• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی مسابقات ورزشی و مفاهیم آن

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
من ديشب روي بازي بالا شرط بستم البته بهترين ضريبي كه تونستم گير بيارم 1.4 بود . بازي هم بدون دردسر با نتيجه 2-0 به نفع ويلم تموم شد
ممنون

من شرط هاي شما رو عملا دنبال خواهم كرد چون به نظر ميرسه كه سيستم قابل اعتمادي هست كه از سوي يك فرد قابل اعتماد ارائه شده.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
من ديشب روي بازي بالا شرط بستم البته بهترين ضريبي كه تونستم گير بيارم 1.4 بود . بازي هم بدون دردسر با نتيجه 2-0 به نفع ويلم تموم شد
ممنون

من شرط هاي شما رو عملا دنبال خواهم كرد چون به نظر ميرسه كه سيستم قابل اعتمادي هست كه از سوي يك فرد قابل اعتماد ارائه شده.

ممنون Roby جان خوشحالم که دوستان هم در نتایج سیستم شریک هستند، امیدوارم این دوره موفقیتی که چندماه هست ادامه داشته در آینده هم همچنان پایدار باشه که بتونیم با اطمینان با سرمایه های بیشتری کار کنیم.

-----------------------

خب دیروز هم تیم Willem به راحتی و با نتیجه دو بر صفر از سد FC Oss گذشت که با این حساب میزان سرمایه فعلا به 106 دلار میرسه.

Willem II - FC Oss | 1 | 1.45 @ Interwetten ------- 2-0 Win !

BankRoll: 106.25​

بازی امروز هم چون یه مقدار زودتر نسبت به روزهای گذشته برگزار میشه الان اطلاعات شرط رو قرار میدم (3 - 12 - 2011):

TIME: 15:00 GMT

LEAGUE: England » Premier League

MATCH: Tottenham - Bolton

1X2 TIP: 1

ODD: 1.45 HOUSE: Paddypower​

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
بسیار ممنونم از این تاپیک پر محتوی ... این روال داره اصولی پیش میره ...
پیشنهاد من اینه که اګه ممکنه کم کم پیشنهاد های چند بازی در 3 یا 4 روز رو بصورت میکس در اختیار ما قرار بده ممنون ...

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بسیار ممنونم از این تاپیک پر محتوی ... این روال داره اصولی پیش میره ...
پیشنهاد من اینه که اګه ممکنه کم کم پیشنهاد های چند بازی در 3 یا 4 روز رو بصورت میکس در اختیار ما قرار بده ممنون ...

بابت نظری که دادین ممنون، در مورد اینکه تعداد شرطهای یک مدت چندروزه رو ابتدائا قرار بدیم متاسفانه امکانش نیست به این دلیل که اول تاپیک هم گفتم چون خودم روزانه فقط یک شرط دریافت میکنم که البته سعی بر این هست به سرعت هم در تاپیک منعکس بشه. اما انشالله در آینده و در صورتی که قرار باشه از سیستم نتیجه گرایی که خودم ایجاد میکنم شرط قرار بدم مطمئنا دست بازتر هست که روزانه تعداد بیشتری بازی رو برای چندین روز یکجا ارائه بدیم.

--------------------------------

نتیجه بازی امروز:

Tottenham - Bolton | 1 | 1.45 @ Paddypower ------- 3-0 Win !

BankRoll: 107.73​

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
پس ما بیصبرانه منتظر میشینیم ... امیدوارم با این روال پیش بره و دوستان هم پیروی کنن ..

