• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263
خب خدا رو شکر طرفداران اصغر فرهادی می تونن به تنهایی از این افتخار بزرگ لذت ببرن
چون نه خبرگزاری ها چیز خاصی نوشتند تازه تحریفشم کردند
نه روزنامه ها
نه صدا و سیما
نه وزیری نه یکی از سران مملکت

واقعا خوشحالم که این افتخار تنها برای دوستدارانش لذت بخشه و توسط یه عده بخیل و تنگ نظر و حسود لوث نشده

پی نوشت:یاد روزی افتادم که عباس کیارستمی نخل طلای کن رو برد یکی از روزنامه ها تیتر زد:نخل طلای کن با طعم گیلاس

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خبرسازی فارس هم 10 بار این خبر و حرفهای فرهادی رو سانسور و ویرایش کرد تا بالاخره یه چیزی که خودش میخواد از توش در بیاد . جالبه که بعضی از منور الفکر های داخلی میگن چون یه فیلم اسراییلی هم بوده و این برنده شده اسراییلو شکست دادیم !

آقای علی آبادی هم ضمن یک پیام تبریک بلند بالا این نکته رو یاد آور شدن :

علی‌آبادی به اصغر فرهادی: مرد حسابی حداقل منو به عنوان مترجم با خودت می‌بردی تا مجبور نشی از رو کاغذ متنتو بخونی !

.

Count.Duckula

Registered User
لایک‌ها
174
من ندیدم مراسمو. خیلی لهجه اش ضایع بود؟ واکنش حضار به حرفهاش چی بود؟

