• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

Sad Larry

Registered User
لایک‌ها
30
آیا ایشون 4000 تومن جریمه بابت دزدی فیلمانه یوسف پیامبر رو پرداختن؟

خدای سینمای ایران... :eek:

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
اقا تاپبک تکراریه چند تا از اینا زدن همه هم میان سلحشور رو مورد محبت قرار میدن مدیرا پاک میکنن

Behzad

کاربر فعال و منتخب سال 90 انجمن موسیقی<br>کاربر فع
کاربر فعال
لایک‌ها
912
اگر حواشی رو کنار بگذاریم و کمی واقع بینانه نگاه کنیم بعضی مواردش متاسفانه صحت داره و ریشه در حس ناسیونالیستی و وطنپرستی ما ایرانیها داره که به قول ایشون حالا هر ملیتی که دارند فعلا مهم نیست این که خیلی ها فقط عضو شدند تا به همین فیلم رای بدن بدون دیدن و تحلیل سایر فیلمها! بهرحال بخشیش بنظرم واقعیته ... باید پذیرفت اگر از نگاه یک عامه و شهروند اهل سینمای غربی نوشته باشد

ولی ایشون قدری هم باید مطالعش رو درباره تاریخ و تمدن 2500 ساله ما شاید زیاد می کرد ما این نبودیم چه ها بر سر ما آمد و این شدیم ولیکن مطمئنم اندکی صبر سحر نزدیک است!

River

Registered User
لایک‌ها
1
به همین تیکه دقت کنید متوجه میشید متن کار یه ایرانی هستش
You Virus!
You Ascaris!
Trojan!
Buzzing Fly!
آخه کدوم خارجی زبان میگه آسکاریس...میگه ویروس...اونم با این لحن
این فقط یه تیکش بود بازم به متن دقت کنید چیزای جالب تری توش هستش....واسه خنده متن توپی هستش

تایید میشه

minairan

Registered User
لایک‌ها
2
کار کار یه ایرانیه ولی در کل با حرفاش موافقم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
به همین تیکه دقت کنید متوجه میشید متن کار یه ایرانی هستش
You Virus!
You Ascaris!
Trojan!
Buzzing Fly!
آخه کدوم خارجی زبان میگه آسکاریس...میگه ویروس...اونم با این لحن
این فقط یه تیکش بود بازم به متن دقت کنید چیزای جالب تری توش هستش....واسه خنده متن توپی هستش

منم احساس میکنم که کاره یه ایرانیه.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بیا بالا !

داریم نزدیک میشیم به مراسم امسال و این تاپیک هم میاد بالا. خبرها همینجا گذاشته بشه، میریم برای اولین اسکار تاریخ !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بیا بالا !

داریم نزدیک میشیم به مراسم امسال و این تاپیک هم میاد بالا. خبرها همینجا گذاشته بشه، میریم برای اولین اسکار تاریخ !

یعنی میشه؟

این لینک رو اگر ندیدید

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
خب دوستان همون طور که اکثرا می دونید حدود 16 ساعت دیگه (3:30 بامداد ) تا مراسم اهدای جوایز اسکار مونده ... جدایی هم در بخش بهترین فیلم خارجی زبان این جشنواره کاندید شده و اگر به اسکار برسه بدون شک بزرگترین افتخار سینمایی کشور لقب می گیره . البته با جوایزی که امسال این فیلم گرفته امید ها رو برای گرفتن عنوان بهترین فیلم بیشتر کرده . امشب تو این تاپیک لحظه به لحظه اخبارش رو براتون می ذارم .البته اگر پخش مستقیمش رو می خواین بدونین از کدوم شبکه هاست تاپیکش رو همین چند ساعت پیش بچه ها بالا آوردن ...ولی اگه دسترسی نداشتین این سایتشه :
http://oscar2012live.com/

به امید موفقیت اصغر فرهادی عزیز
999.gif

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
تبریک برای جدایی نادر از سیمین! :cool:

من متاسفانه چون صبح زود کار داشتم نتونستم مراسم رو زنده ببینم و اون هیجان فوق‌العاده رو از دست دادم. الان دیدم خیلی خوشحال شدم.
واقعا جای مباهاته بالاخره یک فیلم از یک کارگردان خوب ایرانی موفق شد برنده اسکار بشه.

البته هنوز برگزار نشده!
امروز ساعت 6 به وقت آمریکا برگزار میشه .
به وقت خودمون ساعت 4 بامداد فردا .

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
ایشالا که موفق بشه تا چشم یه سری از کاسه دربیاد که نمیتونن ببینن .
اسکار حق اصغر فرهادی . ;)

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
البته هنوز برگزار نشده!
امروز ساعت 6 به وقت آمریکا برگزار میشه .
به وقت خودمون ساعت 4 بامداد فردا .

بله درسته تقصیر یک لینک اشتباه شد و اینکه من فکر می‌کردم دیشب بود!

ولی جدا ضایع‌ترین سوتی بود که میشد داد الان خودم کلی خندیدم!، نتیجه چند شب بی‌خوابی و کار کردنه دیگه شرمنده! :blush:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
ایسنا: ساعاتی دیگر مهم ترین اتفاق تاریخ سینمای ایران مي‌تواند رقم بخورد و فیلم جدایی نادر از سیمین (فرنگی‌ها به آن مي‌گویند: یک جدایی) مي‌تواند سینمای ایران را به حاضرین در سالن کداک تیاتر لس آنجلس بشناساند.

در این یک سال گذشته یک جدایی جوایز فراوانی را از جشنواره‌ها و جشن های مختلف گرفت، آخرینش هم اسکار سینمای فرانسه؛ سزار بود. اما این آخرین قدم مي‌تواند آغازگر راه جدید سینمای ایران باشد.

پیمان معادی که در یک جدایی نقش نادر را بازی کرد، در این یک روز مانده به مراسم اسکار نامه‌اي به دوستش اصغر فرهادی نوشت و نکاتی را یادآوری کرد. با انتشار بخش‌هایی از این نامه به پیشواز مراسمی مي‌رویم که قرار است در ساعت‌های آغازین دوشنبه خواب را از چشمانمان بگیرد.

اصغر فرهادی عزيز

از زمان بازگشتم از مراسم گلدن‌گلوب و حلقه منتقدان لس‌آنجلس که همراه با تو و فيلم‌مان در آن حاضر بودم، می‌خواستم اين نامه را بنويسم؛ اما تلاش برای آماده شدن فيلم اولم «برف روی کاج‌ها»، مجال مناسبی باقی نگذاشت.

... در مراسم پايانی جشنواره فجر، وقتی فيلمم جايزه بهترين فيلم از نگاه مردم را می‌گرفت، ياد تو افتادم. تو که هميشه قدردان مردم سرزمينت، سرزمين‌مان، بودی و هستی؛ و با خودم گفتم حالا وقت اين نامه است. همين انگيزه برای من کافی است تا اين نامه را بنويسم و منتشر کنم.

وقتی توماس لانگمن پسر کلود بری، کارگردان و تهيه‌کننده مشهور و تازه درگذشته فرانسوی که خودش تهيه‌کننده فيلم آرتيست و برنده انبوهی جايزه است، می‌گفت همه دارند از محصول من تعريف می‌کنند اما وقتی فيلم تو را ديدم، آرزو کردم که کاش من آن را تهيه کرده بودم، همه چيز داشت معنای کامل‌تری پيدا می‌کرد.

وقتی براد پيت می‌گفت شب قبل از برگزاری جلسه مطبوعاتی گلدن‌گلوب، دی‌وی‌دی جدايی نادر از سيمين را در دستگاه گذاشته‌اند و در ميانه‌های همان صحنه دادگاه اول فيلم، آنجلينا جولی با ديدن آن جدل زناشويی فيلم را نگه داشته، متاثر شده، فاصله‌ای انداخته و بعد از چند لحظه باز تماشا را ادامه داده‌اند، اطمينانم بيشتر شد. وقتی آنجلينا جولی درباره کار بعدی‌ات پرسيد و ساده و راحت درخواست کرد که در فيلمت بازی کند و در پاسخ حرفت که گفتی شخصيت زن فيلمت فرانسوی زبان است و گفت تا آن تاريخ می‌تواند زبان فرانسه ياد بگيرد، من غرق در غرور شدم.

اصغر فرهادی عزيز، در جلسه مطبوعاتی ويژه گلدن‌گلوب، يکی از چهار، پنج باری که حاضران به شکلی استثنايی در ميان حرف‌های تو دست زدند، در جواب سوالی بود که می‌پرسيد چطور با محدوديت‌های توی ايران چنين فيلمی‌ساخته‌ای؟ گفتی هيچ‌کس مرا مجبور نکرده بود آنجا با وجود محدوديت‌ها فيلم بسازم، خواست خودم و قصه‌ای که داشتم، طوری بود که بايد همانجا و با همان شرايط ساخته می‌شد و برای ساخت اين فيلم شما فکر کنيد همه چيز همان‌طور که من دلم می‌خواسته فراهم بوده است.

گفتی نمی‌خواهم بگويم شرايط فيلمسازی در کشورم آرمانی است، اما تصويری هم که شما از فيلمسازی در ايران داريد، خيلی دقيق نيست. اين حرف‌هايت وقتی يادم آمد که لابه‌لای حرف‌ها و کارها و مصاحبه‌های مختلف، به من راجع به طرحی می‌گفتی که قرار است در آينده در تهران بسازی و آن را خيلی دوست داری.

