• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
به نظرم حجم سفارش های خیلی کم شده دیگه براشون نمیصرفه زود به زود کالا ها رو برسونن قبلا خیلی سریع میفرستاد
البته همچنان فروشگاهی در حد دیجی نداریم
من هر چیزی رو که تا حالا مرجوع کردم قبول کردن و پولشو نهایتا یه روزه پس دادن
فک نمیکنم فروشگاه دیگه ای در این حد بتونه روی مرجوعیا مانور بده
به نظر من حجم سفارشاتشون کم نشده. البته قبل از قطعی اینترنت
قبلا یدونه دمپایی وانت بود چند شهر استانمون رو ساپورت میکرد
بعدش یدونه وانت برای شهرمون
آخرین بار هر منطقه از شهرمون یدونه وانت سفارش میاره
-----
اما فروشنده های غیر دیجی تا جایی میتونن جنس فیک و مرجوعی میندازن

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994
دیجی کالا خیلی خوبه و کلی کالا داره و حکایتش مثل تامین رادیو و CD تو کشور کره شمالی هست که میگی همینم غنیمته اما
اگه درها باز بشه، مردم از دیجی کالا خرید می کنند یا امازون؟
فضای غیر رقابتی و اجناس قاچاقی و فیک و کالاهای بدون نمایندگی رسمی، باعث قدرت گرفتن فروشگاه های وابسته میشه.
پس دانشمندان علوم خفیه از قدیم گفتن تحریم نعمته یه چیزی در بطن قضیه هست.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
من بعضی از خرید هام رو مجبورم از دی جی کالا بخرم! چون اون برند رو اصلا در سطح شهر پیدا نمیکنم یا اگر بخوام پیدا کنم باید وقت بذارم دور تهران شلوغ رو بگردم تا شاید پیدا بشه!
برای همین لوازم خرده ریز زیادی رو میخرم ماهیانه ازش...
مثال بزنم! من یه تافت مو رو که خیلی به موهای من سازگار و اوکی هست سطح شهر پیداش نمیکنم ولی دی جی کالا همیشه داره..از اون طرف مثلا فلان نخ دندونی که همیشه استفاده میکنم ولی باید چند تا داروخانه برم رو هم داره همیشه! و مثلا دهان شویه مورد علاقه م را با قیمت پایین تر داره! همینجوری جمع میشه یهو 300 400 تومن خرید خرده ریز رو مجبورم از دی جی کالا بکنم چون اگه بخوام اینا رو از سطح مغازه ها پیدا کنم دهنم سرویس میشه! وقتشو ندارم.

ولی کالا های گران و اساسی و دیجیتال و ...قضیه شون فرق داره و بهتره حضوری خرید کنیم.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مشاهده پیوست 1285249
پرونده علائم تجاری - ديجيكالا

کالاها/خدمات:

طبقه 13: مهمات، اتش زنه، اسلحه های گرم مخصوص ورزش، گلوله توپ یا فشنگ اسلحه، راکت(پرتابه)، مواد آتشکاری، انواع پرتابه، هفت تیر ها (اسلحه کمری)، خشاب اسلحه، مواد منفجره، صدا خفه کن سلاحهای گرم، اسلحه های گرم، اسلحه های شکاری، موشکهای بالیستیک
همه فکر میکنند دیجی کالا یک فروشگاه اینترنتی خصوصی است که لوازم خانگی میفروشد ، اما بنظر می آید فروشگاه اینترنتی فقط یک پوشش است

کدام شرکت خصوصی فروشگاه اینترنتی میتواند در کار تولید و واردات موشک بالیستیک و انواع سلاح گرم و مواد منفجره باشد
موشک بالیستیک، موشکی است که قابلیت حمل کلاهک اتمی (بمب اتم) را دارد

شرکت خصوصی دیجی کالا با سرمایه گذار روسی (نو آوران فن آوازه سهامی خاص) که ظاهرا فقط یک فروشگاه اینترنتی است، چرا و چطور توی کار موشک بمب اتمه؟
اینا تازه فهمیدم ما با توجه به این پست خیلی وقته فهمیده بودیم.