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868

Paranoid Android

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
164
والا این یه اصطلاحاتی میگه من دقیق سر در نمیارم نمیتونم دفاع کنم ولی بعید میدونم همه تو فیلم دروغگو باشن و شخصیتم!! نباشن !! و فیلمی که هم تو ایران هم تو همه جشنواره ها و بین این همه منتقد معتبر موفق شناخته شده حالا با حرفای فراستی تبدیل به فیلم بد بشه نظرشم بگذاره در کوزه آبشو بخوره
خوابالو نقد مثبت نداشتی کارشناس دیگه سراغ نداری ما تو اینترنتم از دست این فراستی پشمک راحت نیستیم :(
من نمی‌فهمم مفهوم نقد مثبت چیه؟ نقد چطور می‌تونه مثبت باشه؟ نقد قراره ضعف‌های ما رو بهمون نشون بده، نه قوت‌هایی که فکر می‌کنیم داریم. اگه این اسکار یه ضرر بزرگ برای اصغر فرهادی داشته باشه، اون اینه که از اینی که الآن هست هم مغرورتر و متوهم‌تر خواهد شد. یعنی همین‌جوری نمی‌تونست ضعف‌های فرمی و فیلمنامه‌ای کارش رو تشخیص بده (قبول کردن پیشکش) حالا که آکادمی تأییدش کرده امکان نداره این ضعف‌ها رو ببینه یا حتا در صدد رفع‌ش بربیاد. برای همین حسابی ناراحتم براش، واقعا برای فیلم بعدی مطمئنم بازم پسرفت خواهد کرد. الآن اگه بخوام فیلم‌هاشو درجه‌بندی کنم، بهترین فیلمش همون فیلم اولش بود، رقص در غبار. (در حد 8 مثلا) بعد همین‌جوری فیلم‌هاش ضعیف‌تر شده و با هر فیلم چند قدم از اصالت سینما فاصله گرفته. (به جز چهارشنبه سوری که در حد 7 بود)
راجع به اینکه تو اینترنت هم از دست فراستی پشمک راحت نیستید، فقط می‌تونم بگم تو اینترنت همه‌چیز هست جز نقد فراستی. همه دارن خوشحالی می‌کنن، جشن می‌گیرن، از جایزه‌ی اسکار لذت می‌برن، بدون اینکه بفهمن این فیلم چه توهینی هست به شعور یک انسان اهل تفکر، و چقدر فیلم بهشون دروغ می‌گه و ساده گیرشون آورده. به نظرم اینجا اتفاقا بد نیست واسه چند ثانیه هم به حرف یه کارشناس گوش بدیم. شما هم که به قول خودتون از این اصطلاحات سردرنمیارید، فکر می‌کنم بهتره یا برید مطالعه کنید و مفهوم این اصطلاحات رو بفهمید، یا به حرف کسی که این اصطلاحات رو می‌فهمه گوش بدید.
یه موضوع دیگه هم این اشتباهی که ما الآن داریم می‌کنیم. فکر می‌کنیم چون خارجی‌ها دارن از فیلم تعریف می‌کنن یا بهش جایزه می‌دن، به این مفهومه که فیلم‌مون یه شاهکار هنری بوده و دیگه سینما از این جلوتر نخواهد رفت. درحالیکه به نظرم درک یک ایرانی که تو این کشور داره زندگی می‌کنه و مفهوم تک تک دیالوگ‌ها براش مشخصه با یک خارجی که با زیرنویس داره فیلم رو نگاه می‌کنه و کوچکترین تصویری از کشور ما نداره و فکر می‌کنه این تصویر اغراق‌آمیز دقیقا تصویر درست مردم ایرانه و صادقانه و واقعی‌یه، خیلی فرق می‌کنه. خارجی‌ها گول پیچیدگی فیلمنامه و سبک فیلمبرداری مثلا واقع‌گرایانه و بازی‌های تئاتری فیلم رو می‌خورن و ضعف‌های فیلم رو نمی‌بینن. اساسا اعضای آکادمی اون‌قدر توی هر فیلم دقیق نمی‌شن که بخوان این ضعف‌ها رو متوجه بشن. در حد یک بار دیدن فیلم براشون کفایت می‌کنه و مهر تأییدشون هم به نظرم هیچ اعتباری به لحاظ هنری و کیفی نداره. فقط یه جور تبلیغه برای سینمای ایران و این فیلم، که از این به بعد اگه مثلا بلوری فیلم ریلیز بشه، به عنوان Academy Award Winner ازش یاد می‌شه و خیلی‌ها ترغیب می‌شن فیلم رو ببینن. ولی وقتی داریم صحبت از کیفیت سینمایی و هنری فیلم می‌کنیم، نمی‌تونیم بگیم چون این فیلم اسکار رو برده تو نمی‌تونی نقدش کنی. اتفاقا به نظرم فیلم‌هایی که اسکار می‌برن رو خیلی بیشتر باید نقد کرد تا فیلم‌های که نبردن. پس لطفا با اطلاعات حرف بزنید نه با شنیده‌ها. اگر فقط یک کتاب سینمایی تا حالا خوندید (نوشتن پیشکش) بیاید نظری درمقابل حرف فراستی بدید که ما از شما یاد بگیریم.
پ.ن: این پست به نظرم لازم بود. منم از گرفتن اسکار برای ایران خوشحالم. ولی یه سری ضعف‌های فیلم رو نمیشه نادیده گرفت. خواستم اینو بگم که یه وقت متوهم نشیم که اسکار گرفتیم و این اسکار به نفع سینمای ماست. شاید به لحاظ تبلیغاتی به نفع سینمای ما باشه، ولی به لحاظ کیفی کاملا این جایزه سمّی‌یه. یعنی هم فرهادی دیگه خودش رو خدای سینما می‌دونه، هم مقلدین فرهادی در داخل ایران فکر می‌کنن اگه اینجوری فیلم بسازن، اسکار می‌گیرن و از این به بعد سعی می‌کنن فیلم‌های شبیه یک جدایی تولید کنن. و بازم ما درس نمی‌گیریم و همه‌چیز رو ساده می‌خوایم و سراغ تکنیک نخواهیم رفت. این دقیقا به ضرر ماست. اگه فیلمسازهامون اون‌قدر استقلال فکری داشتن که تحت تأثیر این جوایز، سبک فیلمسازی‌شون رو تعیین نمی‌کردن، بحثی نبود. ولی بدبختی فیلمسازای ما هیچ استقلالی هم ندارن و اصلا فقط با تقلید می‌تونن فیلم بسازن.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
