• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
فیلمش مزخرف بود، اخراجیها 3 بهتر بود، حداقل یکم خندیدم، اون که جالب نبود

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
من جدایی نادر از سیمین رو 5 بار دیدم
هر بار هم برام تازگی داره
نه سینمایی هستم نه منتقد نه رشتم هنره
یه جوری با بازی بازیگراش حال می کنم
مخصوصا شهاب حسینی
اونجا که سرشو می زنه به در

یا اونجا که میگه:
" یعنی بچه شما فقط بچه ادمن ، بچه ما بچه حیوونن..."
کلا دیالوگ های باحالی داره
همچنین بازی فوق العاده پیمان معادی ..
دمش گرم

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
طلاق گرفتنش و که تو مصاحبش گفت. با نمی دونم کدوم مجله آلمانی زبان.

والا تو عمرم اگه از یه بازیگر زن جلف خوشم اومده باشه. فقط بانو امیلی ایوانیسنس که نجابت از سر و روش می باره ماشالا :D

مسئله برای من سر ایرانی بودنش نیست. مسئله فقط درک حس شوهرش که از نظر عرفانی و درویش مسلکی خودش رو بالا می دونسته.

مطمئنن همچین چیزی رو خودش در سلامت عقلی کامل نمی گه.
این نظر شخصی من و اولین حسیه که به یه مرد میرسه که از اخلاق و منش شوهرش شناخت داشته باشه

من عکس شوهرش رو دیدم همون اول به نظرم آدم مهربونی اومد ولی اگه توهین نباشه برای عرفان و درویش مسلکی دوزار ارزش قائل نیستم

درویش مسکلی امتحانشو پس داده چیزی تهش نیست ولی در باره شخصیتش واقعا" چیزی نمیدونم که نظر بدم.

گل شبفته ، اگه ایران می موند و می پوسید هیچ کس نمی اومد بگه شقایق خرت به چنده ولی همین که رفت همه میشیم منتقد :)

معدن استعداد هم هست تو هر هنری دستی داره ، چند ماهه برای بازی در فیلم اخرش فرانسوی یاد گرفته ...کم نیستا؟

زیبایی بکر و دست نحورده ای هم داره اینجا واقعا استعداد های اینجوری هرز میرن...

آخه خودت فکر کن این رختخواب و این حرفا فکر مرداس ، زنا برای این چیزا این همه نمی کوبن برن خارج:D

اونم کسی مثل گل شیفته که اصلا" این وصله بش نمی چسیه ،حتی بازیگر سخیفی مثل نیوشا ضیغمی هم برای همچین هدفی نمیره خارج :D

پی نوشت : تو ویکی پدیا نوشته با شوهرش در فرانسه زندگی میکنه !!

http://en.wikipedia.org/wiki/Golshifteh_Farahani#Career

Last edited:

Reza021

Registered User
لایک‌ها
19
مدونا ویرجین نیست خودم شاهدم.

بعد هم جدایی اصغر رو لینک بذارید.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
اقا من ندیدم لینک بدید لطفا

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
زیرنویسی که از فیلم دیدم خیلی خیلی ناقص بود اصلا" خیلی از چیزایی که اصل فیلم بود چیز دیگه ترجمه میشد یا به طور ناقص

ولی موضوع جهانی فیلم کار خودش رو کرد... پایان غیر قابل انتظارش و اینکه در قسمت رمزگشایی همه چفت و بستا جور درمیاد...

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
خیلی حال کردم آفرین... الان دارم میبینمش مراسمو چشم روشن شد به جمال لیدیس اند جنتلمن های دوست داشتنی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
از یه حرکت فرهادی که خیلی بدم اومده اینه که همش دستش تو جیبشه ... این خیلی توهینه به طرف مقابل ... توی تمام عکسا موقع دست دادنا دستش تو جیبشه ... خیلی زشتهههههههههههه

یکی بهش بفهمونه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
یکی به این فرهادی بگه باید دستاتو از جیبت دراری وقتیداری با کسی حرف میزنی یا عکس میندازی یا دست میدی ! آخه عقلش باید به این برسه دیگه

