• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
یه جاهایی هست که پای ارزش های انسانی و فداکاری بخاطر عشق درمیونه . اگه عشقی که قبلا ازش دم میزدیم واقعی باشه به این سادگی دست و پاگیر به حساب نمیاد و کنار گذاشته نمیشه .من با کاربر روح سگ ولگرد کاملا موافقم . اینکه ببینی عشقت که زمانی تو چشات نگاه میکرد میگفت دوستت دارم حاضر بشه بخاطر هیچ چی ولت کنه بره واقعا دردناکه . من حال اون آقا رو درک میکنم . همونطور که حال گلشیفته رو درک میکردم اگه عکس این ماجرا اتفاق افتاده بود .

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394
اینجوری که شما میگی من احساس میکنم گلشیفته یه پا ومپایره واسه خودش.

منظورم از قضیه اینه که مثلا خیلی وفتا دو نفر بعد از ازدواج می فهمن که این اصلا اونی نبوده که می خواستن اگه مثل خارجیا باشن که عین ادم میگن.اگه ما ایرانیا باشیم یا معلوم نمیشه یا خالی می بندیم.به هرحال خیلی وقتا ناراحتی از سر عادته.
شما جن و پری رو هم سه ماه بندازی یه جا بعد جداشون کنه دلشون واسه هم تنگ میشه.بعدشم این قضیه یه جورایی منو یاد فیلمه دعوت میندازه.خب خیلی وقتا دو نفر اصلا با توجه به هدفشون به هم نمی خورن و تقصیر هیچ کدومشون هم نیست.غیر از اینه که این اقا خودش خوشش اومده گفته بیا ازدواج کنیم؟
ببین دوست من، ما انسان ها هر سال و هر روز، به تکامل شخصیتی و وجودی نزدیک می شیم. روزی که ازدواج کردیم، نسبت به تمام عمرمون تعهد می دیم، که تو سختی و درد، تو خوشبختی و رفاه، یار طرفمون باشیم. انسان با شعور، به خاطر این تعهدش از خیلی چیزاش میگذره. خیلی از مردها هستن که اگر زن و بچشون رو ول کنن تو حرفه شون پیشرفت بیشتری می کنن. خیلی از خانم ها هم همینطور. اما انسانیت گاهی باعث می شه تا خودشون رو فقط نبینن. باعث می شه ارزش عشقشون به طرف رو از 1000 تا رتبه و مقام و کوفت و زهر مار دیگه بیشتر بدونن.
یا نه..... ممکنه بعد از گذشت چندسال، با خارج نشین شدن احساس کنن دیگه این طرف من، در شان من نیست، دست انداز و ترمز دستیه برای من. ولش کنم بره پی کارش. در روشنفکرترین حالت، میان به طرف می گن ما به درد هم دیگه نمی خوریم. ایدئولوژیمون یکی نیست.

آیا این اصل تکبر، غرور و خود خواهی نیست؟

گمون می کنم حداقل چند نفری که این حرفارو می خونن ممکنه تجربه ی یه همچین چیزی رو اطرافشون دیده باشن.

نمونه ی بارزش..... من.

ای کاشهم میشد یک جای خالی هم برای روح سگه ولگرد بزارند
گذاشتن و دعوت کردن. گفتم برم اونجا آنجلینا بیاد دست بده من می مونم تو دوراهی بیخیال شدم.

یه جاهایی هست که پای ارزش های انسانی و فداکاری بخاطر عشق درمیونه . اگه عشقی که قبلا ازش دم میزدیم واقعی باشه به این سادگی دست و پاگیر به حساب نمیاد و کنار گذاشته نمیشه .من با کاربر روح سگ ولگرد کاملا موافقم . اینکه ببینی عشقت که زمانی تو چشات نگاه میکرد میگفت دوستت دارم حاضر بشه بخاطر هیچ چی ولت کنه بره واقعا دردناکه . من حال اون آقا رو درک میکنم . همونطور که حال گلشیفته رو درک میکردم اگه عکس این ماجرا اتفاق افتاده بود .