من نمی‌فهمم مفهوم نقد مثبت چیه؟ نقد چطور می‌تونه مثبت باشه؟ نقد قراره ضعف‌های ما رو بهمون نشون بده، نه قوت‌هایی که فکر می‌کنیم داریم. اگه این اسکار یه ضرر بزرگ برای اصغر فرهادی داشته باشه، اون اینه که از اینی که الآن هست هم مغرورتر و متوهم‌تر خواهد شد. یعنی همین‌جوری نمی‌تونست ضعف‌های فرمی و فیلمنامه‌ای کارش رو تشخیص بده (قبول کردن پیشکش) حالا که آکادمی تأییدش کرده امکان نداره این ضعف‌ها رو ببینه یا حتا در صدد رفع‌ش بربیاد. برای همین حسابی ناراحتم براش، واقعا برای فیلم بعدی مطمئنم بازم پسرفت خواهد کرد. الآن اگه بخوام فیلم‌هاشو درجه‌بندی کنم، بهترین فیلمش همون فیلم اولش بود، رقص در غبار. (در حد 8 مثلا) بعد همین‌جوری فیلم‌هاش ضعیف‌تر شده و با هر فیلم چند قدم از اصالت سینما فاصله گرفته. (به جز چهارشنبه سوری که در حد 7 بود)
راجع به اینکه تو اینترنت هم از دست فراستی پشمک راحت نیستید، فقط می‌تونم بگم تو اینترنت همه‌چیز هست جز نقد فراستی. همه دارن خوشحالی می‌کنن، جشن می‌گیرن، از جایزه‌ی اسکار لذت می‌برن، بدون اینکه بفهمن این فیلم چه توهینی هست به شعور یک انسان اهل تفکر، و چقدر فیلم بهشون دروغ می‌گه و ساده گیرشون آورده. به نظرم اینجا اتفاقا بد نیست واسه چند ثانیه هم به حرف یه کارشناس گوش بدیم. شما هم که به قول خودتون از این اصطلاحات سردرنمیارید، فکر می‌کنم بهتره یا برید مطالعه کنید و مفهوم این اصطلاحات رو بفهمید، یا به حرف کسی که این اصطلاحات رو می‌فهمه گوش بدید.
یه موضوع دیگه هم این اشتباهی که ما الآن داریم می‌کنیم. فکر می‌کنیم چون خارجی‌ها دارن از فیلم تعریف می‌کنن یا بهش جایزه می‌دن، به این مفهومه که فیلم‌مون یه شاهکار هنری بوده و دیگه سینما از این جلوتر نخواهد رفت. درحالیکه به نظرم درک یک ایرانی که تو این کشور داره زندگی می‌کنه و مفهوم تک تک دیالوگ‌ها براش مشخصه با یک خارجی که با زیرنویس داره فیلم رو نگاه می‌کنه و کوچکترین تصویری از کشور ما نداره و فکر می‌کنه این تصویر اغراق‌آمیز دقیقا تصویر درست مردم ایرانه و صادقانه و واقعی‌یه، خیلی فرق می‌کنه. خارجی‌ها گول پیچیدگی فیلمنامه و سبک فیلمبرداری مثلا واقع‌گرایانه و بازی‌های تئاتری فیلم رو می‌خورن و ضعف‌های فیلم رو نمی‌بینن. اساسا اعضای آکادمی اون‌قدر توی هر فیلم دقیق نمی‌شن که بخوان این ضعف‌ها رو متوجه بشن. در حد یک بار دیدن فیلم براشون کفایت می‌کنه و مهر تأییدشون هم به نظرم هیچ اعتباری به لحاظ هنری و کیفی نداره. فقط یه جور تبلیغه برای سینمای ایران و این فیلم، که از این به بعد اگه مثلا بلوری فیلم ریلیز بشه، به عنوان Academy Award Winner ازش یاد می‌شه و خیلی‌ها ترغیب می‌شن فیلم رو ببینن. ولی وقتی داریم صحبت از کیفیت سینمایی و هنری فیلم می‌کنیم، نمی‌تونیم بگیم چون این فیلم اسکار رو برده تو نمی‌تونی نقدش کنی. اتفاقا به نظرم فیلم‌هایی که اسکار می‌برن رو خیلی بیشتر باید نقد کرد تا فیلم‌های که نبردن. پس لطفا با اطلاعات حرف بزنید نه با شنیده‌ها. اگر فقط یک کتاب سینمایی تا حالا خوندید (نوشتن پیشکش) بیاید نظری درمقابل حرف فراستی بدید که ما از شما یاد بگیریم.
پ.ن: این پست به نظرم لازم بود. منم از گرفتن اسکار برای ایران خوشحالم. ولی یه سری ضعف‌های فیلم رو نمیشه نادیده گرفت. خواستم اینو بگم که یه وقت متوهم نشیم که اسکار گرفتیم و این اسکار به نفع سینمای ماست. شاید به لحاظ تبلیغاتی به نفع سینمای ما باشه، ولی به لحاظ کیفی کاملا این جایزه سمّی‌یه. یعنی هم فرهادی دیگه خودش رو خدای سینما می‌دونه، هم مقلدین فرهادی در داخل ایران فکر می‌کنن اگه اینجوری فیلم بسازن، اسکار می‌گیرن و از این به بعد سعی می‌کنن فیلم‌های شبیه یک جدایی تولید کنن. و بازم ما درس نمی‌گیریم و همه‌چیز رو ساده می‌خوایم و سراغ تکنیک نخواهیم رفت. این دقیقا به ضرر ماست. اگه فیلمسازهامون اون‌قدر استقلال فکری داشتن که تحت تأثیر این جوایز، سبک فیلمسازی‌شون رو تعیین نمی‌کردن، بحثی نبود. ولی بدبختی فیلمسازای ما هیچ استقلالی هم ندارن و اصلا فقط با تقلید می‌تونن فیلم بسازن.

