• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

code8

Registered User
لایک‌ها
8
خدا وکیلی این بنده خدا هویت جدید و با کلاسی به همه ایرانی ها خصوصا کسائی که اسمشون اصغره اعطا کرد , تا قبل از گلدن گلوب هر موقع اسم اصغر رو میشنیدم توی ذهنم یه آدم معتاد و خز میومد ولی از این به بعد اسم اصغر که میاد ناخود آگاه به یاد اصغری میفتم که مجبور شد دستاش رو بکنه تو جیب ولی کنار ملکه زیبایی جهان ایستادو موقع دست دادن باهاش چشماش دو دو نزدو باهاش خوش و بش کرد , یاد اصغری میفتم که مثل بلبل انگلیسی صحبت میکرد , یاد اصغری میفتم که میلیون ها دلار فیلمش تو امیریکا سود دهی داشت , یاد اصغری میفتم که دم از صلح و دوستی مردم کشورش زد , یاد اصغری میفتم که تا صدها سال دیگه باعث افتخار ماست

دیگه اصغر , اصغر نیست , اصغر سنبل افتخاره واسم :happy:

15-_caffecinema.com_.jpg

پ ن : کپی و انتشار این مطلب با ذکر منبع بلامانع میباشد ;)

code8

Registered User
لایک‌ها
8
خیلی باحال بود فک کنم بعد از دو سه روز الان خندیدم :lol: دمت گرم داداشی

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
خیلی عجبیه من دقیقا همینو امروز تو بولتن نیوز دیدم عکساشم تو گالری گذاشتم ، این نیستانی چقدر زود اینو کار کرده!!

aaraa

Registered User
لایک‌ها
14
همیشه همین شکلی بودیم و خواهیم بود
از یک چیزا کوچک و ساده بت میسازیم و می پرستیم
خوب تو هالیوود هم سالی 500 تا فیلم میسازن 100 تاشم جایزه میگیره این رفتارا نمیکنن
توتاکسی میشینی میگن فلان روزنامه هر روز تیتر میزنه رفیقت 80 تا اس ام اس میزنه تو 3 4 روز گذشته همه تاپیکا میشه اصغر فرهادی و و و و

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
فردا پس فردا اصغرم میره برادر و این نواهای ورزشکاران دلاوران تبدیل به فحشای خواهر مادر میشه...

حالا ما زنده ،شما هم زنده 2-3 سال دیگه اگه اصغر فرهادی نشد شمر ذوالجوشن و وطن فروش و...حالا میبینی

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
عالي بود كلي خنديدم مال كدوم كارياكاتوريسته از كدوم نشريه؟

code8

Registered User
لایک‌ها
8
فردا پس فردا اصغرم میره برادر و این نواهای ورزشکاران دلاوران تبدیل به فحشای خواهر مادر میشه...

حالا ما زنده ،شما هم زنده 2-3 سال دیگه اگه اصغر فرهادی نشد شمر ذوالجوشن و وطن فروش و...حالا میبینی

واسه من یکی اصغر به عنوان یه سنبل زنده میمونه , همینطور که گلشیفته موند حتی اگه دستش رو مینداخت

code8

Registered User
لایک‌ها
8
عالي بود كلي خنديدم مال كدوم كارياكاتوريسته از كدوم نشريه؟

دوست عزیز متاسفانه سوال شما باعث میشه بنده فکر کنم شما از کره مریخ تشریف آوردید یا ما رو اسکل کردی

مال برادر عزیزمون حسین شریعتمداری هست چاپ شده در روزنامه کیهان امروز صبح صفحه سیاسی

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
كجاش مث بلبل انگليسي حرف ميزد فقط تپق ميزد كه ولي خوب منتظر فيلم بعديش هستم
فرهادي افتخار ايران محسوب ميشه اونم بين دهنمكي ها و سلحشورها و شريفينيا ها كه چيزي از سينماي ايزان نزاشتن

code8

Registered User
لایک‌ها
8
حالا کی گفته آنجلینا جولی ملکه زیبایی جهانه؟!:wacko:

حالا تو ام , گیر نده شب جمعه ای بابا 2 ساعت نشستم نوشتم ذوقم رو کور نکن

نیست ؟! اه اه چه زشته انجلینا با اون لباش , قیافش صفره ولی دست پخت 20

code8

Registered User
لایک‌ها
8
معمولا فیلمی که برنده گلدن گلوب میشه برنده اسکار نمیشه :blush:

حاضرم شرط ببندم جایزه اسکار رو نمیبریم چون تو گلدن گلوب برنده شدیم :(

داداشی این استدلال ها رو از کجا میاری , اصغر معمولی نیست , اصغر حادثه سازه , ما ایرانی ها معمولی نیستیم

code8

Registered User
لایک‌ها
8
همیشه همین شکلی بودیم و خواهیم بود
از یک چیزا کوچک و ساده بت میسازیم و می پرستیم
خوب تو هالیوود هم سالی 500 تا فیلم میسازن 100 تاشم جایزه میگیره این رفتارا نمیکنن
توتاکسی میشینی میگن فلان روزنامه هر روز تیتر میزنه رفیقت 80 تا اس ام اس میزنه تو 3 4 روز گذشته همه تاپیکا میشه اصغر فرهادی و و و و

کاکو برنده شدن یه فیلم ایرانی اونم توی این اوضاع یه چیز کوچیک محسوب نمیشه
هالیوود رو با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مقایسه میکنی ؟!

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
آقای کمال تبریزی به شوخی برای آقای اصغر فرهادی ... ( به نقل از صفحه فیس بوکی خانه سینما ) :

کمال تبریزی کارگردان مطرح سینمای ایران باانتشار یادداشتی خطاب به اصغر فرهادی ،موفقیت او وفیلمش را در جایزه گلدن گلوب، با لحنی طنز تبریک گفت ...
هوالصاحب الفنون

نامه محرمانه کمال تبریزی به اصغر فرهادی!

سلام بر تو ای اصغر فرهادی سینمای ایران! نمیدونی چقدر بابت این جایزه ای که گرفتی خوشحالم! ولی افسوس که در این شرایط ایده آل! نمی تونم احساسم رو به کسی ابراز کنم... شهر شلوغه و همه به هم، گیر دادن! می ترسم بهت تبریک بگم و بابت همین تبریک خشک و خالی، بشم عامل بیگانه و صهیونیزم جهانی و طرفدار مراسم فواحش هالیوود! اونوقت خر بیار باقالی بارکن! ولی خوب که فکر می کنم همش تقصیر توئه! آخه عزیز دل برادر! الان هم وقت جایزه گرفتن بود؟! اونم از گلدن گلوب ؟! آدمه دیگه! فکر نکردی تو این شیر توشیری بزن وببند خانه سینما، حسادت بعضی ها گل کنه؟؛ کلا در خانه سینما رو گل بگیرن؟!.. این همه متلک بارمون کنن!؟ آخه به فکر ما نیستی، به فکر سینما باش با این جایزه گرفتنت! رفتی اون جایزه گنده گنده رو گرفتی! حالا ما چه خاکی به سرمون کنیم؟! خیلی نامردی! بی معرفت! اقلا میگفتی جایزه مارو اعلام نمی کردن! همون پشت صحنه یه جوری زیر میزی می گرفتی می رفت پی کارش دیگه! بالاغیرتا، حالا که دیگه خراب کردی و همه عالم و آدم فهمیدن سینمای ایران جایزه مهم جهانی گرفته، عیب نداره؛ بیا و ازاین به بعد دیگه صداشو درنیار!.. مثل تلویزیون خودمون، شتر دیدی ندیدی!.. جایزه های احتمالی بعدی هم، علی الخصوص اسکارو که دیگه نگو!.. اگه دادن، پیشنهاد می کنم اصلا نگیری! یا اگرهم مجبور شدی بگیری، لااقل تقدیمش کن به اینایی که سریال ها و فیلم های جهانی ظرف 33 روز می سازن؛... بلکه سینما یه کم از دست و زبان اشون در امان باشه!.. یه حسن دیگه هم داره، اگه این جایزه هایی رو که تو گرفتی، اینا بگیرن، دیگه میشه جزو افتخارات ما و به احتمال زیاد، از تلویزیون خودمون هم نشونش میدن! اصغر جون، من و بقیه خونواده سینما، واقعا بابت این لطفی که در حق ما میکنی، ازت ممنونیم؛ جایزه هاتو تو بوق نکن!..بخصوص گنده هاشو!.. حرف آخرمون هم یادت نره؛...دیگه نشنویم جایزه اسکار و این حرفا ها... ! خدا خیرت بده!.. موفق باشی!

بالا