از نظرات ملت:
این رو برای روی میز کارم خریدم. کیفیت ساخت خوبی داره و به جزئیات دقت شده. لبخند دکتر رو و شکل چشم های ایشون رو خیلی خوب درآوردن.
من یه کلسییون تندیس های اساطیر رو دارم و تندیس دکتر یکی از محبوب ترین هاشون برای منه. و واقعا هر ایرانی باید یکی از اینا داشته باشه
حالا این میگیم یه عده یادشون رفته مجسمه کلیدساز رو هم گذاشتن واسه فروش بعد یکی واسش نظر گذاشتهاز نظرات ملت:
خیلی عالیه، جنسش خوبه، رنگش به مرور و توی کار عوض نمیشه، سیاه نمیشه، جلوه خوبی میده به سرویس ولی توی شستشو یکم بد دسته و درست نمیشوره
نهمن دنبال یک کتاب میگشتم که تو سطح نت فقط این بیجی کالا موجود داشت و چون حوصله گشتن تو شهر و تراقیک رو هم نداشتم. از همینجا سفارش دادم. کتاب رسیده میبینم قسمت پشت جلد 60 تومنه در حالی که از من 90 گرفته. 2 سال بود چیزی ازشون نگرفته بودم ولی این بار مجبور شدم. به نماد شکایت کنم پیگیر میشن؟
عزیز خیلی خیلی طبیعیه این مسئله،،،،،،حتی کتاب فروشی ها هم همین داستان هست بدون شک برای همشون،،،،حتی این دست فروشان که میفروشن،،،،،قیمت برای اون موقع هست،،،،ولی نرخ الان میدن،،،،،من دنبال یک کتاب میگشتم که تو سطح نت فقط این بیجی کالا موجود داشت و چون حوصله گشتن تو شهر و تراقیک رو هم نداشتم. از همینجا سفارش دادم. کتاب رسیده میبینم قسمت پشت جلد 60 تومنه در حالی که از من 90 گرفته. 2 سال بود چیزی ازشون نگرفته بودم ولی این بار مجبور شدم. به نماد شکایت کنم پیگیر میشن؟
تیر تو نون جیجی کالا
۴ روزه سفارش کتاب دادم هنوز در حالت آماده سازی قرار داره
ستاره هاشو