• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایگلد بالا نمیاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
با phproxy صفحه اول میاد ولی صفحات بعدی نه !
اگر کسی تونست به روشی وارد بشه عنایت بفرماید تا حضار محترم هم از ذکاوت و تیزهوشی ایشان بی نصیب نباشند انشا الله
پیشاپیش به خاطر زحمات بی دریغ جنابعالی تشکر و قدردانی می نماییم .
هیئت مدیره زخم خوردگان پرشین تولز (ایگولدکاران )

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
کمک کنید ایگولدمون بسته شده ------------------ هر کی اینجاست غمگین و پربسته شده
خدا بگم چکار کنه باعثشو -------------------------- شبیه یک پسته سربسته شده
سال جدید همه بازارها کساده -------------------- دلها غمگین دست و پاها خسته شده
غلط کردم سرمایمو سهم خریدم ----------------- رفتم دیدم نمادشم بسته شده
باز شدنش افتاد سر انتخابات ---------------------- حالا دیگه قیمتشم شکسته شده
مغازمم که بیخیال بهتره نگم ---------------------- همه میدونن هر چی بگم فیلتر و بسته شده

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا این چه جورشه رفتیم تو گوگل سرچ کنیم دیدیم اونم رو فیلتر کردن عجب دور و زمونه ای شده
مگه دستم به این کسی که داره این کارا رو میکنه نرسه
باید یه گوشمالی حسابی به اینا بدیم
خجالتم خوب چیزیه من دیروز یکساعت ونیم داشتم با گوگل کار میکردم حالا امروز..............:f34r:
اصلا باورم نمیشه اینقدر ادم احمق داریم که این کارارو میکنن
وای وای وای از دست این مملکت:( :( :wacko:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
حالا ناراحت نوشین اگه فیلتر کرده باشن هر چه زودتر اون نوشته محبوب مردم ایران رو صفحه مبارکتون ظاهر میشد .
فکر نکنم احتمالا یا خرابی هست یا خارش و مردم آزاری .
دیروز من ظهر تا شب adsl ام قطع بود زنگ میزدم میگفتن هنوز همکاران در تلاشند که ارتباط برقرار بشه :p اینگار میخوان ارتباط مستقیم با عربستان صعودی برقرار کنن این قدر کلاس میزارن . منم گفتم همچنان منتظر هستیم :lol:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
نه گوگله من خیلی خوب هم کار میکنه . هیچ ایرادی نداره

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
نه گوگله من خیلی خوب هم کار میکنه . هیچ ایرادی نداره

اره جالب اینجاست که دوباره گوگل وصل شد:blink: :blink: :blink: "" کار خدا""

ولی هنوز که هنوزه ایگلد قطع قطع قطعه:( :( :(

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من دارن یه سیستم جدید فیلترینگ نصب میکنن میخوان پدرمونو دربیارن الانم که اینطوریه احتمالا مشکلاته نصبشه :wacko: خدا به هممون رحم کنه :f34r:

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
با cproxy کار میکنه!
ولی اگه از فیلتر شکن استفاده بکنید به احتمال زیاد حسابتون رو خالی بکنن!

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ....

کسی متوجه نشد این لینک :
https://w8.bagpuss.nu/dmirror/https/...cct/login.html
جریانش چیه !!!!؟
اول تو ایگلد نمیرفت ولی حالا همش دایرکت میشه سر این لینک ....
من که تو حسابم نرفتم ولی جریان این لینک به نظر من میتونه 2 دلیل داشته باشه >
یکی اینکه این لینک آدرس آینه ایی ایگلد باشه ! که بعیده !
یکی هم یک گروه هکر حرفه ایی و فوق العاده با پشتکار آدرس dns server آی سی پی ها رو با این لینک تغییر دادند ......
که راه دوم از لحاظ تئوری امکان پذیر ولی عملا و نمدونم .........

نظر شما چیه /؟/؟/

شاید هم ایگولد سرویسش رو واسه ایران قطع کرده @ !

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از navid4d :
سلام ....

