• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

Pt2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
102
یه چیز همیشه برام سواله این دیجی کالا با این عظمتو اعتبار و انحصاری که داشت و روز به روز بیشتر میشد چرا خودش از فروش مستقیم دست برداشت و شد واسطه که این وسط اعتبارش رو به حراج بذاره ؟؟؟؟؟چرا خودش به فروشس ادامه نداد وقتی یه بازار بی رقیب و عالی برای خودش داشت و رضایت مشتری خیلی خیلی بیشتر از الان بود؟؟؟؟؟؟

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
یه چیز همیشه برام سواله این دیجی کالا با این عظمتو اعتبار و انحصاری که داشت و روز به روز بیشتر میشد چرا خودش از فروش مستقیم دست برداشت و شد واسطه که این وسط اعتبارش رو به حراج بذاره ؟؟؟؟؟چرا خودش به فروشس ادامه نداد وقتی یه بازار بی رقیب و عالی برای خودش داشت و رضایت مشتری خیلی خیلی بیشتر از الان بود؟؟؟؟؟؟

دیجی کالا خودشو شبیه سایتای جهانی مانند آمازون ، و علی اکسپرس کرده . ببینید دیجی کالا هم مثل آمازون یا علی بابا جنسای خودشو هم میفروشه . کافیه وقتی مشخصات کالا رو میخونی نگاه کنی ببینی فروشنده اش کیه . اگه دیجی کالا نباشه میتونی نخری
این سیاست مثلا تو علی بابا هم اجرا میشه . بهش میگن Market Place. یعنی فروشنده های دیگه هم میتونن تو سایت شما کالاشونو ارائه کنن و البته مشتریا هم بهشون امتیاز میتونن بدن . مثلا تو علی اکسپرس فروشنده های بی ستاره داریم تا 5 ستاره .
تو دیجی کالا اما رضایت خرید به صورت درصد نوشته شده
افرادی که مشکل با خرید از سایر فروشنده ها دارند میتونند فقط از کالاهای خود سایت خرید کنن

Capture.JPG

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
احتمالا چوب لای چرخش کردن بچه های بالا
وگرنه با این کار داره کل اعتبار و فروشش از دست میده.
من قبلا ماهی حداقل یک خرید ازش داشتم. ولی حالا جرات نمیکنم چیزی بخرم

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دیجی کالا خودشو شبیه سایتای جهانی مانند آمازون ، و علی اکسپرس کرده . ببینید دیجی کالا هم مثل آمازون یا علی بابا جنسای خودشو هم میفروشه . کافیه وقتی مشخصات کالا رو میخونی نگاه کنی ببینی فروشنده اش کیه . اگه دیجی کالا نباشه میتونی نخری
این سیاست مثلا تو علی بابا هم اجرا میشه . بهش میگن Market Place. یعنی فروشنده های دیگه هم میتونن تو سایت شما کالاشونو ارائه کنن و البته مشتریا هم بهشون امتیاز میتونن بدن . مثلا تو علی اکسپرس فروشنده های بی ستاره داریم تا 5 ستاره .
افرادی که مشکل با خرید از سایر فروشنده ها دارند میتونند فقط از کالاهای خود سایت خرید کنن

مشاهده پیوست 1131784
ولی اینجا ایران هست :D
هیچوقت نمیتونن این مورد رو مثل آمازون اجرا کنن:D
داره اینجوری خیلی گرون و بدون ضمانت اصالت کالا میفروشه.
----
الان خیلی از جنس هاش واسطه ای شده. دیجی کالای سابق خیلی خوب بود:general503::general503:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
حساب کن برای خرید و انبار کردن این همه جنس چقدر باید هزینه میشد و اصلا دیجی چنین سرمایه ای داشت ؟؟؟؟؟بر فرض داشتن سرمایه فلان جنس خاص که شاید سالی یک عددش فروش میره آیا عاقلانه است که فروشگاه عمومی مثل دیجی بخره و انبار کنه؟؟؟
از همه اینها گذشته دیجی کپی آمازون میره جلو چرا؟؟چون آمازون کلی رو این آیتم ها آزمون خطا کرده پس عاقلانه است که شما از مدل جهانی پیروی کنی
این اضافه شدن فروشنده ها در مجموع من که ازش راضی بودم هرچند ،چندبار جنس مطلوبی نفرستادند اما میانگین خوب بوده مخصوصا یک سری اجناس در شهرهایی غیر از تهران اصلا پیدا نمیشه یا حتی بسیار گرون تر از دیجی می فروشند .
من کلا جنسی تو شهرم پیدا بشه از شهرم میخرم چون باعث توسعه بیشتر شهر خودم میشه اما اگر پیدا نشه یا قیمت بالاتر از نت باشه از فروشگاه های اینترنتی میخرم که 70درصدش از دیجی بوده .

