ظرفیت خریدش اشباعه ولی بازم درخواست قبول میکنه مرسوله من بعد 21 روز فردا میرسه دستمسه تا کتاب گرفتم همچین که پرداخت کردم زد ناموجود! مهلت ارسال هم زده دو هفته دیگه! الان این چجوریه؟
خاک تربته؟
آره سیدخاک تربته؟
چیزی که من تو بایا دیدم فروش آنلاین به صورت عمدست در حالی که دیجی خرده فروشیه حتی ده تا یا ده بسته هم خرید کنی باز قیمت همونه,ایده خوبی به نظر من داده چون من خودم به عنوان مغازه دار احتیاج به تامین کننده دارم,برای مثال برای خرید خودم یکی از دلایلی که عمده فروش و خرده فروش نمیتونن باهم کار کنند بحث اعتماده ,شما که در مثلا بوشهر عمده فروشی داری اولا من در شمال بهت دسترسی ندارم بعدش اگر هم داشته باشم فقط فروشت نقده اگه بایا بتونه طبق اون چیزایی که نوشته این خلا رو پر کنه چرا بد باشه ,همچنین طی یک سیستم حمل و نقل مطمئن این بارها رو جابجا کنه,اون موقع من خرده فروش از ارزون ترین فروشنده در هر جای ایران با کرایه بار مناسب میتونم خرید کنم و به نفع هر دو طرفه,حالا باید موند و دیداین احتمالا داره فعلا تامین کننده اول جمع میکنه بعد که به یک حد مناسب رسید بعد فروشگاه رو باز میکنه...امیدواریم این رقابت با دیجی کالا در نهایت به نفع مصرف کننده تموم بشه
بیزی تو دیجی کالا فروشنده هستی؟
مشکلش چیه ؟
لوازم های آرایشیش همیشه یا اشتباه میاد یا معیوبمشکلش چیه ؟
نه ، اگه داشته باشم روی سایت خودم میفروشم چرا برم اونجا که پول ها رو بخورهبیزی تو دیجی کالا فروشنده هستی؟
میخواد اسپای کنه ، فیسبوکم همینطورهاین اینستاگرام رو مخ هستش ! امبد نداره
لینک هم کلیک میکنی به زور میگه اکانت بساز تا بتونی ببینی
زاکربورگ مسخره