• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایگلد بالا نمیاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
من هم تونستم وارد بشم. البه فیلتر شده و با *** وارد شدم. مشکلی از سایت ای گولد نیست

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از BABASH :
لطفا روش استفاده وتنظيمات پروكسي روبراي ورودبه ايگولدو توضيح بدين
با تشكر
من با https باز میکنم. تنظیم خاصی نداره.

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
به نقل از e-goldirani :
فعلاً اینقدر شلوغش نکنید . قبلاً هم چندین بار همچین مواردی پیش اومده بود . مگه یادتون نیست ؟ ولی خب حل شد
شاید واقعاً مشکل از ایگولد بوده . اگر دولت این کار رو کرده باشه باید برای همه اینطور شده باشه که همونطور که میدونیم بسیاری هستند که بدون مشکل وارد ایگولد میشند
به هر حال در حال حاظر میشه از برنامه خوب Cproxy استفاده کرد تا ببینیم چی میشه
باقی اطلاعات رو میتونید از فروم ایگولد ایرانی دریافت کنید
موفق باشید
آره بابا مگه دفعه اوله؟
یه مدت بگذره درست میشه.

shd

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از e-goldirani :
فعلاً اینقدر شلوغش نکنید . قبلاً هم چندین بار همچین مواردی پیش اومده بود . مگه یادتون نیست ؟ ولی خب حل شد
شاید واقعاً مشکل از ایگولد بوده . اگر دولت این کار رو کرده باشه باید برای همه اینطور شده باشه که همونطور که میدونیم بسیاری هستند که بدون مشکل وارد ایگولد میشند
به هر حال در حال حاظر میشه از برنامه خوب Cproxy استفاده کرد تا ببینیم چی میشه
باقی اطلاعات رو میتونید از فروم ایگولد ایرانی دریافت کنید
موفق باشید

این سی پروکسی رو از کجا میشه دانلود کرد و آیا روی ایکس پی جواب نمیده؟؟؟

irane-gold

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کاش ايشان شماره آن مرکز را هم ذکر مي کردند تا ما هم مي توانستيم تماس بگيريم. مطمئنا اگر سايتي بخواهد فيلتر هم شود از طرف تمام آي اس پي و با در ج عبارت اين سايت فيلتر شده است مواجه مي شويم . اما الان مشکلي که در برخي نقاط کشور مشاهده مي شود اين است که دي ان اس سرور قابل شناسايي نيست که ربطي به فيلتر شدن ندارد. طبق اطلاعات واصله به ما به دليل بروز مشکل در فيبر نوري و پاره شدن بک بن ها تا مدتي اين اختلال وجود خواهد داشت. فقط سايت ايگولد اين مشکل را ندارد و اکثر سايت هايي که اس اس ال دارند با اين مشکل مواجه هستند . الان در اکثر نقاط کشور اين مشکل حل شده و به مرور زمان اختلال ديگر قسمت ها هم بر طرف خواهد شد.

shd

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از irane-gold :
کاش ايشان شماره آن مرکز را هم ذکر مي کردند تا ما هم مي توانستيم تماس بگيريم. مطمئنا اگر سايتي بخواهد فيلتر هم شود از طرف تمام آي اس پي و با در ج عبارت اين سايت فيلتر شده است مواجه مي شويم . اما الان مشکلي که در برخي نقاط کشور مشاهده مي شود اين است که دي ان اس سرور قابل شناسايي نيست که ربطي به فيلتر شدن ندارد. طبق اطلاعات واصله به ما به دليل بروز مشکل در فيبر نوري و پاره شدن بک بن ها تا مدتي اين اختلال وجود خواهد داشت. فقط سايت ايگولد اين مشکل را ندارد و اکثر سايت هايي که اس اس ال دارند با اين مشکل مواجه هستند . الان در اکثر نقاط کشور اين مشکل حل شده و به مرور زمان اختلال ديگر قسمت ها هم بر طرف خواهد شد.

اگر ممکن است شما بگید منبع اطلاعات شما از کجاست؟؟

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shd :
این سی پروکسی رو از کجا میشه دانلود کرد و آیا روی ایکس پی جواب نمیده؟؟؟
رو xp هم کار میکنه و میتونی از خود سایت cproxy دانلود کنی!

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از irane-gold :
]کاش ايشان شماره آن مرکز را هم ذکر مي کردند تا ما هم مي توانستيم تماس بگيريم. مطمئنا اگر سايتي بخواهد فيلتر هم شود از طرف تمام آي اس پي و با در ج عبارت اين سايت فيلتر شده است مواجه مي شويم . اما الان مشکلي که در برخي نقاط کشور مشاهده مي شود اين است که دي ان اس سرور قابل شناسايي نيست که ربطي به فيلتر شدن ندارد. طبق اطلاعات واصله به ما به دليل بروز مشکل در فيبر نوري و پاره شدن بک بن ها تا مدتي اين اختلال وجود خواهد داشت. فقط سايت ايگولد اين مشکل را ندارد و اکثر سايت هايي که اس اس ال دارند با اين مشکل مواجه هستند . الان در اکثر نقاط کشور اين مشکل حل شده و به مرور زمان اختلال ديگر قسمت ها هم بر طرف خواهد شد. [/SIZE]

اگر اینطور است پس چرا با *** باز میشه؟؟؟
286.gif

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .....
من مشکل ایگلدم و رو با پول حل کردم :!!
وای که چه حالی داشت بعد از مدتها یه سری به ارکات gazzag جاوا مکافی پی پال ایگولد و سایتهای خوب دیگه ایی که یا انها ما رو فیلتر کرده بودن یا ما اونها رو ....

به هر حال تجربه خوبی بود ....
نمیخوام اینجا بیشتر توضیح بدم که مخابرات همینم فیلتر نکنه ! .... دوستان اگه خواستند ایمیل بزنند خوشحال میشم خودشون رو هم معرفی کنند تا بیشتر با دوستای حرفه ایی pt آشناشیم ...

راستی این Cproxy کرک داره ! امن هست ؟ نسخه مجانی با پولی چه فرقی داره ؟؟؟

تا بعد ...

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از shd :
اگر ممکن است شما بگید منبع اطلاعات شما از کجاست؟؟

منبع اطلاعات خودت کجا بود؟:f34r:
عقده های سیاسیت رو اینجا خالی نکن:D

Elham1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان چند روز هستش که ایگولد بالا نمیاد
و من با فیلتر شکن وارد اکانتم میشوم

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Elham1980 :
الان چند روز هستش که ایگولد بالا نمیاد
و من با فیلتر شکن وارد اکانتم میشوم

بچه ها مواظب باشید با پ ر و ک س ی وصل نشید با سایتای فیلتر شکن هم وصل نشید

من امروز صبح از طریق سایت فیلتر شکن وصل شدم :( یک ساعت فعد من هک شدم و ایگلدم رو دزدیدن:( :( :(

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از shiro :
بچه ها مواظب باشید با پ ر و ک س ی وصل نشید با سایتای فیلتر شکن هم وصل نشید

من امروز صبح از طریق سایت فیلتر شکن وصل شدم :( یک ساعت فعد من هک شدم و ایگلدم رو دزدیدن:( :( :(

پس چی کار کنیم؟:(
خیلی پول داشتی توش؟

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
پس چی کار کنیم؟:(
خیلی پول داشتی توش؟

نمی دونم منظورت از خیلی چیه . چون الان خیلی عصبانی ام .از همه چیزم زده شدم تقریبا 3800$ تو اون حساب داشتم
چه غلتی کردم
:( :( ~X(
الان هیچی .....:((

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از arashpour :
اگر اینطور است پس چرا با *** باز میشه؟؟؟
286.gif
دوست عزيز براي اين براي شما باز ميشود كه از *** استفاده مي كنيد و تمام ارسالها و دريافتهاتون از طريق كامپيوتر سرور انجام مي پذيرد.

من اكيد توصيه مي كنم كه به هيچ وجه از برنامه هاي ف ي ل ت ر شكن و سايتهاي پروكسي و حتي ***(چون امكان داره كامپيوتر سرور پروكسي سرور داشته باشه) استفاده نكنيد!!!
بهترين كار در اينجا اين است كه يا اصلا وارد حسابتان تا اطلاعا ثانوي نشويد و يا اينكه در سايت شخصي خود اين اسكريپت هاي CGI پ ر و ك س ي و PHP پ ر و ك س ي را نصب كنيد و با اون وارد ايگولدتان شويد!!!!

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از shiro :
نمی دونم منظورت از خیلی چیه . چون الان خیلی عصبانی ام .از همه چیزم زده شدم تقریبا 3800$ تو اون حساب داشتم
چه غلتی کردم
:( :( ~X(
الان هیچی .....:((
واقعا 3800$ توي ايگلدت داشتي؟!؟!:blink: و با سايت ف ي لتر شكن وارد حسابت شدي؟!:eek:

shiro

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Ashimoto :
واقعا 3800$ توي ايگلدت داشتي؟!؟!:blink: و با سايت ف ي لتر شكن وارد حسابت شدي؟!:eek:

میگم که چه اشتباهی کردم :(

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از persian-earning :
بهترين كار در اينجا اين است كه يا اصلا وارد حسابتان تا اطلاعا ثانوي نشويد و يا اينكه در سايت شخصي خود اين اسكريپت هاي CGI پ ر و ك س ي و PHP پ ر و ك س ي را نصب كنيد و با اون وارد ايگولدتان شويد!!!!

ولی من با php پ ر و ک س ی هم نتونستم وارد بشم درست تو صفحه لوگین سایت این رو میده :
Please try the following:

Try again by typing https:// at the beginning of the address you are attempting to reach.
HTTP 403.4 - Forbidden: SSL required
Internet Information Services

:( حوصلم سر رفت

shiro جان متاسفم نهایت همدردی من رو بپذیر:(

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سعيد جان مي توني با CGI پ ر و ك س ي اين كار را بكني و از يك shared SSL استفاده كني!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا