• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

Dodge Super Bee

Registered User
لایک‌ها
16,870
یعنی ایکس باکس وان از دیجی نگیریم؟
بریم توپخونه بهتره؟

کل کنسول های تهران رو وحید نامی از امارات مییاره منبع دیجی هم همینه فروشنده رو زده شهربازی که اسم دوکون ـه همون وحید ـه

کلا ایکس باکس نگیر تو ایران حتی نمیتونی باهاش ساین اکانت کنی

گارانتی هم تو ایران معنی نداره پس پول اضاف نده

تی وی 4k نداری پول دادن به ps4 pro هم اضافه ست یه اسلیم بگی

برو گوهردشت پاساژ ایلخانی اونجا قیمتاش مناسب تره از توپ خانا کل توپ خونه اندازه مغازه آرش کنسول و اکشن فیگور هم ندارن حتی من دیگه نونم پاره شده تو این ضمینه

ARIAEI

Registered User
لایک‌ها
51
من قیمت های دی جی کالا را با بازار مقایسه کردم در چندین مورد پائین تر از قیمت بازار بود
حتی در چند مورد با اضافه کردن هزینه پیک و یا پست و باربری باز هم پائین تر از بازار میشد
در بازار محصول چند دست میگرده تا به دست خریدار برسه برای همین قیمت های بازار بالاتره

majid0261

Registered User
لایک‌ها
371
الان دیجی کالا خیلی خیلی گرون شده

من قبل عید دریل شارزی تو دیجی کالا دیدم زده 1.300 در صورتی که یه سایت دیگه با تخفیف خردیم 850 تومان ....

دیگه مثل قبل نیست بگی دیجی خوبه ...

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
دیجی کالا اون زمان که خودش فقط فروشنده بود..خرید اینترنتی مناسبی میتونستی داشته باشی ازش
اما از وقتی فروشنده های متفرقه اومدن روی کار چند مشکل درست شده:
1- کالاها معمولا 3-4 روز طول میکشه تا ارسال بشن
2- قیمت کالاها خیلی بیشتر از بازار شده (دلیلش میتونه سود و پورسانت دیجی کالا و گرانفروشی فروشنده باشه)
3- کالای فیک و تقلبی زیاد شده
-------------
نظر شخصی بنده این هست که فروشگاه اینترنتی دیجیکالا به زودی به سرنوشت بامیلو دچار میشه....
و این که تا جایی میتونید دیگه خرید اینترنتی انجام ندید
پول نداریم خرید کنیم که

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
من قیمت های دی جی کالا را با بازار مقایسه کردم در چندین مورد پائین تر از قیمت بازار بود
حتی در چند مورد با اضافه کردن هزینه پیک و یا پست و باربری باز هم پائین تر از بازار میشد
در بازار محصول چند دست میگرده تا به دست خریدار برسه برای همین قیمت های بازار بالاتره
ی سری فروشگاه های اینترنتی هستن که محصواتشون خیلی ارزون تر از بازار و دیجی کالاس
من چندتا ابزار برقی خریدم هر کدوم حدودا ۵۰۰، که روی هر کدوم نسبت به بازار ۱۵۰ سود کردم (ابزارا تو بازار بعضاش ۶۰۰ الی ۶۵۰ بود)
دیجی کالا هم انصافا خیلی از اجناسش (فروشنده خودش) نسبت به بازار و بعضی از فروشگاه های دیگه ارزون تره و برعکسش هم هست که معمولا فروشنده هاش متفرقه ان

091209130914

Registered User
لایک‌ها
1,920
من دیروز میخواستم یک مقدار وسائل از دیجی بخرم . یک کرم ضد آفتاب هم میخواستم که 37 بود . زدم اضافه شود به سبد خرید که نشد . دیدم اینترنتم قطع شده ، بعد از 5 دقیقه رفتم سراغ همون و دیدم شده 60 تومن و البته نخریدم .

سیده زهرا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
من دیروز میخواستم یک مقدار وسائل از دیجی بخرم . یک کرم ضد آفتاب هم میخواستم که 37 بود . زدم اضافه شود به سبد خرید که نشد . دیدم اینترنتم قطع شده ، بعد از 5 دقیقه رفتم سراغ همون و دیدم شده 60 تومن و البته نخریدم .
خب این که ربطی به دیجی کالای بنده خدا ندارد از شرکت خدمات دهنده اینترنتی باید شاکی باشید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,172

alone33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
438
این دیجی کالا چرا عقلش نمیرسه وقتی کارتون حاوی کالای فروشگاه دیگه رو میذازه تو کارتون بزرگتر خودش باید فاصله بین دو کارتون رو با پوشال و کاغذ پر کنه که کارتون کوچکتر تکون نخوره؟؟:general211:
یه دست لیوان خارجی سفارش دادم امروز به صورت خورد و خاکشیر به دستم رسید:general210:
دفعه قبلی هم جنس اشتباهی فرستاده بودن
خاک...:general509:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
واسه من جنس هایی که آورده خوب بوده:D:D:p:p

Untitled1.png

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
این دیجی کالا چرا عقلش نمیرسه وقتی کارتون حاوی کالای فروشگاه دیگه رو میذازه تو کارتون بزرگتر خودش باید فاصله بین دو کارتون رو با پوشال و کاغذ پر کنه که کارتون کوچکتر تکون نخوره؟؟:general211:
یه دست لیوان خارجی سفارش دادم امروز به صورت خورد و خاکشیر به دستم رسید:general210:
دفعه قبلی هم جنس اشتباهی فرستاده بودن
خاک...:general509:
قبلا که پلاستیک و پاکت حبابدار گرون نبود همین کار را میکرد و بین کارتونها بالشت هوا می گذاشت اما حالا که پلاکت گرون شده دیگه فقط تو محصولات گرون می گذاره .از طرفی حمل خود دیجی خیلی احتیاط می کنند احتمالا شما شهرتون حمل خود دیجی نداره با پست و...فرستادند جنس نابود شده

alone33

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
438
قبلا که پلاستیک و پاکت حبابدار گرون نبود همین کار را میکرد و بین کارتونها بالشت هوا می گذاشت اما حالا که پلاکت گرون شده دیگه فقط تو محصولات گرون می گذاره .از طرفی حمل خود دیجی خیلی احتیاط می کنند احتمالا شما شهرتون حمل خود دیجی نداره با پست و...فرستادند جنس نابود شده
من این حرفا حالیم نیست:general312:
تیر تو نون دیجی کالا:general211:

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
فروشنده اومده دوربین سامسونگ که دیجی کالا چند ماه پیش میداد 700 هزار تومن رو کرده 2300

یه لپ تاپ لنوو تو فروشگاه فافا 5700 بود دیجی کالا زده 6800 و 7500، جالبه 6800 تومنی گرافیک مجزا داره ... شایدم مدل گرافیک رو الکی زده

بالا