اینجوری که شما میگی من احساس میکنم گلشیفته یه پا ومپایره واسه خودش.
منظورم از قضیه اینه که مثلا خیلی وفتا دو نفر بعد از ازدواج می فهمن که این اصلا اونی نبوده که می خواستن اگه مثل خارجیا باشن که عین ادم میگن.اگه ما ایرانیا باشیم یا معلوم نمیشه یا خالی می بندیم.به هرحال خیلی وقتا ناراحتی از سر عادته.
شما جن و پری رو هم سه ماه بندازی یه جا بعد جداشون کنه دلشون واسه هم تنگ میشه.بعدشم این قضیه یه جورایی منو یاد فیلمه دعوت میندازه.خب خیلی وقتا دو نفر اصلا با توجه به هدفشون به هم نمی خورن و تقصیر هیچ کدومشون هم نیست.غیر از اینه که این اقا خودش خوشش اومده گفته بیا ازدواج کنیم؟
ببین دوست من، ما انسان ها هر سال و هر روز، به تکامل شخصیتی و وجودی نزدیک می شیم. روزی که ازدواج کردیم، نسبت به تمام عمرمون تعهد می دیم، که تو سختی و درد، تو خوشبختی و رفاه، یار طرفمون باشیم. انسان با شعور، به خاطر این تعهدش از خیلی چیزاش میگذره. خیلی از مردها هستن که اگر زن و بچشون رو ول کنن تو حرفه شون پیشرفت بیشتری می کنن. خیلی از خانم ها هم همینطور. اما انسانیت گاهی باعث می شه تا خودشون رو فقط نبینن. باعث می شه ارزش عشقشون به طرف رو از 1000 تا رتبه و مقام و کوفت و زهر مار دیگه بیشتر بدونن.
یا نه..... ممکنه بعد از گذشت چندسال، با خارج نشین شدن احساس کنن دیگه این طرف من، در شان من نیست، دست انداز و ترمز دستیه برای من. ولش کنم بره پی کارش. در روشنفکرترین حالت، میان به طرف می گن ما به درد هم دیگه نمی خوریم. ایدئولوژیمون یکی نیست.
آیا این اصل تکبر، غرور و خود خواهی نیست؟
گمون می کنم حداقل چند نفری که این حرفارو می خونن ممکنه تجربه ی یه همچین چیزی رو اطرافشون دیده باشن.
نمونه ی بارزش..... من.
ای کاشهم میشد یک جای خالی هم برای روح سگه ولگرد بزارند
گذاشتن و دعوت کردن. گفتم برم اونجا آنجلینا بیاد دست بده من می مونم تو دوراهی بیخیال شدم.
یه جاهایی هست که پای ارزش های انسانی و فداکاری بخاطر عشق درمیونه . اگه عشقی که قبلا ازش دم میزدیم واقعی باشه به این سادگی دست و پاگیر به حساب نمیاد و کنار گذاشته نمیشه .من با کاربر روح سگ ولگرد کاملا موافقم . اینکه ببینی عشقت که زمانی تو چشات نگاه میکرد میگفت دوستت دارم حاضر بشه بخاطر هیچ چی ولت کنه بره واقعا دردناکه . من حال اون آقا رو درک میکنم . همونطور که حال گلشیفته رو درک میکردم اگه عکس این ماجرا اتفاق افتاده بود .
نگو الان روشنفکرا میریزن...