• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایگلد بالا نمیاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
از حالت خر تو خر در بياد يا يكدست بشه خوبه؟!!؟
48.gif

به نظر من اصل فيلتر كردن مشكل داره, بالاخره كسايي كه سايت خاصي ميخوان برن يه راه عبور از فيلترينگ پيدا ميكنن و فقط ساليانه يه هزينه زيادي حروم ميشه!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
درسته قبول دارم من هم از همینه فیلتر بدم میاد والا بیکار نیستم بشینم تو اینترنت ... نیگا کنم اگر هم کسی بخواد راحت راهشو پیدا میکنه مشکل اساسی رو بی نظمی به وجود آورده یعنی قانون خاصی برای فیلتر وجود نداره اگر حداقل یک سیستم خوب فیلترینگ راه بیافته که بعید میدونم ممکنه مشکلات عدیده ای که پیش اومده کمتر و شاید قطع بشه .
شاید نمیتونم منظورم رو برسونم من و شما هر چه قدر هم سعی بکنیم نمیتونیم کاری بکنیم که فیلتر از بیخ ورداشته بشه .درست نیست ؟ پس اگر سیستم فیلتری نصب کنن که با تحقیق و بررسی سایتهای واقعا بی فایده و مضر فیلتر بشن و مشکلاتی برای سایتهای دیگه پیش نیاد باز خیلی بهتر از این وضع کنونیه که گفتم باز هم بعید میدونم کسی تو این مملکت به فکر این کارها باشه .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
حالا غیر از اینها جاب اینجاست که کم کم دارن اعتراف میکنن که به غیر از فیلترینگ روی کاربرهای اینترنت هم تسلط دارن خبر رو بخونید (( يكي از مهم‌ترين ويژگي پايگاه مركزي فيلترينگ اين است كه كاربران اينترنت را از روي IP آدرس شناسايي و تمام مراجعات آن‌ها را به سايت غيرمجاز و معمولي در ديتابيس خود ذخيره ‌كرده و ازسوي مديريت شبكه و اپراتورهاي آن قابل استخراج است. )) به نظر من این از قبل هم بود حالا داره پیشرفته تر میشه .

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از saeid.z :
یواش یواس دارم احساس میکنم دست یا دستهایی هستند که همه ماها رو کاملا نامحسوس محدود به مقداری از جهان اینترنت میکنند . آخه چند وقتیه احساس محدودیت عجیبی میکنم همه چی تکراریه جو سنگینی هم روی محیط اینترنت هست نمیدونم احساس کردید یا نه خیلی سرد شده انگار یه زمستون خیلی سرده که مردم از ترس سرما حتی سر کار هم نمیرن و شهر شده شهر ارواح و اینجا هم که اینترنت ارواحه . توجه کنید همه سر چند تا سایت حرف میزنن همه فقط دارن از چند تا سایت محدود استفاده میکنن و هر جا فرد تازه ای وارد میشه باز داستانها رو از اول شروع میکنه دیگه آدم داغ میکنه شما رو به خدا بیاید یه حالی به زندگی خودمون بدیم نزارید همه سرد بشن و یخ بزنن نمونه اش همین فرومها هستند که نسبت به قبل خیلی کند شدن و دیگه آب و تاب همیشگی رو ندارن مشکلات هممون زیاده درست ولی نا امید نشین خدا بزرگه .
می فهمم چی می گی .خوب دیگه اونها هم همینا می خوان .منم دیگه زیاد اونلاین نمی شم متاسفانه هر وقت اونلاین می شم جا اینکه از اینکه تو اینترنت هستم لذت ببرم بدتر اعصاب خودمو خورد می کنم .خوب چه کاریه برم هر دفعه 3 تومن بدم کارت بخرم بعدشم اعصابم خورد شه ؟ یعنی پول بدی اعصابت خورد شه ؟:lol: خوب کمتر می یام

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از saeid.z :
حالا غیر از اینها جاب اینجاست که کم کم دارن اعتراف میکنن که به غیر از فیلترینگ روی کاربرهای اینترنت هم تسلط دارن خبر رو بخونید (( يكي از مهم‌ترين ويژگي پايگاه مركزي فيلترينگ اين است كه كاربران اينترنت را از روي IP آدرس شناسايي و تمام مراجعات آن‌ها را به سايت غيرمجاز و معمولي در ديتابيس خود ذخيره ‌كرده و ازسوي مديريت شبكه و اپراتورهاي آن قابل استخراج است. )) به نظر من این از قبل هم بود حالا داره پیشرفته تر میشه .
قبلا هم بوده .******* یک بار تو تی وی داشت یه چیزایی واسه خودش می گفت اینم لاش گفت .

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که هر سایتی رو که تو این 2 ساله ف.ی.لتر کرده بودن و نمیتونستم برم رو الان با سرعت بیشتری میتونم وارد شم .....
یه طورایی وقتی جلوی آدم رو واسه ورود به یه جایی بگیرن بعد طرف بتونه با زرنگی وارد شه //// کلی حالش بیشتره D:

دقیقا جریان همون شرینی فروشه که وقتی دسترسی به شیرینی داره کمتر اشتیاق به خوردن انها پیدا میکنه !

