• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت دیجی کالا کثیف است؟

ittools

Registered User
لایک‌ها
94
با این حال یکی از بهترین سایت های خرید آنلاینه

mostafa_1366

Registered User
لایک‌ها
3,692
سه تا کتاب گرفتم همچین که پرداخت کردم زد ناموجود! مهلت ارسال هم زده دو هفته دیگه! الان این چجوریه؟

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
سه تا کتاب گرفتم همچین که پرداخت کردم زد ناموجود! مهلت ارسال هم زده دو هفته دیگه! الان این چجوریه؟
ظرفیت خریدش اشباعه ولی بازم درخواست قبول میکنه مرسوله من بعد 21 روز فردا میرسه دستم

آریامهر1368

Registered User
لایک‌ها
1,249
این احتمالا داره فعلا تامین کننده اول جمع میکنه بعد که به یک حد مناسب رسید بعد فروشگاه رو باز میکنه...امیدواریم این رقابت با دیجی کالا در نهایت به نفع مصرف کننده تموم بشه
چیزی که من تو بایا دیدم فروش آنلاین به صورت عمدست در حالی که دیجی خرده فروشیه حتی ده تا یا ده بسته هم خرید کنی باز قیمت همونه,ایده خوبی به نظر من داده چون من خودم به عنوان مغازه دار احتیاج به تامین کننده دارم,برای مثال برای خرید خودم یکی از دلایلی که عمده فروش و خرده فروش نمیتونن باهم کار کنند بحث اعتماده ,شما که در مثلا بوشهر عمده فروشی داری اولا من در شمال بهت دسترسی ندارم بعدش اگر هم داشته باشم فقط فروشت نقده اگه بایا بتونه طبق اون چیزایی که نوشته این خلا رو پر کنه چرا بد باشه ,همچنین طی یک سیستم حمل و نقل مطمئن این بارها رو جابجا کنه,اون موقع من خرده فروش از ارزون ترین فروشنده در هر جای ایران با کرایه بار مناسب میتونم خرید کنم و به نفع هر دو طرفه,حالا باید موند و دید

NightHawk

Registered User
لایک‌ها
10,770
امتحان کنید. کالاهایی که به لیست مورد علاقه اضافه میکنسد. قیمتشون روز بعد حداقل 10 درصد بیشتر میشه و همینطورم بالاتر میره :D

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,226
بیزی تو دیجی کالا فروشنده هستی؟
نه ، اگه داشته باشم روی سایت خودم میفروشم چرا برم اونجا که پول ها رو بخوره
این اینستاگرام رو مخ هستش ! امبد نداره

لینک هم کلیک میکنی به زور میگه اکانت بساز تا بتونی ببینی

زاکربورگ مسخره
میخواد اسپای کنه ، فیسبوکم همینطوره
میخواد هویت کاربر ، شماره تلفن و ایمیل ها رو رصد کنه

samanni

Registered User
لایک‌ها
725
دیجیکالا دیگه مث قدیم نیست درسته جنسش جوره و بیشتر اجناس رو میتونی پیدا کنی ولی قیمتها خیلی با فروشگاه های تخصصی فاصله داره
یک مثال میزنم من سشوار صنعتی محک میخواستم بخرم تو فروشگاه دیجی قیمت یک میلیون و 150ت بود حدود قیمت رو عرض کردم دقیقا همون سشوار صنعتی تو فروشگاه اینترنتی دیگه 766 ت بود که من باورم نمیشد و خرید کردم دیدم دقیقا کالا اکبند و نو برام ارسال شد.البته تابحال چند مورد و حتی همین مورد رو برا دیجیکالا گزارش کردم که قیمت بالاس و فلان وفلان فروشگاه دارن قیمت خیلی پایینتر میفروشن ولی به گمانم ترتیب اثر داده نمیشه

بالا