• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی مسابقات ورزشی و مفاهیم آن

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
نتیجه بازی دیروز:

Mons - Boom | 1 | 1.36 @ Ladbrokes ------- 3-1 Win !

BankRoll: 104.09

دوستان کم کم به پایان اولین دوره 30 روزه بررسی و آزمایش سیستم نزدیک میشیم. با قاطعیت نمیشه گفت عملکرد کار با توجه به نتایج بدست اومده کاملا خوب بوده چون به هر حال یکسری ضعف ها رو در انتخاب شرطهایی بخصوص بازی های جام حذفی و رقابت های قهرمانی مشاهده کردیم. باید دید سرانجام درصد سود در چه میزانی بسته خواهد شد.

خب ساعت بازی امروز که خیلی زود برگزار شد نتیجش شد که اصلا فرصت نکنم در اون ساعت شرط رو اینجا قرار بدم. به هر حال خوشبختانه با نتیجه برد در خانه حریف به پایان رسید.

شرط امروز (22 - 12 - 2011) :

TIME: 13:00 GMT

LEAGUE: Greece » Greek Cup

MATCH: Diagoras - Giannina

1X2 TIP: 2

ODD: 1.50 BOOKMAKER: Williamhill​

نتیجه:

Diagoras - Giannina | 2 | 1.50 @ Williamhill ------- 0-1 Win !

BankRoll: 105.74​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (23 - 12 - 2011) :

TIME: 12:50 GMT

LEAGUE: United Arab Emirates » UAE League

MATCH: Al Ahli - Ajman

Double Chance TIP: 1X

ODD: 1.33 BOOKMAKER: Paddypower​

نتیجه:

Al Ahli - Ajman | 1X | 1.33 @ Paddypower ------- 2-0 Win !

BankRoll: 106.82​

Last edited:

Avril_amir

Registered User
لایک‌ها
16
چرا شما وقتی بازی تموم میشه شر ط ها رو میزارین ... قبل از بازی بزارید که ما هم استفاده کنیم ..

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
چرا شما وقتی بازی تموم میشه شر ط ها رو میزارین ... قبل از بازی بزارید که ما هم استفاده کنیم ..

بله واقعا شرمنده، حق با شماست، از شما و همه دوستانی که روزانه از شرطها استفاده میکنند، عذرخواهی میکنم. اکثرا این شرطها اغلب بین ساعات مشخصی از روز (دو بعد از ظهر به بعد) ارسال میشه که متاسفانه تو اون زمان بدلیل دانشگاه یا مسائل دیگه پای سیستم نیستم ولی همیشه سعی بر این بوده که به محض اتصال به اینترنت در کمترین زمان ممکن بیام و شرطها رو اینجا بزارم اما با این حال بعضی مواقع این تاخیر باعث آغاز شدن بازی میشه که احیانا اگه دیدید بازی همزمان با نتیجش درج شده به این علت هست.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (24 - 12 - 2011) :

TIME: 16:00 GMT

LEAGUE: Scotland » Division 3

MATCH: Queen's Park - East S.

1X2 TIP: 1

ODD: 1.44 BOOKMAKER: Pinnacle​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
نتیجه بازی دیروز:

Queen's Park - East S. | 1 | 1.44 @ Pinnacle ------- 2-0 Win !

BankRoll: 108.27​

خب دوستان دو روز آینده به پایان اولین دوره سی روزه ای که در ابتدا برای بررسی سیستم تعیین کردیم خواهیم رسید که با احتساب یک بازی معوقه میشه درصد سود نسبی رو مشخص و برای یکماه محاسبه کرد. تا به اینجا که روند بازدهی کار هرچند پر فراز و نشیب و یا کند بود اما مثبت رقم خورد. قطعا یکماه مدت مناسبی برای قضاوت در مورد عملکرد کلی یک سیستم نیست و طبق وعده ای که داده بودیم مراحل تکمیل سوددهی سیستم از بدو شروع به کار و در مجموع دوره های گذشته هم در حال انجام هست. در انتها با توجه به کیفیتی که از آمار سیستم بدست میاد انشالله منبع ارسال شرطها رو هم قرار میدم که تصمیم بگیریم آیا خرید لاینهای پرمیوم بصورت گروهی ارزش داره یا نه. یا در حداقل حالت ممکن و بدون نیاز به این تاپیک، دوستان مستقیما به شرطهای رایگان روزانه دسترسی داشته باشند.

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سلام

ممنون از آپدیت مداوم تاپیک
تا الان چند درصد سود داده سیستم ؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
سلام

ممنون از آپدیت مداوم تاپیک
تا الان چند درصد سود داده سیستم ؟

ممنون سعادت جان، با توجه به میزان سرمایه فعلی که برابر 108.27 دلار هست نسبت به سرمایه اولیه (100 دلار)، طی حدودا یکماه سیستم 8.27 درصد سود از خودش نشون داده که فکر میکنم رضایت بخش هست. در مجموع با احتساب شرط امروز سه بازی دیگه تا پایان دوره زمان هست که امیدوارم درصد موفقیت ادامه داشته باشه.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (25 - 12 - 2011) :

TIME: 16:45 GMT

LEAGUE: Saudi Arabia » Saudi Professional League

MATCH: Al-Faisaly - Al Ahli

ODD: 1.91 BOOKMAKER: Paddypower​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
بازی دیروز بازی حساسی بود که خوشبختانه با بردی که بدست اومد سه درصد سود به سرمایه اضافه شد. باید دید تو دو شرط آخر (امروز و فردا) چه نتایجی حاصل میشه.

Al-Faisaly - Al Ahli | 2 | 1.91 @ Paddypower ------- 0-1 Win !

BankRoll: 111.27​

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
شرط امروز (26 - 12 - 2011) :

TIME: 16:00 GMT

LEAGUE: England » Premier League

MATCH: West Brom - Manchester City

ODD: 1.50 BOOKMAKER: Paddypower​

alex10

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال درباره بت کردن روی system

میخوام بدونم درست متوجه شدم یا نه

من 10 تا بازی رو به روش سیستم انتخاب کردم

و در حالت های مختلفی که داشت نوع 2/10 رو انتخاب کردم و با 50$ بت کردن مبلغ 235$ در صورت برنده شدن رو بهم داد

یعنی اینکه از این 10 تا بازی فقط 2 تاش درست از آب در بیاد من 235$ رو بردم ؟ اگه میشه این سیستم و مدل های مختلفی رو که میده هم آموزش بدید ممنون

یعنی این 50$ رو برای تمام این 10 بازی گذاشتیم که در صورت درست بودن فقط 2 تاش این مقدار رو برنده میشیم ؟

تصویر زیر رو ببینید

مشاهده پیوست 93411

Untitled.jpg

و این :

الان سایت لئون برای بازی فردا اینطوری گذاشته

Asian Handicap
Stoke (-0.5) 1.95
Aston Villa (+0.5) 1.81
Stoke (-0.25) 1.62
Aston Villa (+0.25) 1.99
Stoke (+0) 1.37
Aston Villa (+0) 2.56

اینم میشه توضیح بدید تا بهتر متوجه بشم ممنون

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
نتیجه بازی دیروز:

West Brom - Manchester City | 2 | 1.50 @ Paddypower ------- 0-0 Defeat !

BankRoll: 107.97​

شرط امروز (27 - 12 - 2011) :

TIME: 13:30 GMT

LEAGUE: Wales » Premier

MATCH: Llanelli - Neath Athletic

ODD: 1.53 BOOKMAKER: Bwin
نتیجه:

Llanelli - Neath Athletic | 1 | 1.53 @ Bwin ------- 0-1 Defeat !

BankRoll: 104.67
متاسفانه دو بازی انتهایی با شکست همراه شدند در نتیجه 60 درصد از سود حاصل شده طی این مدت سی روزه نابود شد. البته شرط بستن روی بازی منچستر در خانه وست برم ریسک زیادی بود.

در اینجا به پایان دوره تعیین شده میرسیم. از همه دوستان و عزیزانی که ما رو در این مدت همراهی کردم تشکر میکنم. تو این یکماهی که سپری شد تجارب زیادی رو کسب کردیم و روند نتایج رو برای یک سیستم ارسال شرط خارجی رو با هم بررسی کردیم که در نهایت خروجی کار 4.67 درصد سود به ازای 30 مسابقه رقم خورد. از مشکلاتی که به وضوح میشد دید کمبود تعداد شرطها و دقت نامناسب سیستم با توجه به نوسانات شدید در نتایج بازیها بود بطوری که هر بار با یکی دو دوره باخت سودی که به زحمت بدست اومده بود از دست میرفت. یکی از اهداف ایجاد این تاپیک همفکری و ارائه اطلاعات مختلف در مورد شرطبندی بود که خوشبختانه با نظراتی که شما دوستان عزیز ارائه میدادید بحث خیلی کاملتر و پربارتر شد. از این به بعد میتونید شرطهای بعدی رو از طریق منبع به آدرس سایت TIPTOBET.Net دنبال کنید. این سایت روزانه حداکثر یک شرط با درصد برد بالا رو در حالت اشتراک رایگان به ایمیلتون میفرسته. برای بهره مند شدن از شرطهای بیشتر نیاز داریم که اشتراک یکماهه پرمیوم رو که فکر میکنم برابر 48 پوند هست خریداری کنیم. بنده شخصا تا الان فقط از شرطهای رایگان استفاده کردم و هنوز محاسبه سود کلی سیستم به ازای دوره چندین ماهه ارائه شرط تکمیل نشده. واقعا مشخص نیست با خرید اشتراک پرمیوم میشه سود مناسبی رو بدست آورد یا نه اما نموداری که در صفحه اصلی سایت درج شده وضعیت رو خوشایند نشون میده. به هر حال با هم شرایط رو بررسی کنیم و اگه دوستانی مایل به خرید هستند بیان و تو این تاپیک اعلام کنند. یهتره بصورت گروهی اینکار رو انجام بدیم تا هزینه ها کمتر بشه و در عوض عده بیشتری به شرطها دسترسی داشته باشند.

یک نکته رو هم در مورد بحث تئوریک تاپیک بگم که انشالله در اولین فرصت ادامه موضوعات رو ادامه میدم. فعلا یه مقدار درگیر امتحانات پایان ترم هستم.

موفق باشید...

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
نتیجه بازی دیروز:

West Brom - Manchester City | 2 | 1.50 @ Paddypower ------- 0-0 Defeat !

BankRoll: 107.97​

شرط امروز (27 - 12 - 2011) :

TIME: 13:30 GMT

LEAGUE: Wales » Premier

MATCH: Llanelli - Neath Athletic

ODD: 1.53 BOOKMAKER: Bwin
نتیجه:

Llanelli - Neath Athletic | 1 | 1.53 @ Bwin ------- 0-1 Defeat !

BankRoll: 104.67
متاسفانه دو بازی انتهایی با شکست همراه شدند در نتیجه 60 درصد از سود حاصل شده طی این مدت سی روزه نابود شد. البته شرط بستن روی بازی منچستر در خانه وست برم ریسک زیادی بود.

در اینجا به پایان دوره تعیین شده میرسیم. از همه دوستان و عزیزانی که ما رو در این مدت همراهی کردم تشکر میکنم. تو این یکماهی که سپری شد تجارب زیادی رو کسب کردیم و روند نتایج رو برای یک سیستم ارسال شرط خارجی رو با هم بررسی کردیم که در نهایت خروجی کار 4.67 درصد سود به ازای 30 مسابقه رقم خورد. از مشکلاتی که به وضوح میشد دید کمبود تعداد شرطها و دقت نامناسب سیستم با توجه به نوسانات شدید در نتایج بازیها بود بطوری که هر بار با یکی دو دوره باخت سودی که به زحمت بدست اومده بود از دست میرفت. یکی از اهداف ایجاد این تاپیک همفکری و ارائه اطلاعات مختلف در مورد شرطبندی بود که خوشبختانه با نظراتی که شما دوستان عزیز ارائه میدادید بحث خیلی کاملتر و پربارتر شد. از این به بعد میتونید شرطهای بعدی رو از طریق منبع به آدرس سایت TIPTOBET.Net دنبال کنید. این سایت روزانه حداکثر یک شرط با درصد برد بالا رو در حالت اشتراک رایگان به ایمیلتون میفرسته. برای بهره مند شدن از شرطهای بیشتر نیاز داریم که اشتراک یکماهه پرمیوم رو که فکر میکنم برابر 48 پوند هست خریداری کنیم. بنده شخصا تا الان فقط از شرطهای رایگان استفاده کردم و هنوز محاسبه سود کلی سیستم به ازای دوره چندین ماهه ارائه شرط تکمیل نشده. واقعا مشخص نیست با خرید اشتراک پرمیوم میشه سود مناسبی رو بدست آورد یا نه اما نموداری که در صفحه اصلی سایت درج شده وضعیت رو خوشایند نشون میده. به هر حال با هم شرایط رو بررسی کنیم و اگه دوستانی مایل به خرید هستند بیان و تو این تاپیک اعلام کنند. یهتره بصورت گروهی اینکار رو انجام بدیم تا هزینه ها کمتر بشه و در عوض عده بیشتری به شرطها دسترسی داشته باشند.

یک نکته رو هم در مورد بحث تئوریک تاپیک بگم که انشالله در اولین فرصت ادامه موضوعات رو ادامه میدم. فعلا یه مقدار درگیر امتحانات پایان ترم هستم.

موفق باشید...
درود بر شما دوست گرامی
همونطور که گفتید خرید گروهی لاین قطعا به صرفه تر هست و در مورد سایت نظرم این هست که چندین سایت رو به اتفاق دوستانی که تمایل دارن در این طرح شرکت کنن بررسی کنیم و بهترینشونو انتخاب کنیم. این سایتی که معرفی کردید آمار شرطهای قبلی رو نذاشته تا عملکردشو ببینیم. بنده نظرم روی سایتهایی هست که عملکردشونو در اختیار میذارن و بعضی هاشون در صورت باخت شرط خریداری شده 2 یا 3 شرط جایگزین به صورت رایگان میدن تا حداقل مشتری ضرر نکنه.
در هر صورت اگه چند نفر بشیم و با جستجو و تحقیق در مورد سایتهای معتبر، بهترینشو پیدا کنیم به نظرم سود خوبی میبریم.
من از همینجا آمادگی خودم رو اعلام میکنم.
موفق باشید

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
منم هستم هر چند نمیخوام فعلا برم توی کار شرط بندی ولی حداقل واسه تفریح بد نیست

راستی نمیشه با بررسی بازیها و شرط هایی که میده از سیستمش سر در آورد ؟

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
این سایتی که معرفی کردید آمار شرطهای قبلی رو نذاشته تا عملکردشو ببینیم.

سایت دارای گروه ارسال ایمیل درون Gmail هست و آرشیو نتایج قبلی سیستم رو هم از ابتدا قرار داده فقط محاسبه سود اصلی یک سیستم طی یک بازه به لحاظ زمانی وقت گیر هست چون باید با توجه میزان Stake اولیه این مقدار در ضریب هر بازی ضرب و با کل سرمایه جمع کنیم که برای مثال به ازای صدتا بازی فرایند زمانبری میشه. من در حال انجامش هستم ولی یه مقدار وقت میبره تا تکمیل بشه. اگه میشد از نرم افزاری برای محاسبه اینکار استفاده کرد خیلی خوب میشد و کلی هم صرفه جویی در زمان بود. دقت سیستم هم که از تقسیم تعداد شرطهای درست به کل شرطهای تولید شده بدست میاد.

گروه Gmail

http://groups.google.com/group/tiptobet

راستی نمیشه با بررسی بازیها و شرط هایی که میده از سیستمش سر در آورد ؟

بجز محاسبه دقت سیستم و سود نسبی فکر نمیکنم بشه از ساختار داخلی Betting یک سیستم چیزی فهمید با توجه به تعداد لیگها و نوع انتخاب شرطها هزاران نوع تحلیل میتونند به یک خروجی واحد ختم بشند که یافتن تحلیل مورد نظر و با ثبات از بین اون ها کار بسیار مشکلی هست. به نظرم باید به دنبال بحثی همانند مهندسی معکوس در این زمینه بگردیم :دی

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
سایت دارای گروه ارسال ایمیل درون Gmail هست و آرشیو نتایج قبلی سیستم رو هم از ابتدا قرار داده فقط محاسبه سود اصلی یک سیستم طی یک بازه به لحاظ زمانی وقت گیر هست چون باید با توجه میزان Stake اولیه این مقدار در ضریب هر بازی ضرب و با کل سرمایه جمع کنیم که برای مثال به ازای صدتا بازی فرایند زمانبری میشه. من در حال انجامش هستم ولی یه مقدار وقت میبره تا تکمیل بشه. دقت سیستم هم که از تقسیم تعداد شرطهای درست به کل شرطهای تولید شده بدست میاد.

گروه Gmail

http://groups.google.com/group/tiptobet
نه منظورم شرطهای پولی هست که اگه آمار شرطهای پولیشو داشتیم بهتر میتونستیم نتیجه بگیریم.

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
من یه چند وقتی هست از یک بنده خدایی لاین میگیرم.بد نیست تقریبا 70 تا 80 درصد درسته.البته بگم طرف ایرانیه و هیچ سایتی هم نداره(خودتون دلیلش رو بهتر میدونید)و فقط هم به کسانی که میشناسه یا کسانی که ازش لاین میگیرن کسی رو معرفی کنن بت میده.
خوبیش اینه که اگر بت درست بود پول میگیره.اگر هم غلط باشه یکی مجانی میده.(البته یه روش دیگه هم داره که من استفاده نمیکنم)
هر کی خواست بگه تا ایمیل طرف + مشخصات و ایمیل خودم رو بدم که به عنوان معرف باشم.
پ.ن:به جون دخترم(آیدا که الان 5 ماهه هست)هیچی گیره من نمیاد.من اصلا این بابا رو یکبار هم ندیدم.از طریق یکی از دوستان باهاش آشنا شدم.گفتم به شما هم بگم.
راستی برای هرلاین(هر بازی)که درست باشه 5$ میگیره(با وب مانی)

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من یه چند وقتی هست از یک بنده خدایی لاین میگیرم.بد نیست تقریبا 70 تا 80 درصد درسته.البته بگم طرف ایرانیه و هیچ سایتی هم نداره(خودتون دلیلش رو بهتر میدونید)و فقط هم به کسانی که میشناسه یا کسانی که ازش لاین میگیرن کسی رو معرفی کنن بت میده.
خوبیش اینه که اگر بت درست بود پول میگیره.اگر هم غلط باشه یکی مجانی میده.(البته یه روش دیگه هم داره که من استفاده نمیکنم)
هر کی خواست بگه تا ایمیل طرف + مشخصات و ایمیل خودم رو بدم که به عنوان معرف باشم.
پ.ن:به جون دخترم(آیدا که الان 5 ماهه هست)هیچی گیره من نمیاد.من اصلا این بابا رو یکبار هم ندیدم.از طریق یکی از دوستان باهاش آشنا شدم.گفتم به شما هم بگم.
راستی برای هرلاین(هر بازی)که درست باشه 5$ میگیره(با وب مانی)
میشه چند تا از آخرین شرطهایی که ازشون خریدین رو اینجا بذارین؟
در ضمن خدا دخترتونو حفظ کنه.

domaineer

Registered User
لایک‌ها
22
میشه چند تا از آخرین شرطهایی که ازشون خریدین رو اینجا بذارین؟
بله حتما:
آرسنال-ولورهمپتون هندی کمپ +2 ولور همپتون(درست)
مونس-اندرلخت دابل مونس(درست) اینو رایگان داد.
چلسی-فولام برد چلسی(غلط)
منچستر یونایتد-ویگان هندی کمپ -2 منچستر(درست)
در ضمن خدا دخترتونو حفظ کنه
ممنون از لطفتون
امروز هم اعلام آمادگی کردم اما هنوز لاینی نداده.به محض اینکه به دستم رسید میذارم (البته قانونا اشکال داره ولی یکبار....)

بالا