AMIN-MOGHADDAM
Registered User
نظر شما تایید نشد .
سرتون رو دستمال نبندید برید بازار پول نقد بدید جنس نقد بگیرید
sos عمشوننظر شما تایید نشد .
جناب شما تازه هدنژ خونه نبودید؟sos عمشون
یکی از مخاطبان سایت تابناک با ارسال مدارکی از خرید خود از سایت دیجی کالا و دریافت کالای ناقص، مدعی شد که دیجی کالا تعویض ندارد و پول نیز بعد از ۴۸ ساعت پس از معیوب بودن کالا عودت داده میشود. وی گفت: در بازار به این معروف شده است که پیمانکارانش اقدام به خرید اجناس معیوب میکنند و آن را به خریداران دیجی کالا تحویل میدهند.
منم تلفنی باهاشون صحبت کردم گفتم تعویض کنید گفتن تعویض نداریم، بعد از اینکه پولو ریختیم به حسابت میتونی دوباره همونو سفارش بدیhttps://www.tabnak.ir/fa/news/915807/تجربه-یک-خریدار-از-دیجی-کالا-جنس-معیوب-تعویض-نمیشود
تاریخ انتشار:
۱۳ مرداد ۱۳۹۸
اینجاش جالبه
باید قبول کرد که دیگه اخلاق و اعتماد از تجارت و بازار رخت بربسته و فروشندگان به فکر" کسب سود به هرقیمتی" هستنمجدد نظر گذاشتم و فقط نوشتم این کالا رو خریدم و پیشنهاد نمیکنم ؛ بازم تایید نکردند و گفتند مغایر قوانینه ...
من زنگ زدم مرجوع کنممجدد نظر گذاشتم و فقط نوشتم این کالا رو خریدم و پیشنهاد نمیکنم ؛ بازم تایید نکردند و گفتند مغایر قوانینه ...
من زنگ زدم مرجوع کنم
زنه میخواست از زیر بارش در بره
میگفت باید 24 ساعت اول میگفتی..گفتم مگه 7 روز ننوشته؟
گفت نوشته
گفتم پس چی واسه خودت میگی
حالا این نماد یعنی اینقدر اهمیت داره واسشون؟این که خوبه. من مرجوع کردم بعد چند روز که پولو برگشت نزدن زنگ زدم گفتن پولتو دادیم خودت خبر نداری!
گفتم اوکی اینجوریاس؟ هم به فتا هم به نماد شکایت کردم 24 ساعت بعد هم پولو پس دادن هم عذرخواهی کردن هم یه کد تخفیف برام فرستادن
حالا این نماد یعنی اینقدر اهمیت داره واسشون؟
حس میکنم با این اوضاع شخمی تخیلی مملکت چند وقت دیگه بگیم نماد شکایت میکنیم بگه به شخمم... نماد کیلو چتده
منم یه سفارش رو مرجوع کردم هر بار تماس میگرفتم میگفتن به خاطر آخر سال درخواستهای زیادی داریم، بله بسته به دست ما رسیده و عذرخواهی و تا چند روز دیگه رسیدگی میشه. آخر سال تموم شد و تعطیلات عید هم تموم شد کاری انجام ندادن. تو اینماد براشون شکایتی رد کردم، تا روزای آخر مهلت اینماد، به شکایت رسیدگی نکردن روزای اخر اونجا نوشتن هماهنگی پرداخت وجه صورت گرفت و از ایشان دلجویی شداین که خوبه. من مرجوع کردم بعد چند روز که پولو برگشت نزدن زنگ زدم گفتن پولتو دادیم خودت خبر نداری!
گفتم اوکی اینجوریاس؟ هم به فتا هم به نماد شکایت کردم 24 ساعت بعد هم پولو پس دادن هم عذرخواهی کردن هم یه کد تخفیف برام فرستادن
عجب مادر به کاروان سرای هست این دیجی کالا!منم یه سفارش رو مرجوع کردم هر بار تماس میگرفتم میگفتن به خاطر آخر سال درخواستهای زیادی داریم، بله بسته به دست ما رسیده و عذرخواهی و تا چند روز دیگه رسیدگی میشه. آخر سال تموم شد و تعطیلات عید هم تموم شد کاری انجام ندادن. تو اینماد براشون شکایتی رد کردم، تا روزای آخر مهلت اینماد، به شکایت رسیدگی نکردن روزای اخر اونجا نوشتن هماهنگی پرداخت وجه صورت گرفت و از ایشان دلجویی شد
بار آخر که تماس گرفتم گفتن رسید پستی رو برا تلگرام مون ارسال کن بعد گفتن مرسوله ات اصلا به دست ما نرسیده و داریم با پست چک می کنیم و ... ولی چون زیاد معطل شدی هزینه رو برات واریز می کنیم.
این سس مغزها هنوز نیومدن جنس مرجوعی رو ببرن، دیروز قرار بود بیاندیروز محصولاتی که از دیجی خردم رسید
یه چادر ماشین هم خریده بودم ازش، با نایلن ضخیم پلمپش کرده بودن انگار کاملا نو و دست نخورده بود ولی خبری از کارتون و آرم و برچسب و ... نبود (فروشنده غیر از دیجی)
بازش کردم انداختم رو ماشین ولی آستر نایلنی که واسه ضد آب بودنش توی نظرات و توی مشخصات گفته بودن نداشت، یه سری از جاهاش سیاه شده بود و یه سری هم گند کاری پرنده بود و کاملا مشخص بود قبلا استفاده شده
ارزش اینکه ارجاع بدم و یکی دو هفته هی پیگیر تعویض و ... باشم نداشت
خلاصه اینکه جنس تقلبی و دست ۲ هم قاطی جنساشون هست که حتی پلمپ هم شده
ویرایش:الان توی نظرات دیدم که علاوه بره روکش ضد آب، کیف و جای آینه بغل هم داره که همه اینا واسه من نداشت و تازه دست دوم و :general502: گنجشکی و سیاه هم بود
ارجاع دادم گفتن شنبه میایم میبریم و کارشناسی شه بعد اوکی باشه پولو میزنیم
تا تو باشی از این روکشای سسشعر نخریاین سس مغزها هنوز نیومدن جنس مرجوعی رو ببرن، دیروز قرار بود بیان
تماس گرفتم گفت پیکمون سرش شلوغه نمیرسه بیاد، میوفته واسه شنبه دیگه
یعنی از لحظه ثبت سفارش تا لحظه عودت و پرداخت هزینه حدودا ۱ ماه طول میکشه، تاریخ سفرش ۱۵ مرداد، تاریخ ارجاع اگه بیان ۳ شهریور، یه ۱۰ روز هم طبق تجربه قبلی طول میکشه واسه تایید و پراخت هزینه
مشاهده پیوست 1142094