من با https باز میکنم. تنظیم خاصی نداره.به نقل از BABASH :لطفا روش استفاده وتنظيمات پروكسي روبراي ورودبه ايگولدو توضيح بدين
با تشكر
آره بابا مگه دفعه اوله؟به نقل از e-goldirani :فعلاً اینقدر شلوغش نکنید . قبلاً هم چندین بار همچین مواردی پیش اومده بود . مگه یادتون نیست ؟ ولی خب حل شد
شاید واقعاً مشکل از ایگولد بوده . اگر دولت این کار رو کرده باشه باید برای همه اینطور شده باشه که همونطور که میدونیم بسیاری هستند که بدون مشکل وارد ایگولد میشند
به هر حال در حال حاظر میشه از برنامه خوب Cproxy استفاده کرد تا ببینیم چی میشه
باقی اطلاعات رو میتونید از فروم ایگولد ایرانی دریافت کنید
موفق باشید
به نقل از e-goldirani :فعلاً اینقدر شلوغش نکنید . قبلاً هم چندین بار همچین مواردی پیش اومده بود . مگه یادتون نیست ؟ ولی خب حل شد
شاید واقعاً مشکل از ایگولد بوده . اگر دولت این کار رو کرده باشه باید برای همه اینطور شده باشه که همونطور که میدونیم بسیاری هستند که بدون مشکل وارد ایگولد میشند
به هر حال در حال حاظر میشه از برنامه خوب Cproxy استفاده کرد تا ببینیم چی میشه
باقی اطلاعات رو میتونید از فروم ایگولد ایرانی دریافت کنید
موفق باشید
به نقل از irane-gold :کاش ايشان شماره آن مرکز را هم ذکر مي کردند تا ما هم مي توانستيم تماس بگيريم. مطمئنا اگر سايتي بخواهد فيلتر هم شود از طرف تمام آي اس پي و با در ج عبارت اين سايت فيلتر شده است مواجه مي شويم . اما الان مشکلي که در برخي نقاط کشور مشاهده مي شود اين است که دي ان اس سرور قابل شناسايي نيست که ربطي به فيلتر شدن ندارد. طبق اطلاعات واصله به ما به دليل بروز مشکل در فيبر نوري و پاره شدن بک بن ها تا مدتي اين اختلال وجود خواهد داشت. فقط سايت ايگولد اين مشکل را ندارد و اکثر سايت هايي که اس اس ال دارند با اين مشکل مواجه هستند . الان در اکثر نقاط کشور اين مشکل حل شده و به مرور زمان اختلال ديگر قسمت ها هم بر طرف خواهد شد.
رو xp هم کار میکنه و میتونی از خود سایت cproxy دانلود کنی!به نقل از shd :این سی پروکسی رو از کجا میشه دانلود کرد و آیا روی ایکس پی جواب نمیده؟؟؟
به نقل از irane-gold :]کاش ايشان شماره آن مرکز را هم ذکر مي کردند تا ما هم مي توانستيم تماس بگيريم. مطمئنا اگر سايتي بخواهد فيلتر هم شود از طرف تمام آي اس پي و با در ج عبارت اين سايت فيلتر شده است مواجه مي شويم . اما الان مشکلي که در برخي نقاط کشور مشاهده مي شود اين است که دي ان اس سرور قابل شناسايي نيست که ربطي به فيلتر شدن ندارد. طبق اطلاعات واصله به ما به دليل بروز مشکل در فيبر نوري و پاره شدن بک بن ها تا مدتي اين اختلال وجود خواهد داشت. فقط سايت ايگولد اين مشکل را ندارد و اکثر سايت هايي که اس اس ال دارند با اين مشکل مواجه هستند . الان در اکثر نقاط کشور اين مشکل حل شده و به مرور زمان اختلال ديگر قسمت ها هم بر طرف خواهد شد. [/SIZE]
به نقل از shd :اگر ممکن است شما بگید منبع اطلاعات شما از کجاست؟؟
به نقل از Elham1980 :الان چند روز هستش که ایگولد بالا نمیاد
و من با فیلتر شکن وارد اکانتم میشوم
به نقل از shiro :بچه ها مواظب باشید با پ ر و ک س ی وصل نشید با سایتای فیلتر شکن هم وصل نشید
من امروز صبح از طریق سایت فیلتر شکن وصل شدم یک ساعت فعد من هک شدم و ایگلدم رو دزدیدن
به نقل از sascovach :پس چی کار کنیم؟
خیلی پول داشتی توش؟
دوست عزيز براي اين براي شما باز ميشود كه از *** استفاده مي كنيد و تمام ارسالها و دريافتهاتون از طريق كامپيوتر سرور انجام مي پذيرد.به نقل از arashpour :اگر اینطور است پس چرا با *** باز میشه؟؟؟
واقعا 3800$ توي ايگلدت داشتي؟!؟!:blink: و با سايت ف ي لتر شكن وارد حسابت شدي؟!به نقل از shiro :نمی دونم منظورت از خیلی چیه . چون الان خیلی عصبانی ام .از همه چیزم زده شدم تقریبا 3800$ تو اون حساب داشتم
چه غلتی کردم
~X(
الان هیچی .....(
به نقل از Ashimoto :واقعا 3800$ توي ايگلدت داشتي؟!؟!:blink: و با سايت ف ي لتر شكن وارد حسابت شدي؟!
به نقل از persian-earning :بهترين كار در اينجا اين است كه يا اصلا وارد حسابتان تا اطلاعا ثانوي نشويد و يا اينكه در سايت شخصي خود اين اسكريپت هاي CGI پ ر و ك س ي و PHP پ ر و ك س ي را نصب كنيد و با اون وارد ايگولدتان شويد!!!!