Pt2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
102

مشاهده پیوست 1131784
من خودم به این مورد دقت کردم ولی جنسایی که خود دیجی کالا داره برای فروش واقعا" انگشت شماره .این کار تو ایران جواب نمیده با این وضعیت فروشنده هایی که جذب کرده چون درصد بسیار بالایی از Market Place و اینا سر در نمیارن و کلا" میگن از دیجی کالا خریدیم که این واقعا" آسیب زده به اعتبار دیجی کالا و اگه همین جوری پیش بره اینکه به سرنوشت بامیلو دچار بشه بعید نیست مگه اینکه تو سیاست هاش تجدید نظر کنه با این فروشنده های گران و آشغال فروش و کلاهبرداری که جذب کرده و کالاهای بنجل و به دردنخور رو به اسم اصل به مردم قالب می کنن

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
بامیلو اولین سایت بود که کالای فروشنده ها رو فروخت و نابود شد اخیرا . دیجی کالا اعتبار چندین سالشو گذاشت وسط و داره کم کم از بین میبرتش اصلا قابل تشخیص نیست جنس هاش اصله یا فیک حتی اونی که نوشته اصل اعتماد نکنید .
بامیلو نابود نشد خود موسس فروشگاه جمعش کرد چرا؟؟؟؟ شما فرض کن 10میلیارد تومن پول داری ببری تو فروشگاه اینترنتی و رقابت با دیجی ماهی 10درصد سود می کنی ببری در زمینه های دیگه به راحتی و بدون رقابت سنگین ماهی 20درصد سود می کنی شما باشی پولت را کجا می بری ؟؟؟؟

Pt2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
102
حساب کن برای خرید و انبار کردن این همه جنس چقدر باید هزینه میشد و اصلا دیجی چنین سرمایه ای داشت ؟؟؟؟؟بر فرض داشتن سرمایه فلان جنس خاص که شاید سالی یک عددش فروش میره آیا عاقلانه است که فروشگاه عمومی مثل دیجی بخره و انبار کنه؟؟؟
از همه اینها گذشته دیجی کپی آمازون میره جلو چرا؟؟چون آمازون کلی رو این آیتم ها آزمون خطا کرده پس عاقلانه است که شما از مدل جهانی پیروی کنی
این اضافه شدن فروشنده ها در مجموع من که ازش راضی بودم هرچند ،چندبار جنس مطلوبی نفرستادند اما میانگین خوب بوده مخصوصا یک سری اجناس در شهرهایی غیر از تهران اصلا پیدا نمیشه یا حتی بسیار گرون تر از دیجی می فروشند .
من کلا جنسی تو شهرم پیدا بشه از شهرم میخرم چون باعث توسعه بیشتر شهر خودم میشه اما اگر پیدا نشه یا قیمت بالاتر از نت باشه از فروشگاه های اینترنتی میخرم که 70درصدش از دیجی بوده .
پیروی از مدل جهانی به همین سادگی نیست باید بسترش فراهم باشه اون فروشنده هایی که تو دیجی اومدن شاید پنج درصد جنس به درد بخور عرضه می کنن خودت اگه توجه کرده باشی نسبت به قبل نارضایتی از دیجی داره روز به روز بیشتر میشه تو هر چیزی تقلید خوب نیست اونم وقتی شرایط برندهای جهانی با دیجی کالا و فروشنده های اون زمین تا اسمون فرق داره ؟بامیلو هم همین راه رو رفت که با کله خورد زمین

