اگه به سی پروکسی IP تر وتازه بدی هیچوقت از کار نمیفتهبه نقل از h53067 :دوباره مثل اینکه امن افزار رو فعال کردن سی پروکسی کار نمیکنه!
اگه به سی پروکسی IP تر وتازه بدی هیچوقت از کار نمیفتهبه نقل از h53067 :دوباره مثل اینکه امن افزار رو فعال کردن سی پروکسی کار نمیکنه!
الان خودش دوباره کار میکنه!به نقل از mehryar :اگه به سی پروکسی IP تر وتازه بدی هیچوقت از کار نمیفته
منم پایم ولی چجوری از فیلترینگ در بیاریم؟به نقل از david_sh :دوستان ببینید برای خود من فرقی نمیکنه ایگولد فیلتر باشه یا نه ولی اگه بچه ها همه پایه باشند و کمک کنند این ایگولد رو از فیلتر در میاریم فقط باید همه کمک کنند
با اینکه الان برای من هم فیلتر بودن ایگولد فرقی نمیکنه ولی اگه راهی به نظرتون میرسه بگید تا به کمک همه بچه ها ایگولد رو از فیلتر در بیاریم!به نقل از david_sh :دوستان ببینید برای خود من فرقی نمیکنه ایگولد فیلتر باشه یا نه ولی اگه بچه ها همه پایه باشند و کمک کنند این ایگولد رو از فیلتر در میاریم فقط باید همه کمک کنند
هر چند وقت یه بار این میاد یه چیز میپرونه میره ...جدی نگیربه نقل از mdibmehr2 :مثلا ما جمع شدیم.چجوری باید از فیلتر خارجش کنیم ؟؟؟
به نقل از sascovach :هر چند وقت یه بار این میاد یه چیز میپرونه میره ...جدی نگیر
فعلا همون رو با بچه ها پی گیری کنید تا ببینیم بعد چی میشهبه نقل از david_sh :من چه چیزی تا حالا پروندم که بهش عمل نکرده باشم ؟!!:blink: میشه بگید کی و کجا؟!!! اگه منظورتون اون کاره باید بگم با بچه های تیم داریم روش کار میکنیم ولی اگر منظورتون چیز دیگریه بگید که من پی گیری کنم ولی مطمئن هستم حرفی نزدم که عمل نکرده باشم
به نقل از sascovach :فعلا همون رو با بچه ها پی گیری کنید تا ببینیم بعد چی میشه
والا ما هم که بدمون نمیاد به نتیجه برسه طرحتون کمک هم حاضرم بکنم ولی یه مقدار نشدنی به نظر میرسهبه نقل از david_sh :چشم قربان دیگه چرا میزنی ولی قول میدم بعد از اینکه نتیجه گرفتیم بچه های کسب درآمد رو در جریان بزاریم .
به نقل از sascovach :والا ما هم که بدمون نمیاد به نتیجه برسه طرحتون کمک هم حاضرم بکنم ولی یه مقدار نشدنی به نظر میرسه
ایشالله که این حساب شده عمل کردنتون تا قیامت طول نکشهبه نقل از david_sh :فکر نکنم هدفی وجود داشته باشه که انسان نتونه با تلاش بهش برسه به هر حال من و بچه های تیم تمام تلاش خودمون رو میکنیم که نتیجه بگیریم البته ناگفته نماند که واقعاً برای این کار داریم حساب شده عمل میکنیم
به نقل از sascovach :ایشالله که این حساب شده عمل کردنتون تا قیامت طول نکشه
به نقل از david_sh :نه قول میدم تا قیامت طول نکشه:lol: ولی خوب اگه سریع پیش بریم زود نتیجه میگیریم - ولی خوب واقعاً کار سختیه و زحمت زیادی میخواد