obamast
Registered User
من همش با کارت هدیه از دی جی کالا خرید کردم
مشکلی نداشته
مشکلی نداشته
2 تا گزینه داره یکی ارسال همه کالا با هم یکی هم ارسال در سریعترین زمان اگه بزنی سریعترین زمان جدا جدا میفرسته و برا هر کالا هم 8 تومن پول پست میگیرهدیجی کالا سفارش هایی که تو یه سبد خرید باشن با هم میفرسته یا ممکنه جدا بفرستن؟
البتهE8372میگرفتی سرعتش زمین تا آسمون تفاوت داشتخریدای من صبح رسید
نمیدونم مگه قیمت این پلاستیک های حباب دار چقدره که این احمق ها دیگه نمیزارن تو پاکت پستی همینطوری میفرستن
خوشبختانه وسیله من آسیب ندیده بود اما یه کابل otg هم تو سفارشم بود که کار نمیکنه
مشاهده پیوست 1140326
از مودم راضی ام تست سرعت
با همراه اول
مشاهده پیوست 1140327
با ایرانسل
مشاهده پیوست 1140328
گوشی چی شد ؟خریدای من صبح رسید
نمیدونم مگه قیمت این پلاستیک های حباب دار چقدره که این احمق ها دیگه نمیزارن تو پاکت پستی همینطوری میفرستن
خوشبختانه وسیله من آسیب ندیده بود اما یه کابل otg هم تو سفارشم بود که کار نمیکنه
مشاهده پیوست 1140326
از مودم راضی ام تست سرعت
با همراه اول
مشاهده پیوست 1140327
با ایرانسل
مشاهده پیوست 1140328
تو یه سایت خارجی دیدم نوشته بود بغیر از وای فای هیچ فرقی ندارن قیمت دلاریشون هم چک کردم تقریبا یه اندازه بودالبتهE8372میگرفتی سرعتش زمین تا آسمون تفاوت داشت
هیچ قراره بدم یکیگوشی چی شد ؟
تو کار عکس و عکاسی بودی؟انشالله
نه واسه منم 3 آنتنه میشهتو یه سایت خارجی دیدم نوشته بود بغیر از وای فای هیچ فرقی ندارن قیمت دلاریشون هم چک کردم تقریبا یه اندازه بود
بیشتر به نظرم به پوشش شبکه بستگی داره اینجا بین 3 تا 4 خط آنتن 4g میگیرم مشاهده پیوست 1140361 با گوشی ال جی تست سرعت نصف مودم هست با گوشی هوواوی مدل بالا سرعت به اندازه مودم
هیچ قراره بدم یکی
این مدل otg رو هر کی گرفت خراب بوداما یه کابل otg هم تو سفارشم بود که کار نمیکنه
اینو همینطوری بعنوان اشانتیون زدم دیدم اونایی که نظر دادن رنگ طلاییش رو خریدن سالم بوده ولی باقی رنگا خراب بوده منم بچه زرنگ بازی دراوردم رنگ طلاییش رو سفارش زدم ولی ریدماین مدل otg رو هر کی گرفت خراب بود
سعی کن تو خریدات هیچوقت ارزونترین جنسو انتخاب نکنی ارزونترینا اکثر موقعا چیزی غیر از ضرر و اعصاب خوردی ندارن
منم از همین مارک یه تبدیل رم به یو اس بی از دست فروش گرفتم که بردم خونه امتحان کردم خراب بود یه شارژر فندکی هم از این مارک گرفتم که یه هفته کار کر بعد خراب شد. احتمالابرند ایرانیه که چین تحت لیسانس ایران تولید میکنه!!:general502:اینو همینطوری بعنوان اشانتیون زدم دیدم اونایی که نظر دادن رنگ طلاییش رو خریدن سالم بوده ولی باقی رنگا خراب بوده منم بچه زرنگ بازی دراوردم رنگ طلاییش رو سفارش زدم ولی ریدم
سر خرید کلگی شارژر بی کیفیت برای آیفون توسط پسرخالم ،احتمال مرگ پیش اومد.با شانس الان در قید حیاتن:general509:این مدل otg رو هر کی گرفت خراب بود
سعی کن تو خریدات هیچوقت ارزونترین جنسو انتخاب نکنی ارزونترینا اکثر موقعا چیزی غیر از ضرر و اعصاب خوردی ندارن
البته برند ریمکس برند خوبیهسر خرید کلگی شارژر بی کیفیت برای آیفون توسط پسرخالم ،احتمال مرگ پیش اومد.با شانس الان در قید حیاتن:general509:
کلگی تو سه راهی ترکید و نصف سه راهی هم به فنا رفت.حالا آدم از ترس اون موقع مخش که کار نمیکنه سه راهی رو از برق بکشه .میرن سمت دکمه قرمز سه راهی و دراوردن کلگی و گوشی
البته خریدش حضوری بود.ولی خیلی مراقب باشین سر چند هزار با جون خودتون و عمر وسیله بازی نکنید.
150 هزار بدید ولی بدونید چی خریدید بهتر از اینه که با 25 هزار وسیله آشغال بخرید صرف اینکه کار رو راه میندازه.درسته چند بار راه میندازه ولی یهو میبینین....
بعید نیستالبته برند ریمکس برند خوبیه
اون کلگی شما احتمالا ساخت عبدل آباد بوده