فیلم جدایی نادر از سیمین جایزه بهترین فیلم غیر انگلیسی زبان هشتاد و چهارمین دوره اسکار را از آن خود کرد. اصغر فرهادی کارگردان و نویسنده این فیلم جایزه خود را از ساندرا بولاک دریافت کرد.
این فیلم به کارگردانی اصغر فرهادی در دو رشته بهترین فیلم زبان خارجی و بهترین فیلمنامه غیر اقتباسی در هشتاد و چهارمین دوره جوایز آکادمی اسکار نامزد دریافت این جایزه شده بود.
آقای فرهادی در هنگام دریافت جایزه اش گفت: "سرزمین من فرهنگ کهن و غنی دارد که زیر غبار سنگین سیاست مخفی شده است. جایزه ام را به مردمم تقدیم می کنم. مردمی که مخالف خشونت هستند و با تمدن ها و فرهنگ های دیگر سر سازگاری دارند."
پیش از این هم فیلم بچه های آسمان به کارگردانی مجید مجیدی از ایران نامزد دریافت جایزه اسکار شده بود اما موفق نشده بود این جایزه را از آن خود کند.
این فیلم تنها مربوط به اعلام نام فیلم جدایی نادر از سیمین به عنوان یکی از نامزد های اسکار ۲۰۱۲ می باشد.
84th Academy Awards Nominations Announcement - 2012 360.mp4 - 4shared.com - online file sharing and storage - download
بنده هم به ایشون و همه دست اندرکاران این فیلم تبریک عرض میکنم فیلم بسیار خوش ساخت و تامل برانگیزی هست خصوصا برای مردم سایر کشورها به همین اندازه هم معتقدم که برنده شدن این فیلم در اسکار هم به خاطر مسائل سیاسی روز جهان بود .
در هر صورت خیلی خیلی خوشحال شدم از همه نظر خوب شد , این جایزه مرحمی بود بر زخم عمیق خانه سینما و سینما دوستان .
لطفا اگه تصویر دیگه ای در این رابطه دارید قرار بدید