• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
روشنفکری به این نیست که انسانیت رو فدای آزادی بکنیم.
روشنفکری به این است که مانندفرج الله سلحشورهنرپیشه های زنرافاحشه بدانیم....
به نقل از گلشیفته :
و چه بغضی شکست ، در ایرانی که در آن خانه سینما را خانه فساد نامیدند ، درش را زنجیر کردند ، هنرش را فاحشگی نامیدند ، و اینک یک ایرانی بالاترین مدال سینمایی جهان را به آن خانه آورد.....

22ze

Registered User
لایک‌ها
3
روشنفکری به این نیست که انسانیت رو فدای آزادی بکنیم.
به نقل از گلشیفته :
و چه بغضی شکست ، در ایرانی که در آن خانه سینما را خانه فساد نامیدند ، درش را زنجیر کردند ، هنرش را فاحشگی نامیدند ، و اینک یک ایرانی بالاترین مدال سینمایی جهان را به آن خانه آورد.....
سینماگرانی که در ایران فاحشه می خوانید در جهان افتخار می آفرینند | مسیح علی نژاد

™₧½

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

شما قدر سلحشوری رو نمیدونید :D اگه مادر محترم فرج الله سلحشوری نبود، خیلی از بچه های این مملکت یونی میشدن :D جور خیلی هارو بر دوش کشیده

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
اصغر فرهادی اعلام کرد بخاطر موفقیتی که این فیلم در پی داشته در نظر داره ورژن دو جدایی نادر از سیمین رو هم بسازه . قراره اسم فیلمشم Hammer and Simchin : a Separation (جدایی چکش از سیم چین ) باشه :D
موضوع این فیلم بر خلاف نسخه ی اول که به مشکلات زناشویی پرداخته ، بر محوریت ابزار یراق ساخته خواهد شد :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دقيقا هميني كه جناب SOULTE عزيز فرمودند! :happy:

و البته بانو کسندرا گرامی نیز با بیانی شیوا پیشتر اشاره فرموده بودند
happysmiley.gif

جالبه هنوز پاک نشده تاپیک های اضافی! عمو بهنام کجایی؟!

™₧½

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اصغر فرهادی اعلام کرد بخاطر موفقیتی که این فیلم در پی داشته در نظر داره ورژن دو جدایی نادر از سیمین رو هم بسازه . قراره اسم فیلمشم Hammer and Simchin : a Separation (جدایی چکش از سیم چین ) باشه :D
موضوع این فیلم بر خلاف نسخه ی اول که به مشکلات زناشویی پرداخته ، بر محوریت ابزار یراق ساخته خواهد شد :D

هر هر هر .... اووووپس :D

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
در تایید حرف دوستمون که تو صفحه 2 گفت آنجلینا و برد پیت از برنده شدن آقای فرهادی خوشحال شدن باید عکس کمیاب زیر رو براتون بزارم :

36642757894039210341.jpg

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

ربطی نداشت.

نه در مورد سلحشور صحبت می کنیم نه در مورد یه بازیگر زن ایرانی که خارج از کشور فیلم بازی می کنه.

در مورد یه زن صحبت می کنیم که برای پیشرفت تو کارش یه در یونی زد به شوهرش که از همه چیش گذشت برای زنش.

(حالا انصافی اگه یه مرد، زنش رو به خاطر کارش ول کنه، اولین نفرایی که تاپیک فیمینیستیشون بالا میاد همین بکسن.)

imaneln

Registered User
لایک‌ها
45
در تایید حرف دوستمون که تو صفحه 2 گفت آنجلینا و برد پیت از برنده شدن آقای فرهادی خوشحال شدن باید عکس کمیاب زیر رو براتون بزارم :

36642757894039210341.jpg

از این 4 نفر کدومش آنجلینا یونیه :D ؟

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خب برادر من از ادبیاتت حقیقتش خوشم نیومد :D

سریعا کلمات روشنفکر و فمینیست و رختخواب چسبوندی به طرف مقابل ،دوباره یادآوری کنم این ادبیات و انگ چسبوندن به طرف مقابل کار فارس نیوزه.

اگه فکر میکنی من ازین جماعت فیسبوکیم که بشینم حرفاشون رو اینجا بگم بهت بگم من حالم از فیسبوک و جوگیریاش بهم میخوره:D

خرفای دیگرانم قرقره نمیکنم ،خودمو میزارم جای اون طرف ببینم چه تصمیمی میگرفتم ...

من نمیدونم اصلا" از کچا میدونی واسه چی جدا شدن ، همینجوری کشکی؟ از کجا میدونی مرده طلاق نگرفته؟

حالا دیگه کاری ندارم هرکس هر جور دوست داره باید فکر کنه ، من نظرم ایناس که گفتم...

پی نوشت : اگه یه روزی روزگاری صحت حرف شما برام مشخص بشه بسته به شدت و ضعفش ، مطمئنا منم در فکرم تجدید نظر میکنم...

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
الان تکرارش رو از من و تو دیدم این مراسم رو جالب بود (بجز زر زرهای این دختره و پسره مجری من و تو که کلا تر میزدن رو مراسم!)

ضمن تبریک

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
خب برادر من از ادبیاتت حقیقتش خوشم نیومد :D

سریعا کلمات روشنفکر و فمینیست و رختخواب چسبوندی به طرف مقابل ،دوباره یادآوری کنم این ادبیات و انگ چسبوندن به طرف مقابل کار فارس نیوزه.

اگه فکر میکنی من ازین جماعت فیسبوکیم که بشینم حرفاشون رو اینجا بگم بهت بگم من حالم از فیسبوک و جوگیریاش بهم میخوره:D

خرفای دیگرانم قرقره نمیکنم ،خودمو میزارم جای اون طرف ببینم چه تصمیمی میگرفتم ...

من نمیدونم اصلا" از کچا میدونی واسه چی جدا شدن ، همینجوری کشکی؟ از کجا میدونی مرده طلاق نگرفته؟

حالا دیگه کاری ندارم هرکس هر جور دوست داره باید فکر کنه ، من نظرم ایناس که گفتم...

بگذریم....

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
فرهادی رو هر موقع تو این عکسای اخیر دیدیمش دستش تو جیبش بود :happy:

ҒarHad

Registered User
لایک‌ها
254

36642757894039210341.jpg

اینو منم قبلش گذاشته بودم :D

فرهادی رو هر موقع تو این عکسای اخیر دیدیمش دستش تو جیبش بود :happy:

اتفاقا خیلی بهش میاد و با کلاس شده :D

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
مبارکش باشه ، تا کور شود هر آنکه نتواند دید .
الان وقتی پاش میرسه اینجا باید به n نفر جواب پس بده .

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
روح سگ ول گرد توقع من از تو بیشتر بود ... آدم تا تو زندگی کسی نباشه نمیتونه قضاوت کنه

چطوری این قدر راحت قضاوت میکنی ؟

™₧½

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز کیلوویی چنده؟ قیمتش که بالا نرفته؟

والله چی بگم، چس فیل فروشه هم به دلار فاکتور میزد :D کیلو 60 دلار حالا نمیدونم دلار چنده امروز:D تازه ریاض هم گفته اگه چس فیل ایران تحریم بشه، جامعه جهانی هرچقدر نیاز داشته باشه ما براشون می چسیم :D

بالا