• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایگلد بالا نمیاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از madonna_200490 :
دیوید چه کار داری میکنی :)
کارتون چیه:rolleyes: ؟
انشالله با ظهور آقا امام زمان این پروژه به پایان میرسه و به همه اعلام خواهد شد که ماهیت پروژه چیه

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از madonna_200490 :
دیوید چه کار داری میکنی :)
کارتون چیه:rolleyes: ؟

والا توضیحاتش که خیلی زیاده اما فقط در کل داریم یک پروژه امنیتی رو پیاده سازی میکنیم البته هنوز شروع کاریم و مهمترین قسمتش هم همین قسمته یعنی اگه شروعش رو خوب بریم بقیش راحت میشه

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sascovach :
انشالله با ظهور آقا امام زمان این پروژه به پایان میرسه و به همه اعلام خواهد شد که ماهیت پروژه چیه

چشم اعلام میکنیم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از david_sh :
والا توضیحاتش که خیلی زیاده اما فقط در کل داریم یک پروژه امنیتی رو پیاده سازی میکنیم البته هنوز شروع کاریم و مهمترین قسمتش هم همین قسمته یعنی اگه شروعش رو خوب بریم بقیش راحت میشه
پس مواظب باشید شروعش رو بد نرید

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
فقط امیدوارم از این فکرهای بچه گونه نباشه و الا من خودم از ته دل دوست دارم موفق بشید .
آخه وقتی ما یعنی من و دوستام بچه بودیم حتی نقشه هایی برای ساخت موشک هم می کشیدیم ولی ...

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از saeid.z :
فقط امیدوارم از این فکرهای بچه گونه نباشه و الا من خودم از ته دل دوست دارم موفق بشید .
آخه وقتی ما یعنی من و دوستام بچه بودیم حتی نقشه هایی برای ساخت موشک هم می کشیدیم ولی ...

نه قول میدم فکرمون ساخت موشک نباشه:D و فکر کنم ما بزرگ شدیم و فکرای بچه گونه نمیکنیم;)

البته برای ایگولد هم یه نقشه دارم گرچه من با ایگولد مشکلی ندارم ولی تمام سعیم رو برای از فیلتر درآوردنش میکنم البته با کمک بقیه - نیازی هم به اینکه بخوام بلوف بزنم ندارم و خیلی مسخره و بچه گانه است که کسی فکر کنه من از این کار هدفی دارم چون نه من شما رو میبینم و نه شما من رو میبنید پس هدفی از این کار ندارم و مریض نیستم بیام اینجا یک چیز الکی بگم و برم تا حالا هم هر حرفی زدم روش وایسادم و مطمئن باشید ول کن نیستم تا جواب نگیرم ، شما دوستان محترم هم به جای اینکه فکر گیر دادن به بنده را بکنید بیاید فکر و عقلمون رو برای از فیلتر درآوردن ایگولد بریزیم روی هم و در این راه همه سعی خودمون رو بکنیم البته من پیشنهاد خودم رو بعداً میگم .

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از david_sh :
نه قول میدم فکرمون ساخت موشک نباشه:D و فکر کنم ما بزرگ شدیم و فکرای بچه گونه نمیکنیم;)

البته برای ایگولد هم یه نقشه دارم گرچه من با ایگولد مشکلی ندارم ولی تمام سعیم رو برای از فیلتر درآوردنش میکنم البته با کمک بقیه - نیازی هم به اینکه بخوام بلوف بزنم ندارم و خیلی مسخره و بچه گانه است که کسی فکر کنه من از این کار هدفی دارم چون نه من شما رو میبینم و نه شما من رو میبنید پس هدفی از این کار ندارم و مریض نیستم بیام اینجا یک چیز الکی بگم و برم تا حالا هم هر حرفی زدم روش وایسادم و مطمئن باشید ول کن نیستم تا جواب نگیرم ، شما دوستان محترم هم به جای اینکه فکر گیر دادن به بنده را بکنید بیاید فکر و عقلمون رو برای از فیلتر درآوردن ایگولد بریزیم روی هم و در این راه همه سعی خودمون رو بکنیم البته من پیشنهاد خودم رو بعداً میگم .
تو هم که همه کارات رو یا بعدا میگی یا بعدا به نتیجه میرسه