نگو الان روشنفکرا میریزن...

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
سلحشور که خود ایده سریال یوسف را با دزدی ایده شخص دیگری ساخته بود گفت: جایزه گرفتن جدایی نادر از سیمین را برای ایران افتخار نمی دانم و معتقدم فرهادی یک فیلم متضاد با اعتقادات مردم وفرهنگ ایرانی ساخته است. به گزارش اوج نیوز، فرج الله سلحشور درباره جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین در گلدن گلوب اظهار داشت: جدایی نادر از سیمین یک فیلم در ضدیت اعتقادات مردم وتوهین به فرهنگ وخانواده در ایران است و برای همین نمیتوان گفت این فیلم برای ایران وما افتخار آورده است. وی که پرونده اش به اتهام سرقت ادبی برای متن سریال حضرت یوسف هنوز باز است ادامه داد: مثلا اگر کسی دزد خوبی باشد وبانکی را بزند وبعد به او جایزه بهترین دزد را بدهند ویا اگر دکتری متخصص تولید قرص های روانگردان باشد وجایزه بگیرد آیا واقعا باید به آنها افتخار کرد؟ جدایی نادر از سیمین هم چنین نقشی را در گلدن کلوب ایفا کرد وبرای ما پیرو ***** ها کسب این جایزه هیچ افتخاری ندارد. سلحشور در پاسخ به این موضوع که این فیلم را خود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به این جشنواره ها فرستاده اند پاسخ داد: مسئولان وزارت ارشاد به ایران وفرهنگ ایران خیانت کردند وبه نظر من رسانه ملی کار درستی انجام داد که این موضوع را پوشش خبری نداد.فراموش نکنیم که ***** می گویند که به جایزه هایی که در خارج به ما داده می شود دلخوش نباشید ، اما اگر معیار ما مردم ، هنرمندان ویکسری جریان ساز هستند که موضوع فرق می کند و در اینصورت باید ۲۶دی ماه را هر سال جشن بگیریم. وی افزود: جدایی نادر از سیمین به همراه تایید کنندگان آن برای ارسالش به اسکار به کشور واسلام خیانت کرده اند و به نظر من وتمام ولایتمداران جایزه گلدن کلوب جدایی نادراز سیمین هیچ افتخاری برای کشور وملت ما نیست بلکه یک خیانت بزرگ در حق ملت است.

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
خبری مهم : جدایی نادر از سیمین اولین مرحله برای رسیدن به اسکار را پشت سر نهاد ، این فیلم از بین 63 فیلم شرکت کننده در بخش بهترین فیلم خارجی زبان جزو 9 فیلم راه یافته به مرحله ی دوم انتخاب نامزدهای اسکار بهترین فیلم خارجی زبان شد

پیش به سوی اســــــــــــــــــــکار

9 Foreign Language Films Vie for Oscar®

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
کی اعلام میشه؟شبکه ای نشون میده مستقیم؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اسامی به ترتیب حروف الفبا هست

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
کی اعلام میشه؟شبکه ای نشون میده مستقیم؟

نزدیکای عیده ... فکر کنم منو تو نشون بده ... دیگه اگه اسکارو بگیره میترکونهههه ... تا همینجاشم ترکونده اما اسکار یه چیز دیگست

al7one

Registered User
لایک‌ها
541
وسطای اسفنده هر سال fox movie نشون میده ولی احتمال زیاد منوتوام میذاره امسال....

..ne..dmin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
bare aval nis akharisham nist amma iran hichvaght oscar nemigire
mikhast begire m makhmalbaf migereft

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اسکار 26 فوریه هست که میشه یکشنبه 7 اسفند

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
من فیلمشو ندیدم

لینک دانلودش رو اگه کسی داره لطف کنه ممنون میشم

code8

Registered User
لایک‌ها
8
انشاالله اسکار رو هم ببریم تا کورررررررررررررررررررررررررررر شوددددددددددددد هر آنکه نتواند دید

بشمار ...

پ ن : حاضرم شرط ببندم جایزه اسکار رو هم میبریم

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
بالا