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
کی منوتو تکرارش رو میده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
از یه حرکت فرهادی که خیلی بدم اومده اینه که همش دستش تو جیبشه ... این خیلی توهینه به طرف مقابل ... توی تمام عکسا موقع دست دادنا دستش تو جیبشه ... خیلی زشتههههههههههههیکی بهش بفهمونه
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:
این دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.
بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........کل پستهای خابالوتوی این تاپیک هم تاییدولایک میشه.....هزاران+برای خابالو

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
یکی به این فرهادی بگه باید دستاتو از جیبت دراری وقتیداری با کسی حرف میزنی یا عکس میندازی یا دست میدی ! آخه عقلش باید به این برسه دیگه
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:
این دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.
بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........

™₧½

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اسکورسیزی چقدر شبیه محمد رضا پهلویه :D

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
محمد اطبایی کارشناس امور پخش جهانی فیلم معتقد است اصغر فرهادی با جوایزی که برای فیلمش دریافت کرده مرزهای سینمای ما و خانهاش را به کل جهان وسعت بخشیده است.

IMAGE634623233652265637.jpg

به گزارش خبرآنلاین، فرهادی صبح روز دوشنبه 26 دیماه با فیلم «جدایی نادر از سیمین» موفق شد برای نخستین بار جایزه گلدن گلوب را در بخش آثار خارجی برای سینمای ایران به ارمغان آورد.

متن یادداشت اطبایی به این شرح است: «من هم مثل بسیاری ایرانیها، حس و حال عجیبی از جایزه گلدن گلوب «جدایی نادر از سیمین» دارم. هم خوشحالم و مفتخر و هم غمگین و نگران! از آن احساسات متناقضی که فکر کنم فقط خاص ما ایرانیها باشد و بس!

اصغر فرهادی این روزها تنها پیامآور شادی و غرور برای ما شده است. فیلمش در کمتر از یک سال در 57 جشنواره حضور داشته و 40 جایزه بینالمللی گرفته. هنوز در انتظار روز اعلام جوایز پنج جایزه دیگر هم هستیم و البته چهارم بهمنماه، روز اعلام نامزدهای اسکار.

بیش از 30 نشریه و سایت معتبر در جهان، فیلم را در فهرست برترینهای سال خود قرار دادهاند. فیلم «جدایی...» تاکنون در 22 کشور به نمایش عمومی درآمده و 9.4 میلیون دلار فروش داشته است. در ایران هم در مجموع 26 جایزه از جشنوارههای فجر و شهر و نیز جشن منتقدان و جشن سینما دریافت کرده و فروشی بیش از 3.3 میلیارد تومان در سراسر کشور داشته است.

سهیم شدن در شادی مردم، هنر سیاست پیشگان و مسئولین است و خواندن پیام تبریک نخست وزیر ایالت کویینزلند استرالیا (حامی جایزه سینمای آسیاپاسیفیک) در اولین ساعات پس از جایزه گلدن گلوب و سکوت مسئولان ایرانی، حس خوبی ایجاد نمیکند.

منبع: خبرانلاین

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
پی نوشت : تو ویکی پدیا نوشته با شوهرش در فرانسه زندگی میکنه !!

Golshifteh Farahani - Wikipedia, the free encyclopedia

بخوانید مصاحبه گلشیفته با اشپیگل را.

==

ببینید من اصلا به کار گلشیفته به عنوان یه زن کاری ندارم

به حس شوهر سابق گلشیفته اشاره می کنم و برام قابل درکه. و واقعا کار انسانی ای نیست.

یقینا برعکسش هم، هیچ کدومتون تایید نمی کنید مردی اگر زنش رو طلاق بده تا بتونه تو هر زمینه کاری ای پیشرفت کنه. این یقینا اصل غرور و تکبره.

دوستان مسائل رو با هم قاطی می کنن. روشنفکری به این نیست که انسانیت رو فدای آزادی بکنیم.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........

Lile و ديگر هيچ ...

بالا