اگه کسی خواست من میتونم بهش بگم از کجا ها باید وارد منطقه آزاد بشه ....
البته یه خورده وارد شدن سخت شده ! ولی بعدش واقعا وارد شده و کسی نمیتونه جلوش رو بگیره ......

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از navid4d :
من که هر سایتی رو که تو این 2 ساله ف.ی.لتر کرده بودن و نمیتونستم برم رو الان با سرعت بیشتری میتونم وارد شم .....
یه طورایی وقتی جلوی آدم رو واسه ورود به یه جایی بگیرن بعد طرف بتونه با زرنگی وارد شه //// کلی حالش بیشتره D:

دقیقا جریان همون شرینی فروشه که وقتی دسترسی به شیرینی داره کمتر اشتیاق به خوردن انها پیدا میکنه !

البته یه خورده وارد شدن سخت شده ! ولی بعدش واقعا وارد شده و کسی نمیتونه جلوش رو بگیره ......
قصد جسارت نداشتم ولی بابا خسته نشدی بسکه این برنامه سکیورتی که باید 8 دولار بدیم تا شارج کنی واسه خودت تبلیغ کردی .یک بار که واسه همه اعضا به صورت پست خصوصی فرستادی تو این 30 تا پستی هم که داشتی نصفش فقط عین همین پستت بوده .الان قبل از اینکه این پستو بخونم می دونستم محتویاتش چیه .این کاره تو کیفیت تاپیک ها رو پایین می یاره .قصد جسارت نداشتم

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از navid4d :

بابا جون 30 تا پست دادی هر 31 تاش همین بوده .همش تبلیغ این نرم افزاری است که باهاش کاسبی می کنی
بی خیالش شو اینقدر تبلیغ این نرم افزار نکن:f34r:

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
دوباره مثل اینکه امن افزار رو فعال کردن سی پروکسی کار نمیکنه!:(

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shiro :
بابا جون 30 تا پست دادی هر 31 تاش همین بوده .همش تبلیغ این نرم افزاری است که باهاش کاسبی می کنی
بی خیالش شو اینقدر تبلیغ این نرم افزار نکن:f34r:
جناب شیرو .... شما دیگه چرا ؟
میشه بگین من چه کاسبی از نرم افزار یک شرکت آلمانی می کنم !؟
اینجا تاپیک قطع شدن ایگولد و من فقط احساس و تجربم رو گفتم .... نمیدونم چرا اینطور برداشت کردین :hmm: ..
به هر جهت دوستان جدید حق دارند از راه حلهای دیگران واسه بحران ایگلد اطلاع پیدا کنند تا مثل شما متضرر نشوند !
ولی اگر با اون شرکت مشکل دارید :f34r: یک کمپانی دیگه هم جدیدا پیدا کردم که برنامه ی خوبی رو گویا دارند ولی من تست نکردم ....

مرسی از توجه شما به تعداد پست های من !!!! در دیگر تاپیک ها :f34r:

موفق باشی /

sajjadonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hosseinpro :
salam agha hosein
agha mikhastam bebeinam in site salid in vest ment
akhar pardakht kard
mikhastam zir majmooat besham
vali in posdeto didam pashimoon shodam
yekam ham bishtar dar barash begoo
rasti mishe ba 10 dolar ham too kampont 100 sherkat kard
dasdet dard nakone

sajjadonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sajjadonline :
salam agha hosein
akhar pardakht kard
dasdet dard nakone
salam agha hosein
akhar pardakht kard

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
به نقل از sajjadonline :
salam agha hosein
akhar pardakht kard

بله هم اکنون سایت solidinvestmentدر حال پرداخت به اعضا خود می باشد و به درستی کار می کند و شما می توانید با 10 دلار در کامپوند سایت شرکت کنید ولی سرمایه گذاری در این سایت از هر سایت دیگر در حال حاضر مطمئن تر بوده و از گذاشتن پول در سایت های اسکم جلوگیری کنید .

egoldprice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
تا یه 10 روز دیگه مشخص میشه که میخواد سود پلن 60 روزه رو بده یا نه ....

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجــــــــــــــــــه توجــــــــــــــــــــــــــــه :

همین الان ایگلد بالا آمد .....

https://e-gold.com

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
س ی پ ر و ک س ی دوباره کار میکنه البته من update کردمش!:D

miximix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
الان دقيقا 48 ساعت كه ايگولد تو تهرانم بالا نمياد نه به ADSL نه با كارت:(

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
اگر چند نفر البته تهرانی جمع بشن من میتونم یک اکانت اینترنت ماهانه بدم که مشکلی با ایگولد نداره و نخواهد داشت *** نیست اکانت معمولیه. فقط نباید صداش در بیاد.

miximix

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از pool :
اگر چند نفر البته تهرانی جمع بشن من میتونم یک اکانت اینترنت ماهانه بدم که مشکلی با ایگولد نداره و نخواهد داشت *** نیست اکانت معمولیه. فقط نباید صداش در بیاد.
علت بالا نيومدن ايگولد در تهران يا شهرهاي ديگه فيلتر شدن اون نيست و من مطمئن هستم كه در تهران كسي نيست كه نتونه از فيلتر رد بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا