• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان این چیزی که براتون می نویسیم عین واقعیت است و تجربه شخصیم رو به اشتراک می زارم تا گول بعضی از محصولاتی که در دیجی کالا تخفیف خورده و در فروش ویژه قرار داره ( نه پیشنهاد شگفت انگیز ) نخورید.

به هیچ عنوان بازهم تاکید میکنم به هیچ عنوان گول نظرات رو نخورین....بعضی از محصولات دارای نظرات کاملا فیک هست با پشتیبانی دیجی کالا تا رو خواننده تاثیر بزاره و خرید بکنه..شما میبینی تو نظرات 20 نفر پشت هم گفتن خوبه و بعد یک نفر نوشته خوب نیست..خوب به طبع برای تاثیر گزاری بیشتر باید یکی 2 تا نظر مخالف هم باشه وگرنه 100% نظرات موافق تابلو میشه.

اما اینجاش جالبه که محصول رو که می خرین بعد میخواهی نظر بدی اگر بنویسی خوب بود و نظر مثبت بنویسی بعد از چند ساعت انتشار پیدا میکنه ولی اگر نظر مخالف بدی و بگی راضی نبودم در حالت انتظار بررسی تا 10 سال دیگم انتشار پیدا نمیکنه.

بعضی از محصولات پول های خوبی به دیجی کالا می دن برای فروش که بعضا با فروش ویژه منتشر میشه تا پر رنگ تر جلوه کنه... از این رو به شدت توصیه میکنم از دیدن نظرات که پشت هم نوشته شده با فیدبک مثبت اجتناب کنید..اگر شما اون محصول رو که با نظرات مثبت کاربران در فروش ویژه خرید کردین رو بخرید و بعد بخواهید فیدبک منفی بدید منتشر نخواهند کرد نظرتون رو...کثیف تر از این کار وجود نخواهد داشت.

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دوستان این چیزی که براتون می نویسیم عین واقعیت است و تجربه شخصیم رو به اشتراک می زارم تا گول بعضی از محصولاتی که در دیجی کالا تخفیف خورده و در فروش ویژه قرار داره ( نه پیشنهاد شگفت انگیز ) نخورید.

به هیچ عنوان بازهم تاکید میکنم به هیچ عنوان گول نظرات رو نخورین....بعضی از محصولات دارای نظرات کاملا فیک هست با پشتیبانی دیجی کالا تا رو خواننده تاثیر بزاره و خرید بکنه..شما میبینی تو نظرات 20 نفر پشت هم گفتن خوبه و بعد یک نفر نوشته خوب نیست..خوب به طبع برای تاثیر گزاری بیشتر باید یکی 2 تا نظر مخالف هم باشه وگرنه 100% نظرات موافق تابلو میشه.

اما اینجاش جالبه که محصول رو که می خرین بعد میخواهی نظر بدی اگر بنویسی خوب بود و نظر مثبت بنویسی انتشار پیدا میکنه ولی اگر نظر مخالف بدی و بگی راضی نبودم و امتیاز پایین بدی انتشار پیدا نمی کنه.

بعضی از محصولات پول های خوبی به دیجی کالا می دن برای فروش که بعضا با فروش ویژه منتشر میشه تا پر رنگ تر جلوه کنه... از این رو به شدت توصیه میکنم از دیدن نظرات که پشت هم نوشته شده با فیدبک مثبت اجتناب کنید..اگر شما اون محصول رو که با نظرات مثبت کاربران در فروش ویژه خرید کردین رو بخرید و بعد بخواهید فیدبک منفی بدید منتشر نخواهند کرد نظرتون رو...کثیف تر از این کار وجود نخواهد داشت.
من به تجربه خودم میگم
دیجی کالا همه نظرات رو منتشر میکنه .منتهی نظراتی که بدون دلیل و نقد و بررسی منفی باشه ممکنه تایید نشه
بیشتر سعی کنید نظراتی رو بخونید که تیک قرمز خریدار واقعی داره کنارشون
نمیشه بدون دلیل بگید جنس بد بود
خلاصه یه دلیلی برا بد بودنش باید داشته باشی که منتشر شه
اما میتونی بگی جنس خوب بود ( چون تو مشخصات از مزایاش گفته )
بنابراین نظرات مثبت ممکنه بدون نقد تایید بشه
ولی نظرات منفی حساس تره
این طبیعیه
منم مثل شما مشتری دیجی کالا بودم و هستم
تا حالا حداقل ۵۰ میلیون به شخصه فقط خودم خرید داشتم
این عنوان تاپیکتونم خیلی شدیدتر از ایراداتی هست که مطرح کردید

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
من به تجربه خودم میگم
دیجی کالا همه نظرات رو منتشر میکنه .منتهی نظراتی که بدون دلیل و نقد و بررسی منفی باشه ممکنه تایید نشه
بیشتر سعی کنید نظراتی رو بخونید که تیک قرمز خریدار واقعی داره کنارشون
نمیشه بدون دلیل بگید جنس بد بود
خلاصه یه دلیلی برا بد بودنش باید داشته باشی که منتشر شه
اما میتونی بگی جنس خوب بود ( چون تو مشخصات از مزایاش گفته )
بنابراین نظرات مثبت ممکنه بدون نقد تایید بشه
ولی نظرات منفی حساس تره
این طبیعیه
منم مثل شما مشتری دیجی کالا بودم و هستم
تا حالا حداقل ۵۰ میلیون به شخصه فقط خودم خرید داشتم
این عنوان تاپیکتونم خیلی شدیدتر از ایراداتی هست که مطرح کردید
انتفاقا دقیقا فقط نوشتم راضی نبودم و اصلا خوب نبود....هیچ چیز دیگه ایم اضافنه ننوشتم....بحث اینه که هیچ چیز بیشتری نوشته نشده و انتشار پیدا نکرده..شما شک نکن این قضیه مشکوکه...2 بار این اتفاق تو فروش ویژه افتاد برام.

وقتی جنس رو خریدی راضی نبودی حق نظر نداری بگی خوب نبود ؟ ..شما هرچی بنویسی منتشر نمیشه نکته منفی بدی بلند بنویسی کوتاه بنویسی منتشر نمیشه ...حرفی میزنی شما..منم کم محصول نخریدم...عرضمم رو یک سری محصولات بود اگر دقت می کردید و کامل میخوندین تاپیک رو..ولی ممکنه 100 ملیونم جنس بخری شما متوجه نشی ولی مطمئن باش روزی این قضیه بودار برات اشکار میشه

Last edited:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دیجی کالا اون زمان که خودش فقط فروشنده بود..خرید اینترنتی مناسبی میتونستی داشته باشی ازش
اما از وقتی فروشنده های متفرقه اومدن روی کار چند مشکل درست شده:
1- کالاها معمولا 3-4 روز طول میکشه تا ارسال بشن
2- قیمت کالاها خیلی بیشتر از بازار شده (دلیلش میتونه سود و پورسانت دیجی کالا و گرانفروشی فروشنده باشه)
3- کالای فیک و تقلبی زیاد شده
-------------
نظر شخصی بنده این هست که فروشگاه اینترنتی دیجیکالا به زودی به سرنوشت بامیلو دچار میشه....
و این که تا جایی میتونید دیگه خرید اینترنتی انجام ندید

alone33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
438
4 ما پیش یه دست بلوریجات خریدم از بیرون ولی همون موقع دیجی کالا 4 برابر قیمت زده بود و الان شده6 برار اونی که من از مغازه خریدم

خیلی گرون فروشه

اون فروشگاه هایی هم که اسمشونو به عنوان فروشنده زده معلوم نیست که واقعا وجود خارجی داشته باشن و شاید مال خود دیجی کالا باشه و این جوری گرونی قیمت رو بندازن گردن اون فروشگاه های ساختگی

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
انتفاقا دقیقا فقط نوشتم راضی نبودم و اصلا خوب نبود....هیچ چیز دیگه ایم اضافنه ننوشتم....بحث اینه که هیچ چیز بیشتری نوشته نشده و انتشار پیدا نکرده..شما شک نکن این قضیه مشکوکه...2 بار این اتفاق تو فروش ویژه افتاد برام.

وقتی جنس رو خریدی راضی نبودی حق نظر نداری بگی خوب نبود ؟ ..شما هرچی بنویسی منتشر نمیشه نکته منفی بدی بلند بنویسی کوتاه بنویسی منتشر نمیشه ...حرفی میزنی شما..منم کم محصول نخریدم...عرضمم رو یک سری محصولات بود اگر دقت می کردید و کامل میخوندین تاپیک رو..ولی ممکنه 100 ملیونم جنس بخری شما متوجه نشی ولی مطمئن باش روزی این قضیه بودار برات اشکار میشه
عزیز
من خودم بارها کامنت منفی دادم منتشر شده
اتفاقا شما جواب منو کامل نخوندی
میگم وقتی بدون نقد و بررسی فقط مینویسی راضی نبودم معلومه تایید نمیشه
مثل فیدبکای منفی بازارچه همینجا
الکی بگی فلانی دزده پاک میشه مگه اینکه دلیل ارائه بدی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
بامیلو اولین سایت بود که کالای فروشنده ها رو فروخت و نابود شد اخیرا . دیجی کالا اعتبار چندین سالشو گذاشت وسط و داره کم کم از بین میبرتش اصلا قابل تشخیص نیست جنس هاش اصله یا فیک حتی اونی که نوشته اصل اعتماد نکنید .

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من چنتا نظر منفی در مورد کالاهای شگفت انگیزی که خریده بودم گذاشتم همه رو هم تایید کردن
اما معمولا ۱ هفته طول میکشه تا تایید شه
نظرات مثبت هم همینطور

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
این تجربه من بود که گفتم به نظرات اعتماد نکنید..نظرات بعضی هاشون فیک هستن چون تاثیر گزار رو خواننده برای بالا بردن فروش استفاده میشه

حالا میخواهین قبول کنین یا نکنین با خودتون...فیدبک منفی منم قبلا دادم منشتر شده..بازم گوش ندادین چی گفتم..میگم یه سری محصولات خاص...هرچی بنویسی منتشر نمیشه...دلیل دقیق هم بیاری منتشر نمیشه..من برای یه کالا هر جوری بگی نظر فرستادم تایید نشد....وقتی محصول رو خریدی ازش نمی تونی نظر بدی در باره اون جنس؟ اصلا حرفتون منطقی نیست..ممکن شا خوشت بیاد ولی من نه..اونوقت من نمی تونم بگم دوست ندارم و به این دلیل از جنس راضی نبودم؟ این حرف شما شببه تلویزیون ملی ایران میمونه که فقط میاد نظرات مثب رو نشون میده و نظرات منفی رو فیلتر میکنه...و کسانی که منتقد باشن میگن تو هیچی حالیت نیست و مرتدی

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
این تجربه من بود که گفتم به نظرات اعتماد نکنید..نظرات بعضی هاشون فیک هستن چون تاثیر گزار رو خواننده برای بالا بردن فروش استفاده میشه

حالا میخواهین قبول کنین یا نکنین با خودتون...فیدبک منفی منم قبلا دادم منشتر شده..بازم گوش ندادین چی گفتم..میگم یه سری محصولات خاص...هرچی بنویسی منتشر نمیشه...دلیل دقیق هم بیاری منتشر نمیشه..من برای یه کالا هر جوری بگی نظر فرستادم تایید نشد....وقتی محصول رو خریدی ازش نمی تونی نظر بدی در باره اون جنس؟ اصلا حرفتون منطقی نیست..ممکن شا خوشت بیاد ولی من نه..اونوقت من نمی تونم بگم دوست ندارم و به این دلیل از جنس راضی نبودم؟ این حرف شما شببه تلویزیون ملی ایران میمونه که فقط میاد نظرات مثب رو نشون میده و نظرات منفی رو فیلتر میکنه...و کسانی که منتقد باشن میگن تو هیچی حالیت نیست و مرتدی
منظورت تلویزیون میلیه ؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
دیجی کالا اون زمان که خودش فقط فروشنده بود..خرید اینترنتی مناسبی میتونستی داشته باشی ازش
اما از وقتی فروشنده های متفرقه اومدن روی کار چند مشکل درست شده:
1- کالاها معمولا 3-4 روز طول میکشه تا ارسال بشن
2- قیمت کالاها خیلی بیشتر از بازار شده (دلیلش میتونه سود و پورسانت دیجی کالا و گرانفروشی فروشنده باشه)
3- کالای فیک و تقلبی زیاد شده
-------------
نظر شخصی بنده این هست که فروشگاه اینترنتی دیجیکالا به زودی به سرنوشت بامیلو دچار میشه....
و این که تا جایی میتونید دیگه خرید اینترنتی انجام ندید
انشالله

Fifa2018

Registered User
لایک‌ها
4,313
راس میگه
منم از دیجی خرید نکردم اما شنیدم کلاهبردارن :general710:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
مشکل از دیجی کالا نیست
من و شما که قراره خرید کنیم باید چشم و گوشمونو باز کنیم.

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
چطوری میشه اونجا فروشنده شد؟ شرایط خاصی داره یا برای تمام یوزر ها آزاده که فروشگاه بزنن؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
4

اون فروشگاه هایی هم که اسمشونو به عنوان فروشنده زده معلوم نیست که واقعا وجود خارجی داشته باشن و شاید مال خود دیجی کالا باشه و این جوری گرونی قیمت رو بندازن گردن اون فروشگاه های ساختگی
دیجی کالا یک فروشگاه با ارزش زیر یک میلیارد تومن نیست که چشمش به 5تا جنس بیشتر فروختن باشه .یه مجموعه چند صد میلیارد تومنی که می دونه کلی دشمن خونی داره هیچ وقت نمیاد برا این دله دزدی بازی ها خودشو خراب کنه .این همه پرسنل یعنی یک نفر تا حالا نفهمیده دیجی داره فروشگاه الکی ایجاد می کنه؟؟؟!!!

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
دیجی کالا یک فروشگاه با ارزش زیر یک میلیارد تومن نیست که چشمش به 5تا جنس بیشتر فروختن باشه .یه مجموعه چند صد میلیارد تومنی که می دونه کلی دشمن خونی داره هیچ وقت نمیاد برا این دله دزدی بازی ها خودشو خراب کنه .این همه پرسنل یعنی یک نفر تا حالا نفهمیده دیجی داره فروشگاه الکی ایجاد می کنه؟؟؟!!!
چرا دیگه
الان benyaminj متوجه شده

بالا