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
5,994

چرا سایت دیجی کالا کثیف/خوب است؟

مثل اینکه بدی هایش به خوبی هایش چربیده.
علت: انحصار، رانت و ناچاری مردم

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کالهایی که فروشنده خودشه بد نیست.
اما کالاهایی که فروشنده خودش نیست. یا چیز دیگه می فرستن یا کیفیت داره. تو یه سفارش 2 تا کالا با چیزی که سفارش دادم مغایرت داشت.

amirradan26

Registered User
لایک‌ها
1,540
بدترین تجربه خریدم از دیجیکالا یک کیف برا لپ تاپ بود
اونقدر که مچاله و بی کیفیت بود مجانی میدادن کسی برنمیداشت

alitriple

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خیلی خرید کردم چه برای خودم چه برای اقوام نزدیک و همسایه ها و غیره ولی طی 4 سال اخیر خریدهام تا تونستم و مجبور نبودم بخاطر اتفاقهایی که افتاد دیگه خرید تا مجبور نمیشدم نمیکردم چون گرونتر میدادن و جنس دست چندم و معیوب تحویلم دادن یا خیلی دیر بعضا دو هفته طول کشید.

همه این کثافت بازیهاشون از روزی شروع شد مدیرهای اصلی رفتن و مارکت پلیس راه انداختن و تو شروع کرونا قبل از اینکه توی تلوزیون ایران رسما شیوع بیماری اعلام بشه یه بسته ماسک 60 عددی سفارش دادم که بعد دو سه هفته دیدم نفرستادن و بدون هیچ تماس و غیره پول رو مرجوع کردن که اگه زودتر اینکار کرده بودن من رفته بودم بیرون خریده بودم و اینقدر تو نایابی نمیرفتم دنبالش گیرم هم نیاد گرونترم بخرم و کلی زنگ زدم گلایه کردم و حتی ویدیو ساختم تو شبکه های مجازی گذاشتم ابروشون بردم تا جایی که اومدن زنگ زدن عاقبت عذرخاهی کردن ولی چیزی برای من نداشت ولی قشنگ چند ماه بعد به جرم احتکار ماسک ریختن تو انبارشون کیف کردم مثل اینکه زیادی تخلف کردن تو اون دوران.

دومین مرتبه یه مودم +4g معروف خریدم 750 که باز پول رو برگشت زدن تماس گرفتم چرا و گفتن شرمنده گارانتی نداشته برداشتیم و تا پول من برگشت زدن باز گذاشتن قیمت بالاتر به یک ساعت نکشید زنگ زدم خر خودتونید و خلاصه اون زمان رفتم یه سایت دیگه از قضا ارزونتر 650 گرفتم تازه دو تا انتن هم اشانتیون روش برام گذاشتن نفع هم کردم همون مودم الان 4 تومن اگه باشه نمیدن.

