اين فراز و نشيب ها كاملا طبيعي هست وگرنه كه بعد از 30 روز سود سيستم سر به فلك ميزد كلا سيستم ها هميشه آمارهاي كلان خودشون از نظر دقت و yeildرو دنبال مي كنند
من سه بازي اخير رو نبستم بازي ليگ برزيل چون هفته پاياني بود ترجيح دادم ريسك نكنم بازي لوركوزان هم خارج از خونه بود و ضريبش به نسبت ريسك بازي كم بود و بالاخره بازي ديشب كه بر اساس تحليل هاي خودم به برد ليل اعتماد نداشتم
اما بازي امشب فكر مي كنم گزينه خوبي هست و من هم با اجازتون روش شرط بستم با ضريب 1.3 كه براي اين بازي فكر مي كنم ضريب خوبيه
از اينكه وقت ميزاريد و بابت گذاشتن شرطها هم ازتون تشكر مي كنم
خواهش میکنم Roby جان، تجارب و توصیه هایی که در اختیار ما قرار میدی، همیشه چراغ راه بنده و سایر دوستان هست. خیلی خوشحالم کاربرانی هستند که بحث ها رو دنبال کرده و از شرطها استفاده می کنند، انشالله که نتایج همواره با برد همراه باشه.
کاملا موافقم در واقع همون آمارهای بلندمدت باید مشخص کننده بازدهی واقعی یک سیستم باشند نه یک دوره شکست کوتاه که بعضا میزان سود رو تحت تاثیر قرار میده. به هر حال امیدواریم بعد از مشخص شدن آرشیو نتایج کامل بازی ها به یک سود نسبی با درصد مناسب دست پیدا کنیم تا عملکرد کلی سیستم مثبت ارزیابی بشه. طبق اشاره ای هم که به بازی های اخیر داشتی بعضی مسابقات علی رقم اینکه شاید ضرایب چندان متفاوتی نداشته باشند اما ریسک بسیار بالایی دارند بنابراین در این میان به این نکته پی می بریم با وجود تحلیلهای بسیار، ضرایب هیچ وقت صرفا معیاری برای انتخاب یک شرط درست نبودند و نخواهند بود.
شرط امروز (8 - 12 - 2011) :
TIME: 21:00 GMT
LEAGUE: Italy » Coppa Italia
MATCH: Juventus - Bologna
1X2 TIP: 1
ODD: 1.31 HOUSE: Pinnacle
نتیجه بازی:
متاسفانه یوونتوس بعد از 90 دقیقه بازی طاقت فرسا یک گل رو به ثمر رسوند و بلافاصله هم تو دقیقه ششم وقت اضافه و در کش و قوس شادی ناشی از گل، با دادن فضا به تیم مقابل جبران شد !!! در صورتی که با کمی در دست گرفتن بازی و اتلاف وقت برد حتمی بود. در کل برای بار nام ثابت کرد که تیم قابل اطمینانی نیست و همیشه نوسان شدیدی در روند کارش مشاهده میشه. بعد از داستان رسوایی داوری که در ایتالیا پیش اومد افت سنگینی کرد. بارها هم دیدیم که در خانه تیمهای قدرتمند به راحتی پیروز میشه ولی وقتی میزبان هست تحت فشار روانی عملکرد ضعیفی رو در مقابل اکثر تیمها ارائه میده.
با این حساب دوره شکست سیستم به سه عدد بازی متوالی رسید.
نتیجه بازی (جام حذفی) بدون احتساب وقتهای اضافه اول، دوم و پنالتی ها در نظر گرفته میشه:
Juventus - Bologna | 1 | 1.31 @ Pinnacle ------- 1-1 Defeat !
BankRoll: 101.36
BankRoll: 101.36
ویرایش: هم اکنون با گلی که تو نیمه اول وقت های اضافه (EX) زد دو بر یک پیش افتاد، اما نتیجه در تایم رسمی نود دقیقه اهمیت داشت که شانس با ما یار نبود!
Last edited: