• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
نظر شما تایید نشد .

سرتون رو دستمال نبندید برید بازار پول نقد بدید جنس نقد بگیرید

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
https://www.tabnak.ir/fa/news/915807/تجربه-یک-خریدار-از-دیجی-کالا-جنس-معیوب-تعویض-نمی‌شود

تاریخ انتشار:
۱۳ مرداد ۱۳۹۸

اینجاش جالبه

یکی از مخاطبان سایت تابناک با ارسال مدارکی از خرید خود از سایت دیجی کالا و دریافت کالای ناقص، مدعی شد که دیجی کالا تعویض ندارد و پول نیز بعد از ۴۸ ساعت پس از معیوب بودن کالا عودت داده می‌شود. وی گفت: در بازار به این معروف شده است که پیمانکارانش اقدام به خرید اجناس معیوب می‌کنند و آن را به خریداران دیجی کالا تحویل می‌دهند.

Mostafa313

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
638
در کل چیزی که من دیدم اینه که خیلی از محصولات الکترونیکی دیجی کالا و سایر طبقه بندی هاش از قیمت روز کالا در بازار بهتره و بصرفه تر

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
منم تلفنی باهاشون صحبت کردم گفتم تعویض کنید گفتن تعویض نداریم، بعد از اینکه پولو ریختیم به حسابت میتونی دوباره همونو سفارش بدی

SamaN DL

Registered User
لایک‌ها
69
کلا کاربرا رو موش آزمایشگاهی میدونن هز زمان به هر شکل که عشقشون کشید کالا رو برسونن!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
مجدد نظر گذاشتم و فقط نوشتم این کالا رو خریدم و پیشنهاد نمیکنم ؛ بازم تایید نکردند و گفتند مغایر قوانینه ...

alone33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
438
مجدد نظر گذاشتم و فقط نوشتم این کالا رو خریدم و پیشنهاد نمیکنم ؛ بازم تایید نکردند و گفتند مغایر قوانینه ...
باید قبول کرد که دیگه اخلاق و اعتماد از تجارت و بازار رخت بربسته و فروشندگان به فکر" کسب سود به هرقیمتی" هستن
دیگه حق با مشتری نیست. فروشنده مشتری رو صرفا به چشم آلتی برای کسب سود نگاه میکنه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من زنگ زدم مرجوع کنم
زنه میخواست از زیر بارش در بره
میگفت باید 24 ساعت اول میگفتی..گفتم مگه 7 روز ننوشته؟
گفت نوشته
گفتم پس چی واسه خودت میگی:D

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
من زنگ زدم مرجوع کنم
زنه میخواست از زیر بارش در بره
میگفت باید 24 ساعت اول میگفتی..گفتم مگه 7 روز ننوشته؟
گفت نوشته
گفتم پس چی واسه خودت میگی:D

این که خوبه. من مرجوع کردم بعد چند روز که پولو برگشت نزدن زنگ زدم گفتن پولتو دادیم خودت خبر نداری!:D
گفتم اوکی اینجوریاس؟ هم به فتا هم به نماد شکایت کردم 24 ساعت بعد هم پولو پس دادن هم عذرخواهی کردن هم یه کد تخفیف برام فرستادن:D

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
این که خوبه. من مرجوع کردم بعد چند روز که پولو برگشت نزدن زنگ زدم گفتن پولتو دادیم خودت خبر نداری!:D
گفتم اوکی اینجوریاس؟ هم به فتا هم به نماد شکایت کردم 24 ساعت بعد هم پولو پس دادن هم عذرخواهی کردن هم یه کد تخفیف برام فرستادن:D
حالا این نماد یعنی اینقدر اهمیت داره واسشون؟
حس میکنم‌ با این اوضاع شخمی تخیلی مملکت چند وقت دیگه بگیم نماد شکایت میکنیم بگه به شخمم... نماد کیلو چتده

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
حالا این نماد یعنی اینقدر اهمیت داره واسشون؟
حس میکنم‌ با این اوضاع شخمی تخیلی مملکت چند وقت دیگه بگیم نماد شکایت میکنیم بگه به شخمم... نماد کیلو چتده

نمیدونم جریانش چیه. ولی هر چی که هست بدجوری ازش میترسن. یه بار دیگه هم تو یه جریان دیگه از یه سایت غیر معروف شکایت کردم. یارو زنگ زده بود میگفت جون مادرت شکایت لغو کن من هر کاری تو بگی میکنم! فکر میکنم اگر 3 تا شکایت ثبت بشه سایتشون رو میبندن(احتمالا)

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
چرا دیجی کالا اینماد را صفحه اولش نگذاشته؟
یکی از شروط اینماد درج در صفحه اول سایت هست, یکی که تو اینماد اکانت داره بره یه شکایت بزنه :D

