• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایگلد بالا نمیاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان بعضی از شماها نتونستید پیراشکیهاتون رو بخورید ( یعنی سی پیراشکیتون هم کار نمیکنه )
من حدس زدم ممکنه سی پیراشکی من متفاوت باشه لینک دانلودش رو میزارم امتحان کنید ببینیم چی میشه .
----
لینک غیر مستقیم گذاشتم که مشکلی پیش نیاد بعد از ورود روی لینک دانلود کلیک کنید تا وارد رپید شیر بشه :

پیراشکی داغ

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیراشکی داغ تر:cool:

این پیراشکی ضمیمه شده از همین جا ترتیبش بدید:blink:

فایل های ضمیمه

• Cproxy.zip
    881.9 KB · نمایش ها: 6

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون من چون نمیخواستم مشکلی پیش بیاد اتچ نکردم آخه میدونی که مدتی اینجور فایلها .... شکن تو پرشین تولز ممنوع شده .

Elham1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این برنامه کرک میخواد
بدون کرک به مدت سه روز کار میکنه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
نه سه روز نه سی روز
اگه کسی کرک هم پیدا کرد بزاره همه استفاده کنند

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از saeid.z :
نه سه روز نه سی روز
اگه کسی کرک هم پیدا کرد بزاره همه استفاده کنند

کرک کدوم ورژن رو میخواید بگید احتمال زیاد من میتونم پیدا کنم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
مشکل از cproxy نیست امروز دوباره کار میکنه مشکل از این امن افزاره!!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از h53067 :
مشکل از cproxy نیست امروز دوباره کار میکنه مشکل از این امن افزاره!!
قبلا الهام هم گفته بود ولی من نمیفهمم چرا تقصیر و میندازید گردن اینا . اینها تولید نرمافزار میکنن فایروال و فیلتر و امنیتی و چیزای دیگه حالا نمیدونم چه ربطی میبینید بین اینها توضیح بدید ما هم بدونیم

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم 30 روزشو دارم یک نفر لینک دانلودشو با کرک با هم بزاره این جوری که نمی شه:rolleyes:

fifty_okay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نکته : 30 تا پیراشکتونا با هم نخورین هر روز یک دونشو بخورین تا یکی کرکشو بزاره :D سعید جان داری مچ می گیری:D سو تفاهم نشه:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
یواش یواس دارم احساس میکنم دست یا دستهایی هستند که همه ماها رو کاملا نامحسوس محدود به مقداری از جهان اینترنت میکنند . آخه چند وقتیه احساس محدودیت عجیبی میکنم همه چی تکراریه جو سنگینی هم روی محیط اینترنت هست نمیدونم احساس کردید یا نه خیلی سرد شده انگار یه زمستون خیلی سرده که مردم از ترس سرما حتی سر کار هم نمیرن و شهر شده شهر ارواح و اینجا هم که اینترنت ارواحه . توجه کنید همه سر چند تا سایت حرف میزنن همه فقط دارن از چند تا سایت محدود استفاده میکنن و هر جا فرد تازه ای وارد میشه باز داستانها رو از اول شروع میکنه دیگه آدم داغ میکنه شما رو به خدا بیاید یه حالی به زندگی خودمون بدیم نزارید همه سرد بشن و یخ بزنن نمونه اش همین فرومها هستند که نسبت به قبل خیلی کند شدن و دیگه آب و تاب همیشگی رو ندارن مشکلات هممون زیاده درست ولی نا امید نشین خدا بزرگه .

E-goldGames

Registered User
لایک‌ها
7
http://w8.bigbox.info/dmirror/https/e-gold.com/acct/login.html

در کنار این سایتها ای پی هایی به همین شکل وجود دارد میتوانید از انها نیز استفاده کنید

برای باز کردن ایگلد میتوانید با خیال راحت از سایت بالا استفاده کنید.

به امضا من یه نگاه بندازید ضرر نمیکنید.

http://users.cjb.net/liste-goldgames/e-goldgames.html

http://w8.bigbox.info/dmirror/https/e-gold.com/acct/login.html

در کنار این سایتها ای پی هایی به همین شکل وجود دارد میتوانید از انها نیز استفاده کنید

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
پايگاه مركزي فيلترينگ ايران با قابليت شناسايي كاربران اينترنت و ذخيره‌ي تمام مراجعات آن‌ها به سايت‌ها، طي روزهاي آ‌ينده فعاليت خود را به‌طور آزمايشي آغاز خواهد كرد.

طبق اعلام، اين مركز به‌منظور يكسان‌سازي فيلترينگ سايت‌هاي غيرمجاز در سراسر كشور و بومي‌سازي نرم‌افزار آن، كه سالانه نزديك به 500 هزار دلار صرفه‌جويي ارزي براي كشور دارد، راه‌اندازي مي‌شود.

