مدونا میگه: If I'm still just like a virgin
یعنی مانند یک باکره هستم و نه الزاما باکره
طلاق گرفتنش و که تو مصاحبش گفت. با نمی دونم کدوم مجله آلمانی زبان.
والا تو عمرم اگه از یه بازیگر زن جلف خوشم اومده باشه. فقط بانو امیلی ایوانیسنس که نجابت از سر و روش می باره ماشالا
مسئله برای من سر ایرانی بودنش نیست. مسئله فقط درک حس شوهرش که از نظر عرفانی و درویش مسلکی خودش رو بالا می دونسته.
مطمئنن همچین چیزی رو خودش در سلامت عقلی کامل نمی گه.
این نظر شخصی من و اولین حسیه که به یه مرد میرسه که از اخلاق و منش شوهرش شناخت داشته باشه
کی منوتو تکرارش رو میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی منوتو تکرارش رو میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:از یه حرکت فرهادی که خیلی بدم اومده اینه که همش دستش تو جیبشه ... این خیلی توهینه به طرف مقابل ... توی تمام عکسا موقع دست دادنا دستش تو جیبشه ... خیلی زشتههههههههههههیکی بهش بفهمونه
بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........کل پستهای خابالوتوی این تاپیک هم تاییدولایک میشه.....هزاران+برای خابالواین دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:یکی به این فرهادی بگه باید دستاتو از جیبت دراری وقتیداری با کسی حرف میزنی یا عکس میندازی یا دست میدی ! آخه عقلش باید به این برسه دیگه
بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........این دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.
پی نوشت : تو ویکی پدیا نوشته با شوهرش در فرانسه زندگی میکنه !!
Golshifteh Farahani - Wikipedia, the free encyclopedia
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........