Mehdi_Full

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,177
دیجی کالا مثل سالهای قبل نیست بنده بالای 200 میلیون (اون موقعیکه پول ارزش داشت) ازش خرید کردم یعنی هر هفته خرید داشتم انصافا تو تعویض و مرجوع کالا هیچوقت مشکل باهاش نداشتم
تنها چیزی که همیشه اذیت میکرد بدقولی بسیار زیادش هست و دلیلش هم بالا رفتن تعداد مشتریاش هست
به نظرم دیجی کالا میتونست به یک قول بسیار بزرگ حتی تو خاورمیانه تبدیل بشه اما مدیریت ضعیفش (به نظر من) نتونست به این جایگاه برسونه با اینکه آمار فروشش بسیار بالا بود
یه زمانی کلی کامنت زیر تمام کالاهاش بود الآن داشتم چک میکردم اصلا از کامنت خبری نیست ! البته وضع اقتصادی هم مزید بر علته
امیدوارم دیجی به روزهای قبلش برگرده چون اعتمادش رو سالهای پیش جلب کرده اما الآن داره نزول میکنه

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
منم یه سفارش رو مرجوع کردم هر بار تماس میگرفتم میگفتن به خاطر آخر سال درخواستهای زیادی داریم، بله بسته به دست ما رسیده و عذرخواهی و تا چند روز دیگه رسیدگی میشه. آخر سال تموم شد و تعطیلات عید هم تموم شد کاری انجام ندادن. تو اینماد براشون شکایتی رد کردم، تا روزای آخر مهلت اینماد، به شکایت رسیدگی نکردن روزای اخر اونجا نوشتن هماهنگی پرداخت وجه صورت گرفت و از ایشان دلجویی شد
بار آخر که تماس گرفتم گفتن رسید پستی رو برا تلگرام مون ارسال کن بعد گفتن مرسوله ات اصلا به دست ما نرسیده و داریم با پست چک می کنیم و ... ولی چون زیاد معطل شدی هزینه رو برات واریز می کنیم.

Last edited:

SamaN DL

Registered User
لایک‌ها
69
منم یه سفارش رو مرجوع کردم هر بار تماس میگرفتم میگفتن به خاطر آخر سال درخواستهای زیادی داریم، بله بسته به دست ما رسیده و عذرخواهی و تا چند روز دیگه رسیدگی میشه. آخر سال تموم شد و تعطیلات عید هم تموم شد کاری انجام ندادن. تو اینماد براشون شکایتی رد کردم، تا روزای آخر مهلت اینماد، به شکایت رسیدگی نکردن روزای اخر اونجا نوشتن هماهنگی پرداخت وجه صورت گرفت و از ایشان دلجویی شد
بار آخر که تماس گرفتم گفتن رسید پستی رو برا تلگرام مون ارسال کن بعد گفتن مرسوله ات اصلا به دست ما نرسیده و داریم با پست چک می کنیم و ... ولی چون زیاد معطل شدی هزینه رو برات واریز می کنیم.
عجب مادر به کاروان سرای هست این دیجی کالا!

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دیروز محصولاتی که از دیجی خردم رسید
یه چادر ماشین هم خریده بودم ازش، با نایلن ضخیم پلمپش کرده بودن انگار کاملا نو و دست نخورده بود ولی خبری از کارتون و آرم و برچسب و ... نبود (فروشنده غیر از دیجی)
بازش کردم انداختم رو ماشین ولی آستر نایلنی که واسه ضد آب بودنش توی نظرات و توی مشخصات گفته بودن نداشت، یه سری از جاهاش سیاه شده بود و یه سری هم گند کاری پرنده بود و کاملا مشخص بود قبلا استفاده شده
ارزش اینکه ارجاع بدم و یکی دو هفته هی پیگیر تعویض و ... باشم نداشت

خلاصه اینکه جنس تقلبی و دست ۲ هم قاطی جنساشون هست که حتی پلمپ هم شده

ویرایش:الان توی نظرات دیدم که علاوه بره روکش ضد آب، کیف و جای آینه بغل هم داره که همه اینا واسه من نداشت و تازه دست دوم و :general502: گنجشکی و سیاه هم بود
ارجاع دادم گفتن شنبه میایم میبریم و کارشناسی شه بعد اوکی باشه پولو میزنیم

hak_untitled.jpg
این سس مغزها هنوز نیومدن جنس مرجوعی رو ببرن، دیروز قرار بود بیان
تماس گرفتم گفت پیکمون سرش شلوغه نمیرسه بیاد، میوفته واسه شنبه دیگه
یعنی از لحظه ثبت سفارش تا لحظه عودت و پرداخت هزینه حدودا ۱ ماه طول میکشه، تاریخ سفرش ۱۵ مرداد، تاریخ ارجاع اگه بیان ۳ شهریور، یه ۱۰ روز هم طبق تجربه قبلی طول میکشه واسه تایید و پراخت هزینه

upload_2019-8-18_14-40-59.png

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
این سس مغزها هنوز نیومدن جنس مرجوعی رو ببرن، دیروز قرار بود بیان
تماس گرفتم گفت پیکمون سرش شلوغه نمیرسه بیاد، میوفته واسه شنبه دیگه
یعنی از لحظه ثبت سفارش تا لحظه عودت و پرداخت هزینه حدودا ۱ ماه طول میکشه، تاریخ سفرش ۱۵ مرداد، تاریخ ارجاع اگه بیان ۳ شهریور، یه ۱۰ روز هم طبق تجربه قبلی طول میکشه واسه تایید و پراخت هزینه

مشاهده پیوست 1142094
تا تو باشی از این روکشای سسشعر نخری
خداییش این چیه؟
شبیه پیژامه های زمان قاجاره

بالا