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
روش خاص و جالبی هست... ولی بهتر نیست درباره مدیریت بحران این روش بحث بشه ؟ مثلا اگر 2 بار تو استپ 40 دلاری باختیم چه کنیم ؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
روش مدیریت سرمایه Reverse Martingale:

میزان ریسک و اطمینان: 10/5
سودآوری: 10/7
سادگی استفاده: 10/9
امتیاز کلی سیستم: 10/7

روش اصلی مارتینگل که در موردش صحبت کردیم ماهیتی پر از ریسک و خطر داشت و در صورتی که در موقعیت مناسب و بدرستی ازش استفاده نشه در بلند مدت میشه گفت بطور حتم زیان بار هست.
بعد از نتایج و عملکردهایی که این سیستم از خودش بجای گذاشت نوع دیگه و بروز شده ای تحت عنوان روش مارتینگل معکوس بوجود اومد که در اون تا حد امکان سعی شد روی فاکتور ریسک برنامه ریزی انجام بشه و با ایده هایی هم از سیستم ساده Flat Staking ادغام بشه. البته این تغییرات تا حدی از سودآوری سیستم در جهت بهینه سازی کل سیستم کم کردند. روش به رخداد سه بازی برد در یک ردیف متکی هست.

مفهوم سیستم:

ایده پشت سیستم بیانگر افزایش دو برابری مقدار استک بعد از هر نتیجه برد (تا سه بازی متوالی) هست

روش کار:

در صورت باخت هر بازی میزان استک همواره ثابت و برابر مقدار اولیه اون در نظر گرفته میشه. به عنوان مثال با برد بازی اول استک دو برابر شده، برد بازی دوم دو برابر و به همین ترتیب با برد این مسابقه در واقع چهار برابر مقدار اولیه بر روی بازی سوم شرط گذاشته میشه اما در این مرحله در صورتی که برد یا باخت اتفاق بیوفته روند کار به ابتدا برمیگرده.
فرض کنیم یک بانک 500 دلاری در اختیار داریم و بصورت پیش فرض مقدار Stake رو برابر 10 دلار برای بازی اول در نظر میگیریم. در صورت برد مقدار ریسک برای بازی بعد به 20 دلار افزایش پیدا میکنه سپس به بازی سوم می رسیم که طبق قانون باید میزان ریسک برابر 40 دلار یا 4 برابر مقدار اولیه باشه. بعد از این بازی که میتونه دارای هر نتیجه ای هم باشه میزان ریسک به ابتدا و 10 دلار برمیگرده. باخت در هر مرحله هم به معنای برگشت به ابتداست. درک این سیستم تا حدی یادآور بازی مارپله هست.

یه مثال میشه از این شرط بذارین ؟

شرط اول : 100 دلار استیک : باخت
شرط دوم : 200 دلار استیک : باخت

؟؟؟ شرط سوم 400 دلار استیک
درسته ؟
خب اگه ببازیم که بعید میدونم بشه ضرر رو جبران کرد

Last edited:

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
روش خاص و جالبی هست... ولی بهتر نیست درباره مدیریت بحران این روش بحث بشه ؟ مثلا اگر 2 بار تو استپ 40 دلاری باختیم چه کنیم ؟

ممنون، پیشنهاد خوبی رو مطرح کردید، بله قطعا باید یکسری راهکارها هم در صورت شکستهای متوالی پیش بینی بشه که زیان ها رو تا یک حد مشخص شده کنترل کنیم و یا بطور کامل جبران کنیم. مدیریت بحران هم جزیی از ساختار یک سیستم هست که در نقطه مقابلش میتونه مدیریت سود هم باشه. البته تا اون جایی که من بررسی کردم با پیروی از روش فعلی Flat Staking، ریسک 3.3 درصد و انتخاب ضرایب مناسب طی یک دوره سی روزه کل سرمایه با جمع سود متغیری در حاشیه امنیت قرار میگیره و فکر نمیکنم ضررهای سنگینی به بار بیاد که البته در صورت رخداد زیان تا 30 درصد از کل سرمایه دو راه حل وجود داره:

1. روند شرطبندی رو تا دوره بعد متوقف کنیم (احتمال دادن برای رهایی از دوره شکست).

2. کسری سرمایه رو به فرض مثال بر تعداد ده شرط تقسیم کرده و برای جبران در هر شرط، میزان استک رو به نسبت ضرر افزایش بدیم. در این حالت اگه سیستم قادر نباشه زیان ها رو جبران کنه به نظر من دارای دقت ضعیفی هست و مردود به حساب میاد. (گزینه بهتر)

--------------------------------

خب میرسیم به بازی امروز:

TIME: 20:00 GMT

LEAGUE: Brazil » Campeonato Brasileiro

MATCH: Atletico GO - America MG

ODD: 1.67 HOUSE: Bwin​

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888

؟؟؟ شرط سوم 100 دلار استیک
درسته ؟
خب اگه ببازیم که بعید میدونم بشه شرر رو جبران کرد

نه...100 دلار استیک رو اگه باختی دوباره دفعه بعد همون 100$ میزاری..اگر 100$ گذاشتی بردی تو مرحله بعد 200$ میزاری..و اگه دوباره باز بردی تو مرحله بعدی 400$ میزاری..

البته گذاشتن 100$ در استیک اول با توجه به ریسک شرط شما به بانک 10 هزار دلاری نیاز داری.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172

؟؟؟ شرط سوم 100 دلار استیک
درسته ؟
خب اگه ببازیم که بعید میدونم بشه شرر رو جبران کرد

ببینید در صورت باخت این سیستم هیچ تفاوتی با سیستم سطح بندی ساده (Flat Staking) نداره. میزان ریسک هم طبیعتا بیش از 5 درصد از کل سرمایه با هر سیستم Betting ریسک فوق العاده ای هست. بنابراین اگه Stake رو 100 دلار در نظر گرفتیم حداقل سرمایه شروع باید بین 5000 الی 10000 دلار باشه که ریسک رو قابل کنترل کنیم.

یک مثال میزنم:

فرض کنید 100 دلار در اختیار داریم و با ریسک 1 درصد بازی اول، دوم و سوم رو باختیم، سرمایه بعد از این تعداد شکست برابر 97 دلار خواهد شد. در ادامه برای بازی چهارم برد کسب میکنیم، روی بازی پنجم ریسک به 2 درصد افزایش پیدا میکنه، فرض بر این باشه که بازی پنجم رو هم بردیم در این حالت ریسک برای بازی بعد (ششم) 4 درصد از کل سرمایه محاسبه میشه. با هر نتیجه ای که بدست بیاد ریسک بازی هفتم دوباره به یک درصد برمیگرده.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
نه...100 دلار استیک رو اگه باختی دوباره دفعه بعد همون 100$ میزاری..اگر 100$ گذاشتی بردی تو مرحله بعد 200$ میزاری..و اگه دوباره باز بردی تو مرحله بعدی 400$ میزاری..

البته گذاشتن 100$ در استیک اول با توجه به ریسک شرط شما به بانک 10 هزار دلاری نیاز داری.
اهوم
نه مثال زدم 100 دلارو
خب ضریب ها چی باید مثل مارتینگل بالای 2 باشه ؟ یا فرقی نمیکنه

--------------

ویرایش : مثل این که بالای 2 باید باشه

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (5 - 12 - 2011) :

TIME: 16:00 GMT

LEAGUE: Cyprus » First Division

MATCH: AEK Larnaca - Ermis

ODD: 1.40 HOUSE: Interwetten​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
خب این هم از نتیجه بازی امروز که خوشبختانه با بردی که بدست اومد تا الان سیستم سود 10 درصد رو پوشش داده، باید دید در روزهای آینده روند به چه شکلی ادامه پیدا خواهد کرد. برخی دوستان هم در مورد منبع شرطهای ارسالی سوال کردند که در جواب باید بگم که شرطهای که من قرار میدم رایگان (Free) هستند و اجازه بدید سیستم مراحل بررسی یکماهه خودش رو تکمیل کنه در صورتی که با سوددهی مناسب سربلند از آزمایش بیرون اومد و آمارهای کلی مشخص شد انشالله برنامه هایی برای خرید گروهی Lineهای پرمیوم مطرح خواهیم کرد که این قطعا دو مزیت رو به همراه داره:

1. کاهش هزینه ها

2. بهره مندی از شرطهای روزانه بیشتر و به طبع افزایش احتمال کسب سود

نکته مهم در استفاده از شرطها اینه که باید تا حد امکان از بالاترین ضرایب ممکن استفاده کنیم بنابراین محدودیت ما در ایران در دسترسی به Bookmakerهای متعدد متاسفانه از میزان سوددهی کم خواهد کرد.

AEK Larnaca - Ermis | 1 | 1.40 @ Interwetten ------- 2-0 Win !

BankRoll: 111.26​

پی.نوشت: دوستان شرمنده این مدت یه مقدار درگیر هستم که باعث شده بحث تئوری تاپیک تا حدی کند بشه که عذرخواهی میکنم. فرصت بدست بیاد ادامه مطالب رو پی خواهیم گرفت.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (6 - 12 - 2011) :

TIME: 19:45 GMT

LEAGUE: Champions League

MATCH: Genk - Bayer Leverkusen

1X2 TIP: 2

ODD: 1.57 HOUSE: Interwetten​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
نتیجه بازی دیروز:

Genk - Bayer Leverkusen | 2 | 1.57 @ Interwetten ------- 1-1 Defeat !

BankRoll: 107.96

ادامه مباحث:

سیستم شرطبندی کمبو روی برترین تیم های میزبان:

در این سیستم در واقع بحث اصلی در مورد انتخاب تیمهایی از لیگهای مختلف هست که برای بازیهای خانگی یا میزبانی نتایج خوبی رو کسب کرده باشند. البته شناخت تیمهای رقیب هم از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هست. اگه به جدول بازی ها و آمارهای مربوط به تیمهای یک لیگ نگاهی داشته باشیم مسلما تعدادی از تیم ها عملکرد به نسبت بهتری رو در خانه از خودشون به جا گذاشتند. بنابراین نیاز داریم که تا اواسط یک لیگ موقعیت و شرایط هر یک از تیم ها رو از این لحاظ زیر نظر داشته باشیم. به عنوان مثال در آمار سال 2007 لالیگا رئال مادرید با 14 برد خانگی در صدر جدول بهترین تیم های میزبان قرار گرفت. همچنین باید تمامی لیگها و رقابتهای موجود مورد بررسی قرار بگیرند و صرفا به انتخاب لیگهای معتبر اکتفا نکنیم. در مرحله بعدی باید نگرشی به انتخاب تیمهایی داشته باشیم که نیازمند کسب سه امتیاز در خانه باشند به همین دلیل تیمهای که در شرایط حساس قرار دارند نقشی اساسی در شرطبندی خواهند داشت.
به خاطر داشته باشیم که در این سیستم به ضرایب بالا نیاز نداشته و هدف اصلی به تمرکز روی بهترین و مطمئن ترین بازی ها هست. برای مثال شاید ضریب برد برای تیمهای قدرتمند زیر کمتر از 1.40 باشه:

Real Madrid 1.23
Barcelona 1.37
Chelsea 1.40
Manchester United 1.20​

در سیستم با توجه به حد ضرایب کمتر در صورتی که شرطهای مناسبی به لحاظ Home Forms با در نظر داشتن ضعف تیم مقابل انتخاب کنیم احتمال برد و موفقیت بسیار بالاست. بدلیل نقطه ضعفهایی که با بکارگیری ضرایب پایین در بلند مدت وجود داره یکی از گامهای اصلی در استفاده از سیستم انتخاب سه مسابقه مطمئن با درصد برد بالاتر به نسبت بقیه و شرط گذاری روی بازی ها به شکل کمبو سه گانه هست. در این حالت ضرایب ترکیبی سه مسابقه قطعا بیش از 2.0 خواهد شد. صبر و پایبندی به عملکرد سیستم از نکات بسیار مهم مطرح شده.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سیستم مدیریت سرمایه D’Alembert:

این سیستم بسیار ساده بنام ریاضی دان فرانسوی Jean Le Rond D’Alembert مشهوره و با وجود اینکه ماهیتی پراگرسیو یا تصاعدی داره دارای ریسک به مراتب کمتری در مقایسه با روش معمول مارتینگل هست. البته قرار گرفتن در یک دوره شکست طولانی باعث از بین رفتن کل سرمایه میشه. علی رقم تمام مشکلات در صورتی که سیستم بجا و بدرستی در موقعیت خودش استفاده بشه میزان سودآوری بین 50 درصد در استفاده از شرطبندی ورزشی الی 80 درصد با گونه های مختلف کازینو متغیر هست. در عین حال به لحاظ سادگی استفاده در رده سیستم درصدی قرار میگیره.

مفهوم سیستم و نحوه کار:

ایده اصلی سیستم بیانگر کاهش یک برابری میزان استک بعد از هر برد و افزایش آن بعد از هر باخت هست.

فرض کنیم یک بانک 500 دلاری در اختیار داریم و میزان استک اولیه رو هم برابر 10 دلار در نظر گرفتیم. در صورت باخت مقدار استک برای شرط بعد برابر 20 دلار خواهد بود. با باخت مجدد این میزان به 30 دلار میرسه. اگه بازی بعدی با برد همراه باشه این میزان به 20 دلار کاهش پیدا میکنه. کمترین میزان استک هم ده دلار بوده و مشمول شرط کاهش نیست. برای درک بهتر به الگوی زیر توجه کنید:

Starting Stake: 10$

First Bet Win @ (10$) -------------------> Second Bet = 10$
First Bet Lose @ (10$) -------------------> Second Bet = 20$
------------------------------------------------
Second Bet Win @ (20$) -------------------> Third Bet = 10$
Second Bet Lose @ (20$) -------------------> Third Bet = 30$
-------------------------------------------------
Third Bet Win @ (30$) -------------------> Fourth Bet = 20$
Third Bet Lose @ (30$) -------------------> Fourth Bet = 40$

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (7 - 12 - 2011) :

MATCH: Lille - Trabzonspor

ODD: 1.51 HOUSE: Youwin​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (7 - 12 - 2011) :

MATCH: Lille - Trabzonspor

ODD: 1.51 HOUSE: Youwin​

متاسفانه نتیجه این بازی هم با باخت همراه شد و درصدی از سود که طی چندروز حاصل شده بود به کلی از بین رفت. امیدوارم با یک Losing Run به معنای واقعی کلمه مواجه نشده باشیم.

Lille - Trabzonspor | 1 | 1.51 @ Youwin ------- 0-0 Defeat !

BankRoll: 104.66​

باز هم از دوستان عزیزی که قصد استفاده از شرطها رو دارند تقاضا دارم هیچ وقت ریسک زیادی به تنهایی روی یک بازی انجام ندید و حتما با یک روش مدیریت سرمایه منطقی کار کنید.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (8 - 12 - 2011) :

TIME: 21:00 GMT

LEAGUE: Italy » Coppa Italia

MATCH: Juventus - Bologna

ODD: 1.31 HOUSE: Pinnacle​

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
اين فراز و نشيب ها كاملا طبيعي هست وگرنه كه بعد از 30 روز سود سيستم سر به فلك ميزد كلا سيستم ها هميشه آمارهاي كلان خودشون از نظر دقت و yeild‌رو دنبال مي كنند

من سه بازي اخير رو نبستم بازي ليگ برزيل چون هفته پاياني بود ترجيح دادم ريسك نكنم بازي لوركوزان هم خارج از خونه بود و ضريبش به نسبت ريسك بازي كم بود و بالاخره بازي ديشب كه بر اساس تحليل هاي خودم به برد ليل اعتماد نداشتم

اما بازي امشب فكر مي كنم گزينه خوبي هست و من هم با اجازتون روش شرط بستم با ضريب 1.3 كه براي اين بازي فكر مي كنم ضريب خوبيه

از اينكه وقت ميزاريد و بابت گذاشتن شرطها هم ازتون تشكر مي كنم

بالا