sascovach
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,089
- لایکها
- 1
انشالله با ظهور آقا امام زمان این پروژه به پایان میرسه و به همه اعلام خواهد شد که ماهیت پروژه چیهبه نقل از madonna_200490 :دیوید چه کار داری میکنی
کارتون چیه ؟
انشالله با ظهور آقا امام زمان این پروژه به پایان میرسه و به همه اعلام خواهد شد که ماهیت پروژه چیهبه نقل از madonna_200490 :دیوید چه کار داری میکنی
کارتون چیه ؟
به نقل از madonna_200490 :دیوید چه کار داری میکنی
کارتون چیه ؟
به نقل از sascovach :انشالله با ظهور آقا امام زمان این پروژه به پایان میرسه و به همه اعلام خواهد شد که ماهیت پروژه چیه
پس مواظب باشید شروعش رو بد نریدبه نقل از david_sh :والا توضیحاتش که خیلی زیاده اما فقط در کل داریم یک پروژه امنیتی رو پیاده سازی میکنیم البته هنوز شروع کاریم و مهمترین قسمتش هم همین قسمته یعنی اگه شروعش رو خوب بریم بقیش راحت میشه
به نقل از saeid.z :فقط امیدوارم از این فکرهای بچه گونه نباشه و الا من خودم از ته دل دوست دارم موفق بشید .
آخه وقتی ما یعنی من و دوستام بچه بودیم حتی نقشه هایی برای ساخت موشک هم می کشیدیم ولی ...
تو هم که همه کارات رو یا بعدا میگی یا بعدا به نتیجه میرسهبه نقل از david_sh :نه قول میدم فکرمون ساخت موشک نباشه و فکر کنم ما بزرگ شدیم و فکرای بچه گونه نمیکنیم
البته برای ایگولد هم یه نقشه دارم گرچه من با ایگولد مشکلی ندارم ولی تمام سعیم رو برای از فیلتر درآوردنش میکنم البته با کمک بقیه - نیازی هم به اینکه بخوام بلوف بزنم ندارم و خیلی مسخره و بچه گانه است که کسی فکر کنه من از این کار هدفی دارم چون نه من شما رو میبینم و نه شما من رو میبنید پس هدفی از این کار ندارم و مریض نیستم بیام اینجا یک چیز الکی بگم و برم تا حالا هم هر حرفی زدم روش وایسادم و مطمئن باشید ول کن نیستم تا جواب نگیرم ، شما دوستان محترم هم به جای اینکه فکر گیر دادن به بنده را بکنید بیاید فکر و عقلمون رو برای از فیلتر درآوردن ایگولد بریزیم روی هم و در این راه همه سعی خودمون رو بکنیم البته من پیشنهاد خودم رو بعداً میگم .
خب ما که گفتیم پیشنهادی به ذهنمون نمیرسه. شما بگو پیشنهادت چیه؟به نقل از david_sh :نه قول میدم فکرمون ساخت موشک نباشه و فکر کنم ما بزرگ شدیم و فکرای بچه گونه نمیکنیم
البته برای ایگولد هم یه نقشه دارم گرچه من با ایگولد مشکلی ندارم ولی تمام سعیم رو برای از فیلتر درآوردنش میکنم البته با کمک بقیه - نیازی هم به اینکه بخوام بلوف بزنم ندارم و خیلی مسخره و بچه گانه است که کسی فکر کنه من از این کار هدفی دارم چون نه من شما رو میبینم و نه شما من رو میبنید پس هدفی از این کار ندارم و مریض نیستم بیام اینجا یک چیز الکی بگم و برم تا حالا هم هر حرفی زدم روش وایسادم و مطمئن باشید ول کن نیستم تا جواب نگیرم ، شما دوستان محترم هم به جای اینکه فکر گیر دادن به بنده را بکنید بیاید فکر و عقلمون رو برای از فیلتر درآوردن ایگولد بریزیم روی هم و در این راه همه سعی خودمون رو بکنیم البته من پیشنهاد خودم رو بعداً میگم .
مگه نگفتم شما دوتابه نقل از sascovach :تو هم که همه کارات رو یا بعدا میگی یا بعدا به نتیجه میرسه
به نقل از sascovach :تو هم که همه کارات رو یا بعدا میگی یا بعدا به نتیجه میرسه
دوست دارم قیافت رو وقتی که میخوای وارد حسابت بشی و ایگولد اونو به دلیل اینکه پرکسیت با کشورت فرق میکنه بلوک کرده ببینمبه نقل از sub :آقایون از س --- ی --- پ --- ر ---- و ---- ک ---- س ----- ی استفاده کنند. فقط دانلود کنید و حالشو ببرید. ایگولد رو هم باز می کنه. نیازی هم به نوشتن https برای باز کردن ایگولد نداره. اینجوری نوشتم تا اینجا رو هم فیلتر نکنند.
--------
توی گور مخابرات .....
اینو که جدی نگفتید؟ مگه ایگلدم مثل پی پاله؟ البته منم کلا با پاراکسی سرورا موافق نیستم، مخصوصا بخاطر امنیت، ولی خب این یه مورد رو فکر نکنم ایگلد انجام بده؟ مطمئنید؟به نقل از sascovach :دوست دارم قیافت رو وقتی که میخوای وارد حسابت بشی و ایگولد اونو به دلیل اینکه پرکسیت با کشورت فرق میکنه بلوک کرده ببینم
security حساب من روي حالت medium هست, هر وقت كه ip عوض ميشه طبيعتا pin code جديد ميفرسته ولي تاحالا حسابم بلوك نشده! با آي پي آمريكا هم وارد شدم ولي فقط pin code فرستاده....به نقل از sascovach :دوست دارم قیافت رو وقتی که میخوای وارد حسابت بشی و ایگولد اونو به دلیل اینکه پرکسیت با کشورت فرق میکنه بلوک کرده ببینم
ایگولد عشقی کار میکنه یهو میبنی بلوک شد حسابتبه نقل از Ashimoto :security حساب من روي حالت medium هست, هر وقت كه ip عوض ميشه طبيعتا pin code جديد ميفرسته ولي تاحالا حسابم بلوك نشده! با آي پي آمريكا هم وارد شدم ولي فقط pin code فرستاده....
کجایی نیستی؟به نقل از saeid.z :من سکوریتیم روی high هست ولی تا حالا مشکلی نداشتم خدا کنه که مشکلی هم پیش نیاد ولی بچه ها خبر جدید ندارید من چند وقتی نبودم .
چرا بیخودی حرف می زنی. اونایی که با ایگلد کار می کنند، یه عمریه از سی پروکسی استفاده می کنند (البته از موقع فیلتر شدن ایگولد) و ایگولد هم بهشون گیر نداده. نمی دونم تو چه کار کردی که ایگولد حسابت رو بلوک کرده.به نقل از sascovach :دوست دارم قیافت رو وقتی که میخوای وارد حسابت بشی و ایگولد اونو به دلیل اینکه پرکسیت با کشورت فرق میکنه بلوک کرده ببینم