• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

hesam 63

Registered User
لایک‌ها
899
به اونهای که مشکل دارن با این قضیه : سینما باید آینه واقعی جامعه باشه نه آینه دولتی جامعه !

این فیلم اصغر فرهادی هم آینه واقعی جامعه بود. (حتما می دونید که توی یک فیلم نمیشه کل یک جامعه رو به تصویر کشید، فقط میشه بخشی از جامعه رو به تصویر کشید .. پس توقع الکی نداشته باشید .. تو خود هالیود هم توی هر فیلمی بخشی از جامعه یک شهر از آمریکا رو به تصویر می کشه نه برآیند کلی جامعه آمریکا ! )

سینما باید آینه واقعی جامعه باشه نه آینه دولتی اون ..

.

بله کاملا درسته. منتهی تو خیلی از نظراتی که می خونیم کل فیلم را می خوان به کل ایران تعمیم بدند که از نظر من کاملا غلطه.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یه مطلبی بود میخوندم نمیدونم اینجا بود یا جای دیگه
دیدم راست میگه

نوشته بود نه تنها این فیلم ایران و مذهب رو برخلاف نظر بقیه سیاه نمایی نکرده بلکه مذهب رو خوب هم جلوه داده

دو تا خانواده داریم اینجا
یکی خانواده نادر و سیمین :
سیمین میخواد از ایران بره ولی نادر به خاطر پدرش نمیخواد
و کل فیلم حول این قضیس
این میتونه نشون دهنده بیانگر احترام به پدر و مادر باشه که توی ایران اهمیت ویژه ای داره
که نکته ی مثبتی هست

از اون طرف هم خانواده شهاب حسینی
شهاب حسینی میخواد یه پول الکی از نادر بگیره
و تقریبا موفق هم میشه ولی در نهایت اعتقادات زنش اونو پایبند به اخلاق و انصاف میکنه و از این کار منصرف میشه
اینم میتونه تاثیر مثبت مذهب در رفتار مردم رو نشون بده

حالا قضیه طلاق و ... که اصلا سیاه نمایی نیست
یه چیزیه که همه جا هست تو فیلمای خارجیم که اصلا عروسی نیست که طلاق باشه :دی

البته معمولا فیلم هایی درست حسابی لایه های معنایی متفاوتی دارن که ممکنه دقیقا برعکس ظاهرشون معنی داشته باشن

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
تبریک میگم!

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
[h=1]درباره لباس لیلا حاتمی در مراسم اسکار[/h]دیشب سه چهره اصلی شاهکار اصغر فرهادی که در آخرین نمای فیلم با رخت عزا از یکدیگر جدا شدند، در هیبتی جدید کنار یکدیگر نشسته بودند و اینگونه بود که در کنار پیمان معادی، لیلا حاتمی در لباسی نظیر لباس نوعروسان نشسته بود و سارینا فرهادی باز هم حلقه اتصال این دو بود.
در واقع ، انتخاب لباس عروس گونه لیلا حاتمی (بازیگر نقش سیمین) دارای پیامی تفکر شده بود و نشان دهنده وصال و پایان جدایی بود.

دیشب درست در همان لحظاتی که اصغر فرهادی پشت تریبون از فرهنگ و صلح به جای جنگ سخن می گفت ، نقش آفرینان جدایی نادر از سیمین در سالن "کداک تیاتر" ، جملات فرهادی را به زبان هنر ترجمه می کردند و پایان جدایی ها را با اشک های شوق ترمه، به تصویر می کشیدند.

210984_925.jpg

منبع

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون دسته از دوستانی که به حجاب این بنده خداها گیر میدن

به نظر من بد نبود که یه نگاهی به همین جشنواره داخلی فجر خودمون هم مینداختن. البته توی تی وی خودمون که چیزی رو نشون نمیداد. با خانمها هم مصاحبه میکرد یه جوری تصویر اون خانوم رو مینداخت منتها الیه گوشه تصویر که فقط چشمها و دماغ و دهنش معلوم شه. این خودش یه جور توهین به اون بازیگر و به بیننده هست

ببینید این هنرمندها هم از دل همین مردم هستند. حتما وضعیت پوشش جامعه ما یه جوری هست که این همه بازیگر اینطوری از دلشون میان بیرون. بگذریم نمیخوام بحث رو کشش بدم

اما تو اون اسکار که همه با اون تیپ و قیافه اومده بودن که تشخیص درست و غلطش به ما ربطی نداره. پوشش این دوستان نرمال بود. دیگه نمیشد با چادر و مقنعه و پوشه بیان اونجا و انگشت نما . مضحکه بشن.

مهم صحبتهایی بود که فرهادی کرد و واقعا مثل اون مراسم گلدن گلوبش به من چسبید. من تا 7 صبح بیدار بودم و پشیمون هم نیستم :)

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
این لینک دریافت اسکارشه اگر کسی ندیده هنوزدر ضمن این کارگردان بزرگی کرده و نام ایرانو سر زبونا انداخته و عکسو پوسترشو مثل برد پیت تو تمام مجلات میزنن که شمارشون بره بالا افتخار بزرگ یعنی این که ما ایرانیا یه فیلم معتبر داریم که برای خود هالیوودیا یه کلاس سینماس اصغرخان اگر ضدایران بود نمیومد نه با مدونا دست بده نه با بولاک و اگر ضدایران بود که اصلاً نمیومد اینقدر قشنگ از فرهنگو هنر کشورش دفاع کنه و اگر میخواست با فیلمش پیام بدبختی مردم ما رو بده چرا اومده مسائل خانوادگیو مطرح کرده میرفته اول پناهنده آمریکا میشده بعد اونجا با حمایت کامل مستقیم یه شلیک میکرد به قلب دولت ایران ! بعدم اگر واقعاً دشمن ایران هست و فیلمشم خوب نیست پس چرا تو جشنواره اصلی همین **** بهش سیمرغ دادن بازم بگم ؟!!!! :blink:تو رو خدا جشنمونو خراب نکنید دفه دیگه دیدم کسی اومد بعد از این همه روضه خوندن من چرتو پرت گفت ... بد میشه ها ;)

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
تا الان بیشتر از 16 تا پست پاک کردم که همشون مضمون سیاسی داشتن. متاسفانه این یکی تاپیک از گفت و گو آزاد اومده بود اینجا و به من ربطی نداره ! ولی لطفا این بحث ها رو ادامه ندید.

قبل از فعالیت هم قوانین بخش سینما رو مطالعه کنید لطفا.

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
درباره لباس لیلا حاتمی در مراسم اسکار

دیشب سه چهره اصلی شاهکار اصغر فرهادی که در آخرین نمای فیلم با رخت عزا از یکدیگر جدا شدند، در هیبتی جدید کنار یکدیگر نشسته بودند و اینگونه بود که در کنار پیمان معادی، لیلا حاتمی در لباسی نظیر لباس نوعروسان نشسته بود و سارینا فرهادی باز هم حلقه اتصال این دو بود.
در واقع ، انتخاب لباس عروس گونه لیلا حاتمی (بازیگر نقش سیمین) دارای پیامی تفکر شده بود و نشان دهنده وصال و پایان جدایی بود.

دیشب درست در همان لحظاتی که اصغر فرهادی پشت تریبون از فرهنگ و صلح به جای جنگ سخن می گفت ، نقش آفرینان جدایی نادر از سیمین در سالن "کداک تیاتر" ، جملات فرهادی را به زبان هنر ترجمه می کردند و پایان جدایی ها را با اشک های شوق ترمه، به تصویر می کشیدند.

210984_925.jpg

منبع

خیلی هم لباس کامل و برازنده و هنری هست حجابشم عالیه درست مثل حجابی که درون کشور دیگه کاملاً پذیرفته شده هست و دختر آقای فرهادی هم حجاب داره اونی که پیله میکنه به این چیزا واقعاً مریضه مریضیشم حسادته
بازم دم سید جواد هاشمی گرم که مردو مردونه حق مطلبو گفت دمش گرم که به این ملت احترام گذاشت

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
تبریک میگم..

تا کور شود هرانکه نتواند دید

فقط کاش از رو برگه نمیخوند..نمیشد اون چند جمله رو حفظ کنه؟

Last edited:

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
عالیه عکسات بازم تبریک میگم ای خدا چه لذتی داره دیدن این شکوه هنری کشورمون تو دنیا واقعاً لذت داره
اصغر جان خیلی دوستت داریم عاشقتیم به خدا

Last edited:

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
افتخار !!!

مريل استريپو عشقه ! ايول

الان دارم افتخار مي كنم به معني واقعي كلمه !

farzan981

Registered User
لایک‌ها
61
اصغر فرهادي، ليلا حاتمي و پيمان معادي همراه با محمود كلاري و سارينا فرهادي دختر كارگردان

210921_550.jpg

عصرایران

منم تبريك ميگم به همه
كلا من اسكار هاي قبلي رو ميديدم دوست داشتم يه فيلم ايراني هم باشه
راستي چقدر ليلا حاتمي بلنده يا بقيه خيلي كوتاه اند؟ دي:

Sent from my iPod touch using Tapatalk

dedboy

Registered User
لایک‌ها
102
با این فیلم سینمای ایران بیشتر به جهان معرفی شد . امیدوارم سینمای ما روزبه روز پیشرفت کنه .
دم فرهادی هم گرم که وقتی رفت اون بالا فارسی صحبت کرد . خیلی حال کردم .

سرزمين من فرهنگ کهن و غني دارد که زير غبار سنگين سياست مخفي شده است. جايزه ام را به مردمم تقديم مي کنم. مردمي که مخالف خشونت هستند و با تمدن ها و فرهنگ هاي ديگر سر سازگاري دارند.

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48
واقعاً بعضی وقتا میترسم ضایع بازی دربیارم اینقدر از صبح تا حالا کیف خودمو کردم که ...
اینقدر برای این چند نفر که تو این مراسم بودن احترام قائل شدم میترسم با این قیافم تعریفشونو بکنم چششون کنم !! ولی بگذار بگم واقعاً خانم ترین و آقاترین های سینمامون به اونجا رفتن البته منظورم نسل جدیدمونه نه قدیمیامون خلاصه این مقام برازنده این اشخاص باشخصیت بود

حالا صداسیماییا چرا اینقدر اذیت میکنن ؟ چه مرگشونه آخه ؟
چرا این کارارو میکنن نه خبری میگن نه گذاشتن این هفته هفت پخش بشه آخه این عقده ای بازیا چیه سر این ملت درمیارن چرا بدشون میاد ما شاد باشیم که تو همین کشور زندگی نمیکنن مگه بده تو خیابون با چهره شاد به جای عبوس روبرو بشن ؟
به قول یکی از قدیمیای پیتی تف تف تف :D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تبریک میگم به همه دوستان این جایزه فوق العاده و با ارزش رو.
rose.gif

واقعا هم جملات زیبایی رو عنوان کردند. یعنی در واقع تا جایی که در برگشت به ایران براشون باعث مرگ یا زندان نمی شد، بهترین جملات ممکن رو عنوان کردند...

بالا