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از david_sh :

خب ما که گفتیم پیشنهادی به ذهنمون نمیرسه. شما بگو پیشنهادت چیه؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از sascovach :
مگه نگفتم شما دوتا
103.gif
103.gif

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از sascovach :

ای بابا چقدر عجله میکنی :blink: چند ماهه به دنیا اومدی:rolleyes:

چشم امروز نقشه ام رو در مورد شکستن فیلتر ایگولد به مشورت عمومی میگذارم ;) راستی شما باید یک کار مهمی رو انجام بدی

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بگو ببینیم چی کار باید بکنیم

sub

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون از س --- ی --- پ --- ر ---- و ---- ک ---- س ----- ی استفاده کنند. فقط دانلود کنید و حالشو ببرید. ایگولد رو هم باز می کنه. نیازی هم به نوشتن https برای باز کردن ایگولد نداره. اینجوری نوشتم تا اینجا رو هم فیلتر نکنند.
--------
توی گور مخابرات .....

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از sub :
آقایون از س --- ی --- پ --- ر ---- و ---- ک ---- س ----- ی استفاده کنند. فقط دانلود کنید و حالشو ببرید. ایگولد رو هم باز می کنه. نیازی هم به نوشتن https برای باز کردن ایگولد نداره. اینجوری نوشتم تا اینجا رو هم فیلتر نکنند.
--------
توی گور مخابرات .....
دوست دارم قیافت رو وقتی که میخوای وارد حسابت بشی و ایگولد اونو به دلیل اینکه پرکسیت با کشورت فرق میکنه بلوک کرده ببینم

impossible

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
دوست دارم قیافت رو وقتی که میخوای وارد حسابت بشی و ایگولد اونو به دلیل اینکه پرکسیت با کشورت فرق میکنه بلوک کرده ببینم
اینو که جدی نگفتید؟ مگه ایگلدم مثل پی پاله؟ البته منم کلا با پاراکسی سرورا موافق نیستم، مخصوصا بخاطر امنیت، ولی خب این یه مورد رو فکر نکنم ایگلد انجام بده؟ مطمئنید؟

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از sascovach :
security حساب من روي حالت medium هست, هر وقت كه ip عوض ميشه طبيعتا pin code جديد ميفرسته ولي تاحالا حسابم بلوك نشده! با آي پي آمريكا هم وارد شدم ولي فقط pin code فرستاده....

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Ashimoto :
security حساب من روي حالت medium هست, هر وقت كه ip عوض ميشه طبيعتا pin code جديد ميفرسته ولي تاحالا حسابم بلوك نشده! با آي پي آمريكا هم وارد شدم ولي فقط pin code فرستاده....
ایگولد عشقی کار میکنه یهو میبنی بلوک شد حسابت

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
من سکوریتیم روی high هست ولی تا حالا مشکلی نداشتم خدا کنه که مشکلی هم پیش نیاد ولی بچه ها خبر جدید ندارید من چند وقتی نبودم .

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از saeid.z :
من سکوریتیم روی high هست ولی تا حالا مشکلی نداشتم خدا کنه که مشکلی هم پیش نیاد ولی بچه ها خبر جدید ندارید من چند وقتی نبودم .
کجایی نیستی؟
آی پیت استاتیکه مگه؟

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از sascovach :
چرا بیخودی حرف می زنی. اونایی که با ایگلد کار می کنند، یه عمریه از سی پروکسی استفاده می کنند (البته از موقع فیلتر شدن ایگولد) و ایگولد هم بهشون گیر نداده. نمی دونم تو چه کار کردی که ایگولد حسابت رو بلوک کرده.
اصلاً تو بلدی چه وقت حساب ایگولد بلوک می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D :D :D
من خودم بشتر از ده بار با همین سی پروکسی وارد ایگولد شدم ولی هنوز حسابم بلوک نشده. در ضمن خود ایگولد دیگه فهمیده که ایران فیلتره. چل که نیست بیاد حساب اونایی که با پروکسی کار می کنند رو ببنده. این جوری باید بره غاز بچرونه.
شما خیلی به آدم امید می دی. من هرجا پست تو را می بینم، چنان جواب دادی که انگار عقل کلی....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا