sascovach
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,089
- لایکها
- 1
به نقل از shiro :میگم که چه اشتباهی کردم![]()
منم واقعا متاسفم گر چه که کاری ازم بر نمیاد
به نقل از shiro :میگم که چه اشتباهی کردم![]()
به نقل از saeid.z :و
منم واقعا متاسفم گر چه که کاری ازم بر نمی اید soscovach
shiro جان متاسفم نهایت همدردی من رو بپذیر![]()
به نقل از irane-gold :چون اشکال در دي ان اس سرور هست وقتي با فيلتر شکن وارد مي شويم سايت ايگولد بالا مي آيد چون فيلتر شکن دي ان اس را تغيير مي دهد و همين باعث مي شود که عده اي فکر کنند سايت ايگولد فيلتر شده که تنها با فيلتر شکن مي شود وارد آن شد .ما از يک منبع معتبر که ادمين متخصص سرور است اين سوال را پرسيديم که ايشان هم اختلال در شبکه فيبر نوري و پارگي بک بن ها را تاييد کردند و به گفته ايشان اين اشکال به راحتي آب خوردن قابل حل است. فقط بايد مدتي صبر کرد. الان در تهران هيچ مشکلي وجود ندارد.چند ماه پيش هم دقيقا همين مشکل پيش آمده بود که بعد از مدتي خود به خود حل شد.
چرا فقط ایگولد این مشکل رو پیدا کرده ؟؟؟؟؟به نقل از irane-gold :چون اشکال در دي ان اس سرور هست وقتي با فيلتر شکن وارد مي شويم سايت ايگولد بالا مي آيد چون فيلتر شکن دي ان اس را تغيير مي دهد و همين باعث مي شود که عده اي فکر کنند سايت ايگولد فيلتر شده که تنها با فيلتر شکن مي شود وارد آن شد .ما از يک منبع معتبر که ادمين متخصص سرور است اين سوال را پرسيديم که ايشان هم اختلال در شبکه فيبر نوري و پارگي بک بن ها را تاييد کردند و به گفته ايشان اين اشکال به راحتي آب خوردن قابل حل است. فقط بايد مدتي صبر کرد. الان در تهران هيچ مشکلي وجود ندارد.چند ماه پيش هم دقيقا همين مشکل پيش آمده بود که بعد از مدتي خود به خود حل شد.
به نقل از navid4d :فیلتر شد رفت !
پیغام معروف مخابرات هم رو صفحه نمایان شد .....
ولی اگه خواستی وارد ایگولد شی بمن ایمیل بزن ...
تشکر ، اگه لینک معتبر برای جدیدترین ورژن رو داری لطف کنی ممنون میشمبه نقل از persian-earning :سعيد جان مي توني با CGI پ ر و ك س ي اين كار را بكني و از يك shared SSL استفاده كني!!!
فكر كنم منظور شما SecureAc است!!!به نقل از navid4d :من واسه اینکه بصورت امن وارد حسابم بشم ... یه برنامه تهیه کردم که با روش پروکسی کار میکنه ولی چون پولی هست امکانات خوبی داره از جمله رمزگذاری و رمزگشایی ترافیک در راه ......
میتونید بقیه امکانات هم مشاهده کنید ...
* Increase your speed up to 5x
* protect your privacy
* prevent others from tracking you
* bypass any firewall
* secure internet browsing
* Extra security for online transactions
* Encrypt all your Internet traffic
* shield your business
* Secures the data you send over a wireless network
* Easy to use with the click of a button
* Works with any Internet connection in any country
* Easy to install; simple to use
* No bandwidth limitation
* 99% uptime
به راحتي مي توني از خود سايت رسميش بگيري!!!!به نقل از saeid.z :تشکر ، اگه لینک معتبر برای جدیدترین ورژن رو داری لطف کنی ممنون میشم![]()
ممنون از راهنمایی ولی این که نشد راه حل که ..کلی باید پول تلفن بدیم.فعلا باید منتظر موند اگه تهران حل شده پس شیراز و اصفهان هم حل می شه .حالا تا فردا .اگه هم کسی میتونه کمکم کنه که چهجوری از فیلتر این سایتmihanblog.com عبور کنم ممنون می شمبه نقل از kingofgold :بچه ها سلام
اینقدر جوش نزنید من هم مثل شما عصبانی هستم ولی دست روی دست نزاشتم و راه حل مناسب رو پیدا کردم
من تو شیراز هستم و یه راه حل عالی برای رفتن به ایگلد پیدا کردم اگه بدونید توی تهران مشکل ایگلد حل شده وهمه میتونند وارد ایگلد بشوند تنها کاری که شما باید بکنید این هست که یه کارت اینترنت البرز بخرید چون البرز یک ISP کشوری هست یعنی توی بعضی شهرها نمایندگی پخش داره شما با یک کارت البرز می تونید هر جای ایران باشید به ISP تهران وصل بشین من با این روش به ایگلد وصل میشم یعنی یوزر و پسوردم رو وارد می کنم و بجای شماره اتصال شیراز شماره اتصال تهران رو میگیرم و راحت بدون استفاده از پروکسی کانکت میشم
البرز توی این شهرها نمایندگی پخش داره:
تهران : پشتیبانی===>88061400
مشهد : پشتیبانی====> 6079400
اصفهان : پشتیبانی====>2670052
بابل :پشتیبانی====> 2294672
همدان :پشتیبانی====> 8235220
رشت : پشتیبانی====> 8829863
شیراز : پشتیبانی====> 6356527
اگه شما یک کارت البرز رو بخرین بجای شماره اتصال شهر خودتون شماره اتصال تهران رو البته با کد تهران وارد کنید و راحت وارد ایگلد بشین
اگه شما توی هیچ کدوم از این شهرها نیستین از آشنایانی که توی این شهرها هستند میتونید کمک بگیرید موفق باشید روزنه امید هیچ وقت بسته نیست
دست هم رو بگیریم
راستی تولد پیامبر گرامیمان پیامبر مهر دوستی بر همه شما مبارک باد
به نقل از kingofgold :بچه ها سلام
اینقدر جوش نزنید من هم مثل شما عصبانی هستم ولی دست روی دست نزاشتم و راه حل مناسب رو پیدا کردم
من تو شیراز هستم و یه راه حل عالی برای رفتن به ایگلد پیدا کردم اگه بدونید توی تهران مشکل ایگلد حل شده وهمه میتونند وارد ایگلد بشوند تنها کاری که شما باید بکنید این هست که یه کارت اینترنت البرز بخرید چون البرز یک ISP کشوری هست یعنی توی بعضی شهرها نمایندگی پخش داره شما با یک کارت البرز می تونید هر جای ایران باشید به ISP تهران وصل بشین من با این روش به ایگلد وصل میشم یعنی یوزر و پسوردم رو وارد می کنم و بجای شماره اتصال شیراز شماره اتصال تهران رو میگیرم و راحت بدون استفاده از پروکسی کانکت میشم
البرز توی این شهرها نمایندگی پخش داره:
تهران : پشتیبانی===>88061400
مشهد : پشتیبانی====> 6079400
اصفهان : پشتیبانی====>2670052
بابل :پشتیبانی====> 2294672
همدان :پشتیبانی====> 8235220
رشت : پشتیبانی====> 8829863
شیراز : پشتیبانی====> 6356527
اگه شما یک کارت البرز رو بخرین بجای شماره اتصال شهر خودتون شماره اتصال تهران رو البته با کد تهران وارد کنید و راحت وارد ایگلد بشین
اگه شما توی هیچ کدوم از این شهرها نیستین از آشنایانی که توی این شهرها هستند میتونید کمک بگیرید موفق باشید روزنه امید هیچ وقت بسته نیست
دست هم رو بگیریم
راستی تولد پیامبر گرامیمان پیامبر مهر دوستی بر همه شما مبارک باد