• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
می خواهم فروشگاهم را عوض کنم. ایمالز/ Emalls چطور است؟ آیا وقتی مبلغ جنس را پرداخت می کنیم در شرکت بلوکه می شود و پس از کسب رضایت ما پول به حساب فروشنده واریز می گردد؟

emalls من قبلا هم خریدا داشتم و هم فروش، زنگ میزنن به شما و فروشنده
بار اول به فروشنده میگن که آقا جنسو میفرستی یا نه اگه اوکی بود زنگ میزنن به خریدار میگن که پرداخت کن
پرداخت که شد و جنس که رسید به دست خریدار، به خریدار زنگ میزنن که اگه اوکی بشه مبلغو بدن به فروشنده
شنیدم یه سری استثنا داره مثلا اگه خریدا گفته باشه که جنس مرجوعی نداره نمیشه مرجوعش کرد

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
emalls من قبلا هم خریدا داشتم و هم فروش، زنگ میزنن به شما و فروشنده
بار اول به فروشنده میگن که آقا جنسو میفرستی یا نه اگه اوکی بود زنگ میزنن به خریدار میگن که پرداخت کن
پرداخت که شد و جنس که رسید به دست خریدار، به خریدار زنگ میزنن که اگه اوکی بشه مبلغو بدن به فروشنده
شنیدم یه سری استثنا داره مثلا اگه خریدا گفته باشه که جنس مرجوعی نداره نمیشه مرجوعش کرد

بعد نحوه ارجاع و دریافت بسته های خریداری شده چگونه است؟ با شرکت پست همکاری دارند یا باید برویم تیپاکس یا اصلا خودشان یک سرویس جداگانه دارند؟

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
بعد نحوه ارجاع و دریافت بسته های خریداری شده چگونه است؟ با شرکت پست همکاری دارند یا باید برویم تیپاکس یا اصلا خودشان یک سرویس جداگانه دارند؟
سرویس جداگونه رو نمیدونم
ولی ۳ ۴ تا گزینه واسه فروشنده داره که مشخص میکنه چطور بفرسته، پست معمولی، پیشتاز، تیپاکس، اتوبوس
من بعد از خرید توی پیام خصوصی اگه تیپاکس باشه میگم که پیشتاز بفرسته
ارجاع هم تا حالا نداشتم، ولی خب اونو باید بعد از خرید با emalls هماهنگ کنی که اولا پولو نریزنن به حساب فروشنده و دوما نحوه ارجاع رو میگن

نزدیک ۱۰ تا محصول بعد از بوقی سفارش دادم دیجی قراره ۲ روز دیگه برسه دستم،‌ به فاک نرم یوقت :oops:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه جنس خراب رو برام چندروز پیش فرستادن (USB HUB) که بعد از تست دیدم سرعتش به شدت کنده و قعطی هم داره رو 2 تا کامپیوتر هم تست کردم همین بود..جنس رو مرجوع کردم...فکر نمی کردم قبول کنن و بعدش حدس میزدم بگن نه این مشکل نداره و این صحبتها ولی خوب جنس مورد دار رو تایید کردن و پول رو ریختن به حساب

بدیش رو میگیم خوبیش رو هم میگیم

flasis159

Registered User
لایک‌ها
307
دیجی کالا از وقتی همکاری در فروش با فروشندگان خرده زد خراب شد به نظرم
وقتی فروشنده خودش بوده همیشه بدون مشکل بود همه چی

Hamid_KK

Registered User
لایک‌ها
6,721
یه جنس خراب رو برام چندروز پیش فرستادن (USB HUB) که بعد از تست دیدم سرعتش به شدت کنده و قعطی هم داره رو 2 تا کامپیوتر هم تست کردم همین بود..جنس رو مرجوع کردم...فکر نمی کردم قبول کنن و بعدش حدس میزدم بگن نه این مشکل نداره و این صحبتها ولی خوب جنس مورد دار رو تایید کردن و پول رو ریختن به حساب

بدیش رو میگیم خوبیش رو هم میگیم
این جنس معیوب را قبلا برای 8 نفر دیگه هم فرستاده بودن :D, بعد از شما هم اینقدر می فرستند تا یکی پیدا شه که پس نفرسته. :D
به طور کلی جنس معیوب تو دیجی کالا زیاد شده, علتش هم این هست که جنس معیوب را از بین نمی برند یا به شرکت سازنده پس نمی فرستن. جنس معیوب بالاخره سر از پاچه یک بنده خدایی در میاورد. البته این سیاست مربوط به همه فروشگاهای داخله ایرانه.

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
این جنس معیوب را قبلا برای 8 نفر دیگه هم فرستاده بودن :D, بعد از شما هم اینقدر می فرستند تا یکی پیدا شه که پس نفرسته. :D
به طور کلی جنس معیوب تو دیجی کالا زیاد شده, علتش هم این هست که جنس معیوب را از بین نمی برند یا به شرکت سازنده پس نمی فرستن. جنس معیوب بالاخره سر از پاچه یک بنده خدایی در میاورد. البته این سیاست مربوط به همه فروشگاهای داخله ایرانه.

اینکه میگی که قطعا جوکیه که خودت درآوردی
اینم که دوستان میگن دیجی کالا اخیرا کیفیت کارش بسیار کم شده هم درسته
ولی اینم در مورد فروشگاه های داخل ایران و البته جهان صادقه که عواملی رو تو فرومها دارن که از یه فروشگاهی بد بگن و فروشگاه دیگه ای رو ببرن بالا

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
حرف شما تا حدودی فکر کنم درست باشه چون کارتون usb hub به طرز فجیعی داغون بود که خودم هم این حدس رو زده بودم این کالا چند باری اینور اونور رفته باشه

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770

البته در ایینکه دیجی کالا بعد از پرواز دلار به گیجی کالا تبدیل شد شکی نیست ولی فکر نمیکنم اینجوری باشه. چون هزینه ده بار ارسال و برگشت زدنش میدونی چقدر میشه؟ مگه یه هاب تهش چقدر سود داره؟

siavash_ATi

Registered User
لایک‌ها
239

حرف شما فکر کنم کاملا غلط باشه. چون یه هاب کلا ده درصد سودشه. برای دیجی کالا هم اصلا اهمیتی نداره که فروشنده واسط کالای معیوبش فروش بره یا نه. فروشنده ای که ماهانه میلیاردی فروش داره سر ده بیست تومن خودشو ضایع نمیکنه جنس چندبار برگشتی بفرسته در خونه مردم. اون مواردی هم که ایراد داره از اول ایراد داشته
داغون بودن بسته هم نشونه حمل کردن بد هست. کسی که بخواد شارلاتان بازی در بیاره جنس بنجل بندازه به ملت تو شیک ترین بسته اینکارو میکنه. هر چی کالا بنجل تر خوش رنگ و لعاب تر

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من خودم زیاد از دیجی کالا خرید میکنم.
سعی کنید نظرات رو بخونید و کالاهایی را بخرید که فروشنده اش خود دیجی کالا هست.(وسلام)
اینجوری کمتر مشکل مرجوعی و خرابی پیش میاد.
برای مرجوعی هم باید حتما اون برچسب بارکد دار و بسته بندی اش باشه. دقت کنید بیرون نندازیدش

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
سوال اینجاست که اگه از دیجی کالا نخوای چیزی بخری از کجا بخری؟ یه بامیلو رقیبش بود که جمع شد دیجی کالا داره از بازار بدون رقیب سو استفاده میکنه

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
دیروز محصولاتی که از دیجی خردم رسید
یه چادر ماشین هم خریده بودم ازش، با نایلن ضخیم پلمپش کرده بودن انگار کاملا نو و دست نخورده بود ولی خبری از کارتون و آرم و برچسب و ... نبود (فروشنده غیر از دیجی)
بازش کردم انداختم رو ماشین ولی آستر نایلنی که واسه ضد آب بودنش توی نظرات و توی مشخصات گفته بودن نداشت، یه سری از جاهاش سیاه شده بود و یه سری هم گند کاری پرنده بود و کاملا مشخص بود قبلا استفاده شده
ارزش اینکه ارجاع بدم و یکی دو هفته هی پیگیر تعویض و ... باشم نداشت

خلاصه اینکه جنس تقلبی و دست ۲ هم قاطی جنساشون هست که حتی پلمپ هم شده

ویرایش:الان توی نظرات دیدم که علاوه بره روکش ضد آب، کیف و جای آینه بغل هم داره که همه اینا واسه من نداشت و تازه دست دوم و :general502: گنجشکی و سیاه هم بود
ارجاع دادم گفتن شنبه میایم میبریم و کارشناسی شه بعد اوکی باشه پولو میزنیم

hak_untitled.jpg

Last edited:

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سوال اینجاست که اگه از دیجی کالا نخوای چیزی بخری از کجا بخری؟ یه بامیلو رقیبش بود که جمع شد دیجی کالا داره از بازار بدون رقیب سو استفاده میکنه
برنامه torob و emalls رو نصب کن
استعلام قیمتی بگیر ازشون
در کنارش میتونی بری از بازارم قیمت بگیری
در هر صورت این ما هستیم که بخاطر یون گشادمون دیجی کالا رو بی رقیب کردیم وگرنه میتونیم بریم بازار بگردیم جنسای بهتر و ارزونتر پیدا کنیم
یا از جای دیگه بخریم
منم تو همه فروشگاههای شهر که میرم همون اول میگم جناب یه قیمتی بده که آنلاین چک کردیم حالمون بد نشه که بهمون انداختی . اینجوری میفهمه نمیتونه هر قیمتی بده

سرندی پیتی

Registered User
لایک‌ها
4,777
برنامه torob و emalls رو نصب کن
استعلام قیمتی بگیر ازشون
در کنارش میتونی بری از بازارم قیمت بگیری
در هر صورت این ما هستیم که بخاطر یون گشادمون دیجی کالا رو بی رقیب کردیم وگرنه میتونیم بریم بازار بگردیم جنسای بهتر و ارزونتر پیدا کنیم
یا از جای دیگه بخریم
منم تو همه فروشگاههای شهر که میرم همون اول میگم جناب یه قیمتی بده که آنلاین چک کردیم حالمون بد نشه که بهمون انداختی . اینجوری میفهمه نمیتونه هر قیمتی بده
فروشگاه اینترنتی زیاد هست اما وقتی میری تو سایتش میبینی حتی حاضر نبودن یه قالب برا سایتشون بسازن دو دل میشی میگی از همون دیجی بخرم حداقل میدونم دستم به جایی بند هست

در مورد بازار هم من خودم محض کنجکاوی همیشه میرم تو مغازه ها قیمت میپرسم برا مقایسه آنلاین ولی اینو در نظر بگیر یه شهر دهاتی مثل منطقه ما سر جمع چنتا مغازه محدود داره همیشه هم 100 تا 200 هزار (مخصوصا موبایل) از دیجی کالا گرونتر میدن

آدم بعضی وقتا دلش میسوزه میگه برا چی پولم رو بدم یه شرکت اینترنتی بزار پولو بدم همینجا جوون های شهر و منطقه خودم یه نونی بخورن ولی وقتی میری داخل مغازه میگی حیف پول بدی به این لاشخورا
همین چند وقت پیش مودم میخواستم رفتم تو بزرگترین مغازه کامپیوتری شهر میگم سلام جواب سلام نمیده :general509: میگم مودم 4جی میخوام میگه اینو داریم 850 هزار تومن (یه مارک شخمی معلوم نیست چیه) میگم ارزونتر نداری میگه نه ارزونتر میشه مودم 3g

منم اومدم خونه خیلی شیک 400 تومن یه مودم 4جی هوواوی دیجی کالا سفارش زدم نون لق مغازه دار

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
خب تیر ترکش دیجی کالا ما به ما هم رسید ....

جنسی را خریده ام و بعد از تستش متوجه شدیم که کیفیت لازم را ندارد. برچسب اصالت کالا را خراشیدیم و متوجه شدیم جنس تقلبی است. زنگ می زنیم دیجی کالا زیر بار بازپسگیری جنس مورد نظر نمی روند!

می خواهم فروشگاهم را عوض کنم. ایمالز/ Emalls چطور است؟ آیا وقتی مبلغ جنس را پرداخت می کنیم در شرکت بلوکه می شود و پس از کسب رضایت ما پول به حساب فروشنده واریز می گردد؟
چرا پس نمیگیره؟ فروشنده خود دیجی کالا بوده؟

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
من چند وقت پیش یه جنسی رو به سبد خرید اضافه کردم. که قیمتش 120 بود چون چند نا کالای دیگه هم میخواستم ونصفه شب بود. گذاشتم تا بقیشو فردا اضافه کنم. صبح که سبد خریدو نگاه کردم دیدم نوشته قیمت اون چنس از 120 به 130 افزایش پیدا کردهo_O مشکوک شدم که واقعن اون جنس گرون شده یا فقط برای من اینجوریه؟ با یه بروزر دیگه که لاگین نبود لینک اون کالا رو نگاه کرد دیدم قیمتش همون 120 ئه:general404: یعنی بچه زرنگا تا دیدن یه جنسی به یبد خرید اضافه شده. گفتن یا علی بزار ده تا دیگه بزاریم روش بخوریم:general307: شاید طرف اوسکول باشه براش مهم نباشه. منم گفتم بیابرو کی... و دیگه از ون موقع دیجی کالا رو باز نکردم:general502:

forsoh

Registered User
لایک‌ها
3,218
چرا پس نمیگیره؟ فروشنده خود دیجی کالا بوده؟
نه خیر خود دیجی کالا نبود.
می گوید درج کرده بودیم که جزو اجناس متفرقه است. البته وقتی در توییتر این مطلب را به اشتراک گذاشتم بلافاصله تغییر رویه دادند و گفتند پس می گیریم! توییتر هم عجب قدرتی دارد :oops:

SamaN DL

Registered User
لایک‌ها
69
ی ماه سفارشم هنوز به دستم نرسیده!

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
به محصول بهداشتی خریدم کارتن اصل بود ولی جنس داخلش تقلبی !

دیجی کالا خودش شناخته شده است اما فروشندهاش نامرد و لاشی و خوب قاطیه

بالا