• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
تبریک عرض می کنم .

افتخار بسیار بزرگی برای همه مردم ایران هست از هر قشر و فرهنگی که هستند .

امیدوارم افتخارات اینچنین که باعث سربلندی ایران و ایرانی هست ادامه پیدا کنه .

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
آقا تبریک .. . افتخار بزرگیه :) به نظرتون عاغا صحنه را دید ؟ :D

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
پدر دوستی و مراقبت از پدر اهانت به ایرانی هاست؟

آره خب آقایون پدرهاشون که پیر میشند میندازند خانه ی سالمندان! و این یک توهین بزرگ حساب میشه دیگه!

اون پدر پیر و بیمار که نیاز به مراقبت داره نماد ایران هست عزیز جان!:)

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
منم تبریک میگم ولی خدا وکیلی یعنی تو جهان بهتر از جدایی فیلم نبود جدایی خیلی قشنگه ولی نه به اندازه اسکار به نظر من کمی هم ممکنه به خاطره جنبه سی یا30 برنده شده به خاطره سیاه نمایی و نشان دادن بدبختی در ایران ولی در کل به خاطره هرچی بوده یه افتخاری هست برای ما و دم کارگردان گرم

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
گفتم که من ندیدم فیلمو هنوز !!! اما اونا میگن این فیلم اکثر ایرانیها رو دروغگو و ریاکار و ... نشون داده ( حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم )

فیلم کاملا براساس واقعیتی که در حال حاضر در ایران هست ساخته شده حتی قسمتهای دروغ و ریاکار بودنشون.

پ.ن: اصغر
884816_816slsk.gif
884816_816slsk.gif
884816_816slsk.gif

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
اصغر فرهادی بدو بیا بقلم
:specool:

Kasandra

کاربر افتخاری و فعال خاطرات
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,889
منم تبریک میگم ولی خدا وکیلی یعنی تو جهان بهتر از جدایی فیلم نبود جدایی خیلی قشنگه ولی نه به اندازه اسکار به نظر من کمی هم ممکنه به خاطره جنبه سی یا30 برنده شده به خاطره سیاه نمایی و نشان دادن بدبختی در ایران ولی در کل به خاطره هرچی بوده یه افتخاری هست برای ما و دم کارگردان گرم

درود

به هر حال بايد ديد چند فيلم ديگري كه همراه با اين فيلم نامزد اسكار شده بودند واقعا بهتر بودند؟ آنها هم يعني مثلا از ميان تعداد زيادي فيلم برگزيده شده بودند كه به اين مرحله رسيدند. در ضمن يادمان باشد كه بين همه آنهايي كه تا اين مرحله پيش آمده بودند، فقط همين فيلم فيلنامه اش هم نامزد دريافت اسكار شده بود با وجود خارجي بودنش!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوستان به فرهادی کم لطفی نکنید

به قول یکی از دوستان این فیلم این همه جایزه گرفت. از جشنواره فجر تا برلین و فرانسه و حالا هم اسکار

چرا هی میگیم سیا ســــــی !!! بابا فیلمش خوش ساخته برنده شده. فیلم خیلی خوبی هم هست. مربوط به همه دنیا نه فقط ایران

پارسال که سخنرانی پادشاه جایزه رو برد مگه این فیلم چی داشت !! جز داستان سخرانی یک پادشاه بود که لکنت داشت !! ولی فیلم فوق العاده ای از اب در اومد.

من باز هم تبریک میگم. اصغر هم رو سن صحبت های قشنگی کرد. البته چیزی از هسته ای نگفت اما گفت که مردم ایران کینه و دشمنی با هیچ ملت و تمدنی ندارن و به همه احترام میذارن. حاضران هم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتن و تشویقش کردن.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درود

این افتخار رو به اصغر فرهادی تبریک میگم. خود این کار و سختیش یه طرف هست و این که به عنوان یه ایرانی موفق به این مهم بشی از اصل قضیه سخت تره بخاطر همه مسائلی که همه میدونیم.

این موفقیت رو به بچه های دوستدار و همیشه فعال تو بخش سینما هم تبریک میگم . بهر حال شما ها مطمعنا خیلی بیشتر از من از این موضوع خوشحالید و بهتر درکش میکنید.

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
من هم تبریک میگم به همه ملت ایران و اصغر فرهادی
واقعا نمیدونم از چه واژه ای میشه برای بیان احساسم استفاده کنم.
فقط خیلی خوشحالم و اشک تو چشامه
و متاسفم که هیچ اثری از این افتخار توی شبکه های تلویزیونی ما نیست ، واقعا حیف

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اوه اوه
این دختره همون بازیگر فیلم نیست بی حجاب شده؟؟/
46694872308862703051.jpg

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
جالب هست بخدا
الان منتقدان و حسودان این حایزه را مثه گلدن گروپ سیاسی می دونند..واقعا خاک بر........... کنند که اینقدر ....

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اوه اوه
این دختره همون بازیگر فیلم نیست بی حجاب شده؟؟/
46694872308862703051.jpg

چرا خودشه
دختر اصغر فرهادیه تو فیلمم که نقش دختر پیمان معادی بود
کاملا بی حجاب نیست یه شال مشکی انداخته

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
باشگاه خبرنگاران - نيكلا ساركوزي رئيس جمهور فرانسه، در مصاحبه با برنامه صبحگاهي راديو آر تي ال ساعت هفت و نيم صبح به وقت فرانسه بعد از اينكه موفقيت فيلم "آرتيست" و بازيگر فرانسوي آن را تبريك گفت، اضافه كرد: در مراسم اسكار امسال فيلمي بود كه نبايد از آن غافل شويم.

وي ادامه داد: "يك جدايي"(جدايي نادر از سيمين) فيلمي تكان دهنده و فراموش نشدني بود.
منبع

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دشمن تعریف کرد !

سید جواد هاشمی: اسکار افتخار بزرگی است؛ حسادت بزرگ ترین آفت سینمای ایران است

سیدجواد هاشمی، کارگردان متعهد و بازیگر سینما و تئاتر ایران معتقد است: برخلاف نظر بعضی دوستان من در سینمای مذهبی و دینی، این فیلم سیاه نمایی نیست. بخش هایی از آن نص صریح قرآن کریم است. این فیلم یک فیلم کاملا مذهبی است. شاید این حرف ها به مذاق خیلی ها خوش نیاید. اما من همینجا می گویم که باید بچه مسلمان های سینمای ایران نیز به او تبریک بگویند.
منبع

Last edited by a moderator:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
به اونهای که مشکل دارن با این قضیه : سینما باید آینه واقعی جامعه باشه نه آینه دولتی جامعه !

این فیلم اصغر فرهادی هم آینه واقعی جامعه بود. (حتما می دونید که توی یک فیلم نمیشه کل یک جامعه رو به تصویر کشید، فقط میشه بخشی از جامعه رو به تصویر کشید .. پس توقع الکی نداشته باشید .. تو خود هالیود هم توی هر فیلمی بخشی از جامعه یک شهر از آمریکا رو به تصویر می کشه نه برآیند کلی جامعه آمریکا ! )

سینما باید آینه واقعی جامعه باشه نه آینه دولتی اون ..

دم اصغر فرهادی گرم .. هر کار شخصی هم درباره خودش و دخترش کرده به خودش مربوطه. اون چیزی که به ما مربوط هست افتخاری هست که نصیب ما کرد. دمش هم گرم.

بالا