Pt2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
102
بامیلو نابود نشد خود موسس فروشگاه جمعش کرد چرا؟؟؟؟ شما فرض کن 10میلیارد تومن پول داری ببری تو فروشگاه اینترنتی و رقابت با دیجی ماهی 10درصد سود می کنی ببری در زمینه های دیگه به راحتی و بدون رقابت سنگین ماهی 20درصد سود می کنی شما باشی پولت را کجا می بری ؟؟؟؟
این حجم از نارضایتی اگه مثل بامیلو هم نشه کم کم دیجی کالا رو خود به خود نابود میکنه اصلا" درصد رضایت با قبل از واسطه شدن دیجی قابل قیاس نیست

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این حجم از نارضایتی اگه مثل بامیلو هم نشه کم کم دیجی کالا رو خود به خود نابود میکنه اصلا" درصد رضایت با قبل از واسطه شدن دیجی قابل قیاس نیست
درصد رضایت نسبی هست باید فروشگاه مشابهی باشه تا بشه گفت از فلان فروشگاه من رضایت دارم از دیجی نه . فعلا که دیجی حتی رقیبی تا فاصله یک کیلومتریش هم نداره .فعلا که سایت سوم ایرانه که این رنک اصلا شوخی نیست و به دست آوردنش اونم برای یک فروشگاه اینترنتی راحت نیست .میزان نارضایتی را باید با اعداد ارقام به دست آورد که ظاهرا فعلا دیجی در حال پیشرفته .
من که به شخصه امیدوارم یکی از این خر پولهای ایرانی به جای سرمایه گذاری های سنتی تو ملک و املاک و انبار کردن سکه و دلار بیاد سرمایه درشتی وارد کار کنه و رقیب دیجی بشه تا رقابت شکل بگیره و به نفع من خریدار بشه اما ظاهرا کسی هنوز شعور این کار را پیدا نکرده پس الان بهترین گزینه من و شما همین دیجی هست .البته من گفتم الویتم اول با مغازه دار شهرمه بعد فروشگاه های اینترنتی درستکار دیگه با قیمت مناسبتر از دیجی و سوم دیجی

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
مثل این میمونه که بگی چون راننده خودش رفت تو دره مشکلی نداره . درصد رضایت از بامیلو به قدری پایین اومد و فروشش کم شد که مجبور به تعطیلی شد این که میگی چون سودش 10 درصد بود جمع کرد همین میشه نابود شدن چون هدفشون هیچ وقت سود 10 درصد نبوده

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
مثل این میمونه که بگی چون راننده خودش رفت تو دره مشکلی نداره . درصد رضایت از بامیلو به قدری پایین اومد و فروشش کم شد که مجبور به تعطیلی شد این که میگی چون سودش 10 درصد بود جمع کرد همین میشه نابود شدن چون هدفشون هیچ وقت سود 10 درصد نبوده
هر کسی یک دیدی داره من میگم بین خوب و خوبتر انتخاب کرده .
اسنپ اینقدر پول داره که می تونه رقیب جدی دیجی بشه .می تونست هزینه کنه و فروشگاهش را بهبود بده اما دیده جای دیگه پول راحت تر ریخته برا چی بیام کلی هزینه کنم با دیجی رقابت کنم؟؟؟؟؟؟؟
این کار اسنپ نشون میده مدیران استراتژیست قوی داره.اسنپ اگر فقط مثل دیجی یک فروشگاه اینترنتی داشت و تعطیلش میکرد منم میگفتم خوب نابود شد.اما وقتی تو تاکسی و دلیوری غذا نفر اوله و حتی شاید در زمینه سوپر مارکت هم نفر اول باشه من اسمش را نابودی نمی گذارم بلکه میگم تغییر سرمایه گذاری هوشمندانه
یک سری از افراد تو بورس یک سهمی میخرند سهم خیلی رشد کمی می کنه اما طرف تعصب پیدا می کنه رو سهم و میگه من تا فلان درصد سود نکنم نمی فروشم یک دفعه می بینی یکسال تو سهم می مونه 10درصدم سود نمی کنه درحالی که فرد دارای استراتژی حتی با ضرر سهم را می فروشه و میره سهم دیگه میخره و در یکسال بعضا پولش دو برابر یا بیشتر میشه .
پول هر فرد و مجموعه ای محدوده فرق فقیر با ثروتمند اینه که پولش را کجا و چه زمانی سرمایه گذاری کرده .مثلا من نوعی پولم را گذاشتم بانک ارزش پولم یک سوم شد یکی دیگه بلد بود سکه خرید ارزش پولش ثابت ماند

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دیجی کالا یک فروشگاه با ارزش زیر یک میلیارد تومن نیست که چشمش به 5تا جنس بیشتر فروختن باشه .یه مجموعه چند صد میلیارد تومنی که می دونه کلی دشمن خونی داره هیچ وقت نمیاد برا این دله دزدی بازی ها خودشو خراب کنه .این همه پرسنل یعنی یک نفر تا حالا نفهمیده دیجی داره فروشگاه الکی ایجاد می کنه؟؟؟!!!
همین پارسال بود سر افزایش قیمت دلار تعداد زیادی از پرسنلش رو اخراج کرد....وقتی درامدت از جایی کم بشه باید از جای دیگه جبرانش کنی که دیجی کالا با کثیف کاری داره این کارو میکنه..بعدا گنده اینم درمیاد

https://techrato.com/2018/09/04/175-digikala-personels-became-fired/

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
همین پارسال بود سر افزایش قیمت دلار تعداد زیادی از پرسنلش رو اخراج کرد....وقتی درامدت از جایی کم بشه باید از جای دیگه جبرانش کنی که دیجی کالا با کثیف کاری داره این کارو میکنه..بعدا گنده اینم درمیاد

https://techrato.com/2018/09/04/175-digikala-personels-became-fired/
تعدیل نیرو چیز عجیبی نیست و ایرادی هم نداره .همیشه هم معنیش ورشکستگی نیست .خیلی از برندهای بزرگ دنیا در زمانهایی تعدیل نیرو داشتند.
منم نمیگم دیجی فروشگاه تمیز و پاک دستیه(چون اطلاعاتی از پشت پرده ندارم) اما اعتقاد دارم اگرم بخواد جایی سو استفاده کنه دست به دله دزدی نمیزنه که به راحتی رسوای عالم بشه .کار اساسی و درشت می کنه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
قبلا تو یه تاپیک دیگه در مورد خرید اینترنتی صحبت شده بود که اونجا گفتم , اینجا هم میگم
درسته داریم به سمت دنیای پیشرفته پیش میریم و همه چیز بواسطه گوش های هوشمند و اینترنت و غیره انجام میشه
ولی شخصا معتقدم تا وقتی جنسی در مغازه های شهر موجود هست خرید اینترنتی هیچ توجیه عقلانی نداره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یعنی ایکس باکس وان از دیجی نگیریم؟
بریم توپخونه بهتره؟

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یعنی ایکس باکس وان از دیجی نگیریم؟
بریم توپخونه بهتره؟
ببین ایکسباکس محصول خارجی هست....بنده تجربه شخصی که رو جنس ایرانی با کامنتهای فیک داشتم رو دو محصول قطعا به این نتیجه رسیدم کاسه ای زیر نیم کاسست و تجربه شد برام هیچ وقت محصول ایرانی در دیجی کالا رو با خواندن کامنت طرفش نرم.

توپ خونم بنداز بندازه.باید مراقب باشی از اونجا میخری....به نظره من از pspro بگیر..10 روزم ضمانت تعویض داره

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
ببین ایکسباکس محصول خارجی هست....بنده تجربه شخصی که رو جنس ایرانی با کامنتهای فیک داشتم رو دو محصول قطعا به این نتیجه رسیدم کاسه ای زیر نیم کاسست و تجربه شد برام هیچ وقت محصول ایرانی در دیجی کالا رو با خواندن کامنت طرفش نرم.

توپ خونم بنداز بندازه.باید مراقب باشی از اونجا میخری....به نظره من از pspro بگیر..10 روزم ضمانت تعویض داره
والا اینقدری که از توپخونه میترسم از دیجیکالا نمیترسم :D

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
والا اینقدری که از توپخونه میترسم از دیجیکالا نمیترسم :D
۱۰ روز مهلت تست رایگان
۱۲ ماه گارانتی خدمات (+100,000 تومان)
۱۲ ماه گارانتی تعویض (+200,000 تومان)
۲ سال گارانتی تعویض (+500,000 تومان)

بالا