دست انجلینارم چه سفت گرفته،
ای زورم میاد، انجلا یعنی دست ما دست نیست
انجلا اینطرفام بیا
شوهرش و از نزدیک چندبار تو خانه هنرمندان دیده بودم. با اون ریش ها و گیوه هاش بدجور تریپ عارفانه می زد.
حالا حسابش رو بکن که 2 سال پیش چجوری این دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.
آدم دلش کباب می شه برای شوهره.
والله چی بگم، چس فیل فروشه هم به دلار فاکتور میزدکیلو 60 دلار حالا نمیدونم دلار چنده امروز
تازه ریاض هم گفته اگه چس فیل ایران تحریم بشه، جامعه جهانی هرچقدر نیاز داشته باشه ما براشون می چسیم
![]()
انجلینا چه دو دستی دست اینو چسبیده دیگه راه فرار براش نذاشتهاون یکی دستش تو جیبشه.احتمالا دستشو اورده بیرون دماغشو بخارونه انجلینا به زور باهاش دست داده.فرهادی بیاد تهران سر همین عکس ماییده میشه
![]()
درودمن فرهادی رو نمیشناختم. فیلمهاشو هم ندیدم. نه درباره الی. نه جدایی نادر از سیمین...
اما همینکه رفت بالا سن و اونجا نیومد از در و دیوار و خودش بگه... از مردم گفت. و بهترین جمله رو در بهترین جا گفت. مردم ما واقعا مردم صلح طلب هستند. همینش کلی ارزش این مرد رو برای من برد بالا...
جناب روح سگ ولگرد منم رو شما جور دیگه ایی حساب می کردمشوهرش و از نزدیک چندبار تو خانه هنرمندان دیده بودم. با اون ریش ها و گیوه هاش بدجور تریپ عارفانه می زد.
حالا حسابش رو بکن که 2 سال پیش چجوری این دختره طلاقش داده تا بتونه راحت تر کنار مردا بخوابه تو فیلم.
آدم دلش کباب می شه برای شوهره.
تاوقتیکه طرزتفکرمااینه:بایدهم دستش روبکنه توجیبش........آخه اگه دستشوبیاره بیرون مجبورباآدمهای بیشتری دست بده.....خکین الآن که باآنجی جولی دس داده ماتومخمون حکم اعدامشوبجرم زنای سرپاسادرکردیم....بایدهم دستش روبکنه توجیبش......من بودم اصن جفت دستاموگچ میگرفتم......مگراینکه دیگه نخوادبرگرده تواین خرابشده........کل پستهای خابالوتوی این تاپیک هم تاییدولایک میشه.....هزاران+برای خابالو
ربطی نداشت.
نه در مورد سلحشور صحبت می کنیم نه در مورد یه بازیگر زن ایرانی که خارج از کشور فیلم بازی می کنه.
در مورد یه زن صحبت می کنیم که برای پیشرفت تو کارش یه در یونی زد به شوهرش که از همه چیش گذشت برای زنش.
(حالا انصافی اگه یه مرد، زنش رو به خاطر کارش ول کنه، اولین نفرایی که تاپیک فیمینیستیشون بالا میاد همین بکسن.)
خب برادر من از ادبیاتت حقیقتش خوشم نیومد
سریعا کلمات روشنفکر و فمینیست و رختخواب چسبوندی به طرف مقابل ،دوباره یادآوری کنم این ادبیات و انگ چسبوندن به طرف مقابل کار فارس نیوزه.
اگه فکر میکنی من ازین جماعت فیسبوکیم که بشینم حرفاشون رو اینجا بگم بهت بگم من حالم از فیسبوک و جوگیریاش بهم میخوره
خرفای دیگرانم قرقره نمیکنم ،خودمو میزارم جای اون طرف ببینم چه تصمیمی میگرفتم ...
من نمیدونم اصلا" از کچا میدونی واسه چی جدا شدن ، همینجوری کشکی؟ از کجا میدونی مرده طلاق نگرفته؟
حالا دیگه کاری ندارم هرکس هر جور دوست داره باید فکر کنه ، من نظرم ایناس که گفتم...
پی نوشت : اگه یه روزی روزگاری صحت حرف شما برام مشخص بشه بسته به شدت و ضعفش ، مطمئنا منم در فکرم تجدید نظر میکنم...
دوست من شما کاسه داغ تر از اش شدین!
بعدشم باور کنید خیلی چیزا بوده بین اون دوتا که حتی پدر و مادراشون هم نمی دونن چه برسه به ما.
.