کسی متوجه نشد این لینک :
https://w8.bagpuss.nu/dmirror/https/...cct/login.html
جریانش چیه !!!!؟
اول تو ایگلد نمیرفت ولی حالا همش دایرکت میشه سر این لینک ....
من که تو حسابم نرفتم ولی جریان این لینک به نظر من میتونه 2 دلیل داشته باشه >
یکی اینکه این لینک آدرس آینه ایی ایگلد باشه ! که بعیده !
یکی هم یک گروه هکر حرفه ایی و فوق العاده با پشتکار آدرس dns server آی سی پی ها رو با این لینک تغییر دادند ......
که راه دوم از لحاظ تئوری امکان پذیر ولی عملا و نمدونم .........

نظر شما چیه /؟/؟/

شاید هم ایگولد سرویسش رو واسه ایران قطع کرده @ !
از هیچ لینکی به غیر از آدرس خود ایگود استفاده نکنید امکان اینکه سایت ایگولد ایران رو بن کرده باشه نیست مشکل از آی اس پی های ایرانه قبلا هم همچین مشکلی پیش اومده!

shd

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ... منم مثل خیلی از شماها داشتم از طریق اینترنت کاسبی میکردم ... با ایگلد زیاد سرو کار داشتم ولی امروز ...
امروز زنگ زدم مرکز دیتا گفتم چی سر سایت ایگلد اومده ، جواب دادن که دولت با ای بانک ها مخالف هست و بنابراین سایت ایگلد رو قوه قضاییه دستور دادن که بسته بشه . همین و وسلام ...

ولی مطمئن باشید که این اولین و آخرین باری نخواهد بود که این بازی به سرمون میاد .
شاید این چند وقت اخبار تلویزیون و روزنامه ها رو در مورد اعتراضات در فرانسه دیده باشد. غیر از دانشجوها ، بچه های مدرسه ای هم اونقدر شعور سیاسی دارن که بریزن تو خیابون و از حق خودشون دفاع کنند . حقی که جوون ایرانی هیچ وقت مزه اش رو نچشیده و اصلا نمیدونه چی هست ...

فقط یه چیز خوب مشخصه ، اونم اینکه هرچی سرمون میاد خودمون خواستیم و میخواییم و حقمون هست ... چون نمیتونیم و نتونستیم از کوچکترین حقوق خودمون دفاع کنیم ...

نمیدونم میدونید جریان گلد کوئیست تو ایران چرا اینهمه در مورد غیر قانونی بودنش بحث میشه ولی هیچ کس هیچ کاری نمیکنه؟؟ چون حضرات آقا زاده ها از سر مجموعه ها هستن و ذی نفع هستن و سود خوبی نصیبشون میشه البته از پول توجیبی باباهاشون کمتره ولی حداقل دارن حاصل دسترنج خوشون رو برداشت میکنن! . صد البته باباهاشون هم حالا که میبینن پسرای گلشون دست به کارو کاسبی زدن نمیخوان خللی به کارو کاسبیشون وارد کنن.
حداقل خرج هتل های خارجه بچه هاشون در میاد.!

ولی از اونجایی که آقا زاده ها آی کیو های بالایی دارن نمیتونن از طریق سایت های درآمد زای ایگلدی چیزی کاسبی کنن و قضیه از این قرار است که دیدید ...

حالا دیگه وقت لالاست ... بچه ها بخوابید که فردا باید دنبال کسب و کار حلال باشید ... چون که بابا و آقا و مالک ایران تشخیص دادن ای گلد برای بچه های گل ایران جیززه !!!

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17
موافقم
اینا دست از سر ما بر نمیدارن
حالا من فعلا با cproxy میتونم وارد ایگلد شم ولی این چه وضعیه؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
شاید ایرانیا پولاشون رو کشیدن بیرون ایگولد ورشکست شده :D :p

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shd :
سلام ... منم مثل خیلی از شماها داشتم از طریق اینترنت کاسبی میکردم ... با ایگلد زیاد سرو کار داشتم ولی امروز ...
امروز زنگ زدم مرکز دیتا گفتم چی سر سایت ایگلد اومده ، جواب دادن که دولت با ای بانک ها مخالف هست و بنابراین سایت ایگلد رو قوه قضاییه دستور دادن که بسته بشه . همین و وسلام ...

ولی مطمئن باشید که این اولین و آخرین باری نخواهد بود که این بازی به سرمون میاد .
شاید این چند وقت اخبار تلویزیون و روزنامه ها رو در مورد اعتراضات در فرانسه دیده باشد. غیر از دانشجوها ، بچه های مدرسه ای هم اونقدر شعور سیاسی دارن که بریزن تو خیابون و از حق خودشون دفاع کنند . حقی که جوون ایرانی هیچ وقت مزه اش رو نچشیده و اصلا نمیدونه چی هست ...

فقط یه چیز خوب مشخصه ، اونم اینکه هرچی سرمون میاد خودمون خواستیم و میخواییم و حقمون هست ... چون نمیتونیم و نتونستیم از کوچکترین حقوق خودمون دفاع کنیم ...

نمیدونم میدونید جریان گلد کوئیست تو ایران چرا اینهمه در مورد غیر قانونی بودنش بحث میشه ولی هیچ کس هیچ کاری نمیکنه؟؟ چون حضرات آقا زاده ها از سر مجموعه ها هستن و ذی نفع هستن و سود خوبی نصیبشون میشه البته از پول توجیبی باباهاشون کمتره ولی حداقل دارن حاصل دسترنج خوشون رو برداشت میکنن! . صد البته باباهاشون هم حالا که میبینن پسرای گلشون دست به کارو کاسبی زدن نمیخوان خللی به کارو کاسبیشون وارد کنن.
حداقل خرج هتل های خارجه بچه هاشون در میاد.!

ولی از اونجایی که آقا زاده ها آی کیو های بالایی دارن نمیتونن از طریق سایت های درآمد زای ایگلدی چیزی کاسبی کنن و قضیه از این قرار است که دیدید ...

حالا دیگه وقت لالاست ... بچه ها بخوابید که فردا باید دنبال کسب و کار حلال باشید ... چون که بابا و آقا و مالک ایران تشخیص دادن ای گلد برای بچه های گل ایران جیززه !!!

سلام
کیا پایه هستن بریم صورت این قوه قضاییه رو بیاریم پایین تا دیگه ازین کارا نکنه و یه گوشمالی حسابی بهشون بدیم.هر کی موافقه دستا بالا.;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
پیشنهاد میکنم فعلا حرف این آقای shd رو قبول نکنید چون معلوم نیست شاید شایعه باشه . تا یک خبر موثق بهمون برسه .
:cool:
ولی من هنوزم میگم تقصیر این shiro هست یک دفعه حسابشو کشیده بیرون خوب هر بانکی باشه ورشکست میشه دیگه :p

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
پیشنهاد میکنم فعلا حرف این آقای shd رو قبول نکنید چون معلوم نیست شاید شایعه باشه . تا یک خبر موثق بهمون برسه .
:cool:
ولی من هنوزم میگم تقصیر این shiro هست یک دفعه حسابشو کشیده بیرون خوب هر بانکی باشه ورشکست میشه دیگه :p

بابا دمت گرم خیلی حال دادی یه 100 میلیونی شایدم 200 میلیونی .اونم به دولار تو حسابم خوابیده:blink: :blink: :blink:

e-goldirani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فعلاً اینقدر شلوغش نکنید . قبلاً هم چندین بار همچین مواردی پیش اومده بود . مگه یادتون نیست ؟ ولی خب حل شد
شاید واقعاً مشکل از ایگولد بوده . اگر دولت این کار رو کرده باشه باید برای همه اینطور شده باشه که همونطور که میدونیم بسیاری هستند که بدون مشکل وارد ایگولد میشند
به هر حال در حال حاظر میشه از برنامه خوب Cproxy استفاده کرد تا ببینیم چی میشه
باقی اطلاعات رو میتونید از فروم ایگولد ایرانی دریافت کنید
موفق باشید

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بابا ایگلد که بالا میاد.چی میگید واسه خودتون.

ft_2005

Registered User
لایک‌ها
33
بله برای من هم ایگولد بالا میاد و مشکلی نیست.

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hadipro :
بابا ایگلد که بالا میاد.چی میگید واسه خودتون.

یعنی تو فکر می کنی همه این کارا و حرفها و... همش شایعه است.دمت گرم بابا.اینها همش درسته نه برا من سایت ایگلد بالا میاد نه برا خیلی های دیگه.
حالا نمیدونم شما از چه اینترنتی واز کجا به اینترنت وصل می شیدو این مطلب رو عنوان کردید ولی باور کن که ما نمی تونیم از سایت اصلی خود ایگلد استفاده کنیم:( :( :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا