• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

Maz!ar

Registered User
لایک‌ها
38
دست انجلینارم چه سفت گرفته،
ای زورم میاد، انجلا یعنی دست ما دست نیست
انجلا اینطرفام بیا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تاپیک تکراری که میزنی، در مورد دیگران پیش داوری که می کنی... روحی خودتی؟! :eek:

ҒarHad

Registered User
لایک‌ها
254
دست انجلینارم چه سفت گرفته،
ای زورم میاد، انجلا یعنی دست ما دست نیست
انجلا اینطرفام بیا

از وقتی دیدم اون عکسو میخواستم همین حرفا رو بگم و روم نمیشد :D

شما زحمتشو کشیدی :D

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
من این فیلم رو زیاد دوست نداشتم ولی به ایشون خیلی تبریک میگم که باعث افتخار و شادی مردم کشورشون شدن .. امیدوارم که همیشه موفق باشند و Oscar و هم ببرن ! و امروز برای اولین بار در اخبار دنیا دیدم که خبری به غیر از بی آبرویی و بدبختی از یک ایرانی منتشر کردند و واقعا خوشحال شدم ..

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شوهرش و از نزدیک چندبار تو خانه هنرمندان دیده بودم. با اون ریش ها و گیوه هاش بدجور تریپ عارفانه می زد.

حالا حسابش رو بکن که 2 سال پیش چجوری این دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.

آدم دلش کباب می شه برای شوهره.

زندگی شخصی هرکسی به خودش مربوطه شما دیدم که خیلی وقت‌ها قیافه و فیگور روشن فکر میگیری ولی انگار چیز بارت نیست

smahdis

Registered User
لایک‌ها
1,374
والله چی بگم، چس فیل فروشه هم به دلار فاکتور میزد :D کیلو 60 دلار حالا نمیدونم دلار چنده امروز:D تازه ریاض هم گفته اگه چس فیل ایران تحریم بشه، جامعه جهانی هرچقدر نیاز داشته باشه ما براشون می چسیم :D

فیلش کجاییه؟ هندیه اصله؟ از این چینی ها نباشه یه وقت؟ آخه یه مدت این چینی ها بد بو تولید میکردن.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
انجلینا چه دو دستی دست اینو چسبیده دیگه راه فرار براش نذاشته :D اون یکی دستش تو جیبشه.احتمالا دستشو اورده بیرون دماغشو بخارونه انجلینا به زور باهاش دست داده.فرهادی بیاد تهران سر همین عکس ماییده میشه :D

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
انجلینا چه دو دستی دست اینو چسبیده دیگه راه فرار براش نذاشته :D اون یکی دستش تو جیبشه.احتمالا دستشو اورده بیرون دماغشو بخارونه انجلینا به زور باهاش دست داده.فرهادی بیاد تهران سر همین عکس ماییده میشه :D

آره حاجی ... فرهادی دیگه ممنوع الهمه چیز میشه :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر نکنم بمونه ایران... اینجا اذیتش میکنن. حالا قضیه دست دادن با انجلینا جولی رو هم بذاریم کنار

جسارت به دوستان نباشه. حسادت بین ما ایرانیا خیلی زیاد شده. اصلا طاقت موقفیت های دیگران رو نداریم. تا میشنویم یکی به یه جایی رسیده یا بهش فحش میدیم. یا تهمت میزنیم ... نمیگیم خدا زیاد کنه... البته اینم بی دلیل نیست. بس که ریاکار و دروغ زیاد شده. بیخود نبوده کوروش ارزو کرده که خدا این کشور رو از خشکسالی و دروغ حفظ کنه

من فرهادی رو نمیشناختم. فیلمهاشو هم ندیدم. نه درباره الی. نه جدایی نادر از سیمین...

اما همینکه رفت بالا سن و اونجا نیومد از در و دیوار و خودش بگه... از مردم گفت. و بهترین جمله رو در بهترین جا گفت. مردم ما واقعا مردم صلح طلب هستند. همینش کلی ارزش این مرد رو برای من برد بالا...

اینجا اذیتش میکنن. دیر یا زود میشنویم که فرهادی از ایران برای همیشه رفت. الان خدا رو شکر در همه جا شناخته شده هست و خیلیها دوست دارن زیر نظرش بازی کنن. چه بسا بازم بتونه فیلمهای معرکه ای بسازه که همه تحسینش کنن.

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
من فرهادی رو نمیشناختم. فیلمهاشو هم ندیدم. نه درباره الی. نه جدایی نادر از سیمین...

اما همینکه رفت بالا سن و اونجا نیومد از در و دیوار و خودش بگه... از مردم گفت. و بهترین جمله رو در بهترین جا گفت. مردم ما واقعا مردم صلح طلب هستند. همینش کلی ارزش این مرد رو برای من برد بالا...
درود

تاييد ميشه.واقعا كه بسيار زيبا گفتيد.در مورد موضوع دست دادن با آنجلينا جولي هم فكر نكنم اوضاع به اون بدي كه گفته ميشه باشه. هم به خاطر اين كه به احتمال زياد آنجلينا خودش پيشقدم شده و واقعا كار بسيار سختيه در چنين شرايطي آدم دستش رو پس بكشه و هم اينكه با اينكه چند ماه از ديدن اون تصوير دست دادن ليلا حاتمي با اون دو مجري يكي از شبكه هاي تلويزيوني فرانسه گذشته، هنوز اونقدر كه درباره رعايت حجاب توسط ايشان صحبت شده، به اين موضوع پرداخته نشده. فكر كنم بتونيم كم كم اميدوار باشيم كه شرايط در حال بهتر شدن باشه از بعضي جهات.

Stranger.

Registered User
لایک‌ها
166
تبریک به همه با تاخیر :)
خیلی خوبه که هستند حتی دست در جیب ...
خوش به حال آنجلینا جولی....هرکسی نمیتونه انقدر دست اصغر جان ! رو به گرمی در دست داشته باشه :rolleyes:

Last edited:

nima1111

Registered User
لایک‌ها
15
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
منم تبریک میگم...واقعا خوشحال شدم...
ولی یادمون باشه این جایزه امروز و مطرح شدن سینمای ایران رو مدیون کیا هستیم....
یادتون اومد کیا رو میگم!!!! همونهایی که ز ن دان رفتن و ش ک نجه تحمل کردن اما سرخم نکردن.....که اگه اونا نبودن سینمای ایران الان اینقدر تو جهان مطرح نمیشد.

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
شوهرش و از نزدیک چندبار تو خانه هنرمندان دیده بودم. با اون ریش ها و گیوه هاش بدجور تریپ عارفانه می زد.

حالا حسابش رو بکن که 2 سال پیش چجوری این دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.

آدم دلش کباب می شه برای شوهره.
جناب روح سگ ولگرد منم رو شما جور دیگه ایی حساب می کردم
ایشون به هر دلیلی طلاق گرفتن زندگی شخصیشون بوده و فکر نکنم به من یا شما مربوط باشه که ایشون برای چی طلاق گرفتن
که بیایم یدون هیچ مدرک و سندی دلیل طلاقشون رو خوابیدن کنار مردا تو فیلم بدونیم

گلشیفته فراهانی به نظر من یکی از بهترین بازیگرای زن بعد انقلابه و تصمیمی که برای خروجش از کشور گرفت یه تصمیم شجاعانه بود که من به عنوان یه بازیگر زن تحسینش می کنم

در کل برات متاسفم

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
Ronan - سالوت - کامبیز عزیز .... بحث کامل با خابالو رو بخونید.

واقعا حال دوباره گویی ندارم.

آنفورگیون، نظر شما هم محترمه. من شخصیتم برای خودم ارزش داره، دنبال ژشست جلوی دیگران نیستم. عقیدم رو بدون رودروایسی می گم. سعی نمی کنم با جمع هم رنگ بشم.

==

یکبار گفتم و دوباره هم تکرار می کنم. حس امین مهدوی برای من به خاطر خیلی دلایل که شاید گفتنش لزومی نداشته باشه برام قابل درک و لمسه. به همین دلیل از گلشیفته فراهانی تنفر دارم.

مطمئنن فراهانی تو فیلماش اگر همین الان هم با شوهرش زندگی می کرد انقدر راحت و باز نمی تونست بازی کنه. از نظر شما شاید این یه هنر باشه، پس کارش رو تحسین می کنید، از نظر من ارزش یک نفر بیش تر از پیشرفت در حرفه ست.

==

کامبیز عزیز، متن صحبت های خصوصی و تصمیمشون درمورد طلاق رو ندارم که فایلش رو بذارم گوش کنید.
مطمئن باشید کیلویی و رو هوا هم حرف نمی زنم. فک نمی کنم تاحالا حرف شیکمی ای از من شنیده باشید.

باز هم بگذریم.

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........کل پستهای خابالوتوی این تاپیک هم تاییدولایک میشه.....هزاران+برای خابالو

تایید بدجور

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
البته مطمعنآ هیچ بازیگر با فوتبالیست یا هر ادم معروفی زندگی مشترک خوبی نداره
دلیلش هم مشخصه
مگر اینکه دگیه طرف خیلی بیخیال باشه یا طرفش هم مثل خودش باشه

گلیشفته بازیش خوبه
قیافه و ظاهر و ساده و باحالی داره

اقای فرهادی هم از استرسشه بیچاره:cool:

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
ربطی نداشت.

نه در مورد سلحشور صحبت می کنیم نه در مورد یه بازیگر زن ایرانی که خارج از کشور فیلم بازی می کنه.

در مورد یه زن صحبت می کنیم که برای پیشرفت تو کارش یه در یونی زد به شوهرش که از همه چیش گذشت برای زنش.

(حالا انصافی اگه یه مرد، زنش رو به خاطر کارش ول کنه، اولین نفرایی که تاپیک فیمینیستیشون بالا میاد همین بکسن.)

دوست من شما کاسه داغ تر از اش شدین!

بعدشم باور کنید خیلی چیزا بوده بین اون دوتا که حتی پدر و مادراشون هم نمی دونن چه برسه به ما.

خب برادر من از ادبیاتت حقیقتش خوشم نیومد :D

سریعا کلمات روشنفکر و فمینیست و رختخواب چسبوندی به طرف مقابل ،دوباره یادآوری کنم این ادبیات و انگ چسبوندن به طرف مقابل کار فارس نیوزه.

اگه فکر میکنی من ازین جماعت فیسبوکیم که بشینم حرفاشون رو اینجا بگم بهت بگم من حالم از فیسبوک و جوگیریاش بهم میخوره:D

خرفای دیگرانم قرقره نمیکنم ،خودمو میزارم جای اون طرف ببینم چه تصمیمی میگرفتم ...

من نمیدونم اصلا" از کچا میدونی واسه چی جدا شدن ، همینجوری کشکی؟ از کجا میدونی مرده طلاق نگرفته؟

حالا دیگه کاری ندارم هرکس هر جور دوست داره باید فکر کنه ، من نظرم ایناس که گفتم...

پی نوشت : اگه یه روزی روزگاری صحت حرف شما برام مشخص بشه بسته به شدت و ضعفش ، مطمئنا منم در فکرم تجدید نظر میکنم...

همه جور می خوامت.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
دوست من شما کاسه داغ تر از اش شدین!

بعدشم باور کنید خیلی چیزا بوده بین اون دوتا که حتی پدر و مادراشون هم نمی دونن چه برسه به ما.

.

کاسه داغ تر از آش چی؟ یعنی من الان داغون تر از شوهرش؟
چی می گی رفیق؟

گمون می کنم مسئله طلاق و دلیلش مسئله ایه که تا فامیلای درجه ی چندمشون هر دو طرف هم بدونن.

™₧½

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
الان داره دوباره نشون میده . . . وقتی گفت she is just like a virgin... Madonna :D
بعد مدونا اومد گفت if he thinks I'm like a virgin... why doesn't him come here and do something about it :lol::lol: یعنی اگه فکر میکنی من افتاب مهتاب ندیده ام (بچه سوسولم) چرا نمیای اینجا یه حرکتی بزنی ؟ :lol::lol::lol: خیلی باحال بود. . . با اون بازوهای قلمبه . . . :lol: بعد گفت I hven't kissed a girl for several years یا همچین چیزی یعنی "چند ساله با هیچ دختر رو ماچ نکردم" یعنی داشت شاخ بازی در میاورد بگه من خیلی مردم :lol::lol::lol: خیلی باحال بود

بالا