مرحله‌ي آزمايشي بانك اطلاعاتي فيلترينگ پس از نصب كامل تجهيزات در شهرهاي تهران، شيراز، مشهد، تبريز و اهواز و دو مركز ICP پرظرفيت و هشت مركز كم‌ظرفيت تا دو هفته‌ي آ‌ينده آغاز مي‌شود و حداكثر تا دو ماه آينده فيلترينگ سايت‌هاي غيرمجاز در سراسر كشور تنها توسط اين مركز صورت خواهد گرفت.

تجهيزات اين مركز از چهار بخش كنترل ترافيك كل شبكه، ربات جست‌وجوگر، سيستم مديريت و پشتيباني از مشتري تشكيل شده و سيستم بانك اطلاعاتي آن از دو هزار كلمه‌ي كليدي پشتيباني مي‌كند.

نرم‌افزار اين پايگاه علاوه بر سرويس‌دهي در بيش از 300 نقطه، توانايي پشتيباني زبان‌هاي فارسي، انگليسي، آلماني، فرانسوي، روسي، اسپانيايي، ايتاليايي‌ و تركي با الگوريتم‌هاي مختلف را دارد.

همچنين ربات جست‌وجوگر پايگاه، برخلاف نرم‌افزارهاي خارجي فعلي، توانايي وارد كردن كلمات و URL‌هاي جديد را در CATEGORYهاي مربوط (طبقات مخصوص‌) مطابق با فرهنگ بومي ‌مناطق مختلف دارد و همچنين به‌طور نامحدود CATEGORY جديد به ديتابيس اين مركز مي‌توان اضافه كرد‌.

منبع خبر: IrTn

يكي از ويژگي‌هاي پايگاه مركزي فيلترينگ اين است كه كلمات سياه، خاكستري‌ و سفيد را تفكيك مي‌كند،‌ كه كلمات ليست سياه به طور اتوماتيك توسط نرم‌افزار شناسايي و سايت مورد نظر فيلتر مي‌شود و فيلتر شدن سايت‌هايي كه كلمات ليست خاكستري در آن‌ها قرار دارد، به نظر اپراتورهاي متخصص كه در زمينه‌ي پزشكي، علمي و اجتماعي تشكيل شده‌اند، بستگي دارد.

در صورت تغيير در محتواي سايت‌هاي غير مجاز، نرم‌افزار به‌طور اتوماتيك اسامي‌ سايت‌هاي مورد نظر را در ليست خاكستري قرار مي‌دهد.

نرم‌افزار بانك اطلاعاتي فيلترينگ قابليت حذف و اضافه كردن IP سايت‌هاي غيرمجاز، كلمات و URL‌هاي آن‌ها را به دتيابيس به‌صورت دستي و اتوماتيك را دارد.

يكي از مهم‌ترين ويژگي پايگاه مركزي فيلترينگ اين است كه كاربران اينترنت را از روي IP آدرس شناسايي و تمام مراجعات آن‌ها را به سايت غيرمجاز و معمولي در ديتابيس خود ذخيره ‌كرده و ازسوي مديريت شبكه و اپراتورهاي آن قابل استخراج است.

ساير سيستم‌هاي فيلترينگ داخلي نيز تحت پروتكل مشخصي مي‌توانند از طريق اين پايگاه به‌روز شوند. ربات جست‌وجوگر اين سيستم نيز بين دو تا پنج روز تمام فيلترشكن‌ها را شناسايي و مسدود مي‌كند.

رضا رشيدي - مديرعامل شركت فناوري اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، با تاكيد بر اين‌كه مرحله‌ي آزمايشي اين طرح در دو هفته‌ي آينده به بهره‌برداري مي‌رسد، اظهار داشت‌: اين مركز تنها براي فيلترينگ سايت‌هاي غيرمجاز به كارگرفته مي‌شود و هدف اصلي ما از راه‌اندازي پايگاه، بومي‌سازي اين تكنولوژي است.
-----
با تشکر از هاله . م
-----
بفرمایید اینم خبر . راستی چند روزه خبری ازتون نیست خیلی سوت و کوره :cool:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نمیدونم چرا فرم اینجوریه خیلی سوتو کوره :((((

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از saeid.z :
خوندی سسکو نظرت چیه ؟

نمیدونم خداییش چه نظری بدم
فقط یه نکته مثبت اگه توش باشه اینه که فیلترینگ همه کشور یه جور میشه
بعدشم من یه جا خوندم از این به بعد الکی نمیتونن فیلتر کنن باید با حکم دادگاه باشه فیلتر
حالا انشالا که از فیلترینگ و این امکانات جدیدش در جهت درست استفاده کنن

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
با اینکه من کلا از فیلتر چندشم میشه ولی باز اگه این طور بشه از این حالت خر تو خر دربیاد بهتره .
کسی نظری نداره بابا حوصله آدم سر میره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا