• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
من همش با کارت هدیه از دی جی کالا خرید کردم
مشکلی نداشته

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
دیجی کالا سفارش هایی که تو یه سبد خرید باشن با هم میفرسته یا ممکنه جدا بفرستن؟

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دیجی کالا سفارش هایی که تو یه سبد خرید باشن با هم میفرسته یا ممکنه جدا بفرستن؟
2 تا گزینه داره یکی ارسال همه کالا با هم یکی هم ارسال در سریعترین زمان اگه بزنی سریعترین زمان جدا جدا میفرسته و برا هر کالا هم 8 تومن پول پست میگیره

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
خریدای من صبح رسید
نمیدونم مگه قیمت این پلاستیک های حباب دار چقدره که این احمق ها دیگه نمیزارن تو پاکت پستی همینطوری میفرستن
خوشبختانه وسیله من آسیب ندیده بود اما یه کابل otg هم تو سفارشم بود که کار نمیکنه
Modem.JPG
از مودم راضی ام تست سرعت
با همراه اول
Hamrahe avalS.JPG

با ایرانسل
irrancel.JPG

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
دوستان شما که بسته پستی تحویل میگیرید دیجی کالا و غیره چسب دور بسته صاف و سوف و تمیز هست؟
نمیدونم چرا بسته های من چسبش کنده شده همیشه و بسته شکلش ناهمگونه همیشه احساس میکنم این عمو پستچی یه تن میزنه بعد میاره بسته رو:general712:

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
خریدای من صبح رسید
نمیدونم مگه قیمت این پلاستیک های حباب دار چقدره که این احمق ها دیگه نمیزارن تو پاکت پستی همینطوری میفرستن
خوشبختانه وسیله من آسیب ندیده بود اما یه کابل otg هم تو سفارشم بود که کار نمیکنه
مشاهده پیوست 1140326
از مودم راضی ام تست سرعت
با همراه اول
مشاهده پیوست 1140327

با ایرانسل
مشاهده پیوست 1140328
البتهE8372میگرفتی سرعتش زمین تا آسمون تفاوت داشت

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
خریدای من صبح رسید
مشاهده پیوست 1140326
از مودم راضی ام تست سرعت
با همراه اول
مشاهده پیوست 1140327

با ایرانسل
مشاهده پیوست 1140328
گوشی چی شد ؟

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
البتهE8372میگرفتی سرعتش زمین تا آسمون تفاوت داشت
تو یه سایت خارجی دیدم نوشته بود بغیر از وای فای هیچ فرقی ندارن قیمت دلاریشون هم چک کردم تقریبا یه اندازه بود
بیشتر به نظرم به پوشش شبکه بستگی داره اینجا بین 3 تا 4 خط آنتن 4g میگیرم dsdsds.JPG با گوشی ال جی تست سرعت نصف مودم هست با گوشی هوواوی مدل بالا سرعت به اندازه مودم

هیچ قراره بدم یکی

Amir_Ghost

Registered User
لایک‌ها
2,325
تو یه سایت خارجی دیدم نوشته بود بغیر از وای فای هیچ فرقی ندارن قیمت دلاریشون هم چک کردم تقریبا یه اندازه بود
بیشتر به نظرم به پوشش شبکه بستگی داره اینجا بین 3 تا 4 خط آنتن 4g میگیرم مشاهده پیوست 1140361 با گوشی ال جی تست سرعت نصف مودم هست با گوشی هوواوی مدل بالا سرعت به اندازه مودم

هیچ قراره بدم یکی
نه واسه منم 3 آنتنه میشه
Untitled.thumb.png.4159f17726a76aba37661b736727c868.png

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اما یه کابل otg هم تو سفارشم بود که کار نمیکنه
این مدل otg رو هر کی گرفت خراب بود :D
سعی کن تو خریدات هیچوقت ارزونترین جنسو انتخاب نکنی ارزونترینا اکثر موقعا چیزی غیر از ضرر و اعصاب خوردی ندارن

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
سعی کن تو خریدات هیچوقت ارزونترین جنسو انتخاب نکنی ارزونترینا اکثر موقعا چیزی غیر از ضرر و اعصاب خوردی ندارن
اینو همینطوری بعنوان اشانتیون زدم دیدم اونایی که نظر دادن رنگ طلاییش رو خریدن سالم بوده ولی باقی رنگا خراب بوده منم بچه زرنگ بازی دراوردم رنگ طلاییش رو سفارش زدم ولی ریدم:D

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
اینو همینطوری بعنوان اشانتیون زدم دیدم اونایی که نظر دادن رنگ طلاییش رو خریدن سالم بوده ولی باقی رنگا خراب بوده منم بچه زرنگ بازی دراوردم رنگ طلاییش رو سفارش زدم ولی ریدم:D
منم از همین مارک یه تبدیل رم به یو اس بی از دست فروش گرفتم که بردم خونه امتحان کردم خراب بود:D یه شارژر فندکی هم از این مارک گرفتم که یه هفته کار کر بعد خراب شد. احتمالابرند ایرانیه که چین تحت لیسانس ایران تولید میکنه!!:general502::eek:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
کالاهایی که احتمال خرابی دارن از خود فروشنده دیجی کالا بگیرید..
نظرات هم چک کنید حتما
من از خرداد تا الان نزدیک 8 تا سفارش داشتم.
جنس های زیر فقط بیخود بودن:
تبدیل میکرو یو اس بی به لایتنینگ - که کار نمیکنه
آنتن تقویتی مودم - که به مودم وصل میکنم سیگنالش کمتر میشه:D
اسپیکر بلوتوث - که واقعا صدای بی کیفیت و چرتی داره

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه عطر گل محمدی خریدم ببین وقتی میرسه بوی عطر خیار نده خوبه:general605:

Mohamad846

Registered User
لایک‌ها
1,176
من خریدادم امروز رسید توش ضربه‌گیر حباب‌دار گذاشته بودن واسه پاوربانک گذا بازی در نیاوردن

mehdeejay2020

Registered User
لایک‌ها
570
سر خرید کلگی شارژر بی کیفیت برای آیفون توسط پسرخالم ،احتمال مرگ پیش اومد.با شانس الان در قید حیاتن:general509:
کلگی تو سه راهی ترکید و نصف سه راهی هم به فنا رفت.حالا آدم از ترس اون موقع مخش که کار نمیکنه سه راهی رو از برق بکشه .میرن سمت دکمه قرمز سه راهی و دراوردن کلگی و گوشی
البته خریدش حضوری بود.ولی خیلی مراقب باشین سر چند هزار با جون خودتون و عمر وسیله بازی نکنید.
150 هزار بدید ولی بدونید چی خریدید بهتر از اینه که با 25 هزار وسیله آشغال بخرید صرف اینکه کار رو راه میندازه.درسته چند بار راه میندازه ولی یهو میبینین....

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سر خرید کلگی شارژر بی کیفیت برای آیفون توسط پسرخالم ،احتمال مرگ پیش اومد.با شانس الان در قید حیاتن:general509:
کلگی تو سه راهی ترکید و نصف سه راهی هم به فنا رفت.حالا آدم از ترس اون موقع مخش که کار نمیکنه سه راهی رو از برق بکشه .میرن سمت دکمه قرمز سه راهی و دراوردن کلگی و گوشی
البته خریدش حضوری بود.ولی خیلی مراقب باشین سر چند هزار با جون خودتون و عمر وسیله بازی نکنید.
150 هزار بدید ولی بدونید چی خریدید بهتر از اینه که با 25 هزار وسیله آشغال بخرید صرف اینکه کار رو راه میندازه.درسته چند بار راه میندازه ولی یهو میبینین....
البته برند ریمکس برند خوبیه
اون کلگی شما احتمالا ساخت عبدل آباد بوده

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
خب تیر ترکش دیجی کالا ما به ما هم رسید ....

جنسی را خریده ام و بعد از تستش متوجه شدیم که کیفیت لازم را ندارد. برچسب اصالت کالا را خراشیدیم و متوجه شدیم جنس تقلبی است. زنگ می زنیم دیجی کالا زیر بار بازپسگیری جنس مورد نظر نمی روند!

می خواهم فروشگاهم را عوض کنم. ایمالز/ Emalls چطور است؟ آیا وقتی مبلغ جنس را پرداخت می کنیم در شرکت بلوکه می شود و پس از کسب رضایت ما پول به حساب فروشنده واریز می گردد؟

بالا