چندباری هم چندتا وسیله کم ارزش گرفتم خراب بود اصلا زحمت ندادم مرجوع کنم و خلاصه با اینهمه خرید طی سالیان دراز فقط دوبار مرجوعی داشتم یکیش یه هندزفری بی سیم بود که فروشنده حقه بازش چندبار اون جنس خراب بعد مرجوعی باز برای نفر بعدی که میخرید میفرستاد تو نظرها هم گفته بودن ولی اون رو هم عاقبت مرجوع کردم با دنگ و فنگ و اعصاب خوردی ولی به تازگی در حدود دو ماه پیش یه مموری دو ترا میکرو اس دی دیدم تو نظرها بارها تعریف کردن و چندتا فروشنده مختلف هم داشت که پشت همشون فروشنده"سیب سبز" بعدا فهمیدم بوده ولی جنس همون بود خلاصه 3900 دادم این مموری 2 ترا که فیک دراومد انداختن به من بدبخت و این مموری فقط 100 گیگ بریزی بقیه اطلاعات باز روش رایت میشه ولی قبلیها خراب میشه و خلاصه مرجوع کردم ولی پس نگرفتن و با کمال پر رویی کارشناسش میگه درسته و بارها زنگ زدم میگم عوضیها من اندازه سن باباتون کارشناس ترم و زمانی که من سیستم داشتم دی جی خلایی وجود خارجی نداشته چه برسه تو جوجه تازه اومدی تو این کارها و حتی زحمت نکشیده با کامپیوتر تست کنه فقط با موبایل تست کردن و گفتم تو نونت از اینها در میاد باید ادم بی طرف باشه تایید کنه و کار به فوحش و غیره کشید گفتم با مسئول رده بالاتر میخوام صحبت کنم و قشنگ با 23 بار زنگ زدن و کلی انتظار و پول شارژ تلفن عاقبت وصل کردن اونم با کمال وقاحت گفت پس نمیگیریم نباید باز میکردی هر کاری میخوای بکن و منم گفتم اخه ابله ها من چه جوری میفهمیدم فیکه وقتی اول قیمت بالا دارین میدید و جایی هم نزده کالا غیر اصل نیست و بعد بسته بندی خوبی داره تا تست نشه نمیشه فهمید و خلاصه کردن تو پاچه من و شکایت هم فکر نکنم فایده ای داشته باشه پلیس فتا و غیره یه بار برای یه ماجرای دیگه کردم اونها هم محل درست نمیدادن و در کلل اینها به ارگان نظامی که اسم نمیبرم وصلن و صدتا ارگان دم کلفت دیگه و فقط میشه انتحاری بری تو بکشی که خودت هم به چوخ میری و البته دیگه کامل پشت دستم داغ کردم و سایتش هم لاگ اوت برای همیشه کردم و طی 4 سال اخیر به شدت هم خریدهام کم بود و فقط چیزی نایاب بود میخریدم الان دیگه همونم تموم شد و هر اتفاقی بیفته نمیخرم دیگه ازشون و امیدوارم ببینم روزی درش تخته کامل بشه یا روی سرشون خرابش کنن ملت و خودم حاضرم سره تک تکشون ببرم اونم همراه خانوادشون تا پول امثال من که ندار هستن تو خیک خودشون و خانواده کثیفشون نریزن و شمایی هم که زیاد خرید کردی فعلا جستی ولی عاقبت مثل من نوبت شما هم میرسه و منم یه روز دقیقا همینجور نظرها میدیدم پوزخند میزدم رد میشدم و منم عادت داشتم زیاد تحقیق کنم قبل خرید نره تو پاچم ولی عاقبت رفت توسط اینها و البته سایتهای کلاه برداره دیگم هستن ولی این کثافتها طی سالها اطمینان امثال من رو جلب کردن من میدونستم گرونتره ولی برای اطمینان خاطر خرید میکردم عاقبت این ضرر که برای بقیه شاید کوچیک باشه ولی برای من بزرگه باعث شد بیخیال این کثافتهای حروم خور بشم و هر جا هم بتونم براشون میزنم یه مشتری هم کم بشه من کارم انجام دادم و لعنت به این مملکت باید انحصار و رانت بیفته دست اینها و خرابی این مملکت هم روی سره خودم و بقیه مردم ببینم از این مملکت هیچ خیری به من یکی نرسیده.

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای مواقعی که جواب سربالا میدن باید حضوری رفت و تلپی افتاد تو دفترشون.

