• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا خوب است ؟

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
جواب : چون حجم خریدها به شدت زیاد شده ، تامین کالا در این شرایط بسیار سخت میشه
این برای اون سایتها صدق میکنه نه دیجی کالا, اینجا بخاطره کم شدن تعداد مشتری ها دیگه براشون صرف نمی کنه که جنس رو بخرند و در انبار نگه دارند و تبدیل شدن به یک دلال, برای همین قیمت ها افزایش پیدا کرده. یک علت کم شدن مشتری ها افزایش قیمت دلار هست که طرف باید 3 سال کار کنه تا بتونه یک گوشی بخره :D علت دیگرش هم جنس فیک و خراب هست که ریخته شده تو بازار, کلا خرید مردم محدود شده به کالاهای اساسی.

خوده من چند سال پیش زمان شکوه دیجی کالا ازشون جنس خریدم و خراب بود, حساب کردم دیدم اگر جنس رو براشون پست کنم قیمتش بیشتر از خوده کالا میشه بی خیالش شدم. :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این برای اون سایتها صدق میکنه نه دیجی کالا, اینجا بخاطره کم شدن تعداد مشتری ها دیگه براشون صرف نمی کنه که جنس رو بخرند و در انبار نگه دارند و تبدیل شدن به یک دلال, برای همین قیمت ها افزایش پیدا کرده. یک علت کم شدن مشتری ها افزایش قیمت دلار هست که طرف باید 3 سال کار کنه تا بتونه یک گوشی بخره :D علت دیگرش هم جنس فیک و خراب هست که ریخته شده تو بازار, کلا خرید مردم محدود شده به کالاهای اساسی.

خوده من چند سال پیش زمان شکوه دیجی کالا ازشون جنس خریدم و خراب بود, حساب کردم دیدم اگر جنس رو براشون پست کنم قیمتش بیشتر از خوده کالا میشه بی خیالش شدم. :D
شاندوم دونه ای خریده بودی؟

DrAlexa

Registered User
لایک‌ها
3,841
من تا الان حدود 80 میلیون از دیجی کالا خرید کردم .از یخچال و تلوزیون تا سنگ پا و لیف:D. تو کل خرید هایی که این چند سال داشتم یکبار یه جاکفشی تو بار له و خمیده شده بود که سه روز بعد بدون پرس و جو اومدن پس گرفتن و پولش رو دادن,یه آبمیوه گیری معیوب بود که اون رو هم بدون دردسر پس گرفتن و یه دونه دیگه دادن.یک بار هم یه جنس رو تموم کرده بودن که زنگ زدن عذر خواهی کردن و پولش رو (حدود دو تومن) بدون اینکه پیگیری کنم برگشت زدن.
یه بار هم چند سال پیش خام و بی تجربه بودیم رفتیم علاالدین یه گوشی خریدیم یه جوری فرو کردند که تا چند ماه دردش فروکش نمیکرد :D

شاید قیمتش تو بعضی از کالاها تا حدی بالاتر از بازار باشه اما ارزش سر و کله نزدن با فروشنده های خرد و راحتی خیال برای عودت کالا رو داره.
دیگه وقتی برای سنگ پا هم کلی نظر و review دادن واسه چی اینقدر ازش بدگویی میکنید :general107:

https://www.digikala.com/product/dkp-460326/سنگ-پا-سنتی-بافت-درشت-مدل-coarse-texture#/tab-comments/&page=1&order=buyers

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من تا الان حدود 80 میلیون از دیجی کالا خرید کردم .از یخچال و تلوزیون تا سنگ پا و لیف:D. تو کل خرید هایی که این چند سال داشتم یکبار یه جاکفشی تو بار له و خمیده شده بود که سه روز بعد بدون پرس و جو اومدن پس گرفتن و پولش رو دادن,یه آبمیوه گیری معیوب بود که اون رو هم بدون دردسر پس گرفتن و یه دونه دیگه دادن.یک بار هم یه جنس رو تموم کرده بودن که زنگ زدن عذر خواهی کردن و پولش رو (حدود دو تومن) بدون اینکه پیگیری کنم برگشت زدن.
یه بار هم چند سال پیش خام و بی تجربه بودیم رفتیم علاالدین یه گوشی خریدیم یه جوری فرو کردند که تا چند ماه دردش فروکش نمیکرد :D

شاید قیمتش تو بعضی از کالاها تا حدی بالاتر از بازار باشه اما ارزش سر و کله نزدن با فروشنده های خرد و راحتی خیال برای عودت کالا رو داره.
دیگه وقتی برای سنگ پا هم کلی نظر و review دادن واسه چی اینقدر ازش بدگویی میکنید :general107:

https://www.digikala.com/product/dkp-460326/سنگ-پا-سنتی-بافت-درشت-مدل-coarse-texture#/tab-comments/&page=1&order=buyers
دکتر از وقتی ازدیجی کالا استفاده میکنی قدت بلند تر نشده؟

دیگه ببین چه وضعیه که دکتر رو هم خریدن که بیاد نظر مثبت بده دربارشون:general503:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اینا کین هی هرروز تو تاکسی و کوچه خیابون مینالن؟ -مردم دروغ میگن نداریم نداریم ؟
80 میلیون فقط از دیجی کالا خرید کردی؟:general503:
یکی دیگه از کاربرا هم گفته بود 50 میلیون ازش خرید کردم!:general503:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دکتر از وقتی ازدیجی کالا استفاده میکنی قدت بلند تر نشده؟

دیگه ببین چه وضعیه که دکتر رو هم خریدن که بیاد نظر مثبت بده دربارشون:general503:
دکتر از وقتی دیجی کالا رو نصب کرده شب ها زود میخوابه، صبح ها شاداب از خواب پا میشه و در طول روز پشت مانیتور احساس خستگی نمیکنه

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
اینا کین هی هرروز تو تاکسی و کوچه خیابون مینالن؟ -مردم دروغ میگن نداریم نداریم ؟
80 میلیون فقط از دیجی کالا خرید کردی؟:general503:
یکی دیگه از کاربرا هم گفته بود 50 میلیون ازش خرید کردم!:general503:
آره
من یه تایمی بود اگه نخوام بگم همه بخش زیادی از خریدامو از دیجی کالا میکردم
گوشی و تبلتو قطعات کامپیوترو لوازم خونگیو
و انصافا هم قیمتش از بازار خیلی بهتر بود و هنوزم خیلی جنسا قیمتش بهتره از بازار
حدود هشت نه سال هم هست که مشتریشونم
الانا خریدام خیلی کمتر شده بخاطر اوضاع اقتصادی
منم با دکتر موافقم
تو همون علاالدینی که میگه مدتها پیش گوشی نوکیا خریده بودم آک آک ! سه چها روز بعد خرید متوجه شدم داخل حافظه اش آهنگ مرتضی پلنگه هست !!!! ( پلنگه چش قشنگه )
طرف دست دو در حد جای آک انداخته بود نامرد . این آهنگه از دستش در رفته بود
پس هم نمیگرفت !

siavash_ATi

Registered User
لایک‌ها
239
اصولا ملت قدر نشناسی هستیم .
یه چیزی که خوبه رو اینقدر تو سرش میزنیم تا یه چیز بنجل نصیبمون شه
بعد میگیم ای بابا همون قبلی که بهتر بود
همیشه دیوو بیرون کردیم فرشته آوردیم .مثلا عادل فردوسی پورو تخریب کردیم تا جاش محمد حسین میثاقی ماله مال بیاد دور برداره
یا گفتیم فلانی دزد بود که جشن گرفت میلیونها دلار هزینه کرد( حالا توریست و ارزآوری هم داشت بماند!) . بعدش چی شد؟ کسایی اومدن میلیاردها دلار دزدی کردن یه آبم روش همه توریستا رو هم فراری دادن
یا نمونه های مشابه!
الانم دیجی کالا رو تخریب میکنیم تا ممد خالی بند تو علاالدین با یونمون بازی کنه !!
https://www.fardanews.com/fa/news/3...-وقتی-مشتری-ها-در-عرض-چند-دقیقه-تلکه-می-شوند-

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
از سال 92 تا پارسال مشتری بـیـجی کالا بودم. تا این که پارسال یه خرید ازشون داشتم که جنس معیوب فرستادن. پس فرستادم ولی بعد از 20 روز معطلی پولم رو پس نمیدادن. که اخرسر با شکایت ار پلیس فتا و اینماد مجبور شدن پولمو پس بدن:general502: بارها از کسانی که میشناسم شنیدم و دیدم که جنس معیوب میفرستن :general607: قیمتهای گوشیهاش رو با ابزار مقایسه کنید حد اقل 300 تومن گرونتره:general502:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
از سال 92 تا پارسال مشتری بـیـجی کالا بودم. تا این که پارسال یه خرید ازشون داشتم که جنس معیوب فرستادن. پس فرستادم ولی بعد از 20 روز معطلی پولم رو پس نمیدادن. که اخرسر با شکایت ار پلیس فتا و اینماد مجبور شدن پولمو پس بدن:general502: بارها از کسانی که میشناسم شنیدم و دیدم که جنس معیوب میفرستن :general607: قیمتهای گوشیهاش رو با ابزار مقایسه کنید حد اقل 300 تومن گرونتره:general502:
منم خریدام تا الان اوکی بوده به جز یبار که سیمکشا جنس خراب بود براشون فرستادم گفتن سالمه و پس فرستادنش
فرستادمش گارانتی جنس جدید فرستادن

گوه تو دیجی:general705:
اونموقع خودش فروشنده بود

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
نهق تو سعید و حمید محمدی

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721

منم خریدام تا الان اوکی بوده به جز یبار که سیمکشا جنس خراب بود براشون فرستادم گفتن سالمه و پس فرستادنش
فرستادمش گارانتی جنس جدید فرستادن

گوه تو دیجی:general705:
اونموقع خودش فروشنده بود
دکتر آلاسکا بیا توضیح بده :general211:

Undisclosed2

Registered User
لایک‌ها
353
دیگه انقدر همه میگن خودمون باید زرنگ باشیم بعید نیست چند وقت دیگه برای جنس تقلبی فروختن خریدار مجرم شناخته بشه

دقیقا!

میگم که یه رضاخان باید بیاد همه اینا رو به سلابه بکشه

هر کسی باید بره کلی وقت بذاره تحقیق و تفحص کنه که سرش کلاه نره؟ چه :general502: کاری ای هست این وضع بسه دیگه

هی دارن ذره ذره خونمون رو میکنن تو شیشه جونمون رو میکشن بیرون صدامون هم درنمیاد

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

tit@n

Registered User
لایک‌ها
198

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
فقط اون نظر آخر که گویا اصفهانی بودی یاد اون جک افتادم که گفت کاندوم آقامس یادگاری اس و....
مشاهده پیوست 1131979

لینکش

https://www.digikala.com/product/dkp-680665/کاندوم-خاردار-و-حلقوی-کدکس-مدل-matador-بسته-12-عددی#/tab-comments/&page=1&order=buyers
این اوپراتورای دیجی هم شیطوننا
اینا رو تایید کردن [emoji28][emoji16]

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
آقا ما هی تعریف دیجی کالا کردیم
جالب بود و احتمالا حکمتی درش بود که دقیقا بعد سالها خرید تو آخرین سفارشمون هی تاخیر انداختن و انداختن تا اینکه ۲۲ روز بعد خرید گفتن جنسو میفرستیم !!!!
دیگه شاکی شدم گفتم پول برگردونین [emoji16]
فکر کنم آه Benyaminj ( استارتر تاپیک چرا دیجی کالا کثیف است ) دامان ما رو گرفت [emoji16][emoji16][emoji16]
SmartSelectImage_2019-06-07-08-29-54.jpeg
SmartSelectImage_2019-06-07-08-29-39.jpeg

بالا