چقدر ساده حرف میزنی ! "اصغر فرهادی بعد از این جایزه مغرور میشه و ...." کارتون هست مگه ؟

امیدوارم این حرفها رو برای این نزده باشی که چون از فراستی دفاع میکنی میخوای هم نظر اون باشی، ولی بیا یک بحث رو با هم شروع کنیم. شما و منتقد محبوبتون میگید فیلم دروغ نمایی میگه، خیلی خب ! میشه به من بگی کجا دروغ میگه ؟

منتقد محبوبتون چند روز پیش کافی شاپی تشریف برده بودن و فیلمنامه رو نقد کرده بودن و یکی از بزرگترین مشکلات فیلمنامه رو قسمتی عنوان کرده بودن که اون زن با ماشین تصادف میکنه و ما نمیبینیم !!!! یعنی این الان مشکل بزرگ فیلمنامه هست و ما این موضوع رو که قرار هست یک فیلم سینمایی ببینیم و تا قبل از اونه، قبل از اینکه واقعیت معلوم بشه (حداقل برای دو نفر) آدمها چقدر به هم دروغ میگن و چندتا داستان مختلف بوجود میاد ... هیچوقت به این نمیگفتیم اشتباه فیلمنامه.

در مورد دوم دباره قسمت دادگاه صحبت کردن، نمیدونم شما تا الان دادگاه خانواده رفتید یا نه و قاضی ازتون درباره انتخاب سرپرستتون سوال کرده یا نه که امیدوارم اصلا اینجوری نباشه، ولی اصلا حس و تجربه خوبی نیست و چیزی که در فیلم دیدیم هم سیاه نمایی نیست و دروغ گفتن نیست و تو اون لحظه حرف زدن سخت ترین کاری هست که شما قراره در زندگیت انجام بدی با توجه به سنی که داری.

این دوتا رو گفتم که اگر دوست داشتی صحبت های استاد عزیز فراستی رو تکرار کنی، پیشاپیش جوابش رو داشته باشی !

یک موضوع دیگه اینه که شما درباره افت کیفی فیلمها اصغر فرهادی تا الان صحبت کردید. خب تقریبا به جز شما و منتقد محبوبتون هیچکسی باهاتون همنظر نیست !! و اصلا نگو که همه درک مناسبی از "فرم" ندارن، برای همین اینجوری هست مگرنا همه هم مثل ما بودن ! بهترین فیلم اصغر فرهادی برای من "جدایی...." نیست، همون "چهارشنبه سوری" است ولی مسلما با اختلاف کمی و نمیشه گفت "جدایی..." جزو بزرگترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران نیست !

COLDPLAY™

Registered User
لایک‌ها
5
الان داشتم کامنتای سایت عصر ایران رو میخوندم:
درباره لباس لیلا حاتمی در مراسم اسکار
جدایی نادر از سیمین برنده اسکار شد
آن مرد با اسکار آمد
جزو سایتای خوب خبری هست ولی از نظرات بعضی مردم تاسف خوردم
واقعا همچین جاهلایی تو جامعه ما وجود داره
البته همه فکر میکنن این گروه مشخصه کیا هستن که هجوم میبرن به سایتای اینترنتی و میخوان حرفای خودشون رو بقبولونن به مردم (یا به قول معروف ساندیس خور)
ولی متاسفانه در چند روز اخیر تو جامعه چیزایی دیدم که فهمیدم اینا همون مردم عادی هستن
تقصیر خودشون هم نیست شست و شوی مغزی داده شدن
یا سنشون کمه چهار تا چیز اینور اونور شنیدن همونو بلغور میکنن

code8

Registered User
لایک‌ها
8
جواب فارس نیوز در خصوص خبر منتشر شده توسط این خبر گزاری مبنی بر سخنان اصغر فرهادی بعد از دریافت جایزه اسکار :hmm:

9adkiuyio12hvyfforhb.jpg

دانلود جواب فارس به صورت فایل صوتی :

alinejad_fars.wav - 4shared.com - music and mp3 sharing - download

مصاحبه مسیح علینژاد با خبرگزاری فارس درباره تحریف پیام اصغر فرهادی در مراسم اسکار

ҒarHad

Registered User
لایک‌ها
254
پيام تبريك سید محمد خاتمی براي موفقيت اصغر فرهادي در مراسم اسكار

سينماي ما- سید محمد خاتمی رییس جمهور سابق کشورمان با صدور پیامی دریافت جایزه اسکار اصغر فرهادی را به وی تبریک گفت. متن پیام خاتمی بدین شرح است:

به نام خدا

هنرمند گرانقدر جناب آقای اصغر فرهادی

موفقیت چشمگیرتان را در پرآوازه‌ترین حادثه و مراسم سینمایی که نشانگر شایستگی‌های شما و هنرمندان عزیز و همکاران ارجمندتان در فیلم «جدایی نادر از سیمین» است صمیمانه تبریک می‌گویم.

اقبال مردمی در ایران و اهتمام جشنواره‌های گوناگون و صاحب نظران معتبر در سراسر جهان، پیش از این نیز توانمندی و جایگاه والای سینمای اندیشمند و صاحب سبک ایران را به خوبی نشان داده است و آنان که به ایران و به آیین و فرهنگ و تاریخ این مرز و بوم دلبستگی دارند و احترام می‌گذارند، توفیق بزرگ شما را بار دیگر ارج می‌نهند.

این حادثه را باید نشانه‌ای روشن بر آن دانست که هنر به طور عام و سینما به طور خاص از مهم‌ترین ابزارهایی است که می‌تواند در جهان نا‌امن، جنگ‌زده و پر از تبعیض و ناروایی و خودکامگی، موجب نزدیکی دل‌ها و چیرگی انسانیت و محبت بر خشونت شود و گفت‌و‌گوی فرهنگ‌ها و تمدن‌ها را به جای تنش و درگیری بنشاند.

پيام تبريك سید محمد خاتمی براي موفقيت اصغر فرهادي در مراسم اسكار : سینما در جهان نا‌امن، جنگ‌زده و پر از تبعیض و ناروایی و خودکامگی موجب ن

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
جواب فارس نیوز در خصوص خبر منتشر شده توسط این خبر گزاری مبنی بر سخنان اصغر فرهادی بعد از دریافت جایزه اسکار :hmm:

9adkiuyio12hvyfforhb.jpg

دانلود جواب فارس به صورت فایل صوتی :

alinejad_fars.wav - 4shared.com - music and mp3 sharing - download

مصاحبه مسیح علینژاد با خبرگزاری فارس درباره تحریف پیام اصغر فرهادی در مراسم اسکار

اونی که تو فارس اینو نوشته زحمت نکیشده فیلم جایزه گرفتن فرهادی رو ببینه که اون بالای سن دخترش نبوده که بخواد در آغوش بکشدش!

code8

Registered User
لایک‌ها
8
اونی که تو فارس اینو نوشته زحمت نکیشده فیلم جایزه گرفتن فرهادی رو ببینه که اون بالای سن دخترش نبوده که بخواد در آغوش بکشدش!

بنده مراسم رو دیدم اصلا در آغوش کشیدنی تو کار نبود , متن خبرشون جالب بود مثل سایر اخبار , پیشنهاد میکنم فایل صوتی را گوش بدید

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

خبر رو ادیت کردند الان..

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
بنده مراسم رو دیدم اصلا در آغوش کشیدنی تو کار نبود , متن خبرشون جالب بود مثل سایر اخبار , پیشنهاد میکنم فایل صوتی را گوش بدید

تایید میشه فایل صوتی جالب تر از خود خبره!
"من میگم موثق تره"!
"ما خبرامونو منتشر می کنیم رو صفحه میره دیگه بقیش، منبع و اینا! به کسی ربطی نداره".

code8

Registered User
لایک‌ها
8
خبر رو ادیت کردند الان..

آره حالا که فهمیدند سوتی دادند درستش کردند:
FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس

خیر خبر رو هنوز کاملا ادیت نکردند

تیتر :
مردم ایران با وجود دشمنی‌های غرب برای تمام فرهنگ‌ها ارزش قائلند

FarsNewsAgency - خبرگزاري فارس

جهان نیوز هم که زحمت نداده به خودش یکم گند کاریشون رو ماله بکشن

http://www.jahannews.com/vdccoxqi42bqsp8.ala2.html

به خدا قسم به امام حسین قسم این باره 100000000 که یک خبر رو خبرگزاری های دولتی 180 درجه تحریف میکنند
هزاران بار شاهد بودم :(

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
بله من نگفتم کاملا درست کردند..

گفتم ادیت کردند..

وگرنه هنوز اون کلمه دشمنی غرب ایراد هست.

کلا زیاد بزرگش نکنید...

اصلا خبر فارس نیوز و نمیدونم جهان نیوز و بیت نیوز و اصول نیوز اهمیتی نداره..کسی خبر های اینا رو نمیخونه

code8

Registered User
لایک‌ها
8
بله من نگفتم کاملا درست کردند..

گفتم ادیت کردند..

وگرنه هنوز اون کلمه دشمنی غرب ایراد هست.

کلا زیاد بزرگش نکنید...

اصلا خبر فارس نیوز و نمیدونم جهان نیوز و بیت نیوز و اصول نیوز اهمیتی نداره..کسی خبر های اینا رو نمیخونه

ماجرا بسیار بسیار مهم هست اونم در خصوص اینکه مسئله عمومیت داره و راجع به یک هنرمند برجسته میباشد من و تو نمیخونیم هزاران نفر میخونند

باید بهش پرداخت :hmm:

chizgonde

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
48

هوووووووووووووووووووو چه خبرته بابا ! چقد حرف میزنی ! من یه کلمه گفتم یه نظر مثبتی یه چیزی بچه دوساله هم منظورمو میفهمه تو میای اصطلاح یادم بدی ؟ درخواست مخاطبتو متوجه نمیشی پس مخاطب خوبی هم نیستی :eek:

من فقط یه جواب بهت میدم باید از اسکار گرفتن فرهادی خوشحال باشی وگرنه دشمن سینمایی کسی که راضی نباشه کشورش از هر طریقی اسکار بگیره میخواد تیشه به ریشه سینمای ایران بزنه مثل تو و همون پشمالویی که مریدش شدی و من حالم ازش به هم میخوره هم از ادبیات گنده لاتیش هم مغز فندقیش و هم قیافه پشمکی دلقکیش ;)

اگر توان آوردن یه نظر مثبت نداری با من وارد بحث نشو چون جواب بعدیتم تو همین مایه هاس

H-C

در جواب نظر مخالف دیگران با احترام صحبت کنید و نه با توهین و تمسخر.

به شما یک کارت زرد دادم، امیدوارم از این به بعد نیازی به چنین کاری نباشه، لطفا رعایت کنید.

مرسی.

Last edited by a moderator:

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
آمريکا، اصغر فرهادی، کارگردان ايرانی برنده اسکار بهترين فيلم خارجی هشتاد و چهارمين دوره اين آکادمی معتبر سينمايی جهان را مورد تحسين قرار داد.

به گزارش انتخاب به نقل از خبرگزاری فرانسه، ويکتوريا نولاند درباره فيلم "جدايی نادر از سيمين" ساخته اصغر فرهادی گفت:"اين فيلمی است که به جهان تصويری ارزشمند از زندگی در ايران را نشان می‌دهد. ما اين دست‌آورد را تبريک می‌گوييم و عظمت تاريخی و طراوت سينمای مستقل ايران را تحسين می کنيم.

فيلم "جدايی نادر از سيمين" که برنده اسکار بهترين فيلم غيرانگليسی‌زبان شد، يک درام اجتماعی درباره مشکلات يک زوج و جدايی آن‌ها است.

اصغر فرهادی پس از دریافت اسکار گفت: سلام به مردم خوب سرزمین‌ام. در این لحظه بسیاری از ایرانیان در سراسر جهان ما را تماشا می‌کنند. فکر می‌کنم که آن‌ها بسیار خوشحال هستند، آن‌ها فقط به دلیل این جایزه مهم یا یک فیلم یا فیلم‌ساز خوشحال نیستند بلکه آن‌ها از اینکه در این هنگامه‌ای که بین سیاست‌مداران از جنگ و تهدید و حمله سخن گفته می‌شود، اینجا از فرهنگ کشورشان سخن گفته می‌شود، خوشحال هستند.

Last edited:
بالا