• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
آقا کی این قضیه تأیید پستام حل میشه ای بابا !
اونا که میگن قضیه30ا30 هست اشتباه نکنن پارسالم که تو جشنواره فجر جایزه گرفت و بعدشم تو سایت imdb رنک بهترین فیلم دنیا از دید اعضای سایت رو گرفت بعضیا میگفتن این استقبال جریان داره ولی اگر جریانی هم بود اینقدر کشدار نمیشد بلکه این فیلم واقعاً تکاندهندس من که سر در نمیارم چجور باید یه فیلمو تفسیر کرد ولی واقعاً پیام فیلمو گرفتم که همون رنجو بدبختی بین زنو شوهر تو همه جور قشر جامعس و اینکه خدارو شکر ازدواج نکردم و تا عمرم دارم ازدواج نخواهم کرد ! :blush:

ali-agha1368

Registered User
لایک‌ها
5
اون لحظه که برنده رو گفت اشک تو چشام جمع شد
خیلی خوشحالم
فقط کاشکی اصغر میرفت 2 کلوم انگلیسی یاد می گرفت . خوب نیست برای کارگردانی در این سطح انگلیسی هیچی بلد نباشه

آره زیاد جالب نبود کجکی و با اخم صحبت کرد.
صحبتش توی گلدن گلوب بهتر بود.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اسکادا عجب لباسی طراحی کرده واسه لیلا حاتمی، خیلی بهش میاد.. لباس عروسه؟

لباس سارینا هم خیلی شیک و پوشیده است...کلا لباسهاشون خوب بود...

میگم چرا هیچ جا ساره بیات رو نبردن؟؟به نظرم حضورش و بازی عالیش تو موفقیت فیلم خیلی نقش داشت...

جای شهاب حسینی و ساره بیات واقعا خالی......

منم تا عکس رو دیدم لباس عروس اومد به ذهنم

فکر میکنم به فیلم ربط داشته باشه.

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
مبارکه
چه افتخاری ازاین بزرگتر:thumbsup:
ولی بازم میگم حق من بود این جایزه

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
جالبه الان کسایی که ادعای وطن پرستیشون میشه و به بقیه میگن وطن فروش، چش دیدن این موفقیت رو ندارن

راستش منم هنوز فیلم رو ندیدم بنابراین نمیتونم در موردش اظهار نظر کنم !!!! اما کسایی که ادعای وطن پرستیشون میشه ( به قول شما البته ) میگن که این فیلم پر از اهانت به ایرانی هاست و به همین دلیل چش دیدن این موفقیت رو ندارن ;)

rainbow land

Registered User
لایک‌ها
60
دوستان لینک دانلود کل مراسم اگه به دست اومد، همینجا بذارید، خیلیــــــــــــی ممنون...

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
راستش منم هنوز فیلم رو ندیدم بنابراین نمیتونم در موردش اظهار نظر کنم !!!! اما کسایی که ادعای وطن پرستیشون میشه ( به قول شما البته ) میگن که این فیلم پر از اهانت به ایرانی هاست و به همین دلیل چش دیدن این موفقیت رو ندارن ;)

پدر دوستی و مراقبت از پدر اهانت به ایرانی هاست؟

آره خب آقایون پدرهاشون که پیر میشند میندازند خانه ی سالمندان! و این یک توهین بزرگ حساب میشه دیگه!

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
اون لحظه که برنده رو گفت اشک تو چشام جمع شد
خیلی خوشحالم
فقط کاشکی اصغر میرفت 2 کلوم انگلیسی یاد می گرفت . خوب نیست برای کارگردانی در این سطح انگلیسی هیچی بلد نباشه

بلده بابا ا !
از روی کاغذ میخوند چون هل شده بود وگرنه تو گلدن گلاب هم کلی حرف زدو شوخی کرد به انگلیسی برگه هم دستش نبود

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
پدر دوستی و مراقبت از پدر اهانت به ایرانی هاست؟

آره خب آقایون پدرهاشون که پیر میشند میندازند خانه ی سالمندان! و این یک توهین بزرگ حساب میشه دیگه!

گفتم که من ندیدم فیلمو هنوز !!! اما اونا میگن این فیلم اکثر ایرانیها رو دروغگو و ریاکار و ... نشون داده ( حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم )

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
بیشتر منتقدین و اهالی سینما مهمترین ساخته‌های فرهادی را فیلم‌های درباره الی و جدایی نادر از سیمین می‌دانند.[نیازمند منبع] دربارهٔ الی پیش از آغاز بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر به دلیل بازی گلشیفته فراهانی در آن توسط مقامات وزارت ارشاد از جشنواره کنار گذاشته شد. سرانجام دستور حضور فیلم در جشنواره پس از رایزنی‌های نهادهای غیردولتی سینما و برخی داوران جشنواره و در پی درخواست مشاور امور هنری رئیس‌جمهور وقت به وزیر ارشاد صادر شد. پس از آن هم در حالی که فیلم از وزارت ارشاد پروانهٔ نمایش داشت و در برنامهٔ اکران نوروز قرار داشت، به دلایل نامعلومی از اکران آن جلوگیری شد که البته پس از گذشت نزدیک به چهارماه توقیف بی‌دلیل سرانجام اکران شد.

اصغر فرهادی در چهاردهمین جشن خانه سینما و پس از دریافت جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم دربارهٔ الی گفت: «ای کاش وضع مملکت طوری شود که گلشیفته (فراهانی) بتواند برگردد، امیدوارم که بهرام بیضایی برگردد، امیر نادری بتواند در ایران فیلم بسازد و امیدوارم که جعفر پناهی هم بتواند در ایران فیلم بسازد.» به‌دنبال انتشار این سخنان، بی‌درنگ رسانه‌های خبری وابسته یا نزدیک به اصول‌گرایان و تندروها واکنش‌های تندی از خود نشان دادند. وب‌گاه جهان‌نیوز از لغو پروانه ساخت فیلم جدید اصغر فرهادی با عنوان جدایی نادر از سیمین به دلیل «اظهارات ساختارشکنانه»اش خبر داد، و وب‌گاه هنرنیوز متعلق به هیئت اسلامی هنرمندان نیز خبر داد که مجوز فیلم او با دستور مستقیم سیدعلیرضا سجادپور، مدیرکل اداره کل نظارت و ارزشیابی سینمای حرفه‌ای وزارت ارشاد، لغو شده‌است. خبرگزاری فارس در یادداشتی ادعا کرد که اصغر فرهادی در جشن خانه سینما «خواستار تغییر هر چه زودتر وضعیت مملکت شد» و روزنامه کیهان این کارگردان را «هتاک» خواند و اعلام کرد که اصغر فرهادی «در موضع‌گیری‌های اخیر خود با محافل جریان برانداز هم‌نوایی می‌کند». کیهان در رابطه با اصغر فرهادی اظهار داشت او «در تلاش است با ژست اپوزیسیون و بیان سخنان ساختارشکنانه حمایت جشنواره‌های غربی و رسانه‌های ضدایرانی را نیز جلب نماید». در نهایت در اوایل مهرماه سال ۱۳۸۹ درحالیکه فیلمبرداری جدایی نادر از سیمین به پیشرفت ۲۰ درصدی رسیده بود، جواد شمقدری، معاون سینمایی وزارت ارشاد در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا اعلام کرد اصغر فرهادی به دلیل حرف‌هایش که «حرف‌های جالبی نبودند» مجوز ساخت فیلم خود را از دست داده‌است و افزود که به آقای فرهادی یک هفته مهلت داده شده تا «حرف‌های‌شان را اصلاح کنند»، اما ایشان نظرات خود را پس نگرفته‌است.[۴] پس از توضیحات اصغر فرهادی درباره سخنانش در جشن سینما که اعلام کرده بود «داستان شکل دیگری به خود گرفته که من مایل و معتقد به آن نبوده‌ام.» حمیدرضا دیبایی مدیر روابط عمومی معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد که منعی برای ادامه‎ ‎تولید فیلم اصغرفرهادی وجود ندارد.[۵]

اصغر فرهادی - ویکی‌پدیا

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730

همه کسایی که اینجا پست زدن از بردن جایزه خوشحال بودن. یعنی همه اینا وطن فروش هستن یا ایرانی نیستن؟

تحویل دادن ماشین بی کیفیت (بدون دنده عقب) و گرون به ملت و ... اهانت به ایرانی ها نیست؟

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
راستی آقا !!!

بانک پاسارگاد هم خوب بردی کردااااااا :D

سرمایه گذار فیلم بودن :rolleyes:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
من نمیفهمم چرا وقتی یه تاپیک مرجع در مورد اسکار داریم، این همه تاپیک هم موضوع استارت میشه؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
این new like recived چطوری غیر فعال میشه؟

"AmirHesam"

Registered User
لایک‌ها
439
درود...
منم به نوبه خودم تبریک میگم این موفقیت بزرگ رو به تمام ایرانی های با شعور و با فرهنگ که از دنیای سینما اطلاعاتی دارند.
خیلی لحظه زیبایی بود ... واقعا باید این روز رو جشن بگیریم...
یادمه یه مطلب خوندم که نمیدونم چه سالی بود ولی یک فیلم روسیه جایزه اسکار یا گلدن گلاب گرفته بود که اون روز تو روسیه جشن میگیرن... ولی متاسفانه این کشور :|
پس ما خودمون میتونیم واسه خودمون جشن بگیریم...
و به دوستان عزیزم عرض کنم که زیاد به حرفهای بعضیها که میگن سیاسی بوده اهمیت ندن ... اونا خوب سوختن و بهتره به قول بالاییاشون برن آبو بریزن همونجا که سوخته ....
فارس نیوز هم ترکوند :d :lol متن گفه های استاد فرهادی رو چه قد تحریف کرده بود :d
کسانی هم که به زبان اصغر فرهادی گیر دادن واقعا خنده داره ، شاید اون همه روان مثل برد پیت نمیتونه صحبت کنه ولی بد هم حرفنزد و خوب بود...

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
من نمیفهمم چرا وقتی یه تاپیک مرجع در مورد اسکار داریم، این همه تاپیک هم موضوع استارت میشه؟

درود

براي اينكه هنوز جا نيافتاده كه شايد پيش از ما يك نفر ديگه همين جنبش رو آغاز كرده باشه و نيازي نباشه ديگران رو وادار كنيم چند جا براي گفتگو درباره يك چيز پيش روشون ببينند! :D

بالا