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
کدام شرکت خصوصی فروشگاه اینترنتی میتواند در کار تولید و واردات موشک بالیستیک و انواع سلاح گرم و مواد منفجره باشد
موشک بالیستیک، موشکی است که قابلیت حمل کلاهک اتمی (بمب اتم) را دارد
دانشمند و کاراگاه گرامی :ROFLMAO:
این شرحه و الزامی نداره حتما این اقلام رو معامله بکنه ;)
شما اگه یکم از این دنیای خیالی که برای خودت ساختی بیرون بیای ، میبینی مثلا جلوی ورودی کلانتری ها گفتن سلاح گرم و سرد و ... را تحویل بدید . به نظرت توی کشوری که مثلا حمل قمه یا کلت غیر مجازه ، طرف احمقه با خودش بیاره کلانتری ؟ :D

اینم مثل همونه . اگه یک انسان عادی تا سن 18 سالگی این چیزا رو نفهمه مشکل یه جای دیگست . شما هم شاید بدونی ولی چون عادت کردی به غر زدن و سر و صدای الکی ، این چیزا رو میگی :ROFLMAO:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
دیجیکالا دیگه جای خرید نیست.فقط جای کامنت خوندنه ..

هر جنسی رو تو دیجی کالا دیدی ، همون جنس 10 تا 30 درصد پایین تر ، کف بازار پیدا میشه..
شهرستان ها اینطور نیست علی عزیز
من یدونه قهوه ساز از دیجی خریدم 2050
همین توی شهرمون 2300 بود

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
هیچی بدتر و فحش برانگیز تر از این نیست که سفارشتو ثبت میکنی و با اینکه میدونی یه درصدی داری گرونتر میخری ولی بخاطر نیازی ک ب اون کالا داری صدات در نمیاد..بعد به تاریخ تحویل ک نزدیک میشی پیمک میاد که تامین کننده نتونسته به موقع کالا رو به دستشون برسونه و مبلغ رو برمیگردونن و تاریخ تحویل رو هم چند روز میندازن عقب...وقتی هک که صبر میکنی سفارشت ب دستت رسید اونم با تاخیر میبینی مغایرت داره توی ابعاد و اندازه با چیزی که توی سایت هست...:cautious::cautious:

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
هیچی بدتر و فحش برانگیز تر از این نیست که سفارشتو ثبت میکنی و با اینکه میدونی یه درصدی داری گرونتر میخری ولی بخاطر نیازی ک ب اون کالا داری صدات در نمیاد..بعد به تاریخ تحویل ک نزدیک میشی پیمک میاد که تامین کننده نتونسته به موقع کالا رو به دستشون برسونه و مبلغ رو برمیگردونن و تاریخ تحویل رو هم چند روز میندازن عقب...وقتی هک که صبر میکنی سفارشت ب دستت رسید اونم با تاخیر میبینی مغایرت داره توی ابعاد و اندازه با چیزی که توی سایت هست...:cautious::cautious:
خیلی از کالاها رو به دلیل این که توی شهرهای کوچیک در دسترس نیست میخریم

Black HAF

Registered User
لایک‌ها
375
خیلی از کالاها رو به دلیل این که توی شهرهای کوچیک در دسترس نیست میخریم
متاسفانه...
برای یه سری از کالاها برنامه ریزی میکنیم و نقشه میکشیم که چجوری نصب و استفاده کنیم بعد چنان گند میزنن تو حس و حال آدم که فقط میخوای بری اونجا به قول دوستمون ..... سرشون و بیای

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
دیجیکالا دیگه جای خرید نیست.فقط جای کامنت خوندنه ..

هر جنسی رو تو دیجی کالا دیدی ، همون جنس 10 تا 30 درصد پایین تر ، کف بازار پیدا میشه..
بله ولی تو بازار اکثرا گرونتر میفروشن
باید وقت گذاشت و ارزون فروشرو پیدا کرد اگه جنس قیمتی باشه و ارزششو داشته باشه
اگه نه برای اجناس خورده ریز و به درد بخور دیجی خیلی بهتر از مغازه سرکوچه و خیابونه

بالا