حرف ديگرت که باز به تشويق حاضران آن جلسه انجاميد، همان بود که گفتی تفاوت‌های مردمان نقاط مختلف دنيا بسيار کمتر از شباهت‌هايشان است، اما به نفع سياست است که تفاوت‌ها و فاصله‌ها را بيشتر جلوه دهد و بر آنها تاکيد کند.

در خود مراسم، چه حال خوبی بود وقتی من هم مثل ميليون‌ها ايرانی حرف‌هايت را موقع دريافت جايزه شنيدم. از آن بالا که چشم می‌انداختی، می‌ديدی همه بزرگان سينما که عمری کارهايشان را ديده‌ای و درباره‌شان خوانده‌ای، بهت زل زده‌اند؛ و انگار عشق و انرژی مردم ايران باعث شده بود ما آنجا محکم بايستيم. آن لحظه‌ای که تو از مردم ياد کردی، می‌دانستم ميليون‌ها نفر در کشورمان هم به ما زل زده‌اند و تو به پشتوانه عشق‌شان، به جای هر عزيز ديگرت از آنها ياد کردی؛ و راستش اصغر، آن بالا چه حالی داد ايرانی بودن.

برای همين اميد، اشتياق و افتخار است که می‌خواهم با صدايی صد بار بلندتر از آن فريادی که بعد از جايزه گرفتنت در جشنواره برلين، در سالن برليناله پالاس برآوردم، فرياد بزنم:
«اصغر؛ خيلی چاکريم!»

در فاصله 48 ساعت تا مراسم اسکار، جدایی نادر از سیمین اسکار سینمای فرانسه را هم برد

مراسم اعطاي جوايز فيلم «سزار» فرانسه با اعطاي جايزه بهترين فيلم خارجي به «جدايي نادر از سيمين»برگزار شد.

به گزارش ايسنا، سي‌وهفتمين مراسم سالانه ‌اعطاي جوايز سزار كه به اسكار سينماي فرانسه مشهور است‌، جمعه شب گذشته در پاريس برگزار شد و فيلم «جدايي نادر از سيمين» ساخته «اصغر فرهادي» موفق به كسب جايزه بهترين فيلم خارجي شد.

«جدايي نادر از سيمين» كه ماه گذشته برند‌ه جايزه بهترين فيلم خارجي از جوايز گلدن گلوب شد، نامزد نهايي جايزه اسكار بهترين فيلم خارجي و بهترين فيلمنامه اصلي است.

به گزارش ورايتي، فيلم تحسين‌شده «هنرمند» ساخته ميشل هازاناويچس» با كسب شش جايزه درخشش فوق‌العاده‌اي داشت و در فاصله دو روز تا برگزاري جوايز اسكار 2012، شانس خود را براي دريافت بيشترين جوايز اسكار افزايش داد.

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
بله درسته تقصیر یک لینک اشتباه شد و اینکه من فکر می‌کردم دیشب بود!

ولی جدا ضایع‌ترین سوتی بود که میشد داد الان خودم کلی خندیدم!، نتیجه چند شب بی‌خوابی و کار کردنه دیگه شرمنده! :blush:

مدير گرامي چرا به خواست من بي اعتنايي كردي :D

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
به امید موفقیت داش اصغر تو اسکار

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
آقا آنتن ما رو سربازان گمنام اومدن بردند یه مدت ازش استفاده کنن بنابراین الان ما دسترسی به کانال های اونور آبی نداریم.. اگه ممکنه کسی لینک داونلود این مراسم رو بذاره بقیه هم به قیض برسند

Dr.Mass

Registered User
لایک‌ها
887
آقا آنتن ما رو سربازان گمنام اومدن بردند یه مدت ازش استفاده کنن بنابراین الان ما دسترسی به کانال های اونور آبی نداریم.. اگه ممکنه کسی لینک داونلود این مراسم رو بذاره بقیه هم به قیض برسند
اگه سرعتت خوبه آنلاین ببین از همون لینک پست 1
تا کسی ضبط و آپلود کنه دیر میشه/

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
می دونستید فیلم های خفنی مثل جاده(فدریکو فلینی) سینما پارادیزو(جوزپه تورناتوره) چشمه باکره(اینگمار برگمان) جذابیت پنهان بورژوازی(لویس بونوئل) دزد دوچرخه(ویتوریو دسیکا فیلمی که جزو بهترین فیلم های تاریخ سینماست) درسو اوزالا(آکیرا کوروساوا)برنده بهترین فیلم خارجی اسکار شده ان؟

به شخصه فکر می کردم اسکار بهترین فیلم غیر انگلیسی بین سایر جوایز اسکار اهمیتش یکم کمتر باشه

بالا