می دهند از اون طرفم این مذاکرات یا خبر بد میاد بیرون یا تمدید میشه

barcanews

Registered User
لایک‌ها
128
اتفاقا بورس باز حرفه ای الان سهام می خره تا در اوج بورس سود ارزش افزودشو ببره ...
اون مدتی که بالا میرفت همش حباب بود . واقعی نبود . ایشون هم قطعا حرفه ای نیست اگر بود در تاپیک کمک نمیخواست .

taheri68

Registered User
لایک‌ها
157
با 5 میلیون تومن مقدمات ارائه یک خدمت رو به مردم فراهم کن که دوربرشن. این میشه ایده

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
من مخالف ایده جدید نیستم؛ اما:

استارتر عزیز، اینکه شما میگید اکثر مردم شغل های سنتی رو انتخاب می کنن و دنبال ایده جدید نیستند، دلیل داره.
دلیلش اینه که ایده جدید:
1- ریسکش نسبت به شغل های سنتی بیشتره چون تا حالا امتحان نشده.
2- مردم برای استفاده از ایده جدید، معمولاً مقاومت از خودشون نشون میدن.
3- برای جاانداختن ایده های جدید نیاز به تبلیغات گسترده هست و باید حامی مالی قوی داشته باشید.
4- در ایده های جدید ممکنه نیاز به مقدماتی باشه که فراهم آوردن همون مقدمات چه بسا از پیاده سازی ایده اصلی مشکل تر باشه.
5- در ایده های جدید معمولاً تمامی زوایای کار سنجدیده نشده و در حین کار مشکلات فراوانی دامن گیر مجری طرح میشه که باید وقت و هزینه زیادی رو صرف برطرف کردنش کنه.
6- تعداد ایده های جدید که با شکست مواجه میشن، بسیار زیاده ولی ما فقط اونهایی که موفق شدن رو می بینیم و میگم به به عجب ایده ای! و فکر می کنیم هر کی ایده جدید داشته باشه، کسب و کارش حسابی میگیره، درصورتی که سخت در اشتباه هستیم!

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
179
اگه کسی ایده خوب داره تا 10 تومن بهم پخ کنه . من در شهرستانم

بالا